İstanbul'da Fal - Falcılar

evettt kaşıntım tuttu yine. oylamayı açıyorum mandal ada'ya mı gitsem 3vakit didem'e mi? Haydi bayanlar yorumlar. Benim kafalar karıştı :)

Evet nasıl da seri di mi maşallah :) daha önce de telefonda fal baktırdığım biri vardı canım baya iyi bakıyodu senin yerinde kahve içip bakıyodu falan :) ama yakın zamanda bırakmış bu işleri ama böyle bi deneyimim olursa paylaşırım.. ben biraz da yaşam koçu gibi aynı falcıya devam etmeyi seviyorum o yüzden ADA'ya devam edicem gibi görünüyo :) bi de burgerlerine :) çok teşekkür ederim ayrıca umarım hep güzel haberler alırız hep birlikte.. :)

3 vakit didem bence arkadas toplantılarında bakılan fal gibi bakıyor :) cok genel ve sıradan.

olguya baktırdım. nokta atışı vardı. hele ki kurduğu bi cümle yok artık dedirtti :) iyiydi bence, bide olgunun enerjisi çok iyi.
bi ara baktırdıklarımın toplu yorumunu yapayım size

evettt kaşıntım tuttu yine. oylamayı açıyorum mandal ada'ya mı gitsem 3vakit didem'e mi? Haydi bayanlar yorumlar. Benim kafalar karıştı :)

canım illa da bu ikisinden birine gidicem diosan hemen capacity e git güzel bi mağazadan kendine basic tshirt falan al o paraya ikisi de gereksiz ikisi de değmez

ohoooo bitmez o toplu yorum :)

Üç vakit Didem'in dediği tek bir şey bişe çıkmadı bana.Okulla ilgili bir tarih vermişti o da onun dediği gibi çıkmadı çöpe atın gitmeyin zaten genel bakıyor. Bildiği şaşırtılacak derecede bir şey yok.Mide rahatsızlığına dikkat,o çocukla olmaz,yok şu tarihler arası düzene girecek her şey..Bunları bana arkadaşlarım da söyler çok haklısın.

Didem' e gitme genel şeyler söylüyor.Memnun kalacağını pek sanmıyorum.Dedikleri bana çıkmadı kasım için bir şey dedi o da çıkmazsa öylesine bile gitmem artık. Ada ve Olgu merak ettiklerimin içinde fakat ben o kadar gıcık oldum ki bir süre fala ara verdim gerçi sık sık gitmem ama artık hiç gitmeyeceğim diye söz verdim kendime.

Burdan paylaşırım yarın 3 e kadar ordaymis bı deneyeyim forumda bazı arkadaslar hiç gitmene değmez dedi ama bazı arkadaslarım baktirmis bende o tarafa isim düştü yazarım ...!

Evet sevgidnm di. o gün bana söylemedigi kalmamıştı!foyaları meydana cıkınca nasılda topukladı:) bu demek değilki aramızda degiller. o gider baska nickler alır ve emin olun hepsi o sahtekar dolandırıcı ella diye cıkan gercek adı sedaydı sanırım. şimdi de maryam ermeni kadın, ve ela elmira diye hortladı ortaya. ben uyarmıştım sizleri yakında atar ortaya diye cok olmadı attı baska birisi yani kendisi sevgidnm. Emin olun oda ellanın ta kendisi!!! şirinevlerdeki Elmira hanımı çok kıskanmış olsa gerek ki baska yerlerde sahte elmiralarla karıştırmayın diye reklamlar yapıyor kadının ekmegi ile oynamaya çalışıyor. ben elmiraya baktırmadım bilemem ama ELLA denilen sahtekar paramzın üzerine yattı sadece birimize baktı oda faldan baska herseye benziyordu şakamı bu dedirtcek derece yani Kardeşim fal bakamıyorsun işte nedir bu hırs nedir bu bitmez tükenmez reklam hırsı. evet insan belki reklam yapar ama kendine güveniyorsa yapabilir, sennin gbi beceriksiz birinin buna hakkı yok. daha cok sey yazmak istiyorum da neyse degmez!!!

Canım sana yazdım ama gitmedi yeterli msjım yokmuş. söylediklerini dikkate alacagım. sevgiyle kal.

TELEFONDA baktırdım. 50 tl.

acıkcası bende baktırmayı düşündüm ama onu sürekli tavsiye eden birileri vardı, o kişi beni huylandırdı, bende biraz reklam duygusu uyandırdı ondan sonra vazgeçtim... hatta bu konuda yalnız değilim özelden msjlaştığım kişilerde reklam oldugunu düşünüp vazgeçtiklerini belirttiler. amacım kimseyi suclamak deil ama artık kimse falına, kendine guveniyorsa böyle buralara kdr giripte farklı bir nick le kendi reklamını yapmasın... anlaşıldığı zaman o meşhur güven duygusu sarsılıyor ve o kişiye baktırmaktan vazgeçiyoruz dolayısıyla... zaten iyiyse burda reklamı döner biz ona ulaşırız bir şekilde...

Burdan paylaşırım yarın 3 e kadar ordaymis bı deneyeyim forumda bazı arkadaslar hiç gitmene değmez dedi ama bazı arkadaslarım baktirmis bende o tarafa isim düştü yazarım ...!

toplam falı 2-3 dk arası sürüo sadece çılgınlarcasına isim söyler annenin ismini kardeşinin sevdiğinin falan filan onun dışında at çöpe

Akadaşım eger kendisi degilseniz insanların kanına girmeyin bi iranlıyım bi amerikadayım dünyayı dolasıyor hanım:) arkadaşlar bu Ella namı diger ela elmira,maryam yani ermeni kadın:) daha kimbilir kimler olarak cıkacak karsımıza.bi insan ancak bu kadar arsız olur yuhh diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…