İstanbul'da Fal - Falcılar

kıslar bugün burdan duyduğum kadarıyla bakırköy sebaya gidiyim dedim ama cafe kapalıydı aradım seba hnm erken kapattım dedi..neyse onun hemen yanında bi cafe war oraya baktırıyım dedim dicle diye bir kadın bakıyor tarot artı kahwe sewmem böle bakımları ama can sıkıntısı deneyeyim dedim :) ne ii nede kötü diyebilıorum ara ara takılıo ama geçmişte bildiği yada çok genel şeylerde olabilir bildi gelecek çıkar mı bilmıorum öle pat pat saymıo yani..sonra çıktım bakırköyde emel cafeye gittim tutku wardı ona baktırdım mükemmel değil içimi açmadı gelecekle alakalı net şeyler sölemedi bi kaç tarihi war çıkarsa yasarım yani bugünkü fal deneyimlerim pekte iç acıcı değildi:))) önerebileceğinis gerçekten iyi falcılar warsa önerirsenis sewinirim ada dışında??:)

ewet canım herkeste farklı oluyor maalesef bu fal olayları senin gittiğin ewet bu dediğin birisi war mı ? fal hastalığı war bende galiba :))

canım bende cafe emel de medyum fusun dıye bır kadına baktırmıstım,cok basarısızdı lafı cevırıp cevırıp durdu,içimi baymıştı resmen..bende tutkuyu cok merak etmıstım bosa etmısım ozaman

ben çok beğenmedim canım yani faldan tatmin olarak çıkmadım en asından süper diyemiyorum güsel bile diyemiyorum çocuk gibi bişi saten:)

ben de beyireye gittim kızlar. bana büyü yapıldığını söyledi.bildiğiniz iyi bir hoca varsa özel mesaj gönderirseniz çok sevinirim.

Kızlarrr,

Ben sizle acilen deneyimimi paylaşmalıyım..burada MANDAL KAFE ADA'NIN adını görünce hemen üye oldum.. Çok fal hastasıyım ben de hatta telefonlarda fal baktırdığımı bilirim.Ada ya kadar da bi türlü istikrarla fal baktıramamıştım. Neyse evlenme teklifi dahi almamıştım ona gittiğimde üç isim yazdı eşimin adını kare içine aldı bu eşin olacak dedi diğer iki isim de eşimin kardeşlerinin adı.. çok etkilenmiştim.. hatta ondan sonra ne dedi çok hatırlamadım bile..

Bi de bence falda şöyle bi durum da var..eğer falcıya söylediği her şeyin kesin çıkacağına inanarak bakarsanız (öyle olmasa daa :), sizden o güveni alırsa daha rahat bi psikoloji içinde yoğunlaşıyo.. ben de amatör anlamda bakıyorum arkadaşlarıma falan hakkaten etkileniyo insan karşısındakinden.. aklınızda olsun.. adayı da mutlaka denemelisiniz..fincansız kahvesiz bakması da ayrı..

falının çıkmasına sewindim canım çıkan fal haberleri doğru dürüst alamıyorus :) dediğin gerçekten doğru bende adanın karşısına geçtiğimde bırakırım kendimi mutlaka dıoğru çıkacagına inanrım o sayarda sayar maşallah hele bişii daha diyeceğim demesine ahaa diyorum gelıo yine bomba:)) başka baktırıp memnun olduğun war mı cnm?

Bilemiyorum aynı kişimi ama benimde elime yeni geçti Anna nın numarası bendeki numara bu değil, ha belki başka numarası varsa bilemiyeceğim. Ama mutlka onuda bir gidip deneyceğim

bu arada bende aynen sizn gibi seba'ya gitmiştim yerinde bulamayınca yanındki kafede dicle hnıma baktırdım ama tamamen fiyasko beğenmedim

bazı sitelerde hande ismini gördüm hatta buradaki forumda arştırdım beğenen pek yok ama tlf baktırdım gerçekten güzel bildi

bnde var cnm msj atıyorum...

