ben de beğenmedim. hatta rezalet bi fal baktı ada. daha önce yazmıştım. ama dayanamıyorum burda ada lafını görünce. keşke çöpe atsaydım paramı gitmeseydim o kadar yolu. nasıl saçmaladı yüzüme bakabaka anlatamam.
ama evet tarot veya kahveye bakmıyor. karalama yapıp yüzünüze saçmalıyor. yani bende öyle oldu.
bilememiş olsa bu kadar yanmicam. resmen dalga geçer gibi iki saniye önceki laflarını çevireçevire durumuma uygun yorumu bulmaya çalıştı.
kişisel tavsiyem ve deneyimim tabi ki bu
kıslar bugün burdan duyduğum kadarıyla bakırköy sebaya gidiyim dedim ama cafe kapalıydı aradım seba hnm erken kapattım dedi..neyse onun hemen yanında bi cafe war oraya baktırıyım dedim dicle diye bir kadın bakıyor tarot artı kahwe sewmem böle bakımları ama can sıkıntısı deneyeyim dedim :) ne ii nede kötü diyebilıorum ara ara takılıo ama geçmişte bildiği yada çok genel şeylerde olabilir bildi gelecek çıkar mı bilmıorum öle pat pat saymıo yani..sonra çıktım bakırköyde emel cafeye gittim tutku wardı ona baktırdım mükemmel değil içimi açmadı gelecekle alakalı net şeyler sölemedi bi kaç tarihi war çıkarsa yasarım yani bugünkü fal deneyimlerim pekte iç acıcı değildi:))) önerebileceğinis gerçekten iyi falcılar warsa önerirsenis sewinirim ada dışında??:)
canım bende cafe emel de medyum fusun dıye bır kadına baktırmıstım,cok basarısızdı lafı cevırıp cevırıp durdu,içimi baymıştı resmen..bende tutkuyu cok merak etmıstım bosa etmısım ozaman
Kızlarrr,
Ben sizle acilen deneyimimi paylaşmalıyım..burada MANDAL KAFE ADA'NIN adını görünce hemen üye oldum.. Çok fal hastasıyım ben de hatta telefonlarda fal baktırdığımı bilirim.Ada ya kadar da bi türlü istikrarla fal baktıramamıştım. Neyse evlenme teklifi dahi almamıştım ona gittiğimde üç isim yazdı eşimin adını kare içine aldı bu eşin olacak dedi diğer iki isim de eşimin kardeşlerinin adı.. çok etkilenmiştim.. hatta ondan sonra ne dedi çok hatırlamadım bile..
Bi de bence falda şöyle bi durum da var..eğer falcıya söylediği her şeyin kesin çıkacağına inanarak bakarsanız (öyle olmasa daa :), sizden o güveni alırsa daha rahat bi psikoloji içinde yoğunlaşıyo.. ben de amatör anlamda bakıyorum arkadaşlarıma falan hakkaten etkileniyo insan karşısındakinden.. aklınızda olsun.. adayı da mutlaka denemelisiniz..fincansız kahvesiz bakması da ayrı..
ewet canım herkeste farklı oluyor maalesef bu fal olaylarısenin gittiğin ewet bu dediğin birisi war mı ? fal hastalığı war bende galiba :))
kıslar bugün burdan duyduğum kadarıyla bakırköy sebaya gidiyim dedim ama cafe kapalıydı aradım seba hnm erken kapattım dedi..neyse onun hemen yanında bi cafe war oraya baktırıyım dedim dicle diye bir kadın bakıyor tarot artı kahwe sewmem böle bakımları ama can sıkıntısı deneyeyim dedim :) ne ii nede kötü diyebilıorum ara ara takılıo ama geçmişte bildiği yada çok genel şeylerde olabilir bildi gelecek çıkar mı bilmıorum öle pat pat saymıo yani..sonra çıktım bakırköyde emel cafeye gittim tutku wardı ona baktırdım mükemmel değil içimi açmadı gelecekle alakalı net şeyler sölemedi bi kaç tarihi war çıkarsa yasarım yani bugünkü fal deneyimlerim pekte iç acıcı değildi:))) önerebileceğinis gerçekten iyi falcılar warsa önerirsenis sewinirim ada dışında??:)
bnde var cnm msj atıyorum...
bnde var cnm msj atıyorum...
sizin tercihiniz ben fikrimi söyledim sadece ben cafedeki falcılardandan bir cacık çıkacaığını sanmıyorum tamamen ticaret belki birisi bize duymak istediklerimiz söyler diye uğraş sadece ucuzu terapi kökten çözüm yıldızname en azından ne olacaksa ona göre hazrlıklı oluyousn iyiye veya kötüye
Arkadaşlar kesinlikle bakırköy dejavu kafedeki Edi yi tavsiye ederim. Yaklaşık 6 aydır sürekli ona baktırıyorum ve çoğu söylediği birebir çıkıyor. Fal a güzel yoğunlaşıyor ve sorular sorulara güzel cevaplar veriyor. En başta motive ediyor bu çok önemli bence.
kız senin yazdıklarını okurken gözlerim yoruluyor
aynen.. bu sayfada bir medyum olcay reklami varya, iste ben 3 sene kadar önce onunla konustum, bir sürü para aldi haram olsun sonuc sifir sakin ona kanmayin kizlar valla yanarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?