İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba bu ara cok falcıya gıttım cıkmalarını beklıyorum :)rezene cafe nerede ?

Bahariye caddesine yukari dogru cik mangoyu adliyeyi falan gec hemen oralarda sag tarafinda kaliyor görürsün yaninda kücük cami var. güzel sirin bi yer sali günü calismiyo haberin olsun diger günler randevusuz calisisyor
 

yok canım sanmıyorum oyle bı durum oldugunu,eskı msjlarımı kontrol edecegım sımdı,oraya yazmısdırım buyuk ıhtımalle kac para verdıgımı.ben hala 40 dıye hatırlıyorum.telefonlada kendısıyle konusurken 3 falı aynı anda bakıyormus ımajnı cızdı bana,bı cok falcıya gıttıgımızde zaten ozellıkle kahve falından sonra ucretsız 10 tane tarot kartı falan cektırıyolar,ben onun fal bakma stılını 3 fal bırden dusundum.

buyu hacı hoca konusunda haklısın canım,burdan sahte uyelıklerle atılan falcılar sımdıde buyu dua muska yoluyla vurgun vurmaya calısıyo,bıraz ınsanlar gozununu acsa cok ıyı olacak..arama motoruna dolandırıcı medyumlar yazın zaten ınternette cok reklamı donen bı suru medyum bozuntusu hakkında savcılıga acılmıs dava var,ısımlerı de gecıo dolandırma yontemlerıde gecıo..
 
Bahariye caddesine yukari dogru cik mangoyu adliyeyi falan gec hemen oralarda sag tarafinda kaliyor görürsün yaninda kücük cami var. güzel sirin bi yer sali günü calismiyo haberin olsun diger günler randevusuz calisisyor

ya kadıköy deyince aklıma geldi geçen sene kadıköy tiryaki cafede bi bayana baktırmıştım yazmaya bile gerek duymuyorum. geçmişi ve an için sölediklerini hatılarmıyorum ama gelecekler ilgili söylediği hiç bi tarih çıkmadı o zmnlar bi işe giricektim. kesin bu işe giriceksin 3 ay sonrada bölümün değişcek yukseleceksin fln dedi tam 5 ay işsiz kaldım sınava giricektim ondan geciceksin dedi ama ztn o belliydi. ve de erkek arkadaşımla gittim o ara biraz aramız bozuktu arkadaş gibi gittik. onada baktırdı maşallah ikimizi evlendirdi oğlumuz fln oldu 1 seneden fazla oldu malesef hala ortada evlilik fln yok hatta ona piyangodan para çıkıcaktı sözde ailesinde husumet yaşanacak fln demişti bu para yuzunden walla şuan erkek arkadaşım baya bi darda hatta arabasını fln sattı kendini toparlamak için. yani ne dediyse tersi çıktı hatta benden sonra bi arkadaşım gitti oda ordaki başka bi bayana baktımış onada eski çıktıgın seni unuttu dönmeyecek, sen seneye başkasıyla yüzük takıcaksın demiş, ondan sonra eski çıktıgı köpek gibi peşinde koştu kızın ama kız barışmadı aynı zamanda şuan söz, nişan durumu flnda yok kimseyle çıkmıyor. ben böle bir fal baktıgımı bile unutttum gitmiş şimdi kadıkoy taraflarındaki falcılar gundeme gelince aklıma geldi :)) aman sakın önünden bile geçmeyin bide 40 lira paramız gitti 2 mize tarot baktı sadece. tecrübesizlikten kaynaklı bi hata tamamen. kesinlikle araştırmadan gitmemek lazım :)
 
Bu hafta sonu gideyim diyorum gülşene aslında symboldeki serkani denicektim kötü baktığını söylediler gülşene gideyim diyorum bakalım anlatırım gidince bu arada o ist dışındaki hocanın iletisim bilgilerini bulamadım nese !!
 

