acıkcası bende baktırmayı düşündüm ama onu sürekli tavsiye eden birileri vardı, o kişi beni huylandırdı, bende biraz reklam duygusu uyandırdı ondan sonra vazgeçtim... hatta bu konuda yalnız değilim özelden msjlaştığım kişilerde reklam oldugunu düşünüp vazgeçtiklerini belirttiler. amacım kimseyi suclamak deil ama artık kimse falına, kendine guveniyorsa böyle buralara kdr giripte farklı bir nick le kendi reklamını yapmasın... anlaşıldığı zaman o meşhur güven duygusu sarsılıyor ve o kişiye baktırmaktan vazgeçiyoruz dolayısıyla... zaten iyiyse burda reklamı döner biz ona ulaşırız bir şekilde...[/QU
Aynı fikirdeyim arkadaşım.
acıkcası bende baktırmayı düşündüm ama onu sürekli tavsiye eden birileri vardı, o kişi beni huylandırdı, bende biraz reklam duygusu uyandırdı ondan sonra vazgeçtim... hatta bu konuda yalnız değilim özelden msjlaştığım kişilerde reklam oldugunu düşünüp vazgeçtiklerini belirttiler. amacım kimseyi suclamak deil ama artık kimse falına, kendine guveniyorsa böyle buralara kdr giripte farklı bir nick le kendi reklamını yapmasın... anlaşıldığı zaman o meşhur güven duygusu sarsılıyor ve o kişiye baktırmaktan vazgeçiyoruz dolayısıyla... zaten iyiyse burda reklamı döner biz ona ulaşırız bir şekilde...
acıkcası bende baktırmayı düşündüm ama onu sürekli tavsiye eden birileri vardı, o kişi beni huylandırdı, bende biraz reklam duygusu uyandırdı ondan sonra vazgeçtim... hatta bu konuda yalnız değilim özelden msjlaştığım kişilerde reklam oldugunu düşünüp vazgeçtiklerini belirttiler. amacım kimseyi suclamak deil ama artık kimse falına, kendine guveniyorsa böyle buralara kdr giripte farklı bir nick le kendi reklamını yapmasın... anlaşıldığı zaman o meşhur güven duygusu sarsılıyor ve o kişiye baktırmaktan vazgeçiyoruz dolayısıyla... zaten iyiyse burda reklamı döner biz ona ulaşırız bir şekilde...
doğrudur. bişi diyemem. ben daha öncede baktırdığım ve baktıran tanıdıklarım memnun kaldığı için tekrar baktırdım. gittiğim falcılara burdan etkilenerek gitmiyorum , birebir görüştüğüm kişilerin referansı ile gitmeyi tercih ediyorum artık çünkü çok fazla kaos yaşadım bu yüzden.
ben olgu hakkında ki şahsi görüşümü yazdım.
gidip gitmemek kişilerin insiyatifinde.
hatta ben gidin bile demiyorum beğendiklerime , beğenmediklerimide açıkça yazıyorum.
arkadaşlar evvelce de sordum sadece bir kişi cevaplamış,bazı arkadaşlar 1997 den beri aralıklı cezmiye fal baktırdığını birebir söylediklerini yaşadığını,bazıları cezminin öldüğünü söylüyorlar.cezmiye aralık 2011 den beri her ay mütemadiyen fal baktırdım.bir sorunum var ve hep aynı cevabı veriyo.önce şubat sonuna kadar dedi çıkmadı,ama yeminler ediyor.sonra sırasıyla beylikdüzü serpil,kurtuluş melahat,bahçelievler ayşe abla,gülşah,olgu,mercan hepsi aynı cevabı verdi.hala bir sonuç alamadım.siz ne düşünüyorsunuz bu cezmi konusunda bana yaptığı kişilik analizleri birebir örtüştüğü için kendisine nedense hala itibar ediyorum.tarihlerde yanılıyor ama neticeyi görüyor olabilir mi?lütfen şu sık sık baktıran biri cevaplasın
toplam falı 2-3 dk arası sürüo sadece çılgınlarcasına isim söyler annenin ismini kardeşinin sevdiğinin falan filan onun dışında at çöpe
doğrudur. bişi diyemem. ben daha öncede baktırdığım ve baktıran tanıdıklarım memnun kaldığı için tekrar baktırdım. gittiğim falcılara burdan etkilenerek gitmiyorum , birebir görüştüğüm kişilerin referansı ile gitmeyi tercih ediyorum artık çünkü çok fazla kaos yaşadım bu yüzden.
ben olgu hakkında ki şahsi görüşümü yazdım.
gidip gitmemek kişilerin insiyatifinde.
hatta ben gidin bile demiyorum beğendiklerime , beğenmediklerimide açıkça yazıyorum.
Ciddimisinn canım belki elektrik tutmamistir diyeceğim erenkoyde caddede önerebilecegin biri warmi peki ?
evet bende ztn sizlerden duyunca heveslendim güvendim sonra araya başkaları girince işte huylandım. güzel baktığı dogrudur belki ama işte bende takıntılı biriyim inadım tuttu vazgeçtim, o da şimdi aman bnde çok meraklıydım sana ztn diodur bunları okuyupta :)
çok önemli birkonuda mı söylediğini yaşadınız?cezmiye baktırdınız mı ya da mercana?minik depresif
Kızlar dejavuya giden var mı aranızda biraz bilgi alabilir miyim ?
arkadaşlar bakırköy üç vakit didem bu zamana kadar gittiğim falcıların en iyisi AYAKTA ALKIŞLIYORUM...!!! 2 gün önce baktığı falda bir çok olayı bilmesinin dışında hiç umudum olmadığı halde verdiği tarihte arandım gün geçmedi . çok kritik bir durumun ortasında kalmaktanda kurtardı beni :) nereye gideyim diye düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim .özellikle ikili ilişkilerde çıkmaza girmişseniz karşı tarafın duygularını size çok iyi aktarıyor çok iyi bir klavuz derim
keyifli vakitler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?