yaa bir ara olgu icin herkes negatif seyler söyledi simdi yine övülüyo bu kadin..üstelikte fiati cok yüksek 50 tl
Ben de haftasonu Olgu Hanım'ın evine gittim. Haftaiçi randevuleşerek telefonda bakabiliyormuş. Haftasonu da evinde bakıyor anladığım kadarıyla. Yarım saat kadar süren bir iskambil falıydı. 50 tl ödedim. Kaliteli hoş bir bayan. Randevusuna sadık, size karşı kibar. Bunların ne kadar değerli olduğunu yaşanan dolandırıcılıklardan sonra daha iyi anlıyor insan. Falcı olarak anılmaktan da pek hoşlandığını söyleyemem. Berrinderenin dediği gibi reiki ve koçluk benzeri çalışmalarla anılmayı tercih ediyor sanırım.
Falı nasıldı derseniz nokta vuruşlu 2-3 şey söyledi. Üstü kapalı şekilde nokta vuruşunu açıklayayım:) " Bu kızın psikiyatrik sorunları var." " Bu adamın şu sorunu var." " İşyerindeki bayanla ilgili düşüncelerinde haklısın, güvenmemekte haklısın." Pek üstü kapalı oldu ama kolay tahmin edilesi durumlar değildi kısaca. Birazcık genel konuştuğunu söyleyebilirim. Geçmişe yönelik konuşmuyor belki de ondandır. Genelde geleceğe yönelik konuştu. Dedikleri oldukça tutarlıydı.
Söylediklerini yaşayacak mıyım merak ediyorum. Onları da olursa paylaşırım. Ama olmasını istemediğim birkaç bişi söylediYani şu an olmasını istemediğim ve belki de hayrıma olan şeyler bilemiyorum:)
Hepimize iyi fallar:)
herkes için iyi kötü konuşuluyor sonuçta burda ben kendi deneyimlerimi ve yaşadıklarımı paylaştım olgu ile alakalı baktırıp baktırmamak sizin elinizde tabikide fiyatı için birşey diyemem tabi
cnm özel msj hakkım yok tel için çok tşk ederim benim durumum çok karışık özel msj hakkım olduğunda sana özelden detaylı yazarım birde saim hocayı burdanmı duymuştun
Canım bana telini gönderebilirmisin rica etsem...
herkes için iyi kötü konuşuluyor sonuçta burda ben kendi deneyimlerimi ve yaşadıklarımı paylaştım olgu ile alakalı baktırıp baktırmamak sizin elinizde tabikide fiyatı için birşey diyemem tabi
ada dediyse wardır bi bildiği canım :)) işallah çıkar falın we hayırlı olur:)
Valedezin sen neden üzerine alınıyorsun ki ?
Ben yıllardır Anna'ya baktırırım, çok iyidir, burada ismi geçen bütün falcıları toplasan bir Anna ancak yapar sanırım. İçiniz rahat olsun, ben yılda 1 defa baktırıyorum Anna'ya zaten yetiyor...
merhaba...uzun bir aradan sonra ben dün akşam beyire hanıma gittim.pozitif güzel şeyler söyledi tonton sevecen bir kadın ama inanılmaz genel bir fal bakıyor. geleceğin parlak,hilalin açık blabla hep aynı cümleleri tekrarlıyor. 1sene önce ayrıldığım eski sevgilimin 15saat içinde arayacağını söyledi zerre inanmadım tabi ve tahmin edeceğin üzere aramadıhiç nokta atışı veya aaa dediğin bir yorum yok falında.ha ama hayır duası duymak istiyorum dersen gidebilirsin.benden söylemesi.
Valla Taha eğer medyumsa ben de Lady Gaga'yım. Allahım o ne atmasyon fal, ne garip yorumlar. En sonunda denemek için babamı sordum hasta ne olacak diye. Çok dikkat edin dedi ilaçlarını falan da aksatmasın. Bu arada babam vefat edeli 15 yıl oldu. Nur içinde yatsın. Bi melek ayarlamam lazım ki ilaçlarının vaktini geçirmesin. aman sakın diyim Taha fosss ötesi.
medyum dendiğinde niyeyse bana dolandırıcı çağrışımı yapıyo aklıma direk gelen bu :)
KK'ya hoşbulduk ama fal bakımına uzun bir süre ELVEDA! Zaten 4-5 aydır ayda 1 baktırırsam baktırıyordum ama en son geçen Salı günü Üç Vakit Didem'e baktırarak finali yaptım:)
Fal denilen şey akıllara zarar... İnsanda akıl tutulması yapıyor. Uzak durmak gerek uzak...
Yıl sonu yada 2013 başlarında Allah ömür verirse her zaman olduğu gibi Anna'ya giderim o kadar.
Allah herkesi fal illetinden kurtarsın...
merhaba...uzun bir aradan sonra ben dün akşam beyire hanıma gittim.pozitif güzel şeyler söyledi tonton sevecen bir kadın ama inanılmaz genel bir fal bakıyor. geleceğin parlak,hilalin açık blabla hep aynı cümleleri tekrarlıyor. 1sene önce ayrıldığım eski sevgilimin 15saat içinde arayacağını söyledi zerre inanmadım tabi ve tahmin edeceğin üzere aramadıhiç nokta atışı veya aaa dediğin bir yorum yok falında.ha ama hayır duası duymak istiyorum dersen gidebilirsin.benden söylemesi.
bnde var cnm msj atıyorum...
Belki arar daha 15 saat dolmamışçıkarsa mutlaka paylaş merak ederiz biz şimdi
inşallah canım sağolasın :) sana galıba ısım falan bıldı?
ada benim baktırdığım falların içinde en iyisi ama elektrik olayı olduğunu unutmamak gerekir yinede:) bana harf werdiğini hatırlayamadım canım belki wermiştir ama aklımda kalmamış olabilir.ada bana olacakları söler öle olur o kadar diyim:) ama götürdüğüm bası arkadaşlarım beğendi basısı beğenmedi sadece 1 kişi beğenmedi:) çıkmayanlar oluo ama yüsdesi düşük iste bilememesinin:) diğer arkadaşlarımın takır takır saydı birde ben kahweye bakıp tarot açan falcıları sewmiyorum hislerinin ii olması gerekıo bnm için yada başka dünyalarda dolaşması:) ada öle olduğu için daha fasla güwen weriıo bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?