İstanbul'da Fal - Falcılar

Yarın gideceğim bakalım cadde de bı hatırı sayılır bı falci çıkacakmi banada kolay bakamıyorlar insan cok falciya fal baktirinca daha fazla birseyler bekliyor aman su falci bana bunu bilmesi diye kiyasliyoruz değişik birseyler duymak istiyoruz bos bo tarihi herkes verir bence iyi bakilmasi gerekiliyor bn uç vakit Didem'de forumda baktirmistim ama benimle ilgili a bak sunu bildi ve beni etkiledi demedim bı mahkemeniz var dedi annemle alakaliymis işde terfi olacaksın demişti verdigi kağıttan okuyorum wala hostesim nasıl terfi olacagim bilmiyorum isten çıkmayı düşünüyorum artık siz duşunun yani beni bana anlatması gerekir ama bilmediğim ve sabit seyler !!!

canımm konuyla alakasız ama sen bana hatip hocanın nosunu yollayacaktın? bulabıldınmı noyu?

arkadaşlar,saim hocaya ben gittim ancak genel olarak sıkıntılarımdan bahsettim,herhangi bi yorum yapmadı,yani fal bakar gibi bişey yapmıyo,aslında böylesi daha iyi,hoca hocadır ama kimileri hoca bana yorum yaptı filan demiş?ben eksik bişey mi yaptım bilemedi

dejavuya gitmiştim ben nagihana gitmiştim tabi orda mı hala bilmiyorum ama ağzı iyi laf yapıyor şuanki durumu biliyor geleceğe dair ise 1 tanesi çıkmıştı dediklerinden sadece..

Dejavu Cafe de elle tutulur bı falci yok hepsi paraya dökmüş 5 dk fal mı olur ya nagihani duymuştum ama hiç baktirmadim orda baktirdiklarimda iyi degildi birde kahveleri soğuk gelmişti servis 0 fal desen fal degil orda 2 tanesine baktirdim ikiside birbirinden beter

evet medyumlar tamamen sahtekar daha öncede yazdım benim bir arkadaşım ZODYAK'A dünya para kaptırdı 2007 yılında 1.500 milyon lirası gitti yok dünya şampiyonuymuş yok ne isterse yaparmış gibi bir sürü vaatler sonuç hüsran,geçen gün bir diğer arkadaşım anlattı sitede medyum TUFAN' görmüş tlf aramış durumunu izah etmiş oda kesin yaparım ben bu işi demiş tabi bizim saftirik arkadaş o kadar güvenmişki hemen açık iş adresini söylemiş 2,5.milyon demiş bu fazla gelince arkadaşa ama diyorki beni ikna etmek için çok dil döktü 1,5 peşin ver sonra gerisin verirsin diyerek işin hal olunca birde hediye alırsın demiş arkadaş ben sizi daha sonra arayacam demiş bunun üzerine medyum tufan kızı tehdit etmiş benim nasıl bu kadar zamanımı aldın şimdi iş yerini arayacağım seni rezil edeceğim diye şimdi gelde bu insanlara güven aman aman uzak durun arkadaşlar medyumum diyenlerden

Merhaba daisy, ben Cezmiye baktırmıştım, ama beğenmedim. Bu tabii ki kişiden kişiye değişir, ama bana verdiği tarihler de tutmadı... Umarım senin için söylediği güzel şeyler gerçekleşir, ama benim için söylediği güzel şeyler gerçekleşmedi...

bağdat caddesinde bi ara sırdaş cafe arzu dan bahsediliodu 2 tane varmış kilolu olan için çok iyi yazmışlardı

bi google la bakalım neler çıkcak :)

Burdan paylaşırım yarın 3 e kadar ordaymis bı deneyeyim forumda bazı arkadaslar hiç gitmene değmez dedi ama bazı arkadaslarım baktirmis bende o tarafa isim düştü yazarım ...!

napti peki? dua mi verdi? herhangi bir sorununuzun cozumu icin genel bakin icin mi gtmstmz?

iste mesele o %2 lik gercek medyumlari bulabilmekte..

napti peki? dua mi verdi? herhangi bir sorununuzun cozumu icin genel bakin icin mi gtmstmz?

dua veriyo evet,genel sorunlarla ilgili yardım rica ettim kendisinden,yeni gittiğim için işe yaradı/yaramadı diyemem ama bazı arkadaşlar özel bazı sorunları da paylaştıklarını,hocanın da olur-olmaz gibi yorum yaptığını da yazmışlar,onlara da sormakta fayda var tabi

bnm arkadaşımda olcay hocadan destek görenlerden biri .. istediği kişi gelmedi ama acaip kısmeti açıldı kısın userinde taşıdığı süre boyunca asla para gös değildi gerçekten mail atardı her seferinde mutlaka cewap yasar rahatlatırdı..bu tars şeyler gerçekten war inandım bende ama istediği şey olmadı işte ufak tefek şeyler dışında..

3 wakit didem bende şuanda we geçmişte gerçekten başarılıydı ama gelecek çıkmadı bendde

saol canım uamrım olur yenilerinide ekleris fal olayına:) bende ada bnmde herşeyimi bilir ona rağmen gelecekle ilgili paso hala yeni şeyler söyler gerçekten maşallah:)) burgerlerini denememiştim deneyeceğim:) öptüms:)

Bende üzüldüm aynen kısmet değilmiş .. Senin bostancida bildigin bir falı varmi yarın orda bı cafeleri dolanacagm ama referans alayımda daha iyi olur

ben avrupa yakasında oturuyorum canım,anadolu yakasında bır bıldıgım yasemın abla vardı oda cok foss bı falcı gıtmene bıle degmez yolun duserse avrupa yakasına beraber bulusuruz gıderız bırılerıne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…