bende elif hanımı aradım ewvet çok pahalı ve hiç bir söylediği çıkmadı
ela elmira hanım çok iyi biliyor hemde 1 saat fal bakıyor ben gelecekle ilgili söylediklerini yaşıyorum kesinlikle memnun kalırsın 30 tl teli 536 450 50 63kimi tavsiye edersiniz kesin biliyo diye bişi söyleyin nolur...
ela elmira hanım çok iyi biliyor hemde 1 saat fal bakıyor ben gelecekle ilgili söylediklerini yaşıyorum kesinlikle memnun kalırsın 30 tl teli 536 450 50 63
Biz kizlarla falcilarin nasil baktigi konusunu bu sekilde konusuyoruz. Soyle ornek vereyim mesela, sen onceden bu kisiyle cikiyormussun suan ayrisin ama gelecekte sana donecek gibi yada gecmiste bazi ailevi sikintilarin olmus suan isle ilgili sorunlarin var aralik gibi alacagin bir haberle sevineceksin gibi...
aynen senın dedıgın sekılde soylemlerı cumlelerı o tarzda gecmısı gelecegı soyluyor yanı ole ılerı tarıhlıde soyluyor
elmirayıda sebanın fal evınıde hıc denemedım sızce hangısı daha ıyı yarın bırısıne gıtmek ıstıyorum arkdslar
ela elmirayla iilgili önceki sayfalarda bi sürü yazıldı çizildi.
aslında onun ella olduğu isim değiştirdiği söylendi.
nası bi reklam hırsıdır bu ben anlamadım
sağol canım çok tşk. ederim , peki tavsiye edermisin ?
ela elmira hanım çok iyi biliyor hemde 1 saat fal bakıyor ben gelecekle ilgili söylediklerini yaşıyorum kesinlikle memnun kalırsın 30 tl teli 536 450 50 63
yine reklam ...ela elmira hanıma baktıranlar daha önceki sahifede durumu anlattılar bende tlf baktırdım kendisini yüzyüze hiç görmedim ama tek kelime dahi bilmedi lütfen arkadaşlar böyle insanların reklamını yaparak vebal altına girmeyin yazıktır
canım ben daha hıc denemedım anna hanımı 200tl ye bakıyormus,200 e baktıgına gore oldukca ıddalıdır ve onun musterı kesımı bellıdır dıye dusunuyorum,ama sadece bu yorumum bı tahmın...daraga arkadas senede bır kere baktırıyormus ona,o memnun para mı bırıktırıp en kısa zamanda gıdecegım ona yılbası gelmeden :)
salih hocanın dedıklerı cıktımı
ıkı ısmınde benzer olması gercekten dusundurucu...bılmıyorum ama bana da soyle geldı bu ıkı ınsan farklı ama bırbırlerıyle baglantıları var,bı sekılde sonuc olarak ıkısınınde reklam hırsıyla donatılmıs bırer patlamaya hazır bomba gıbıler,gercekten ben hala keyrenıanın akıbetını merak edıyorum koskoca forumda onunla yuzyuze gelenınız hıc olmadımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?