olivyan damlalar nerde adresi yani
meleklerin sokağında ama meleklere daha gelmeden :)
bu arada kahve ve ortam çok kötü bak uyarmadı deme sonra bu arada kahve için de ki bol telveli olsun
onalrın bol telvesi normal telveli kahve oluo çünkü
malzemeden mi çalıolardır nedir :S
canim ben meleklerin nerde oldugunu bilmiyorum bu taksim tarafi filanmi yani?
hemen tüpçü adresini veriorm o zaman :)
taksim meydandan aşağı doğru in sağ tarafında kocaman demiröreni göreceksin
onun da tam karşısında ayhan ışık sokak var girişinde de sinema afişi olan böyle çgen beşgen bişşey var direk gibi :)
ordan gir
sol tarafta damlaları görüceksin (kendisi türkü barmış meer)
daha da ilerlediğinde ise sağda melekler kahvesi var
zaten orası falcı sokağı mıymış neymiş
işte böyle :)
hemen tüpçü adresini veriorm o zaman :)
taksim meydandan aşağı doğru in sağ tarafında kocaman demiröreni göreceksin
onun da tam karşısında ayhan ışık sokak var girişinde de sinema afişi olan böyle çgen beşgen bişşey var direk gibi :)
ordan gir
sol tarafta damlaları görüceksin (kendisi türkü barmış meer)
daha da ilerlediğinde ise sağda melekler kahvesi var
zaten orası falcı sokağı mıymış neymiş
işte böyle :)
ayselin tam adresı nedır aacaba
salih hocanın dedıklerı cıktımı
para bitio ya ne gerek var elin herifi için ahahahaha
böyle dediğime bakma tabi elin herifini hala sevioruz hala bekliorz :)
hım tmm anladım bende acaba tam tersi falcı kötü çıktıda kız falamı tövbe etti dedim
bencede fazla para vermeye gerek yok ama arada bi iyi oluo :) ben artık netten bakıom ücretsiz sallayan siteler var çoğu falcıdan tutarlı çıkabilio :))
Dün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine taksimde uçurtma cafedeki emre'ye gittim.. Kesinlikle şimdiye kadar gittiğim falcıların en kötüsüydü. hakkımda hiçbir şeyi doğru tahmin edemediği gibi, tavırları ve bakışları da beni oldukça rahatsız etti. Mutsuz bi şekilde ayrıldığımı söyleyebilirim yanından. Şimdiye kadar en memnun kaldığım ve en çok sevdiğim falcı ise Bakırköy'de Üç Vakit Cafe Didem'dir arkadaşlar. Tavsiye ediyorum..
canım çıktı ama mevcut durumu biliyor fal gibi bakmıyor tam olarak
Dün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine taksimde uçurtma cafedeki emre'ye gittim.. Kesinlikle şimdiye kadar gittiğim falcıların en kötüsüydü. hakkımda hiçbir şeyi doğru tahmin edemediği gibi, tavırları ve bakışları da beni oldukça rahatsız etti. Mutsuz bi şekilde ayrıldığımı söyleyebilirim yanından. Şimdiye kadar en memnun kaldığım ve en çok sevdiğim falcı ise Bakırköy'de Üç Vakit Cafe Didem'dir arkadaşlar. Tavsiye ediyorum..
ben üç vakit dideme gittim evet mevcut durumu biliyor ama verdiği tarihler daha dolmadı, eğer dedikleri çıkarsa mutlaka haber vereceğim burdan
kızlarrr sebanın falcının bı kısmı cıkmıştı bende ama diğerleri cıkmadı bakalım ama cok ıyı bı kadın damlalar cafeyı aradım gcen gun o kız yokmuş 10 gun sonra gelır dedı :S:S pufffffff bende kadıkoyde ki nostradamusa gıttım yakın dıye bı kadına baktırdım oyle konustu sohbet gıbı tatlı dıllıydı ama o kadar yanı ıyı bır falcı ıstıyorumm len yeterrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?