İstanbul'da Fal - Falcılar

bakalım cıkacakmı tarıhlerı,anda gecmıste oda basarılıydı...cok ıddalı konusuyo gıbı geldı banada,ama hıc bellı olmaz,ekımde serkan serdal gıbı bı ısım gırecek hayatına demıstı ekıme az kaldı :)

medyum öbür dünya ile ilşki kurabilen telepati gücü tamamen olan tabiri caizse 3 harflilerle iletişimde olan kişiler,falcı ise tamamen 6 hisle ki güçlü hislerinin olması sebebiyle bakan kişiler bu arada ben MEDYUM un varlığına inanmıyorum ne demek bu seçilmişliği,ayrıcalığa hiç bir şekilde sahip olduklarına inanmıyorum söyleyenlerde ŞARLATAN dır kendi kendilerine böyle bir isim takıyorlar

ada dediyse wardır bi bildiği canım :)) işallah çıkar falın we hayırlı olur:)

Hanimlar gecen hafta yenibosna sevda abla diye bir hanimdsn bahsetmislerdi hatirlarsaniz. Dun konustuk bugune randevulastik. Uc dort kez aradim acilmadi. Son aramamda kizi cikti annem telefonunu evde unutmus ? Bankaya gitmis falan dedi. Umraniye didem gibi ne kadar zor ulasilirsam o kadar fiyatim artar dusuncesinde sanirim . Baktirmadan donuyorum. Dikkat derim ben.

Kizlar ben fal konusunda forunmu okuyan arkadaslar tecrubelerimden yararlansin diye yaziyorum. Lutfen yorumlarima bik bik atlamayin olur mu ? Kendi nick imle kendi dusuncelerimi paylasmakta ozgurum.

Opuyorum hepinizi

slm berrinderen
sana mesaj ve mail attım ama dönüş alamadım bide böle tepkili yorumunu görünce walla üstüme alındım benmi bişe dedim acaba die ama yok yani demedim bişe senin yorumlarına dair, çok iyi biliyorum :)) beyire hanımla ilgili yardımcı olursan sevinirim...

Ben de haftasonu Olgu Hanım'ın evine gittim. Haftaiçi randevuleşerek telefonda bakabiliyormuş. Haftasonu da evinde bakıyor anladığım kadarıyla. Yarım saat kadar süren bir iskambil falıydı. 50 tl ödedim. Kaliteli hoş bir bayan. Randevusuna sadık, size karşı kibar. Bunların ne kadar değerli olduğunu yaşanan dolandırıcılıklardan sonra daha iyi anlıyor insan. Falcı olarak anılmaktan da pek hoşlandığını söyleyemem. Berrinderenin dediği gibi reiki ve koçluk benzeri çalışmalarla anılmayı tercih ediyor sanırım.
Falı nasıldı derseniz nokta vuruşlu 2-3 şey söyledi. Üstü kapalı şekilde nokta vuruşunu açıklayayım:) " Bu kızın psikiyatrik sorunları var." " Bu adamın şu sorunu var." " İşyerindeki bayanla ilgili düşüncelerinde haklısın, güvenmemekte haklısın." Pek üstü kapalı oldu ama kolay tahmin edilesi durumlar değildi kısaca. Birazcık genel konuştuğunu söyleyebilirim. Geçmişe yönelik konuşmuyor belki de ondandır. Genelde geleceğe yönelik konuştu. Dedikleri oldukça tutarlıydı.
Söylediklerini yaşayacak mıyım merak ediyorum. Onları da olursa paylaşırım. Ama olmasını istemediğim birkaç bişi söyledi Yani şu an olmasını istemediğim ve belki de hayrıma olan şeyler bilemiyorum:)
Hepimize iyi fallar:)

Hadi bakalım canım inş olmasını istemdiğin şeyler olmaz. Olgu hn bildiğim kadarıyle İst. Anadolu yakasında ama muhit olarak bilmiyorum .Nerede acaba ?

selam kızlar kuzenimle beraber tarot baktırmak istiyoruz.Bize önerebileceğiniz ümraniye,kadıköy,taksim bölgesinde tarot bakan kimler var? fiyatlarıyla beraber yazarsanız sevinirim.Biraz acil gibi bir şeydee :))

Hayir tatlim senle alakasi yok. Musait zamanda ozel msj cevaplicam optum

merhaba...uzun bir aradan sonra ben dün akşam beyire hanıma gittim.pozitif güzel şeyler söyledi tonton sevecen bir kadın ama inanılmaz genel bir fal bakıyor. geleceğin parlak,hilalin açık blabla hep aynı cümleleri tekrarlıyor. 1sene önce ayrıldığım eski sevgilimin 15saat içinde arayacağını söyledi zerre inanmadım tabi ve tahmin edeceğin üzere aramadı hiç nokta atışı veya aaa dediğin bir yorum yok falında.ha ama hayır duası duymak istiyorum dersen gidebilirsin.benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…