İstanbul'da Fal - Falcılar

Senin tavsiye ettigin kisilere gozum kapali giderim ama cok uzak bana ya haftaici gitmem mumkun degil calistigim icin. acaba pazar gunleri bakiomu ve de saat kaca kdr bakabilio...
Tsk...

canım sagol. kendi evi eşi de rahmetli oldugu için sıkıntı yok akşam 9 da bile gitsen kimseyi geri çevirmez. üç kız yasıyorlar evde :) yeterki ara öyle git

canım bana özelden numarasını atabilirmısin çok acil

An gecmis gelecek bilgisi nasil bide anadolu yakasi derken tam olarak yeri nerede bende o taraftayim fiyat bilgisi paylasilmiydi hatirlamiyorum ne kdra bakiyor...

an gecmıs gelecek bılgısı nasıl bır soru anlamadım ama hayatına daır merak ettıgın seyler cıkıyor zaten. anadolu yakasında senesenevlerde 50
tl ye bakıyor

Yosungözlüm Anna nın iletişim bilgilerini banada özelden atabilirmsin acaba ? Malum msj hakkım yok.
Bu arada sende anadolu yakasındaymışsın komşuna kıyak yap bir zahmet . Bende anna , olgu vede nil 3 leminde kaldım.

an gecmıs gelecek bılgısı nasıl bır soru anlamadım ama hayatına daır merak ettıgın seyler cıkıyor zaten. anadolu yakasında senesenevlerde 50
tl ye bakıyor

Biz kizlarla falcilarin nasil baktigi konusunu bu sekilde konusuyoruz. Soyle ornek vereyim mesela, sen onceden bu kisiyle cikiyormussun suan ayrisin ama gelecekte sana donecek gibi yada gecmiste bazi ailevi sikintilarin olmus suan isle ilgili sorunlarin var aralik gibi alacagin bir haberle sevineceksin gibi...

Bnde annanin bilgileri yokmi cnm bnde suan kararsiz kaldim hangisine gtcegim konusunda :) bide annem birinden bahsetti sanirim 3 harflileri varmis yuzune bakarak senle ilgili biseler soluyomus ama tabi bnde gidicem adresini ver diyemedim kizar ne isin var der die ablam hatirliosa ondan ogrenmeye caliscam :))

kızlar seba nın fal evi bakırköyün neresinde telefon numarasını bilen var mı? onun içinde iyi diyorlar..

Pardon canım yaaa , hatlar karışmış ben sana mesaj gönderildi sandım , annanın numarası dragaya ve gururlu arkadaşımızda varmış
rica etsem banada anna nın iletişim bilgileri ve kaça baktığı konusunda mesaj atarmısınız. Umarım rumuzlarınızı bu sefer doğru yazmışımdır :))) Hata olduysa affola :)))

kızlar seba nın fal evi bakırköyün neresinde telefon numarasını bilen var mı? onun içinde iyi diyorlar..

canım mesajını okur okumaz ufak çaplı bir araştırma yaptım. sonuç hatun iyi diyorlar dediğin gibi
bakırköy dejavu cefenin karşısındaymış sebanın fal evi fiat 30 liraymış

canım mesajını okur okumaz ufak çaplı bir araştırma yaptım. sonuç hatun iyi diyorlar dediğin gibi
bakırköy dejavu cefenin karşısındaymış sebanın fal evi fiat 30 liraymış

ay canım benim çok saol araştırma için :) gidince mutlaka izlenimlerimi yazarım, haberdar ederim

numarayı ozelıne yolladım canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…