İstanbul'da Fal - Falcılar

Narin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...

ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...

Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...

Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.

aman neyse artık.Eski yazılardan alıntı

ela elmira diye yeni isim almış ella.
elmira ile alakası yok. nasıl bir birleştirme yaptın anlayamadım.
elmiraya sık baktırırdım önceden artık baktırmıyorum.
ella tamamen dolandırıcı ki onada baktırmıştım bende fena değildi aslında.
keyneria'ya gelince ben görüşmemiş olsamda aram iyi olmasada o kız falcı felan değil.
görüşen tanıdıklarım var , bi ara facemde de ekliydi.
y.dışında yaşayan genç bi kız, arada türkiyeye gider gelir.
3-5 ay yok olur , sona gelir yazar.
niye ona taktınız anlamadım ?

Son düzenleme:
yok nan vazgeçtim.
ella - elmira kanka çıkar mıkar mazallah
ama ikisinede baktırdım aynı kişi deel.
keynerianında elmira olmadığı kesin.
daha kısa boylu daha genc
burda her taşın altında farklı bişe çıkıyo , ben bildiğimi söliyim bilmediklerim hakkında yorum yapmıyım.
fal için yalancı çıkamam

Arkadaşlar bana da Anna'nın telefonunu verebilir misiniz? Nişantaşı'ndaymış, çok iyi bildiğim yerler. İşime yarar.

arkadaslar, geecekten vazgectim, gecmis ve mevcut durumu iyi bilen kimi onerir siniz? simdiden tesekkurler

olguyu arabılırsın yada yuz yuze baktırabılırsın ben sadece olguya gidiyorum artık onerebılıcegım tek ısım o.. diğer gittiklerim mevcut durumu dahi şişirip anlatıyor yada alakasız cıkıyordu.

Mercan derken mercan sayhan dan mı bahsediyorsunuz? ben mercan ablaya hep baktırırım hiç kardeşimde fal bakıyor demedi :S mercanlar mı karıştı acaba?

Ella ile elmira aynı degil, ella 20 li yaşlarda bir bayan, elmira ya gitmedim ama o daha büyük çocuk sahibi biri zannedersem, ella çok şeker çok tatlı bir bayan ama 40 tl lik fal bakmıyor bence, elmira için yorum yapamam

Canım merhaba. Olgu hanımdan memnun kaldın mı? Nasıl baktı? Yani bilebildi mi? Ben de baktırmak istiyorum da fikir edinmem lazım.

ıkı ısmı yanyana gorunce bende dahıl bı cok kısı oyle dusunmustur....ella ben de tek kelıme bılememıstı takılmak degıl sadece merak ettım ,kyrenıa bu sefer baya bı yok olmus anlasılan :)bızı bılgılendırdıgın ıcın sagol....

Kızlar selam.
bayadır dışarıdan da olsa takip ediyorum, gündemdeki falcılar tamamen farklı ama daha önce de konuşulan bir falcıyı soracağım (aslında gittim memnun kaldım ama durum biraz ciddileşiyor:)

dejavu kafe bakırkoy'de yiğit'ti galiba. uzun kıvırcık saçlı bir oğlan. geçen istanbul'a geldiğimde baktırmıştım. tatil sonu iş görüşmem olduğunu, o işe gireceğimi, hayatımdaki adamın adını (ki çok bana uygun bir isim değil, kolay değil) direkt bildi.
adamla evleneceğimi söyledi, o biraz zor ama bildiği şeyler çok fazla.
onun dışında bana kilo vereceksin, 6-7 kilo dedi, evet kilo fazlam var bana göre. mantıklı geldi.
lakin teyzemle baktırdık ona da kilo vereceksin 6-7 demiş :) onun dışında onda da isimleri bilmiş, ev alacaksın demişti ona da. hiç planı yokken o haftasonu ev baktı, şimdi alıyor.

bizi bu kadar tutturunca etrafımızdan insanlar da gelmek istedi.
şimdi yiğit kısa fal bakıyor (deneyimlerime göre)
bize atmış tutmuş, aklımızı okumuş da olabilir.

var mı yorumunuz? arkadaş götürülür mü?
(başka şehirden getireceğim)

not: elmira'ya mesela baktırmıştım istanbul'dan, oldukça pahalıydı ve uzun vadede baktığımda da tutmamış.

ben elmiraya 2 kez baktırdım anı ve geçmişi çok güzel bildi tatlı bir bayan fakat verdiği tarhler geçti bir tane dahi çıkmadı,melekler kahvesi eren oda anı iyi bildi söyledikler fos,melekler kahvesi ayşe oda aynı damlalar cafe barış,duygu gayet iyi ama gelecek onların dediğide çıkmadı melekler kahvesinde can'ın söylediği 2 şeyi yaşadım,daha bir sürü baktırdığım kişiler var zeliş,şengül,gülşen,pelin,meryem,duygu,sevgi,gülseren,burak,ella,elif, hiçbir aklımda dahi değil demekki çıkmamış ha bu arada seba da iyi sayılır

Floor canım ben gitmedim olguya. Bir kaç gündür olgu lafı dönüp dolaşıyor bir arkadaş sürekli olgudan bahsedince , acaba başka giden varmı memnun kalan varmı diye merak ettim. Ben şu erenköy de annesi randevu veren Şebnemi istiyorum öncelikle şebnem.
Şebnem in numarasını bana özelden atarmısınız lütfen arkadaşlar

arkadaşlar cezmiye fal baktırıp yorum yapacak kimse yok mu

Canim ben Cezmi'ye bundan 3 ay once fal baktirdim. Once randevulastigimiz saatte beni aradi ve yalniz sana fal bakamam parayi yatirmamissin dei. Hayir yatirdim deyince iyi 10 dakika sonra beni ara dedi. Cezmi'nin fal bakma yontemi degisik, soyle ki simdi sen bana istedigin sorulari sor ben sana cevap veriyim dedi. Dolayisiyla gecmisten falan bahsetmiyor hic. Sordugum sorulara verdigi tarihlerin hic biri tutmadi. Bir de fal bakarken sanki zorla fal bakiyormus gibi bir tutum icinde, off sende ve faldan baydim der gibi. Yani bir nevi paranla rezil oluyorsun gibi birsey. Bir daha Cezmi'ye hayataa fal baktirmam ben. Ama tabii herkesin kendi tercihi. Ben kisacasi tavsiye etmiyorum.

Mercan derken mercan sayhan dan mı bahsediyorsunuz? ben mercan ablaya hep baktırırım hiç kardeşimde fal bakıyor demedi :S mercanlar mı karıştı acaba?

Wala mercan lar iki tane sanırım aman ben o mesajı eski yazılardan aldı
Elmira zamanında banada baktı hiç birisi tutmadı ve onun için dava açmayı bile düşünmüştüm zamanında bu forumda duyup baktirp pişman olan birisiyim bir daha asla forumda tavsiye edilen falcilarda gitmemeyi düşünüyorum denediklerim oldu memnun kaldıklarım da oldu beğenmediklerim cok oldu ama en pişman olduklarımdan biride elmiranin faliydii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…