İstanbul'da Fal - Falcılar

reklam mesajları o kadar belli oluyor ki içimizden birinin gidip deneyimini anlatmasıyla o kadar farklı oluyor ki o mesajlar.. anlamadığımızı düşünüyorlar herhalde. halbu ki dediğin gibi hiç gerek yok biz zaten iyi olanları birbirimize tavsiye ediyoruz. ve bizim tavsiyelerimiz onların sahte reklam mesajlarından çok daha etkili oluyor. bunu kimseyi hedef alarak yazmadım genel anlamda yazdım. ama ben kafaya koyduğuma er ya da geç baktırıyorum çünkü birine iyi bakan herkese iyi bakıcak ya da birine kötü bakan herkese kötü bakıcak diye birşey yok. genel anlamda bütün yorumlar kötüyse o zaman vazgeçiyorum.

doğrudur. bişi diyemem. ben daha öncede baktırdığım ve baktıran tanıdıklarım memnun kaldığı için tekrar baktırdım. gittiğim falcılara burdan etkilenerek gitmiyorum , birebir görüştüğüm kişilerin referansı ile gitmeyi tercih ediyorum artık çünkü çok fazla kaos yaşadım bu yüzden.
ben olgu hakkında ki şahsi görüşümü yazdım.
gidip gitmemek kişilerin insiyatifinde.
hatta ben gidin bile demiyorum beğendiklerime , beğenmediklerimide açıkça yazıyorum.

Benim baktırdıgım Sevdaysa eğer tamamen fiyasko. esmer kısa boylu biraz balık etli birsürü cocugu var kızlar cogunlukta 3-4 tane sanırım. oysa eğer sakın paranızı cöpe atmayın. laf kalabalıgından başka birşey degil.

evet bende ztn sizlerden duyunca heveslendim güvendim sonra araya başkaları girince işte huylandım. güzel baktığı dogrudur belki ama işte bende takıntılı biriyim inadım tuttu vazgeçtim, o da şimdi aman bnde çok meraklıydım sana ztn diodur bunları okuyupta :)

canım sana kendimden örnek vericem 3 yıllık ilişkim bitti abartmıyorum belki 50 falcıya gittim hepsi bir çok şeyi bildi adını işini yaşını tipini kişiliğini tarihler verdi ve hepsi aşağı yukarı aynı tarihi verdi hepsi dönücek dedi. bende kendi kendime hep dedim ki bu kadar falcı bu adamın bu kadar çok şeyini bilip dönücek dediğine göre bu adam dönücek. sadece mercan sayhan dönmeyecek dedi ve dönmedi yani demek istediğim üzgünüm ama olmayacaksa olmuyo. yani sana bunun cevabını verebilecek kimse olduğunu sanmıyorum. bunun cevabı bekleyip görmek olucak.

bende asla kimseye bunu gidin diye tavsiyede bulunmamaya özen gösteriyorum beğenmez neme lazım kimsenin hakkına girmek istemem ancak bana şöyle baktı şunu bildi şunu bilemedi diye izlenimlerimi yazıyorum. ama fiyasko ise mutlaka ismini ifşa edip sakın gitmeyin diyorum. şarlatanlara para kaptırmayalım

Ciddimisinn canım belki elektrik tutmamistir diyeceğim erenkoyde caddede önerebilecegin biri warmi peki ?

inan ki elektrikle ilgisi olduğunu düşünmüorm çünkü 2-3 dk süren fal için elektriği alıp yorumlaması çok kısa bi zaman :) o tarafları bilmiorm malesef ama serkana değil de orda bi başkasına gidebilirsn kürşat mıydı neydi benim arkadaşım memnun kalmıştı ondan

OLGUNUN burayı okuyup okumadığını bilmiyorum , o şahsında o olup olmadığını bilmiyorum.
cafedeyken baktırmıştım tavrı konuşmasına bayılmıştım.
ben fal baktırdıgım kişiyi sevebilmeliyim. sevmek derken koynuma almayacağım tabide enerjisini sevmeliyim.
içinden gelmiyosa baktırmıcaksın tabi , reklam olayını emin ol hepinizden daha iyi anlıyom , epey gedikli oldum(2-3 Kez tuzağa düştüm)(hatta kişilerin cümle yapılarını bile ezberledim) , hatta bu konudan emekli olmama az kaldı, o bayanın yazdıkları banada itici geldi .