çok çok teşekkürlerrrrr,bu arada bu cafedeki falcılara takılan arkadaşlar ben cafe falcılarında yaşadığım denyimlerden hiç memnun kalmadım,boşa para akıtıyoruz inanın,dejavu cafe'yi çok övdüler gittim,resmen fiyasko,şimdilerde değişti mi bilmem,bakırköy laf cafe sallaaaa,fal öyle olmaz,falcı net olur,herşeyi tabi bilemez,gaybı Allah bilir ama 6.hissi gelişmiş biri ucundan kıyısından yorum yapabilir ve bu yetenek cafe falcılarının hiçbirinde yok malesef,hatta hazirandı laf cafeye gittim,burda adı geçen bi falcıları vardı,saatlerce bekledim,kadın bana ne dese beğenirsiniz,sana kimse fal bakamaz,senin falına bakmak çok zor :S şaştım kaldım,onca saatime mi yanıym,o kadar paraya mı bilemedim,o yüzden bence pek prim vermeyin,kafa dağıtıyo diyosunuz bilemem ama onun yerine çevremdeki tarihi mekanları gezerim,güzel biyerde arkadaşlarımla canlı müzik dinler,yemeğimi yerim daha güzel kafa dağıtırım ya da en kötü ihtimalle her mahallede bulunan komşu teyzeye fal baktırırım :)

bnde var cnm msj atıyorum...

çok çok teşekkürlerrrrr,bu arada bu cafedeki falcılara takılan arkadaşlar ben cafe falcılarında yaşadığım denyimlerden hiç memnun kalmadım,boşa para akıtıyoruz inanın,dejavu cafe'yi çok övdüler gittim,resmen fiyasko,şimdilerde değişti mi bilmem,bakırköy laf cafe sallaaaa,fal öyle olmaz,falcı net olur,herşeyi tabi bilemez,gaybı Allah bilir ama 6.hissi gelişmiş biri ucundan kıyısından yorum yapabilir ve bu yetenek cafe falcılarının hiçbirinde yok malesef,hatta hazirandı laf cafeye gittim,burda adı geçen bi falcıları vardı,saatlerce bekledim,kadın bana ne dese beğenirsiniz,sana kimse fal bakamaz,senin falına bakmak çok zor :S şaştım kaldım,onca saatime mi yanıym,o kadar paraya mı bilemedim,o yüzden bence pek prim vermeyin,kafa dağıtıyo diyosunuz bilemem ama onun yerine çevremdeki tarihi mekanları gezerim,güzel biyerde arkadaşlarımla canlı müzik dinler,yemeğimi yerim daha güzel kafa dağıtırım ya da en kötü ihtimalle her mahallede bulunan komşu teyzeye fal baktırırım :)

şu fatihteki hocalar mevzuu noldu arkadaşlar?var mı giden?memnun kalan?yorum yapmak isteyen?

Arkadaşlar kesinlikle bakırköy dejavu kafedeki Edi yi tavsiye ederim. Yaklaşık 6 aydır sürekli ona baktırıyorum ve çoğu söylediği birebir çıkıyor. Fal a güzel yoğunlaşıyor ve sorular sorulara güzel cevaplar veriyor. En başta motive ediyor bu çok önemli bence.

bana falı çıkmadı bende tavsiye etmiyorum.ayrıca çok genel bakıyo hiç tatmin edici değil

kız senin yazdıklarını okurken gözlerim yoruluyor

inan bu yorumu okudugumda aynen şöyle kaldım

ben gozlerı yoracak şekilde yazmıyorum kı .aksine

anlaşılır ve net olabılmek ıcın ; satır arası,renkli ve iri,noktalama

işaretlerine dikkat ederek yazıyorum .

gayet anlaşılır yazmama ragmen eger gözlerin yoruluyorsa

birşey diyemem artık

sanırım harflerı kısaltarak bitişik bitişik yazılmış anlaması güç

olan yazıları okumaya alışmıssın

aynen.. bu sayfada bir medyum olcay reklami varya, iste ben 3 sene kadar önce onunla konustum, bir sürü para aldi haram olsun sonuc sifir sakin ona kanmayin kizlar valla yanarsiniz.

evet aynen bi arkadaşımada %100 olacak garanti vererek eski sevgilisinin geri döndüreceğini sölemiş hemde 400 liraya. sonuç foss nerdeyse kız bana da yaptırcaktı sende yaptır hoca kesin garanti verio dedi, ben emin olamadım önce sen yaptır bakalım dedim. 40-45 gun süre vermiş ondan sonra sordugumda kız boşver bulaşma en ufak gelişme görmedim dedi. bide utanmadan internet sayfasında işlem yaptıranlara referans olarak yazı yazdırmış çok memnun kaldık kesin sonuç aldık die kesin kendi yazmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…