ella ve elmıra ıkı farklı falcı zannedersem yanı bu bahsetmıs oldugunuz bayanın ıkı ısmı mı var bırazdaha acıklarsanız? ella 40 a bakıp ınsanları dolandırıyordu...elmıranın fıyatı ıse sanırım 80_100 arasıydı ona fal baktırmadıgım ıcın hakkında yorumda bulunamayacagım....yada bu msjınızda ella ıle elmıranın aynı kısı oldugu gondermesını mı yapıyorsunuz acık acık bıldıgınız bırseyler varsa forumda paylasarak bızlerede yardımcı olun....
arkadaslar, geecekten vazgectim, gecmis ve mevcut durumu iyi bilen kimi onerir siniz? simdiden tesekkurler
Narin90la konusmustum, birinin reklamını yapıyor olmasina uzuldum, ama Ellanın sahtekar olabilecegını de yazmıstım. Elmiraya gelince, onun ıkı hatti vardi, biriyle Elmiraya gelen telefonlari acar, digeriyle Serap'a gelen telefonlari. Oralarda onun adı Serap'tır. Mercan'ın fal bakan kardesim die tanıttıgı kısının adı da Seraptır. aaa ne tesadüf. ıkısı de aynı desteyle bakar, ıkısı de fızıksel olarak bırbırıne benzer, ıkısı de Iranlı, ikisi de...
ama pek tabi bu yazdıgımı da farklı yerlerden anlayıp bik bik bik ötmeye baslayan insanlar olabilir. olsun...
Elanit de ölmedi. kimse cikip elanit ölmedi de demiyor, ustelik bunu burdaki bircok uye biliyor, tıpkı Elmiranın durumunu bildikleri gibi. ama elini etegini cekti bu işlerden, paraları zulaladı, topuk oldu...
Kişileri koru korune savunanlara inanamıyorum. Mevzu fal olunca kimsenin kimseye eyvallahı yok. Falcıların dedikleri cıksa bile, boylesine sahtekar, vicdansız kişilerin falı cıksa ne yazar, cıkmasa ne yazar.
aman neyse artık.
yine reklam ...ela elmira hanıma baktıranlar daha önceki sahifede durumu anlattılar bende tlf baktırdım kendisini yüzyüze hiç görmedim ama tek kelime dahi bilmedi lütfen arkadaşlar böyle insanların reklamını yaparak vebal altına girmeyin yazıktır
olguya gidipte başka memnun kalan arkadaş varsa yorum alabilirmiyiz ?
beyire abla kahve falı bakıyo kahve bahane açmadan daha konusmaya başlıyo. telefonda bakmaz
olgu hanıma gelince telefondaki falı gayet basarılı eskiden kafedeymiş şimdi evinde bakıyomus 50 liraya bakıyo denizbank hesabına yatırdım iki saat sonraya randevu verdi söylediği saati 5 dk bile geçirmedi düzgün bir kadın (insallah bozulmaz)
ona da sordum elefonunu isteyen çok kişi var vereyimmi diye ver dedi 532 795 00 05
benden bu kadar sorunum bittiğinde inşallah fala tövbe edicem.. ama su yalan dünya da sorun biter mı bilmem :))
evet kızlar tavsiye eden sayısı 1 olunca bnmde içime sinmedi :) başka gidip memnun kalan yok mu ?
Laf cafe bakirkoyde bakiyor
ela elmira diye yeni isim almış ella.
elmira ile alakası yok. nasıl bir birleştirme yaptın anlayamadım.
elmiraya sık baktırırdım önceden artık baktırmıyorum.
ella tamamen dolandırıcı ki onada baktırmıştım bende fena değildi aslında.
keyneria'ya gelince ben görüşmemiş olsamda aram iyi olmasada o kız falcı felan değil.
görüşen tanıdıklarım var , bi ara facemde de ekliydi.
y.dışında yaşayan genç bi kız, arada türkiyeye gider gelir.
3-5 ay yok olur , sona gelir yazar.
niye ona taktınız anlamadım ?
arkadaşlar cezmiye fal baktırıp yorum yapacak kimse yok mu
Mercan derken mercan sayhan dan mı bahsediyorsunuz? ben mercan ablaya hep baktırırım hiç kardeşimde fal bakıyor demedi :S mercanlar mı karıştı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?