İstanbul'da Fal - Falcılar

canim ben meleklerin nerde oldugunu bilmiyorum bu taksim tarafi filanmi yani?

canim ben meleklerin nerde oldugunu bilmiyorum bu taksim tarafi filanmi yani?

hemen tüpçü adresini veriorm o zaman :)

taksim meydandan aşağı doğru in sağ tarafında kocaman demiröreni göreceksin

onun da tam karşısında ayhan ışık sokak var girişinde de sinema afişi olan böyle çgen beşgen bişşey var direk gibi :)

ordan gir

sol tarafta damlaları görüceksin (kendisi türkü barmış meer)

daha da ilerlediğinde ise sağda melekler kahvesi var

zaten orası falcı sokağı mıymış neymiş
işte böyle :)

hahhaaaa ok. bakariz ayagimiz düserse ben pek uzaklara gitmem kadiköy, cadde falan iste..

hahhaaaa ok. bakariz ayagimiz düserse ben pek uzaklara gitmem kadiköy, cadde falan iste..

aklima gelmisken bende biraz anlatayim gözlemlerimi

-cadde levente gitmistik arkadasimla kisin,kesinlikle hic birsey bilemedi ne ani ne gelecegi koca bir SIFIR
-angels Burcu leventin bana dediklerini dedi agiz birligi yapmis gibi oda SIFIR
-hele Havva ya sadece gülüyorum
-Nostradamus Anka önümüzdeki ay belli olacak yazarim..

Bayanlar, benim işyerinde bir arkadaşım var seneler önce bi falcıya gitmiş. Kadın evinde bakıyormuş ama öyle kahveye bilmemneye değil öbür türlüsü dediklerimizden. arkadaşım diyor ki ben hayatımda bu kadar korkmadım dediği her şey de senelerdir çıkıyor olumlu olumsuz bir daha da gitmedim falcıya, tövbe ettim. Ya dedim sen bana bi de bir de ben korkup tövbe ediyim hatırlamıyor kadının adını falan. Tek hatırladığı. Güngören2de olduğu, Kala işmerkezinin karşısında bir de evinin giriş katta olduğu. Hadi bakalım hep beraber samanlıkta iğne aramaya var mıyız???

para bitio ya ne gerek var elin herifi için ahahahaha

böyle dediğime bakma tabi elin herifini hala sevioruz hala bekliorz :)

hım tmm anladım bende acaba tam tersi falcı kötü çıktıda kız falamı tövbe etti dedim
bencede fazla para vermeye gerek yok ama arada bi iyi oluo :) ben artık netten bakıom ücretsiz sallayan siteler var çoğu falcıdan tutarlı çıkabilio :))

Günaydinlarrrrrr, arkadaslar göztepede iyi bir falci var diyorlardi gecenlerde bazi arkadaslar...lütfen göztepedekinin adini telini bilen arkadaslar yazarmisiniz denemek istiyorum cünkü göztepede oturuyorum

yorumcu die bi site var googledan aratınca çıkar sanırım, tarot kısmına giriom. çok saçma ama içimi okudu rahatladım baya :)

Dün bir arkadaşın tavsiyesi üzerine taksimde uçurtma cafedeki emre'ye gittim.. Kesinlikle şimdiye kadar gittiğim falcıların en kötüsüydü. hakkımda hiçbir şeyi doğru tahmin edemediği gibi, tavırları ve bakışları da beni oldukça rahatsız etti. Mutsuz bi şekilde ayrıldığımı söyleyebilirim yanından. Şimdiye kadar en memnun kaldığım ve en çok sevdiğim falcı ise Bakırköy'de Üç Vakit Cafe Didem'dir arkadaşlar. Tavsiye ediyorum..

O EMRE majestik Cafe'de baktirdigimda sadece burcumu bilmişti başka hiç birşeyi tutmamıştı falı berbatti zaten ama orda sedar mı Sedatmi bı cocuk wardi sanki o daha iyi gelmişti 1 sene önce ama

ben üç vakit dideme gittim evet mevcut durumu biliyor ama verdiği tarihler daha dolmadı, eğer dedikleri çıkarsa mutlaka haber vereceğim burdan

ben üç vakit dideme gittim evet mevcut durumu biliyor ama verdiği tarihler daha dolmadı, eğer dedikleri çıkarsa mutlaka haber vereceğim burdan

aynen canım, içinde bulunduğum durumu çok güzel anlattı harfiyen hem de, ama bana da verdiği tarihlere vakit var daha, eğer çıkarsa bende yazıcam buraya

bu haberı burdan paylasırken uzulmelımıyım sevınmelıyım yoksa gıdıp en yakın dostumu mahfetmelımıyım bılmıyorum,seba ya her gıdısımde benımle erkek arkadsımın arasını bozmaya calısanın en yakın dostum oldugu cıkıyordu,en yakın dostumdan kıllanmaya baslamıstım zaten ama dun cok yakın dostum la ortak bır arkadasımız var onu zıyarete gıttım,bana demez mı o ortak arkadas ben senı cok ıyı tanıyorum ve bılıyorum ama sagda solda bu cok yakın dedıgın dostun arkandan senın ıcın o benle yatmaya can atıyo ben pas vermıyorum gıbı bı tabır kullandı,senı kardesım olarak gordugum ıcın soyluyorum bunları dedı,soka gırdım ne dıyecegımı bılemedım..ıskambıl falında sureklı aynı sey ust uste cıkıyodu ama yınede ıhtımal vermemıstım o haının hem yuzume gulup hemde arkamdan boyle soylecegıne,benım okuzle benı o tanıstırdı,buyuk bı ıhtımalle ona boyle bı yalan soyledıkı cocuk benle gorusmuyo,cozulmeyen dugum cozuldu...

kızlarrr sebanın falcının bı kısmı cıkmıştı bende ama diğerleri cıkmadı bakalım ama cok ıyı bı kadın damlalar cafeyı aradım gcen gun o kız yokmuş 10 gun sonra gelır dedı :S:S pufffffff bende kadıkoyde ki nostradamusa gıttım yakın dıye bı kadına baktırdım oyle konustu sohbet gıbı tatlı dıllıydı ama o kadar yanı ıyı bır falcı ıstıyorumm len yeterrrr

oha daha yeni başladı o nie 10gün yokmuş allaaallla :S

çıkarmasınlar onu yaaa ben bi daha gidicektm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…