İstanbul'da Fal - Falcılar

Gaziosmanpaşadakı bayanın iletişim bilgilerini benimde almam mumkun mu acaba?

ben cana gittim.anı bile bilemedi, verdiği tarih de geçti hala bişey olmadı.gittiğim en kötü falcılardan diyebilirim.hiçbişeyi tutturamadı.

kesınlıkle bu frekans olayına bende ınanıyorum artık :)

ben de tam tersı can'dan cok memnun kaldım

bugune kadar gıttıgım tum falcılardan bı damlalar tuba

bıde can'dan memnun kalmısımdır .ben can'ın yakın tarıh ıcın

soyledıklerını yasadım .demek ki frekans olayı dedıklerı sey dogru .

mesele gulsenı sevenlerde var ama ben de gulsenı sevmedım

ılk baktırdıgımda hakkımda herseyı bılmıstı ama ,bu 2.baktırdıgımda

benım hakkımda hıc bırsey bılemedı .ne burcumu ne ayrıldıgım kısının

burcunu nede ne zaman ayrıldıgımızı hıc bırsey bılemedı

hatta ılıskımızın ne durumda oldugunu bana sordu ,bende ayrıldık dedım

hıc bırsey bılmemesıne ragmen su tarıhte cok kotu bı haber alcan dıye

ıddıalı ıddıalıda konustu .demek kı frekans meselesı yaa .

frekanslar tutmayınca olmuyor demek kı .

kızlar bu son zamanlarda bahsettıgınız olgu hanım kım ?

acıbadem kahve dunyasında fal bakan olgu hanımdan mı bahsedılıyor ?

ben hıc olgu hanıma baktırmadım ama kave dunyasındakı olgu ıse

begenenı cok vardı .nıye ayrılmıs kı kahve dunyasından

damlalar tubaya yetısmek mumkun degıl evet cok hızlı konusuyor

nefes alıyor mu dıye ben cok merak ederım

o yuzden ses kaydına muhakkak almak gerekıyor cunku bırsey anlamıyorsunuz

Kızlar özelden size iletişim bilgilerini yazacaktım ama 10 dk sınırı beni zorluyor. Beyire ablayı aradım telefonunu acıktan yazıcam haberiniz olsun dedim. Tamam dedi.

615 58 52 telefonu 30 liraya bakıyor eve erkek kesinlikle almıyor (bazıları eşini de götürüp baktırmak istiyormusta ondan ayrıntı yazdım) cunku kızı ve torunuyla yaşıyor.

ama iyi falcı dediğiniz biri varsa özellikle suya bakan sizde benle paylaşın olur mu ?

canım birsel değil di mi bu ? numarasını ona benzettim. bana bi evini tarif edersen özel mesajla bende sana su falında yardımcı olcam

Canım birsel deme bana pisliğin teki ona kaltk buna khbee falan pis bir kadın o. ondan da aldım ağzımın payını özelden evi tarif edeyim beyire ablanın

bu bayan suyamı bakıyor sen memnun kaldınmı peki

beyire abla kahve falı bakıyo kahve bahane açmadan daha konusmaya başlıyo. telefonda bakmaz

olgu hanıma gelince telefondaki falı gayet basarılı eskiden kafedeymiş şimdi evinde bakıyomus 50 liraya bakıyo denizbank hesabına yatırdım iki saat sonraya randevu verdi söylediği saati 5 dk bile geçirmedi düzgün bir kadın (insallah bozulmaz)

ona da sordum elefonunu isteyen çok kişi var vereyimmi diye ver dedi 532 795 00 05

benden bu kadar sorunum bittiğinde inşallah fala tövbe edicem.. ama su yalan dünya da sorun biter mı bilmem :))

kızlar lutfen bırsel ablaya kufur etmeyın,cok ayıp yaa haksızlık edıyorsunuz... bırsel abla tanıdıgım 10 numaralı favorı falcılarımdandır,haketmıyor boyle abuk sabuk yorumları...sahtekarlık yapmıyo dıyemı bırsel ablamı bu kadar yerın dıbıne sokup sokup cıkarıyorsunuz dolandırıcık yapmıyor dıye mı... falı cıkmayan bırdaha gıtmez olur bıter....mızacı serttır ama cok kısılıklı hak yemeyen dobra bırıdır o... sapla samanı bırbırıne karıstırmayın lutfen....

birsele küfür eden felan yok. arkadas agzının bozuk oldugunu örnekler vererek yazmıs. noktalama işaretleri olmadıgı için birsele söylediğini sanmışsınız.
bana kalsa birsel falcı bile değil dediğinin çıkmasını geçtim bana bakamadı bile. evli yaptı beni , çocuklu yaptı.
öyle bir bozmuştu ki moralimi evinden ağlayarak çıkmıştım , buna rağmen kolay kolay adını zikredip şöle böle demem.
gitmek istiyen gider banane.
ha en komedi cümlesi suydu bana şimdi hatırladım.
4 tane büyü var üstünde.
3 ü sana yapılmış , biride başkasına yapılmış üstünden geçmişin sana tutmuş

telefonda fal nasıl bakılır ki nasıl oluo yani?

Son düzenleme:
ben bugün avcılarda gülden hanıma fal baktırdım 20 tl kahve falına bakıyor. şöyle söyliyim çok spesifik şeyler söylemedi. böyle kızına balkonda keyfine fal bakan anne gibiydi :) kendisini çok sevdim. ama şunu bildi bunu bildi diyemicem çünkü aslında önce bana sorup daha sonra yorum yaptı gibi oldu. yani ne düşünsem kararsızım içinizde daha önce kendisine baktıran var mı?

minikdepresif güzel yanıtlamış ama ben de bişeyler söyliyim canım. neden kızgın oldugumu bırak yasayan babamı 10 senedir ölü yaptıgını bir de bunda ısrarcı hayır ölmüştür o sus khbe, hepiniz orospusnuz falan. Falı güzelmiş degilmiş kimin umurunda insancıl davranısı yok sen cok gitmişsindir iyi halini kötü halini görüp tanıyıp sevmiş olabilirsin falı da sana çıkabilir. ama ben gördüğüm muameleden (hatta sırası benden önce gelenlere söylediklerini duyduktan) sonra çok haklıyım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…