İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar ben daha bugün üye oldum ve ben de deneyimlerimi aktarayım bakalım:)

Öncelikle falla aram pek yoktu geçen sene 2.5 senelik ilişkim bitinceye kadar...Bir arkadaşım Ayhan isminde bir falcıdan memnun kalmış güya ve hadi 5 kişi toplanalım baktıralım diye tutturdu ee ben de tamam dedim.(Dışarda çağrılan yere geliyormuş bu Ayhan kişi başı yanlış hatırlamıyorsam 20 tl idi.)Adam geçmişi şu anı her şeyi öyle ayrıntılı bildi ki şaşarsın karakter ve tip analizleri mükemmel ve uzun uzun bakıyor.Beni etkilemişti esasen,denemeye değer diye düşünüyorum şu anla ilgili ikilemleriniz varsa.Ama geleceğe dair söylediği bir şey bile çıkmadı ve baktıralı aylar oldu.Adam esmer ince biraz da kırık gibi bir şey ama çocuğu varmış..Tatlı adam vesselam ama geleceğe dair tutturamadı..2.5 senelik ilşkimde çocuk seni sevmiyor dedi beni baya yaraladı o fal Ama hayatında biri olduğu halde birini göremiyorum dedi tek yanıldığı anla ilgili bu durum oldu...

Sonra Taksim' de Cafe bi Melek var (Melekler Kahvesi değil yanlış anlaşılmasın)Orda Sevda Hanıma baktırdım ama 10 15 dk çok kısa baktı geleceğe dair bildi mi yine bilemedi.Ayrıldığım çocukla beni birleştirdi ama sonu olmayacak evliliğin 26 yaşında dolu dolu görüyorum dedi.(Ben eskisiyle birleşmek şöyle dursun Üzerine başkasıyla sevgili oldum ve o ilşki de kısacık sürdü ve bitti.) Ama dedikleri çıkmadı daha 20 yaşımda olduğumdan evlilik kısmını bilemeyceğim Bence basit bir faldı değer miydi bilmem ama fena değildi..Yine orda bir kadın daha var adını unuttum ama o berbat ya ağzından cımbızla laf alıyorum bana hem okuyor hem çalışıyorsun dedi yaaaaaa ben de hayır çalışmıyorum dedim,allah allah öyle gördüm dedi. Deli midir nedir Neyse sonuçta hepsi hüsran

Deli arkadaşımın fal sevdasına Bakırköy'de Arzuhal Cafe'de Tolgaya baktırdım..Yıldızname bakıyor tarot açıyor kendince kağıda yazıyor çiziyor bir tuhaf bakıyor anlayacağınız.Ama geçmişi ve şu anı tuhaf bir şekilde biliyor.Duru görü yeteneğimi ne varmış bana sevgilimle öpüştüğüm anı hissettiğim duyguları öyle bir anlattı ki ağzım açık kaldı.. Aklınıza gelmeyecek ayrıntıları bile bilebiliyor ama bazen öyle şeyler bilemiyor ki şaşıyorum bunları bilen bunu nasıl bilemez diye.Annemle babama ayrı dedi mesela böyle bir ayrıntıyı nasıl bilemez? Ama benim sevgilimle ilk öpüştüğüm anı mekanı ayrıldığım günü bana tarif etti. Gel gelelim beni eski sevgilimle birleştirdi devam edeceksiniz dedi ama evlilik görmüyorum 26 yaşında evleneceksin ikizin olacak dedi ( 26 yaşımda evleneceğimi söyleyen ikinci falcı hadi bakalım )Tolga ve Taksim Sevda aşk konusunda benzer şeyler söylediler.Tolga bana en geç şu tarihe kadar eski sevgilin sana dönüş yapmak için atakta bulunacak dedi ve eminim müjdeyi vermek için tekrar geleceksin dedi. Hayatında böyle böyle bir kişi var ama kızla ayrılacaklar dedi ben bir ümitle o faldan sonra beklemeye koyuldum.İşte o arada hayatıma biri girdi mesela bu ayrıntıyı hiçbir falcı bilemedi...O kişi hayatımdayken eskisi dönüş yaptı ve sevgilisi facesini dondurdu heralde o sıra bişey oldu aralarında..Derken ben sevgilimden ayrıldım(o istedi)..Ama çok temiz çocuktu sevmiştim baya üzdü beni ayrılık..