valla kuzeyle ilgili şunu söyleyebilirim.standart tarife çalışıyo. ben gittiğimde tektim arkadaşımı bekliyodum o sırada yan masamdaki kızlar baktırdılar. kız böyle şok olmuş çıktı ne dedi diye sordum. demiş ki isminde e,r,m var(adı mert'miş çocuğun) uzun boylu, saçlar koyu, karadenizli falan gibi sert mizaçlı bi tip ve gözleri çok belirgin. kızınkine uyuyomuş falan filan.sonra ben baktırdım birebir aynı cümleleri bana da kurdu. e,r,m benimkindede var e dedikleri de doğru acep neden diye bir düşündüm bu kızla aynı adam için baktırmıyorsan,türk erkeğinin ortalama tipini ve en çok olabilecek harfleri sıralıyor işte. bir de isim olayı çok canımı sıkmıştı.tanıdığun tuğba var mı, ayşe, fatma hmmm bak ona dikkat falan bu ne beeeee!!!!verdiği tarihlerin de hiçbiri çıkmadı,herif de dönmedi,diliyorum ki yerin dibinin dibine girdi..ben de naçizane paylaşıyım fikirlerimi..
 

Evet beni bekliyodun
evet kuzey ortalaama bende senden daha iyiydi yanlıs hatırlamıyosam.
cıkar gibi oldu falı ama çıkmadı
neyse
bütün fallar yattı zaten
 
Evet beni bekliyodun
evet kuzey ortalaama bende senden daha iyiydi yanlıs hatırlamıyosam.
cıkar gibi oldu falı ama çıkmadı
neyse
bütün fallar yattı zaten

anammmmm özlemişim:)

tek yatmama ihtimali olan nesil kaldı bende. bi o cacık olmaz bundan bırak demişti bir de yeni var yeni demişti:))) sabırsızlıkla beklemedeyim bi bulayım nesil derim başka da bişi demem.hem gitmişken gözüm gönlüm açılır fena mı

burayı da özlemişim yine olaylar olaylar
 
Arkadaşlar Şuşu Cafe Şengül ve Olgu Hanim hakkinda yorum yapabilecek olan var mi ? İyi midir bu Olgu hanim ?
 

:)
ekşın çok.
hele bugün bende ki ekşın bi analtsam var ya ..
kesin birinin günahını aldım canını yaktım.
zırıl zırıl ağlattı gene beni
 
gitmedim. gitmem , dönücek güzel olacak demelerinden gına geldi

olur sürt bugüne kadar iyiydim.
bugün hayatımı alt üst etti

banada hoca dua verdi rüyasına fln yat dedi. geçen akşam abdestimi aldım oturdum sap gibi düşünüom ya dedim ne rüyası ne duası olmayacak duaya amin denirdi oluru olsaydı olurdu bugune kdr dedim yattım geri, sabahda dedim cuma görüşmüyoruz ben artık ben sıkıldım. benimki şoka girdi yemedi tabi alttan alttan kanıma girmeye çalışıo emin misin görüşmicek miyiz şimdi fln yok yok dedim bu sefer kesin, walla ben bile kendime şaşırdım yaptım bişey allah sonumu hayır etsin inş pişman olmam ha o pişman olursa da amacıma ulaşmış olurum hadi bakalım :)
 
yasemin hanım kısa saçlı kısa boyluydu yaşı sanırım 50 civarında şu anı biliyor ama gelecek hiç ama hiç yoktu kac arkadaşımla denedik yazık etmeyin paranıza derim

ewet canım bu konuda sana katılıyorum cok foss bı falcı,bende taa onun ıcın kac kez gıttım uskudardakı evıne ama nafıle,ama eskıden bı haylı ıyı oldugunu soyledıler.demekkı yas kemale erdıkce hısler kayboluyo :) bırde ısımlerı yanlıs telafuz etme huyu yokmu dıyokı mısal osman kım aslında oktay dıyecek sonra sen bı saat kara kara dusunuyosun o kımdı bu kımdı dıye...gecmıste basarılı evet
 
ben enson aliye hanıma baktırmıştım 2yaz önceydi. adam akıllı bildi tak tak iyi kötü ne varsa söylemişti; o zaman içimden ne saçmalıyor ya demiştim ama sonradan yaşayınca dediklerini kadına helal olsun dedim sonra bir daha bulamadım ya o kadar didik didik aradım ama yok. Fal baktırdıktan sonra unutcaksın derler doğruluk payı da var ama önemli olan sahte medyumlara para kaptırmamak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…