inan bu yorumu okudugumda aynen şöyle kaldım
ben gozlerı yoracak şekilde yazmıyorum kı .aksine
anlaşılır ve net olabılmek ıcın ; satır arası,renkli ve iri,noktalama
işaretlerine dikkat ederek yazıyorum .
gayet anlaşılır yazmama ragmen eger gözlerin yoruluyorsa
birşey diyemem artık
sanırım harflerı kısaltarak bitişik bitişik yazılmış anlaması güç
olan yazıları okumaya alışmıssın
evet ondan bahsediyorum zaten cnm
mesela
böle
satır atlayarak yazdığın için
her seferinde aşağı ine ine okuyorum normalde pc den sorun deilde telden girince baya zorlanıyorum ekranı kaydırıcam dieonun dışında dil bilgisinde veya anlatım düzeyinde fln sorun yok :))))
şu fatihteki hocalar mevzuu noldu arkadaşlar?var mı giden?memnun kalan?yorum yapmak isteyen?
hımm evet telden gırınce satır atlayarak okumak zorlar .
ama sen telden dolayı bu sorunu yaşadıgını belırtmeyınce
ben de şaşırdım :)
SAAT 14:00'da olguya baktıracağım :)
1,5 yıl önce baktırmıştım.
bakalım nasıl olucak :)
sırf moral bozukluğum gitsin diye baktırıyorum , kafayı sıyırdım
cnm ben gittim ama ne iyiler ne kötüler sıkıntın varsa onu sölüo sende kısmet kapalılığı var yıldızın düşük fln die ilk etapta dua verdi bunları oku sonra 20 gun sonra fln gel yine dua vericem ama 100-150lira dedi. bende vazgeçtim.
SAAT 14:00'da olguya baktıracağım :)
1,5 yıl önce baktırmıştım.
bakalım nasıl olucak :)
sırf moral bozukluğum gitsin diye baktırıyorum , kafayı sıyırdım
:)) dayanamadın dimiii, kadıköydeki eski olgu dimi bu? daha önce yüzyüze 3 kere baktırdım kendisine, kısmen çıktı kalanı bekleme aşamasında
bebeğim son durumları bi bilsenpazar günü anlatırım sana .. dayanma ve sabır noktamı çoktan geçtim..
olgu o olgu evet :)
Arkadaşlar kesinlikle bakırköy dejavu kafedeki Edi yi tavsiye ederim. Yaklaşık 6 aydır sürekli ona baktırıyorum ve çoğu söylediği birebir çıkıyor. Fal a güzel yoğunlaşıyor ve sorular sorulara güzel cevaplar veriyor. En başta motive ediyor bu çok önemli bence.
merhaba...uzun bir aradan sonra ben dün akşam beyire hanıma gittim.pozitif güzel şeyler söyledi tonton sevecen bir kadın ama inanılmaz genel bir fal bakıyor. geleceğin parlak,hilalin açık blabla hep aynı cümleleri tekrarlıyor. 1sene önce ayrıldığım eski sevgilimin 15saat içinde arayacağını söyledi zerre inanmadım tabi ve tahmin edeceğin üzere aramadıhiç nokta atışı veya aaa dediğin bir yorum yok falında.ha ama hayır duası duymak istiyorum dersen gidebilirsin.benden söylemesi.