Ayrıldıktan sonra ben kafa dağıtmak için tekrar fal baktırdım yine forumda ismi geçen Bakırköy Cafe 3 Vakit'e Didem' e gittim.Açıkcası ne bileyim çok soyut baktı genel şeyler söyledi ben netlik isterim şahsen fallarda..Net olarak söylediği şey sen eskiyi silip atmışsın kafandaki kısa süre önce ayrıldığın çocukla da olmayacak gerçek aşkı kasım ayında bulacaksın dedi.İsmi C ile başlayacak dedi( bu arada harf analizleri iyi, hayatıma giren tüm insanların ismindeki harfleri saydı,demin bahsettiğim tolga harf pek bilemez)Ve o çocukla 2 sene içinde yüzük olacak ve büyük ihtimal evlilik gelecek dedi..(Ben gerçekten eskiyi silip attım bana geri dönüş yapmasını tabiki istiyorum ama sırf ego tatmini için. ) Fal güzel sayılırdı ehh beni de anlatıyordu Kasım da daha gelmediğine göre pek net yorum yapamıyorum.

Ben rahat durur muyum Didem'e gittiğim gün Tolga'ya da uğradım dedikleri çıkmıştı ne de olsa kısmen..(Zaten aynı sokaktalar Bakırköy'de ) Tolga beni görür görmez geçen hafta bir şey olmuş salı çarşamba gibi otur bakalım dedi(Hakikaten benim kısa süren ilişkim Çarşamba bitti) Bunu söylemesi üzerine hevesle oturdum..Aşk hariç geri kalan her şey Didem ile uyuyordu.Bu çocukla şöyle başlamış şöyle bitmiş bu çocuk budur diye güzelce tarif etti ve siz ruh ikizisiniz kader sizi tekrar buluşturacak siz Eylül'e çift olarak gireceksiniz ve 2 sene içinde yüzük var dedi.(Ahhaaaa Didem de 2 sene içinde yüzük gördü ama farklı biriyle)Ben o gün nasıl mutlu oldum sevinç çığlıklarıyla eve geldim anlatamam:):):) O da bir önceki falında başka bu falda başka baktı anlamış değilim..

Ve eylül oldu Tolga'nın dedikleri çıkmadı..Bir umut bekliyorum ve beni devamlı birleştirdikleri geçmişimdeki uzun ilşki yaşadığım insanı kavga ederek hayatımdan tamamen çıkardım..

Benimkiler sadece bu kadar kızlar.Aslında fallar yüzünden umutla bekleyişlerim hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor ya sevmiyorum bu durumu..
Üzgünüm çok uzun yazdım ama umarım skılmadan okursunuz deneyimlerimin tamamı bunlar..Ben uzun bir süre ara verdim baktırmayacağım.

Bugün Taksime gitmişken 2 farklı kişiye fal baktırdım. İlk kadınlar kahvesi Pelin' e gittim ve kahve falı baktırdım. Pozitif bir kadındı. Geçmiş ve şuanda iyiydi. Gelecekle ilgili imkansız şeyler söylemedi. Bekleyip görücez. Evlenme tarihimi bizzat kendi yazdı. 2013 Eylül diye. Hayatımda kimse yok şuan 1 sene içinde nasıl birini bulup, tanıyıp, isteme-söz-nişan-kına-düğün yapıcam bilemiyorum ama olmazsa ben burdayım bul beni kesin bu senin evlenme tarihinde dedi. İşşalllahhh Ordan çıktım bu kez symbol cafede Duygu'ya gittim. Tarota baktırdım bu kez. Duygu'da Pelinle hemen hemen aynı şeyleri söyledi. Evlilik tarihi olarak 1 - 1,5 sene gibi bir süre verdi. Verdikleri tarihlerde hemen hemen uyumluydu. İş, aile, sağlıkla ilgili aynı şeyleri söylediler. Ama Pelin 5 dk kadar baktı belki okadar bile sürmemiştir. Çok hızlı ve kısaydı zor yazabildim. Duygu ise 10 dk kadar baktı. Daha yavaş, daha sakin, daha uzundu. Ama çok detaya inmedi. Duygu ay olarak tarih verirken, Pelin gün ve saat olarak tarih verdi. Bana sorarsanız Pelin' i tercih ederim. Birde Pelinden ürktüm biraz. Devamlı gözlerini kısıp yanımdaki sandalyeye bakıyordu. Bana böyle söylüyorlar, böyle olacakmış,bu tarihi verdiler falan dedi. Ürktüm açıkcası. Buarada Duyguda her iki lafından biri işallahtı. Kendimi Adnan Oktarla konuşur gibi hissettim. İşallah maşallahhh

