aminnn bencede git ama sabahin köründe degil saat 12 gibi
merhaba bu ara cok falcıya gıttım cıkmalarını beklıyorum :)rezene cafe nerede ?
bende yasemin diye birini arıyorum özelden mesaj atarsan sevinirim
Ben bu durumdan çok rahatsız oldum cünkü burada pek çok kişiye rana'nın telini verdim hadi bakalım hanımlar ranaya gidenler pamuk eller klavyeye kaç liraya baktırdınız, kendi telaffuz etti degilmi 40 tl'yi yani para üstü yanlış falan verilmiş durumu olmasın diye soruyorum.
Bir de bu aralar çok fazla hoca muhabbeti yapılıyor forumda aklınızdan çıkarmayın ki büyü yapılmışsa bile olmasına da bozulmasına da Allah CC izin verir ondan başkasından medet ummayın. Elinizi verip kolunuzu kaptırırsınız, insanlar çok çaresiz hallerde gidiyorlar hoca geçinenler de bu durumu çok güzel kendi çıkarlarına kullanıyor.
bende yasemin diye birini arıyorum özelden mesaj atarsan sevinirim
Bahariye caddesine yukari dogru cik mangoyu adliyeyi falan gec hemen oralarda sag tarafinda kaliyor görürsün yaninda kücük cami var. güzel sirin bi yer sali günü calismiyo haberin olsun diger günler randevusuz calisisyor
bu yasemın maltepede cafesı olupta kapatan kadınmı ? zayıf 45 _50 lı lı yaslarda..
evet anı ve geçmişi bilmesini çok beğendim bende..gelecek çoğu falcıda çıkmıyo ki o amaçla gitmiyorum da çıkarsa makbule geçer tabiki:) ama benide şok ettiği şeyler oldu bakalım geleceğini merak etmiyo değilim bende:)
valla kuzeyle ilgili şunu söyleyebilirim.standart tarife çalışıyo. ben gittiğimde tektim arkadaşımı bekliyodum o sırada yan masamdaki kızlar baktırdılar. kız böyle şok olmuş çıktı ne dedi diye sordum. demiş ki isminde e,r,m var(adı mert'miş çocuğun) uzun boylu, saçlar koyu, karadenizli falan gibi sert mizaçlı bi tip ve gözleri çok belirgin. kızınkine uyuyomuş falan filan.sonra ben baktırdım birebir aynı cümleleri bana da kurdu. e,r,m benimkindede var e dedikleri de doğru acep neden diye bir düşündüm bu kızla aynı adam için baktırmıyorsan,türk erkeğinin ortalama tipini ve en çok olabilecek harfleri sıralıyor işte. bir de isim olayı çok canımı sıkmıştı.tanıdığun tuğba var mı, ayşe, fatma hmmm bak ona dikkat falan bu ne beeeee!!!!verdiği tarihlerin de hiçbiri çıkmadı,herif de dönmedi,diliyorum ki yerin dibinin dibine girdi..ben de naçizane paylaşıyım fikirlerimi..
Evet beni bekliyodun
evet kuzey ortalaama bende senden daha iyiydi yanlıs hatırlamıyosam.
cıkar gibi oldu falı ama çıkmadı
neyse
bütün fallar yattı zaten
anammmmm özlemişim:)
tek yatmama ihtimali olan nesil kaldı bende. bi o cacık olmaz bundan bırak demişti bir de yeni var yeni demişti:))) sabırsızlıkla beklemedeyim bi bulayım nesil derim başka da bişi demem.hem gitmişken gözüm gönlüm açılır fena mı
burayı da özlemişim yine olaylar olaylar
:)
ekşın çok.
hele bugün bende ki ekşın bi analtsam var ya ..
kesin birinin günahını aldım canını yaktım.
zırıl zırıl ağlattı gene beni
:)
ekşın çok.
hele bugün bende ki ekşın bi analtsam var ya ..
kesin birinin günahını aldım canını yaktım.
zırıl zırıl ağlattı gene beni
gitmedim. gitmem , dönücek güzel olacak demelerinden gına geldiyiğite gidicektin canım sen, gittin mi??
olur sürt bugüne kadar iyiydim.ay ağlama allah allah kızıcam ama!!!ne konuştuk biz o kadar.takıl bana ruhsuz donuk bişi oldum azcık sürtüyim sana
gitmedim. gitmem , dönücek güzel olacak demelerinden gına geldi
olur sürt bugüne kadar iyiydim.
bugün hayatımı alt üst etti
yasemin hanım kısa saçlı kısa boyluydu yaşı sanırım 50 civarında şu anı biliyor ama gelecek hiç ama hiç yoktu kac arkadaşımla denedik yazık etmeyin paranıza derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?