canım bence blöf atmıstır sana,büyük bi ihtimalle bu siteden haberi vardır,senide iyi kötü tanıyo hakkında fikir sahibi,hangi falcılara fal baktırdıgınıda daha once farkında olmadan soylemısdırsın,o yazdıgın yorumları okuyarak hakkında yazılanların senın yazdıgını anlamıstır, sen begenmıyorum falan yazıncada kızmıstır sana...yoksa senın ısın gucun kalmadı onun dedıkodusunu ne dıye yapasın mıllete..tabıkı beyanını ozgurce belırtmek zorundasın falcılar bızım anamızın babamızın kızı degıl babalarının hayrınada bıze fal bakmıyolar...bosver sıkma canını...Herkese günaydın. Bana yapılan çok büyük bir haksızlığı anlatmak için yazıyorum bugün de. Buraya yaklaşık 3 yıldır üyeyim ve zaman zaman falcı yorumlarımı paylaşırım sizlerle. Gittiğim falcıların bazılarıyla da arkadaş olduğumu belirtmek isterim. Bahsedeceğim kişi Nil. Hepiniz biliyorsunuz. Fal işi tamamen frekans işidir. Ve hangi fal türünü sevdiğimiz de kendi tasarrufumuzdadır. Ben nedense eskiden beri sadece su ve kahve falı sevdim, tarota da hiç inancım yok. İnancım olmadığı için belki de tarot bakanlar bende bu yüzden hep saçmaladı. Lafı uzatmayayım, diyeceğim şu. Hani ben bundan bir süre önce gittiğim falcılarla ilgili uzunca bir yorum yapmıştım ki aralarında Nil de vardı. Onu da beğenmediğimi söylemiştim ki bu benim kişisel düşüncem. Ha bu arada Nil, bazı şeyler hariç, arkadaş olarak sevdiğim biri idi. Ve bir çok defa buluşup dertleştiğimiz, çok şey paylaştığımız var kendisiyle. Ama ben o yorumu yaptıktan sonra kendisinde bana karşı garip bir uzaklık sezdim ama sormadım. Taa ki geçen gece bana ben sorduktan sonra "hakkımda sağda solda dedikodu yapıyorsun ben yine birşey demiyorum" diyene dek. Bir kere benim onun hakkında dedikodu yapacak ortak bir arkadaşım dahi yok fal konusunda. Dediğim gibi kişiliği hakkında bir yorum yapmaya hakkım yok sadece fal konusundaki düşüncelerimi burada paylaştım. Biraz üsteleyince nereden ne duyduğunu bana dedi ki "Ayten söyledi". Ayten adında birini hiç tanımıyorum ve böyle bir arkadaşım dahi hiç olmadı. Belli ki bu siteden ona fala giden biri bu kişi. Şimdi Ayten adındaki arkadaşa sesleniyorum (ki böyle biri varsa burada çünkü bu Ayten hayali biri de olabilir); Böyle bir spekülasyona beni haksız yere maruz bıraktığın için, hakkımda yalan söylediğin ve Nile sanki onun hakkında dedikodu yapmışım diye beni yine haksız yere suçladığın için utanmıyor musun? Ben seni ne tanırım ne de buradan biriyle özel buluşup konuşmuşluğum vardır. Kaldı ki gittiğim falcılara da buradaki nikime kadar rahatlıkla söyleyebilen biriyim (Hepsinin bu siteyi okuduğunu biliyorum). Son kez belirtiyorum burayı okuduğunu bildiğim için Nile ve burayı okuyan diğer falcılara, herkesin fal konusunda özgürce fikir bildirmeye hakkı vardır ve bu kimsenin ekmeğiyle oynamak falan değildir. Ben de, bizler gibi parasıyla fal baktıran arkadaşlara bu anlamda kendimce fikir bildirmeyi hep bir borç bildim. Ayrıca benim hakkımda yalan yanlış suçlama ve dedikodu yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Vee son şey; eğer ilahi adalet denen şey de varsa bu benim ve haksızlık yapıp yalan söyleyenlerin önüne çıkar. Diyeceklerim bundan ibaret.
pazara çok vaaaar, akşam ararım çıkışta. sabıııır...
tamam canım ..
sabır sabır .. dişlerim kırılıcak yakında ..
beyire ablaya bende baktırdım.
hamurkafanın peşinde gittim.
banada çok güzel şeyler söyledi.
1 tanede nokta atışı vardı.
ama çıkacağına inanmadığım şeyler. hoş hiç bi falın çıkacağın inanmıyorum.
niye baktırıyosun diye sorarsanız.
açık ve yekten ben salağım diyebilirim size.
ama faldan sona fena oldum.
enerjim cekildi resmen.
iş için söylediklerinin çıkmasını çok isterim.
rahmetli elanitle aynı şeyleri söylemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?