İstanbul'da Fal - Falcılar

evet halkalıda baştan sağma hiç bir bilgisi yok ben faceden en iyi falcılardan medyum ela elmiraya baktırdım ondan çok memnun kaldım gelecek le ilgili söyledikleri çıktı ama amerikadaydı o ara elife baktırıyim dedim fos yani birde çok paracı ela elmira hanım 30 tl ye tarot yıldızname ve su falı bakıyor

ela elmira hanım çok iyi biliyor hemde 1 saat fal bakıyor ben gelecekle ilgili söylediklerini yaşıyorum kesinlikle memnun kalırsın 30 tl teli 536 450 50 63

ela elmirayla iilgili önceki sayfalarda bi sürü yazıldı çizildi.
aslında onun ella olduğu isim değiştirdiği söylendi.
nası bi reklam hırsıdır bu ben anlamadım

aynen senın dedıgın sekılde soylemlerı cumlelerı o tarzda gecmısı gelecegı soyluyor yanı ole ılerı tarıhlıde soyluyor

elmirayıda sebanın fal evınıde hıc denemedım sızce hangısı daha ıyı yarın bırısıne gıtmek ıstıyorum arkdslar

ben sebanın fal evınden hıc memnun kalmamıstım .

genel olarak burçlara gore yorumluyor .

yanı bana oyle yorumlamıstı .hep burcumun ozellıklerıne

gore fal baktı bana .misal ; " sen su burcun kadınısn

bu burcun kadını ınatcı olur ve bu huy sende var ."

boyle ıste .bide bana demıstı kı ;

o : senın ilişkin zaten uzun surelı

ilişki degılmıs "

ben : 3 yıldı ama .

o : tamam 3 yıl uzun surelı olmuyor kı yanı cocukluktan

gelen bı ılıskı degıl bu demek ıstedım .

ben : hımm anladım .

ela elmirayla iilgili önceki sayfalarda bi sürü yazıldı çizildi.
aslında onun ella olduğu isim değiştirdiği söylendi.
nası bi reklam hırsıdır bu ben anlamadım

ıkı ısmınde benzer olması gercekten dusundurucu...bılmıyorum ama bana da soyle geldı bu ıkı ınsan farklı ama bırbırlerıyle baglantıları var,bı sekılde sonuc olarak ıkısınınde reklam hırsıyla donatılmıs bırer patlamaya hazır bomba gıbıler,gercekten ben hala keyrenıanın akıbetını merak edıyorum koskoca forumda onunla yuzyuze gelenınız hıc olmadımı?

sağol canım çok tşk. ederim , peki tavsiye edermisin ?

canım ben daha hıc denemedım anna hanımı 200tl ye bakıyormus,200 e baktıgına gore oldukca ıddalıdır ve onun musterı kesımı bellıdır dıye dusunuyorum,ama sadece bu yorumum bı tahmın...daraga arkadas senede bır kere baktırıyormus ona,o memnun para mı bırıktırıp en kısa zamanda gıdecegım ona yılbası gelmeden :)

ela elmira hanım çok iyi biliyor hemde 1 saat fal bakıyor ben gelecekle ilgili söylediklerini yaşıyorum kesinlikle memnun kalırsın 30 tl teli 536 450 50 63

ella ve elmıra ıkı farklı falcı zannedersem yanı bu bahsetmıs oldugunuz bayanın ıkı ısmı mı var bırazdaha acıklarsanız? ella 40 a bakıp ınsanları dolandırıyordu...elmıranın fıyatı ıse sanırım 80_100 arasıydı ona fal baktırmadıgım ıcın hakkında yorumda bulunamayacagım....yada bu msjınızda ella ıle elmıranın aynı kısı oldugu gondermesını mı yapıyorsunuz acık acık bıldıgınız bırseyler varsa forumda paylasarak bızlerede yardımcı olun....

yine reklam ...ela elmira hanıma baktıranlar daha önceki sahifede durumu anlattılar bende tlf baktırdım kendisini yüzyüze hiç görmedim ama tek kelime dahi bilmedi lütfen arkadaşlar böyle insanların reklamını yaparak vebal altına girmeyin yazıktır

aynen ister reklam amaçlı olsun ister iyi niyetle olsun kimseyi kimseye bu şekilde yönlendirmek, o falcıya kefil olmak garanti vermek iyi şeyler değil. biz sadece memnuniyetimizi bildirebiliriz gidip gitmemeyi karşı tarafa bırakmalıyız. hani birileride çıkar bahsedilen kişi için ben gittim memnun kaldım veya kalmadım der bunlarıda bastırmaya çalışmamak lazım o da o kişinin kendi düşüncesi. zaten sayfanın amacı herkesin iyisini kötüsünü ortaya çıkarmak deilmi... Bu da benim düşüncem...
Dipnot: kimseyi hedef alarak yazmadım :))

Of of oldukça pahallı, ama vardır bir keramet , denemek lazım bencede. Peki yeri konusunda bir bilgin varmı canım ?

salih hocanın dedıklerı cıktımı

Haklisin ama kafayi yedim inanki.. Birde yetmezmis gibi sirtimda boydan boya yanik oldu.. Nazar yuzunden yasamadigim kalmadi. Suanda yanik acisi,sevgilimin acisi hangisine uzulecegimi sasirdim.. Biktim nazardan artik!

Kizlar numaralar icin tesekkur ederim.. Denedikten sonra burdan yazicagim.. Sonuclari beraber gorucegiz artik.. Yenibosnadan sevda ablanin nosunu isteyenlere verdim.. Gidip baktiranlarda yorumlari paylassin.. Ben cok memnun kaldigimi dile getirmistim.. Ama herkese ayni olacak diye birsey yok.. Ben kendi falimi paylastim herkese sevgiler..

keyrenıanın akıbetını ben de merak ettım bak sımdı .

elmıraya asla laf soyletmezdı

Narin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...

ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...

Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...

Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.

aman neyse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…