hiç bilmiyorum ki cnm bahsettiğim arkadaşımın arkadaşı oldugu için bide baya eski bi konuydu tam hatırlamıyorum ama çok uzun bi süre geçmemiştir cunku o 45gunluk süre içinde sölemişti arkadaşının fayda gördüğünü.
falının çıkmasına sewindim canım çıkan fal haberleri doğru dürüst alamıyorus :) dediğin gerçekten doğru bende adanın karşısına geçtiğimde bırakırım kendimi mutlaka dıoğru çıkacagına inanrım o sayarda sayar maşallah hele bişii daha diyeceğim demesine ahaa diyorum gelıo yine bomba:)) başka baktırıp memnun olduğun war mı cnm?
evettt kaşıntım tuttu yine. oylamayı açıyorum mandal ada'ya mı gitsem 3vakit didem'e mi? Haydi bayanlar yorumlar. Benim kafalar karıştı :)
evettt kaşıntım tuttu yine. oylamayı açıyorum mandal ada'ya mı gitsem 3vakit didem'e mi? Haydi bayanlar yorumlar. Benim kafalar karıştı :)
3 vakit didem bence arkadas toplantılarında bakılan fal gibi bakıyor :) cok genel ve sıradan.
olguya baktırdım. nokta atışı vardı. hele ki kurduğu bi cümle yok artık dedirtti :) iyiydi bence, bide olgunun enerjisi çok iyi.
bi ara baktırdıklarımın toplu yorumunu yapayım size
canım illa da bu ikisinden birine gidicem diosan hemen capacity e git güzel bi mağazadan kendine basic tshirt falan al o paraya ikisi de gereksiz ikisi de değmez
3 vakit didem bence arkadas toplantılarında bakılan fal gibi bakıyor :) cok genel ve sıradan.
olguya baktırdım. nokta atışı vardı. hele ki kurduğu bi cümle yok artık dedirtti :) iyiydi bence, bide olgunun enerjisi çok iyi.
bi ara baktırdıklarımın toplu yorumunu yapayım size
canım illa da bu ikisinden birine gidicem diosan hemen capacity e git güzel bi mağazadan kendine basic tshirt falan al o paraya ikisi de gereksiz ikisi de değmez
SAAT 14:00'da olguya baktıracağım :)
1,5 yıl önce baktırmıştım.
bakalım nasıl olucak :)
sırf moral bozukluğum gitsin diye baktırıyorum , kafayı sıyırdım
nerde bakıyor ne kadara bakıyor canım çok merak ediyorum o kadını.
Site yönetimi çok acil çözüm üretmeli.
Bu sevgidnm mi idi, Ermeni bir kadının arkadaşının eşini 15 günde geri getirdiğini yazmıştı. Buradaki eski hepinizin tanıdığı üyelerden birinin eşiyle sorunu var ve kendisi de bir takım sorunlar nedeniyle giremiyor siteye, ben onun adına o Ermeni kadının telefonunu istemiştm. Sevgidnm telefon numarasını arkadaşımızın mal adresine gönderdi, dün Maryam adıyla iletşime geçtiler ancak ben garip bir şekilde rahatsızlık duydum. Çünkü falcı ELLA Nisan yada Mayıs ayında bir arkadaşıma aynı olayı anlatmış ve bir Ermeni kadının kendi arkdaşının eşini 15 günde getirdiğini söylemişti. Ve arkdaşımdan o Ermeni kadına kendisinin işini yapması için rica ettiğini ve 200 tl karşılığında yapacağını söylemişti. 15 gün geçti hiç br gelişme olmadı, bu güne dek hiç bir gelişme olmadı. Hani şeytan dürttü derler ya dün, Maryam için verilen numaradan arattırdım bir arkdaşıma ELLA'nın sesi o ses.
Sakın sakın kimse bu ERMENİ KADIN hikayesine inanıp para kaptırmasın. ELLA'dan başkası deği MARYAM.
Yönetimin de bu durumla ilgli gerekeni acilen yapmasını rica ediyorum...
Valla Taha eğer medyumsa ben de Lady Gaga'yım. Allahım o ne atmasyon fal, ne garip yorumlar. En sonunda denemek için babamı sordum hasta ne olacak diye. Çok dikkat edin dedi ilaçlarını falan da aksatmasın. Bu arada babam vefat edeli 15 yıl oldu. Nur içinde yatsın. Bi melek ayarlamam lazım ki ilaçlarının vaktini geçirmesin. aman sakın diyim Taha fosss ötesi.
TELEFONDA baktırdım. 50 tl.
Burdan paylaşırım yarın 3 e kadar ordaymis bı deneyeyim forumda bazı arkadaslar hiç gitmene değmez dedi ama bazı arkadaslarım baktirmis bende o tarafa isim düştü yazarım ...!
evet halkalıda baştan sağma hiç bir bilgisi yok ben faceden en iyi falcılardan medyum ela elmiraya baktırdım ondan çok memnun kaldım gelecek le ilgili söyledikleri çıktı ama amerikadaydı o ara elife baktırıyim dedim fos yani birde çok paracı ela elmira hanım 30 tl ye tarot yıldızname ve su falı bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?