Son düzenleme:

minikdepresif rica etsem bana su bakal falcı konusunda yardımcı olurmusun? özel mesaj atamıyorum oyuzden burdan yazmak ıstedım :))

ewt noktalama ısaretlerı konulmamıs,fakat su bı gercekkı benım bırsel ablayla frekanslarımız uyuyor,gercekten fal frekans meselesı,bende cogu soyledıgı sey olmustur,bana cok normal gelıyo mızacına alıskın oldugum ıcın....vallahı cok sasırdım yorumlarına,kadının falcılıkla ılgısı alakası olmazsa evı turbe gıbı dolup tasmaz,falı cıkmayan falcılar bellırlı zaman sonra pırım kaybederler cunku...

o senin düşüncen , bu da benim düşüncem.
ne sen bana iyi falcı diye diretebilirsin ne de ben sana falcı değil diye.
.
velhasıl kelam bu fal ..

Son düzenleme:
Hosgeldin daragaya7 nerelerdesin yahu ?

KK'ya hoşbulduk ama fal bakımına uzun bir süre ELVEDA! Zaten 4-5 aydır ayda 1 baktırırsam baktırıyordum ama en son geçen Salı günü Üç Vakit Didem'e baktırarak finali yaptım:)

Fal denilen şey akıllara zarar... İnsanda akıl tutulması yapıyor. Uzak durmak gerek uzak...

Yıl sonu yada 2013 başlarında Allah ömür verirse her zaman olduğu gibi Anna'ya giderim o kadar.

Allah herkesi fal illetinden kurtarsın...

canım annanın nosunu bana ozelden atabılırmısın? bırde kaca bakıyor? soyledıklerının nekadarı cıktı sende?

mercan,olgu,rana
telefonda fal baktırıcam.bunlardan en iyisi hangisi kızlar.son sayfaları okudum.bu üçü dikkatimi çekti.bilen,duyan,baktıran arkadaşlar fiyatlarıyla birlikte yorum yaparlarsa çok mutlu olurum.

Evinde ve telefondada bakiyor ayricada reiki seasnlarida var yogun oldugu icin calismalari ayrilmis olabilir ben baktiriyorum ve cok memnunum mailden tlf.no atabiliyorum

Ben baktiriyorum hic te tuaf degil inan evet anadolu yakasinda yuzyuzede bakiyor ama herzman gidemedigim icin ben telefonda baktiriyorum ve telefon musterisi cok hic bir farki yok icin rahat olsun

bu gozlerını kısıp yanındakı sandalye bakma olayı sanırım hobı

melekler kahvesınde ve kadınlar kahvesınde genel falcılar boyle bakıyor

Evinde ve telefondada bakiyor ayricada reiki seasnlarida var yogun oldugu icin calismalari ayrilmis olabilir ben baktiriyorum ve cok memnunum mailden tlf.no atabiliyorum

An gecmis gelecek bilgisi nasil bide anadolu yakasi derken tam olarak yeri nerede bende o taraftayim fiyat bilgisi paylasilmiydi hatirlamiyorum ne kdra bakiyor...

Senin tavsiye ettigin kisilere gozum kapali giderim ama cok uzak bana ya haftaici gitmem mumkun degil calistigim icin. acaba pazar gunleri bakiomu ve de saat kaca kdr bakabilio...
Tsk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…