İstanbul'da Fal - Falcılar

nişantaşındaki uçuk rakamlı anna neyin nesi kızlar bilen var mı?

anna 150-200tl'ye fal bakıyormus .neyden ne falı bakıyorda 200tlık fıyat bıcıyo anlamıs degılım .

hıc baktırmadım kendısıne ,baktıran belkı de memnundur bilemeyecegım ama ,

özel bı fal baktıgınıda sanmıyorum .bekı fıyatından dolayı ıyı falcıdır dıye merak uyandırmısda olabılır ama

kadın nısantası gıbı bı muhıtte yasıyo .yanı zengın kesımde halıyle musterılerıde zengındır

o yuzden o zengın musterılere 200tl fılan cok gelmeyecegı ıcın oyle bı fıyat bıcmıstır dıye dusunuyorum .

tabı bu benım dusuncem ,baktıranlar memnundur bılemem .

evet bncede çok hatta düşündümde öğrenciyken haftasonları standlarda tanıtım yapardım ayda 200 lira kazanıcam cep haşlığımı çıkarıcam die o kadın şimdi 10-15 dk konuşup bu parayı cebine gümleyecek tabi herkesin yaşam biçimi hayat yaşantısı farklı siz bilirsiniz :))))

anna ermeni . 200 tl
daragayanın uzun süredir falcısıymış.
berrinderen gitmişti sanırım o memnun kaldı.
başka giden var mı bilmiyorum.
elanitte çıkmıyo bende.
lanetliyim ben sanırım

biraz saçma olacak ama burcun ateş grubumu... hani o tarz insanların enerjisi yüksek oldugu için falcılar hep onların iç dünyasına erişemiyo olabilirler ben su burcuyum beni anında çözüyorlar hemen enerjim kayıyo gidio onların dünyasına

eğer kendimi kapamazsam bakıyorlar fal ama baş ağrısı , kalp çarpıntısı resmen panik atak oluyorum
ben inanmıyorum hiç bi falın cıkcağına. ama baktırıyom işte , man kafayım

olcay hocaya ben de basvurdum.calismaya basladktan sonra mucize oldu.. gercek mucize.. 9 gun icinde.. ama 40 gun sonra tersine dondu.. en kotu zamanlarma dondum.. hocaya sordm tersmi tepti yaptgnz diye.alabora oldu cunku mucize gibi gerceklesen hersey. katiyen ters tepmez. sabirli olun bekleyn dalgalanmadir dedi.. bilmiyorum.. verdgi surecin folmasina daha 2 ay var..

umarım beklediğin mucize tekrar gerçekleşir ama bende şubar mart aylarında bi hocadan yardım istedim bana dua fln gönderdi hakkını yemeyim yerini yurdunu bilmiyorum istese paramın üstüne konardı hesabına yatırdım hemen dönüş yaptı yardımcı oldu o dönemde gerçekten ciddi anlamda bende senin gibi mucizevi bir durumla karşılaştım ama fazla sürmedi peri masalı yine araba kabağa dönüştü bizimki hıyara :)))

eğer kendimi kapamazsam bakıyorlar fal ama baş ağrısı , kalp çarpıntısı resmen panik atak oluyorum
ben inanmıyorum hiç bi falın cıkcağına. ama baktırıyom işte , man kafayım

aman walla kendimizi yıprattıgımıza değse keşke :)) ben o taraflarda olsam kesin sürekli giderdim ama bulunduğum yerden iş çıkışları karşıya geçmek çok zor haftasonlarıda anca kendime zaman ayırıyorum :)

Son düzenleme:
umarim.. ama var.. ne hocalar var ne mucizeler yaratan.. bulmak mesele.. ama allahi var olcay hoca istese beni maddi olarak somurebilirdi.. ben durumum bozulunca ona cok dil doktum, baska dualarda hazirlayin maddi olarak neyse raziyim dedim. ama o, o dualar 3 bini buluyor sizin durumunzda hic gerek yok, sizi asar,
siz sadece sukunetinizi koruyarak bekleyn dedi. bekliyorum..

anladım bakalım o zmn inş faydasını görürsün ama dediğim gibi benim arkadaşımdan 400 lira gibi bi ücret almış ama hiç bi fayadasını göremedi ama bununla beraber bi arkadaşıda yaptırmış sanırım o faydasını görmüş ama birazda şans işi belkide olacağı vardı o zmna denk geldi Allah bilir... ama işte ben işimi şansa bırakıpda o kdr paralar veremem sonra bide o dert olur onun derdine düşerim olmadı param boşa gitti die

arkadaşlar bakırköy üç vakit didem bu zamana kadar gittiğim falcıların en iyisi AYAKTA ALKIŞLIYORUM...!!! 2 gün önce baktığı falda bir çok olayı bilmesinin dışında hiç umudum olmadığı halde verdiği tarihte arandım gün geçmedi . çok kritik bir durumun ortasında kalmaktanda kurtardı beni :) nereye gideyim diye düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim .özellikle ikili ilişkilerde çıkmaza girmişseniz karşı tarafın duygularını size çok iyi aktarıyor çok iyi bir klavuz derim

keyifli vakitler

ay en iyisi ben kişide karar verdikten sonra bi daha bu sayfaya girmeyim :)) hergun geçen gun her okuduğum yorumdan sonra gideceğim kişi hakkındaki fikrim değişiyor :)) yiğit,nil, ada, kuzey, saim hoca, beyire abla... fln derken şimdide didem çıktı aklım iyice karıştı

bakırköyün neresinde yeri tarif edebilir misin?

o fayda goren kisi kisa surede mi gordu? dedigim gibi 9. gunden itibaren mucize oldu yaklasik 40 gun hatta daha fazla surdu.. snra o kdr ani ve sebepsiz terse donduki hersey.. ben alabora oldum..

o fayda goren kisi kisa surede mi gordu? dedigim gibi 9. gunden itibaren mucize oldu yaklasik 40 gun hatta daha fazla surdu.. snra o kdr ani ve sebepsiz terse donduki hersey.. ben alabora oldum..

hiç bilmiyorum ki cnm bahsettiğim arkadaşımın arkadaşı oldugu için bide baya eski bi konuydu tam hatırlamıyorum ama çok uzun bi süre geçmemiştir cunku o 45gunluk süre içinde sölemişti arkadaşının fayda gördüğünü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…