canım bana özelden numarasını atabilirmısin çok acil
evet halkalıda baştan sağma hiç bir bilgisi yok ben faceden en iyi falcılardan medyum ela elmiraya baktırdım ondan çok memnun kaldım gelecek le ilgili söyledikleri çıktı ama amerikadaydı o ara elife baktırıyim dedim fos yani birde çok paracı ela elmira hanım 30 tl ye tarot yıldızname ve su falı bakıyor
olguyu arabılırsın yada yuz yuze baktırabılırsın ben sadece olguya gidiyorum artık onerebılıcegım tek ısım o.. diğer gittiklerim mevcut durumu dahi şişirip anlatıyor yada alakasız cıkıyordu.
canım dejavu yıgıt'ın isim analizinden baska hıc bı numarası yoktur .Kızlar selam.
bayadır dışarıdan da olsa takip ediyorum, gündemdeki falcılar tamamen farklı ama daha önce de konuşulan bir falcıyı soracağım (aslında gittim memnun kaldım ama durum biraz ciddileşiyor:)
dejavu kafe bakırkoy'de yiğit'ti galiba. uzun kıvırcık saçlı bir oğlan. geçen istanbul'a geldiğimde baktırmıştım. tatil sonu iş görüşmem olduğunu, o işe gireceğimi, hayatımdaki adamın adını (ki çok bana uygun bir isim değil, kolay değil) direkt bildi.
adamla evleneceğimi söyledi, o biraz zor ama bildiği şeyler çok fazla.
onun dışında bana kilo vereceksin, 6-7 kilo dedi, evet kilo fazlam var bana göre. mantıklı geldi.
lakin teyzemle baktırdık ona da kilo vereceksin 6-7 demiş :) onun dışında onda da isimleri bilmiş, ev alacaksın demişti ona da. hiç planı yokken o haftasonu ev baktı, şimdi alıyor.
bizi bu kadar tutturunca etrafımızdan insanlar da gelmek istedi.
şimdi yiğit kısa fal bakıyor (deneyimlerime göre)
bize atmış tutmuş, aklımızı okumuş da olabilir.
var mı yorumunuz? arkadaş götürülür mü?
(başka şehirden getireceğim)
not: elmira'ya mesela baktırmıştım istanbul'dan, oldukça pahalıydı ve uzun vadede baktığımda da tutmamış.
canım dejavu yıgıt'ın isim analizinden baska hıc bı numarası yoktur .
hoş ben de isim analızı bıle yapamadı .tüm erkek isimlerıını
tek tek denedı ,baktım bu ısım deneme faslının sonu gelmeyecek
ben soyledım cunku cıdden baymıstı :) dedıgım gıbı canım
yıgıt tavsıye edılecek bı falcı degıl .ben zaten bakırkoy
pıyasasındakı falcıların genelını begenmıyorum .
yanı soyle anlatayım ,ben hemen hemen bakırkoy pıyasasında kı
tum falcılara baktırdım .evım cok yakın .hepsı genel
seyler soyluyor hep .yanı sankı falcılıgın bı kıtabı varmısda
o kıtapdan ezberleyıp soyluyorlarmıs gıbıanlatabıldım mı
bılmıyorum ama ,yanı hepsı bılındık cumlelerı kuruyor .
yalnız bırı dısında .cıngene cafeye hıc fal baktırma nıyetınde
gıtmemıstım .arkadasımla kahve ıcerken yenı falcılarını ısrarla
denememızı soyledıler .neyse falı baktırdım .o an hıc ama
hıc tatmın olmadım .lakın gelecekte dedıklerının hepsının yasadım
soyledıgı hersey dogru cıkmıstı .ama kadının adını bılmıyorum
onemsemedıgım ıcın sorma geregıde duymadım .
hafıf sısman esmer sacları dalgalı omzunda .gozlerı cekık
yaa bulgar yada ıranlı bı bayandı .
0533 256 4485 Medyum:26:Taha Şiddetle tavsiye
Valla Taha eğer medyumsa ben de Lady Gaga'yım. Allahım o ne atmasyon fal, ne garip yorumlar. En sonunda denemek için babamı sordum hasta ne olacak diye. Çok dikkat edin dedi ilaçlarını falan da aksatmasın. Bu arada babam vefat edeli 15 yıl oldu. Nur içinde yatsın. Bi melek ayarlamam lazım ki ilaçlarının vaktini geçirmesin. aman sakın diyim Taha fosss ötesi.
merhaba size özel mesaj attım :)
merhaba size özel mesaj attım :)
bende attım ne var :)
bide bişi sorcam
medyum ile falcı arasında bi fark var mı :)
medyum kelimesini cix duruyo diye mi kullanıyorlar :)
bide bişi sorcam
medyum ile falcı arasında bi fark var mı :)
medyum kelimesini cix duruyo diye mi kullanıyorlar :)
Merhaba; gördüm ancak 10 dk ablukası beni fazlaca yoruyor burada anlam da veremiyorum ya neyse. Buradan cevap vereyim size. Hande, evet kahvede çok iyi idi. Ancak evlendi İsviçre'ye gitti. Ayrılma kararıyla İstanbul'a geri geldi. Adam kandırdı onu yine evliliğini kurtarmak için İsviçre'ye gitti. Bu dediklerim en son 1.5 yıl önce falandı. Sembole uzun zamandır gitmez ayaklarım o yüzden bilemem nerededir şimdilerde ama aranıp telefonla sorulabilir İsmet Bey'e))
Cok saol arastircam mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?