arkadaşlar.durumum ciddi.soluğu balıklı rumda aldım.lutfen cezmiye baktırıp memnun olanlar verdiği tarihlerde şaşma oluyor mu ya da bu adam sahtekar mı lütfen yazsınlar.on aydır inanılmaz şekilde falcı falcı dolaşıyorum.cezmi ilk baktığında bu adam dönecek hem de öyle bir dönecek ki evlenmek isteyecek falan dedi...diğerleri de enzer şeyi söylediler...yanicezmiye baktıranlar rica ediyorum yazsınlar...lütfen..özelim daizy_28@hotmail.com

dün olguya baktırdım o da dönecek dedi mesela.minik depresif sen bir buçuk sene önce olguya baktırmışsın dedikleri çıktı mı?tarih vermedi bana ne kadar sürede oluyor altı ay falan mı?

ufak ufak sölediklerini yaşadım. ama bu falı cıkar mı bilemem.
kim hangi falcı hakkında %100 kefil olabilir ki ?
unutmamamız gereken şu , fal hayal satın almaktır.

hayır mercan ya da cezmiye baktırmadım.
cok önemli konu nedir ? benim nazarımda önemli konu sağlıktır ,ölümdür. bunun haricinde yoktur.
hayır cok önemli konu değildi.

selam herkese..
benim öle fala filan gittiğim yoktur sürekli.kartal maltepe tarafında giitmiştim birine. hayatımda 2-3 geçmez yani gittiğim fal.4-5 ay önce. tarot ve kahve beraber bakmıştı bu kadın. geçmiş ve o anki durum çok iyi yorumladı. (bir arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim) yani yorum yaparken benim kurduğum cümleler ile birebir söylediği şeyler vardı. en çok bu etkilemişti beni.tarih de vermişti.
işle ilgili işte yeni bir yer yok dedi. bir sürü yere görüşmeye gitmeme rağmen hiçbiri olmadı. direkten döndüm hatta..olacak diye düşündüğüm yerler sonradan olmadı.
bir mal satın alma olayım vardı. şuan böyle bişi görünmüyor dedi... olacağına inandığım bişeydi olmadı alamadım.
yine iş ile ilgili birşey söyledi. ben olacağının kötü olduğunu düşündüğüm bir olayın benim için iyi olacağını söyledi. şimdilik kötü olmadı normal yani durum. korktuğum gibi olmadı.
yine özel hayatla ilgili çok önemli bişi değil ama verdiği tarih sekmeden tuttu.işte o gün arayacak dedi aradı.
sonra işte bir konu duycan dedi o kişiyi bitircen iyice. için rahatlayacak dedi. buda oldu.
sadece hayatına biri girecek dedi tarif etti filan. yeni biri dedi. bu olmadı hiçkimsecik yok
benle ilgili yorumları da iyiydi. sen böylesin şöylesin dedği bir kaç şey kendime sürekli söylediğim şeylerdi..
ama arkadaşımın tavsiye ettiği biride yok bana çıkmadı demiş mesela..
ama fal sonuçta yani..

internette yazılan medyumların belkı %98 i sahtekar,bır donem bu konuları okadar cok arastırdım kı,google sahtekar medyumlar yazın bakın bakalım kımler cıkıyor,yada gorustugunuz medyum bozuntularını capraz sorguya alın bı bakalım,hepsının tek derdı para,ne yardımı ne bıseyı yaptıkları tutmayınca allahtan olmadı dıyıp işin içinden cıkmaya calısıyorlar...madem oyle ıse para yatırmadan once nerde bu medyum bozuntularının aklı?? ozaman allah yokmu ısın ıcınde tovbe hasaa....hanı bu medyumların bırı garantı verıyormu ıslemın tutmadıgında para ıadesını? sakın kızlar sakın ne papaz buyusu yaptırtıyorum dıyenlere kanın nede baska ıslemlere,cok guvenıyolarsa bu medyumlar kendılerıne once mahkemelerde savcının hakımın dılını baglatsınlar kı magdur ınsanlar onlara dava acmasın...............

Kızlar dejavuya giden var mı aranızda biraz bilgi alabilir miyim ?

dejavuya gitmiştim ben nagihana gitmiştim tabi orda mı hala bilmiyorum ama ağzı iyi laf yapıyor şuanki durumu biliyor geleceğe dair ise 1 tanesi çıkmıştı dediklerinden sadece..

üç vakit didem'Den sanırım bi ben memnun kalmadım .

memnun kalmadım demeyelımde,sankı çok genel fal bakıyormus gıbı .

nokta atışları olmadı dıye hakkını yıyemem evet oldu

mesela bana demıstı kı ; "erkek arkadasının devletten alacagı bı para var "

demıstı .evet dogru bı tazmınat davası vardı .ama bu paranın benıde

etkıleyecegını bu parayla bızım sözlenecegımızı soylemıstı .adam ortalarda

yok ama dıdem bızı sozlendırdı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…