İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu halkalıdaki elife bulaşmayın sakın dolandırıcının ta kendisi amann yanii!!!

öööffff yaaa uyku tutmadi iyi bir falcida yok zaten. eskiden sokak sokak cingeneler gezerdi bakla fali bakarlardi onlar daha iyi bilirlerdi herseyi...gecen birize gittim karistirdi durdu bugünde bir arkadasim istedi onu götürdüm onada en önemli konuda karistirmis veiyice kafasi karisti...oysaki gecen yil cok güzel bilmisti herseyi...

olguyu arabılırsın yada yuz yuze baktırabılırsın ben sadece olguya gidiyorum artık onerebılıcegım tek ısım o.. diğer gittiklerim mevcut durumu dahi şişirip anlatıyor yada alakasız cıkıyordu.

yaa bir ara olgu icin herkes negatif seyler söyledi simdi yine övülüyo bu kadin..üstelikte fiati cok yüksek 50 tl

canım dejavu yıgıt'ın isim analizinden baska hıc bı numarası yoktur .

hoş ben de isim analızı bıle yapamadı .tüm erkek isimlerıını

tek tek denedı ,baktım bu ısım deneme faslının sonu gelmeyecek

ben soyledım cunku cıdden baymıstı :) dedıgım gıbı canım

yıgıt tavsıye edılecek bı falcı degıl .ben zaten bakırkoy

pıyasasındakı falcıların genelını begenmıyorum .

yanı soyle anlatayım ,ben hemen hemen bakırkoy pıyasasında kı

tum falcılara baktırdım .evım cok yakın .hepsı genel

seyler soyluyor hep .yanı sankı falcılıgın bı kıtabı varmısda

o kıtapdan ezberleyıp soyluyorlarmıs gıbı anlatabıldım mı

bılmıyorum ama ,yanı hepsı bılındık cumlelerı kuruyor .

yalnız bırı dısında .cıngene cafeye hıc fal baktırma nıyetınde

gıtmemıstım .arkadasımla kahve ıcerken yenı falcılarını ısrarla

denememızı soyledıler .neyse falı baktırdım .o an hıc ama

hıc tatmın olmadım .lakın gelecekte dedıklerının hepsının yasadım

soyledıgı hersey dogru cıkmıstı .ama kadının adını bılmıyorum

onemsemedıgım ıcın sorma geregıde duymadım .

hafıf sısman esmer sacları dalgalı omzunda .gozlerı cekık

yaa bulgar yada ıranlı bı bayandı .

kız senin yazdıklarını okurken gözlerim yoruluyor

0533 256 4485 Medyum:26: Taha Şiddetle tavsiye

Valla Taha eğer medyumsa ben de Lady Gaga'yım. Allahım o ne atmasyon fal, ne garip yorumlar. En sonunda denemek için babamı sordum hasta ne olacak diye. Çok dikkat edin dedi ilaçlarını falan da aksatmasın. Bu arada babam vefat edeli 15 yıl oldu. Nur içinde yatsın. Bi melek ayarlamam lazım ki ilaçlarının vaktini geçirmesin. aman sakın diyim Taha fosss ötesi.

merhaba size özel mesaj attım :)

merhaba size özel mesaj attım :)

Merhaba; gördüm ancak 10 dk ablukası beni fazlaca yoruyor burada anlam da veremiyorum ya neyse. Buradan cevap vereyim size. Hande, evet kahvede çok iyi idi. Ancak evlendi İsviçre'ye gitti. Ayrılma kararıyla İstanbul'a geri geldi. Adam kandırdı onu yine evliliğini kurtarmak için İsviçre'ye gitti. Bu dediklerim en son 1.5 yıl önce falandı. Sembole uzun zamandır gitmez ayaklarım o yüzden bilemem nerededir şimdilerde ama aranıp telefonla sorulabilir İsmet Bey'e ))

bende attım ne var :)

Hopppp ben de tuttum ne var... Özel mesajlar kendimi bana özel hissettiriyo ve bu yüzden özel mesaj atan arkadaşlar hayatımın ve kalbimin en güzel köşesinde özelliklerini koruyorlar ve koruyacaklar ))) Arkadaşlar bugün üzerimde garip bir karikatür durumları mevcut da ben de anlamadım ki hayırlısı bakalım

bide bişi sorcam
medyum ile falcı arasında bi fark var mı :)
medyum kelimesini cix duruyo diye mi kullanıyorlar :)

bide bişi sorcam
medyum ile falcı arasında bi fark var mı :)
medyum kelimesini cix duruyo diye mi kullanıyorlar :)

Şimdi etimolojik olarak ...babababa neler de diyom.... medium söyleniş itibariyle bana ingilizce aksanlı gibi bişi geliyo yani havalı bişi ama falcı denince ise sanki arapça aksanlı gibi bişi geliyo. Klasman olarak daha aşağılarda sanki. Yani ne bilim bu benim düşüncem minikim...

evet bende en son işte geçtiğimiz yıl haziran gibi gitmiştim sonra bi gittim yok
ordakilerde pek bi asık suratlı bişey sorulmaz onlara :)
sorsak da doğru cevap verirlermi bilmiyorum tabi :)
ama çok arıyorum valla kendisini hem de çok pozitifti iyi geliyodu bana

kızlar fıncan cafe şenayı deneyenınız varmı? gecenlerde baktırdım 33 lıra ya ıkı turlu tarot ları vardı bı kırmızı bır mavı ben mavı olana baktırdım,anda gecmıste fena degıldı,yalnız cok ıddalı konusuyor, kellemı koyarım kı falım sasmaz falan dedı,oldukcada guzel seyler soyledı,bugun ıcın bır tarıh verdı bı konuda cıkarsa burda sızınle paylasacagım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…