Senin tavsiye ettigin kisilere gozum kapali giderim ama cok uzak bana ya haftaici gitmem mumkun degil calistigim icin. acaba pazar gunleri bakiomu ve de saat kaca kdr bakabilio...
Tsk...
Arkadaşlar ayrıca eski yazılarda gördüm; Merkezefendi'de Saim hocadan bahsedilmiştir. Kendisini biz çok yakinen tanırız. Falcı değildir. Dua yapar. Bunlar büyük dualardır. Büyüyle asla işi olmaz. Bir çok iş adamı, millet vekili kimi ararsanız gider ona. Ulaşmak isteyen olursa numarasını verebilirim.
An gecmis gelecek bilgisi nasil bide anadolu yakasi derken tam olarak yeri nerede bende o taraftayim fiyat bilgisi paylasilmiydi hatirlamiyorum ne kdra bakiyor...
kzlar özellerinize atıyorum numaraları ama 10 dk sınır var özel msj göndermede.emine abla kendi evinde bakıyo kartal soğanlıkta,aradığınızda tarif ediyo zaten evini.zaferde sizin istediğiniz herhangi bi yerde bakıyo.ikiside 20 tl.
zafer beyin numarasını banada atarmısın
biraz ileriki sayfalara gidip okursan zaferin tam bir fiyasko olduğunu görürsün :)
tecrübeyle sabittir
canım sagol. kendi evi eşi de rahmetli oldugu için sıkıntı yok akşam 9 da bile gitsen kimseyi geri çevirmez. üç kız yasıyorlar evde :) yeterki ara öyle git
an gecmıs gelecek bılgısı nasıl bır soru anlamadım ama hayatına daır merak ettıgın seyler cıkıyor zaten. anadolu yakasında senesenevlerde 50
tl ye bakıyor
Yosungözlüm Anna nın iletişim bilgilerini banada özelden atabilirmsin acaba ? Malum msj hakkım yok.
Bu arada sende anadolu yakasındaymışsın komşuna kıyak yap bir zahmet . Bende anna , olgu vede nil 3 leminde kaldım.
Bnde annanin bilgileri yokmi cnmbnde suan kararsiz kaldim hangisine gtcegim konusunda :) bide annem birinden bahsetti sanirim 3 harflileri varmis yuzune bakarak senle ilgili biseler soluyomus ama tabi bnde gidicem adresini ver diyemedim kizar ne isin var der die ablam hatirliosa ondan ogrenmeye caliscam :))
kızlar seba nın fal evi bakırköyün neresinde telefon numarasını bilen var mı? onun içinde iyi diyorlar..
canım mesajını okur okumaz ufak çaplı bir araştırma yaptım. sonuç hatun iyi diyorlar dediğin gibi
bakırköy dejavu cefenin karşısındaymış sebanın fal evi fiat 30 liraymış
ay canım benim çok saol araştırma için :) gidince mutlaka izlenimlerimi yazarım, haberdar ederim
Pardon canım yaaa , hatlar karışmış ben sana mesaj gönderildi sandım , annanın numarası dragaya ve gururlu arkadaşımızda varmış
rica etsem banada anna nın iletişim bilgileri ve kaça baktığı konusunda mesaj atarmısınız. Umarım rumuzlarınızı bu sefer doğru yazmışımdır :))) Hata olduysa affola :)))
numarayı ozelıne yolladım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?