- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
nişantaşındaki uçuk rakamlı anna neyin nesi kızlar bilen var mı?
elanit çıkıyor gibi, son ayları söylediklerinin... anna neyin nesi?
anna 150-200tl'ye fal bakıyormus .neyden ne falı bakıyorda 200tlık fıyat bıcıyo anlamıs degılım .
hıc baktırmadım kendısıne ,baktıran belkı de memnundur bilemeyecegım ama ,
özel bı fal baktıgınıda sanmıyorum .bekı fıyatından dolayı ıyı falcıdır dıye merak uyandırmısda olabılır ama
kadın nısantası gıbı bı muhıtte yasıyo .yanı zengın kesımde halıyle musterılerıde zengındır
o yuzden o zengın musterılere 200tl fılan cok gelmeyecegı ıcın oyle bı fıyat bıcmıstır dıye dusunuyorum .
tabı bu benım dusuncem ,baktıranlar memnundur bılemem .
anna ermeni . 200 tl
daragayanın uzun süredir falcısıymış.
berrinderen gitmişti sanırım o memnun kaldı.
başka giden var mı bilmiyorum.
elanitte çıkmıyo bende.
lanetliyim ben sanırım
biraz saçma olacak ama burcun ateş grubumu... hani o tarz insanların enerjisi yüksek oldugu için falcılar hep onların iç dünyasına erişemiyo olabilirler ben su burcuyum beni anında çözüyorlar hemen enerjim kayıyo gidio onların dünyasına
elanitin verdiği tarihler geçti mi minik?
yay hangi grupta bilmiyom ki
evet dogru tahmin benim kardeşimde yay... yay,koç,aslan ateş burcu oldugundan genelde mantıksal yanları ağır bastıgı için sanırım duygusal olarak onların hislerine ulaşmak, iç dünyalarına inmez zor oluyor belki ondan kaynaklı falcılar sende takılıyordur.
olcay hocaya ben de basvurdum.calismaya basladktan sonra mucize oldu.. gercek mucize.. 9 gun icinde.. ama 40 gun sonra tersine dondu.. en kotu zamanlarma dondum.. hocaya sordm tersmi tepti yaptgnz diye.alabora oldu cunku mucize gibi gerceklesen hersey. katiyen ters tepmez. sabirli olun bekleyn dalgalanmadir dedi.. bilmiyorum.. verdgi surecin folmasina daha 2 ay var..evet aynen bi arkadaşımada %100 olacak garanti vererek eski sevgilisinin geri döndüreceğini sölemiş hemde 400 liraya. sonuç fossnerdeyse kız bana da yaptırcaktı sende yaptır hoca kesin garanti verio dedi, ben emin olamadım önce sen yaptır bakalım dedim. 40-45 gun süre vermiş ondan sonra sordugumda kız boşver bulaşma en ufak gelişme görmedim dedi. bide utanmadan internet sayfasında işlem yaptıranlara referans olarak yazı yazdırmış çok memnun kaldık kesin sonuç aldık die kesin kendi yazmıştır...
olcay hocaya ben de basvurdum.calismaya basladktan sonra mucize oldu.. gercek mucize.. 9 gun icinde.. ama 40 gun sonra tersine dondu.. en kotu zamanlarma dondum.. hocaya sordm tersmi tepti yaptgnz diye.alabora oldu cunku mucize gibi gerceklesen hersey. katiyen ters tepmez. sabirli olun bekleyn dalgalanmadir dedi.. bilmiyorum.. verdgi surecin folmasina daha 2 ay var..
eğer kendimi kapamazsam bakıyorlar fal ama baş ağrısı , kalp çarpıntısı resmen panik atak oluyorum
ben inanmıyorum hiç bi falın cıkcağına. ama baktırıyom işte , man kafayım
umarim.. ama var.. ne hocalar var ne mucizeler yaratan.. bulmak mesele.. ama allahi var olcay hoca istese beni maddi olarak somurebilirdi.. ben durumum bozulunca ona cok dil doktum, baska dualarda hazirlayin maddi olarak neyse raziyim dedim. ama o, o dualar 3 bini buluyor sizin durumunzda hic gerek yok, sizi asar,umarım beklediğin mucize tekrar gerçekleşir ama bende şubar mart aylarında bi hocadan yardım istedim bana dua fln gönderdi hakkını yemeyim yerini yurdunu bilmiyorum istese paramın üstüne konardı hesabına yatırdım hemen dönüş yaptı yardımcı oldu o dönemde gerçekten ciddi anlamda bende senin gibi mucizevi bir durumla karşılaştım ama fazla sürmedi peri masalı yine araba kabağa dönüştü bizimki hıyara :)))
umarim.. ama var.. ne hocalar var ne mucizeler yaratan.. bulmak mesele.. ama allahi var olcay hoca istese beni maddi olarak somurebilirdi.. ben durumum bozulunca ona cok dil doktum, baska dualarda hazirlayin maddi olarak neyse raziyim dedim. ama o, o dualar 3 bini buluyor sizin durumunzda hic gerek yok, sizi asar,
siz sadece sukunetinizi koruyarak bekleyn dedi. bekliyorum..
arkadaşlar bakırköy üç vakit didem bu zamana kadar gittiğim falcıların en iyisi AYAKTA ALKIŞLIYORUM...!!! 2 gün önce baktığı falda bir çok olayı bilmesinin dışında hiç umudum olmadığı halde verdiği tarihte arandım gün geçmedi . çok kritik bir durumun ortasında kalmaktanda kurtardı beni :) nereye gideyim diye düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim .özellikle ikili ilişkilerde çıkmaza girmişseniz karşı tarafın duygularını size çok iyi aktarıyor çok iyi bir klavuz derim
keyifli vakitler
arkadaşlar bakırköy üç vakit didem bu zamana kadar gittiğim falcıların en iyisi AYAKTA ALKIŞLIYORUM...!!! 2 gün önce baktığı falda bir çok olayı bilmesinin dışında hiç umudum olmadığı halde verdiği tarihte arandım gün geçmedi . çok kritik bir durumun ortasında kalmaktanda kurtardı beni :) nereye gideyim diye düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim .özellikle ikili ilişkilerde çıkmaza girmişseniz karşı tarafın duygularını size çok iyi aktarıyor çok iyi bir klavuz derim
keyifli vakitler
anladım bakalım o zmn inş faydasını görürsün ama dediğim gibi benim arkadaşımdan 400 lira gibi bi ücret almış ama hiç bi fayadasını göremedi ama bununla beraber bi arkadaşıda yaptırmış sanırım o faydasını görmüş ama birazda şans işi belkide olacağı vardı o zmna denk geldi Allah bilir... ama işte ben işimi şansa bırakıpda o kdr paralar veremem sonra bide o dert olur onun derdine düşerim olmadı param boşa gitti die
o fayda goren kisi kisa surede mi gordu? dedigim gibi 9. gunden itibaren mucize oldu yaklasik 40 gun hatta daha fazla surdu.. snra o kdr ani ve sebepsiz terse donduki hersey.. ben alabora oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?