İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bende bu hafta bizim kızlarla falciya gitmek istiyorum istanbuldayım, taksimde 2-3 yere gittim ve tam fiyaskoydu var mı böyle kesin git ne derse çıkıyor dediğiniz bir yer birileri, birde fiyat söylerseniz sevinirim teşekkürler

Kis basından beri bu formu takip ediyorum ve bende 1ay oncesine kadar sık sık fal baktiriyordum ne bu forumda nede benim gittiklerinde gelecek çıkan kimse görmedim sadece arada ufak tefek denk gelen seyler yasadım senin anlayacağın Falcilar gecmisi ve su ani yorumlayabiliyorlar gelecegi sadece ve sadece Allah biliyor ..

Orası tabiki öyle benimki öyle anlık zevk işte şu sıra iyi şeyler duymaya ihtiyacım var hepsi aynıda vardır belki aralarında bir iki iyi

Orası tabiki öyle benimki öyle anlık zevk işte şu sıra iyi şeyler duymaya ihtiyacım var hepsi aynıda vardır belki aralarında bir iki iyi

Cnm bende parandan pulundan daha da kötüsü umutlarından olmayasin diye yazdım :)) eğlence olsun girgir olsun dersen iyi diyebileceğim Melekler kahvesi Can ve Ayşe var ben gitmedim ama iyi diye yazan cok arkadas oldu burda bana görede Laf Cafe kuzey derim cocuk cok eğlenceli en azından gülüp eğlendiriyor :))

Melekler kahvesini duymuştum ama sanırım randevulu biz kızlarla gidicez şmdi randevu falan uğraşmasak diyoruz kuzeyde öylemi acaba

Melekler kahvesini duymuştum ama sanırım randevulu biz kızlarla gidicez şmdi randevu falan uğraşmasak diyoruz kuzeyde öylemi acaba
Sanirim Melekler icin sabah 10:30 da aramak lazım aslında randevu ile gitmek daha iyi en azından birde oturup saatlerce sıra beklemekten iyi :) Laf Cafe randevu vermiyor Kuzey 1de orda oluyor ben 2 kez gittiğimde 1e geliyordu ordaydim ilk oldum bana göre ilk fallar daha iyi oluyor aksama doğru kimsede enerji kalmıyor sallamaya başlıyorlar :))

Tabiki geleceği bilecek kimse yok ama şu sıra bir falcıya gitmek istiyoruz ablamda bu sene üniversiteye gidiyor bende sınava gireceğim gitmek istiyoruz size göre en iyisi kimse önerirseniz sevinirim

bende araştırıyorum şimdi bakalım bu sene sınava gireceğim ablamda ve bir arkadaşımızda haftaya üniversiteye başlıyorlar ilk seneleri bir şeyler duymak istiyoruz bakalım

:))en iyisini yapmissin cnm hic kafana takma..Murphy Kanunlarında Murphy amca derki "cok üstüne düşme bozarsın " :))
biz herseye evet dedik ne oldu (

bende araştırıyorum şimdi bakalım bu sene sınava gireceğim ablamda ve bir arkadaşımızda haftaya üniversiteye başlıyorlar ilk seneleri bir şeyler duymak istiyoruz bakalım

Hakkinizda hayırlısı olsun cnm :) sizlere şimdiden bol başarılı egitim hayatı dilerim ...

Hocaya hic gitmegim gitmemde gerekmez umarim. Benim hic bi beklentim yok arada cikip beni alt ust etmese onsuzluga alisiyorum mutluyum bile. Hatta c. Ba bi randevum bile oldu. Falciya gutmiyom cunku belirsizlik yOk hersey net. Hersey bitti. Bunlarda geccek zamanla yepkisiz kalmayida ogrenicem 😃

Melekler Can mı Gülşen mi tavsiye edersiniz? Vasat ortalama mı ortalamanın biraz üstündeler mi acaba. Hani 10 seyden 6 7 si tutsun yeterli diyorum.

yorumuna bayildimmm haahhahha

Melekler Can mı Gülşen mi tavsiye edersiniz? Vasat ortalama mı ortalamanın biraz üstündeler mi acaba. Hani 10 seyden 6 7 si tutsun yeterli diyorum.

valla gülşene iyi ki baktırmamışım çok suratsız ben direk negatif oluorm eğer benim gibi karşındakinden etkilenen biriysen can ı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…