İstanbul'da Fal - Falcılar

yaa bir ara olgu icin herkes negatif seyler söyledi simdi yine övülüyo bu kadin..üstelikte fiati cok yüksek 50 tl

herkes için iyi kötü konuşuluyor sonuçta burda ben kendi deneyimlerimi ve yaşadıklarımı paylaştım olgu ile alakalı baktırıp baktırmamak sizin elinizde tabikide fiyatı için birşey diyemem tabi

Canım bana telini gönderebilirmisin rica etsem...

cnm özel msj hakkım yok tel için çok tşk ederim benim durumum çok karışık özel msj hakkım olduğunda sana özelden detaylı yazarım birde saim hocayı burdanmı duymuştun

Rica ederim cnm. bende burdan duydum ama dedigim gibi gidemedim oralari pek bilmiyorum sansimada hep avrupa yakasindalar...

gunun bıtmesıne az kaldı hala ses seda yok bekledıgım haberden, ıddalı konusan falcılara guvenmemek lazım,heralde ıkı farklı tarottakı mavı tarotun daha ayrıntılı cıkıyo demesı tamamn bır duzmeceydı,ben kendı kafamda mantık yuruterek madem sayı verıyosa mavı tarot olsun dedım...hadı kendımı gectım benden oncekı 20 kısı neden hep mavı tarota baktırdı...cok asırı pembe tablo cızene ve cafe falcılarına ve ıddalı konusan falcılara bıdaha fal baktırmayacagım....

Of hadi ya ( bnde yedi sulalemi ortaya dokecek kdr etkili seler solicek sanmistim artik niyeyse hep birden kaptiriom kendimi umutlaniom. yani merak ettigim tek sey bu isin sonu var ya da yok gerci bunu allahtan baskasi bilemez ama en azindan tahmin edebilecek kapasitede birileri lazim yildizname bakan biride bulamadim hocalarda sarlatan cikti falcilar desen kime guvensek foss cikio... kaldim yine cikmazlarin icinde (

herkese selam:)

eski üyeyim ve uzun zamandır sadece yorumları okuyorum...fal olayına eskisi gibi çok meraklı değilim..o yüzden okuyorum sadece:)
ama eski ve bildiğim falcılar konuşulduğu için...yorum yazmak istedim:)

mercan: mercana, 2 yıl öncesi telefonda baktırmıştım....mevcut durum ve kişilik analizleri iyi yaptığı için,fal içersinde etkileme yönü yüksek...etkilenerek falı bitiriyorsunuz...ama gelecek için söyledikleri kocam bir sıfır ...foos...çıkan hiç birşey olmadı...yani,mevcut durum ve kişilik analizleri dışında,pek başarılı değil...bencee:)

elmira:1,5 yıl önce gene telfon ile baktırdım....kibar bir kadın,bulunduğum durumu,hislerimi ve düşüncelerimi çok iyi bilmişti...ayrıca kişiler hakkında ki yorumlar da başarılı,ama gelecek için söyledikleri çok başarılı değil....ufak tefek şeyler çıktı...ama gelecek için söyledikleri maalesef tam çıkmadı...eh iştee:) bir daha denemedim zaten...

olgu: çok tatlı bir bayan..3 kere falan yüz yüze baktırdım...2 kere baktırdığımda gayet başarılı idi,1 kere maalesef ...sanırsam keyifiszdi...pek olmadı:)...herşeyi bildi diyemem...ama en başarılı ve doğru yorum yapan biridir...gelecek ile ilgili söyledikleri kısmen tuttu:)
fal işteee:)
benden bu kadar:)
sevgiler..

Allah iyiligini versin...cok güldüm canim yaaaa...Allah babana rahmet eylesin.Amin

canım sende annanın teli vardı diye hatırlıyorum rica etsem atarmısın...

Belki arar daha 15 saat dolmamış çıkarsa mutlaka paylaş merak ederiz biz şimdi

Belki arar daha 15 saat dolmamış çıkarsa mutlaka paylaş merak ederiz biz şimdi

ohoooo 24 saati bile doldurduk yalnız sonra cevirmişti 15 gün de olabilir ama daha uzun değil diye. ona da bir şey yok çıkarsa söylerim tabi:) işin komiği çok ısrar ettim ya yıl oldu aramaz artık sen başkasını görüyomusun onu de diye.yok kızım sen evde kaldın diyemedi herhalde çevirdi de durdu lafı :) ahmet dedi,mehmet dedi dedi de dedi..sonra yeniden senin geleceğin çok parlak dedi.arkadaşlarını da gönder dedi üstüne.bir de kartvizitini verdi ha onu da söylemeden geçemiycem :)

inşallah canım sağolasın :) sana galıba ısım falan bıldı?

ada benim baktırdığım falların içinde en iyisi ama elektrik olayı olduğunu unutmamak gerekir yinede:) bana harf werdiğini hatırlayamadım canım belki wermiştir ama aklımda kalmamış olabilir.ada bana olacakları söler öle olur o kadar diyim:) ama götürdüğüm bası arkadaşlarım beğendi basısı beğenmedi sadece 1 kişi beğenmedi:) çıkmayanlar oluo ama yüsdesi düşük iste bilememesinin:) diğer arkadaşlarımın takır takır saydı birde ben kahweye bakıp tarot açan falcıları sewmiyorum hislerinin ii olması gerekıo bnm için yada başka dünyalarda dolaşması:) ada öle olduğu için daha fasla güwen weriıo bana :)

Son düzenleme:

ben de beğenmedim. hatta rezalet bi fal baktı ada. daha önce yazmıştım. ama dayanamıyorum burda ada lafını görünce. keşke çöpe atsaydım paramı gitmeseydim o kadar yolu. nasıl saçmaladı yüzüme bakabaka anlatamam.
ama evet tarot veya kahveye bakmıyor. karalama yapıp yüzünüze saçmalıyor. yani bende öyle oldu.
bilememiş olsa bu kadar yanmicam. resmen dalga geçer gibi iki saniye önceki laflarını çevireçevire durumuma uygun yorumu bulmaya çalıştı.
kişisel tavsiyem ve deneyimim tabi ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…