- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
canım illa da bu ikisinden birine gidicem diosan hemen capacity e git güzel bi mağazadan kendine basic tshirt falan al o paraya ikisi de gereksiz ikisi de değmez
inan ki elektrikle ilgisi olduğunu düşünmüorm çünkü 2-3 dk süren fal için elektriği alıp yorumlaması çok kısa bi zaman :) o tarafları bilmiorm malesef ama serkana değil de orda bi başkasına gidebilirsn kürşat mıydı neydi benim arkadaşım memnun kalmıştı ondan
Yarın gideceğim bakalım cadde de bı hatırı sayılır bı falci çıkacakmi banada kolay bakamıyorlar insan cok falciya fal baktirinca daha fazla birseyler bekliyor aman su falci bana bunu bilmesi diye kiyasliyoruz değişik birseyler duymak istiyoruz bos bo tarihi herkes verir bence iyi bakilmasi gerekiliyor bn uç vakit Didem'de forumda baktirmistim ama benimle ilgili a bak sunu bildi ve beni etkiledi demedim bı mahkemeniz var dedi annemle alakaliymis işde terfi olacaksın demişti verdigi kağıttan okuyorum wala hostesim nasıl terfi olacagim bilmiyorum isten çıkmayı düşünüyorum artık siz duşunun yani beni bana anlatması gerekir ama bilmediğim ve sabit seyler !!!
canımm konuyla alakasız ama sen bana hatip hocanın nosunu yollayacaktın? bulabıldınmı noyu?
Adam bakmıyormuş hastaymis bende cok heveslenmistm hevesim kursağımda kaldi o kadarda istemiştim hatip hocaya gitmeyi uzak olması bile farketmiyordu ulaşım ısı yaptıgım ıin farketmiyor :)
Bende üzüldüm aynen kısmet değilmiş .. Senin bostancida bildigin bir falı varmi yarın orda bı cafeleri dolanacagm ama referans alayımda daha iyi olurtuhh napalım nasıp bazı seylerde... sağolasın canım benı bılgılendırdıgın ıcın :)
dejavuya gitmiştim ben nagihana gitmiştim tabi orda mı hala bilmiyorum ama ağzı iyi laf yapıyor şuanki durumu biliyor geleceğe dair ise 1 tanesi çıkmıştı dediklerinden sadece..
evet aynen bi arkadaşımada %100 olacak garanti vererek eski sevgilisinin geri döndüreceğini sölemiş hemde 400 liraya. sonuç fossnerdeyse kız bana da yaptırcaktı sende yaptır hoca kesin garanti verio dedi, ben emin olamadım önce sen yaptır bakalım dedim. 40-45 gun süre vermiş ondan sonra sordugumda kız boşver bulaşma en ufak gelişme görmedim dedi. bide utanmadan internet sayfasında işlem yaptıranlara referans olarak yazı yazdırmış çok memnun kaldık kesin sonuç aldık die kesin kendi yazmıştır...
arkadaşlar.durumum ciddi.soluğu balıklı rumda aldım.lutfen cezmiye baktırıp memnun olanlar verdiği tarihlerde şaşma oluyor mu ya da bu adam sahtekar mı lütfen yazsınlar.on aydır inanılmaz şekilde falcı falcı dolaşıyorum.cezmi ilk baktığında bu adam dönecek hem de öyle bir dönecek ki evlenmek isteyecek falan dedi...diğerleri de enzer şeyi söylediler...yanicezmiye baktıranlar rica ediyorum yazsınlar...lütfen..özelim daizy_28@hotmail.com
Dejavu Cafe de elle tutulur bı falci yok hepsi paraya dökmüş 5 dk fal mı olur ya nagihani duymuştum ama hiç baktirmadim orda baktirdiklarimda iyi degildi birde kahveleri soğuk gelmişti servis 0 fal desen fal degil orda 2 tanesine baktirdim ikiside birbirinden beter
Burdan paylaşırım yarın 3 e kadar ordaymis bı deneyeyim forumda bazı arkadaslar hiç gitmene değmez dedi ama bazı arkadaslarım baktirmis bende o tarafa isim düştü yazarım ...!
arkadaşlar,saim hocaya ben gittim ancak genel olarak sıkıntılarımdan bahsettim,herhangi bi yorum yapmadı,yani fal bakar gibi bişey yapmıyo,aslında böylesi daha iyi,hoca hocadır ama kimileri hoca bana yorum yaptı filan demiş?ben eksik bişey mi yaptım bilemedi
iste mesele o %2 lik gercek medyumlari bulabilmekte..internette yazılan medyumların belkı %98 i sahtekar,bır donem bu konuları okadar cok arastırdım kı,google sahtekar medyumlar yazın bakın bakalım kımler cıkıyor,yada gorustugunuz medyum bozuntularını capraz sorguya alın bı bakalım,hepsının tek derdı para,ne yardımı ne bıseyı yaptıkları tutmayınca allahtan olmadı dıyıp işin içinden cıkmaya calısıyorlar...madem oyle ıse para yatırmadan once nerde bu medyum bozuntularının aklı?? ozaman allah yokmu ısın ıcınde tovbe hasaa....hanı bu medyumların bırı garantı verıyormu ıslemın tutmadıgında para ıadesını? sakın kızlar sakın ne papaz buyusu yaptırtıyorum dıyenlere kanın nede baska ıslemlere,cok guvenıyolarsa bu medyumlar kendılerıne once mahkemelerde savcının hakımın dılını baglatsınlar kı magdur ınsanlar onlara dava acmasın...............
napti peki? dua mi verdi? herhangi bir sorununuzun cozumu icin genel bakin icin mi gtmstmz?
umarim.. ama var.. ne hocalar var ne mucizeler yaratan.. bulmak mesele.. ama allahi var olcay hoca istese beni maddi olarak somurebilirdi.. ben durumum bozulunca ona cok dil doktum, baska dualarda hazirlayin maddi olarak neyse raziyim dedim. ama o, o dualar 3 bini buluyor sizin durumunzda hic gerek yok, sizi asar,
siz sadece sukunetinizi koruyarak bekleyn dedi. bekliyorum..
arkadaşlar bakırköy üç vakit didem bu zamana kadar gittiğim falcıların en iyisi AYAKTA ALKIŞLIYORUM...!!! 2 gün önce baktığı falda bir çok olayı bilmesinin dışında hiç umudum olmadığı halde verdiği tarihte arandım gün geçmedi . çok kritik bir durumun ortasında kalmaktanda kurtardı beni :) nereye gideyim diye düşünen varsa şiddetle tavsiye ederim .özellikle ikili ilişkilerde çıkmaza girmişseniz karşı tarafın duygularını size çok iyi aktarıyor çok iyi bir klavuz derim
keyifli vakitler
evettt kaşıntım tuttu yine. oylamayı açıyorum mandal ada'ya mı gitsem 3vakit didem'e mi? Haydi bayanlar yorumlar. Benim kafalar karıştı :)
Evet nasıl da seri di mi maşallah :) daha önce de telefonda fal baktırdığım biri vardı canım baya iyi bakıyodu senin yerinde kahve içip bakıyodu falan :) ama yakın zamanda bırakmış bu işleri ama böyle bi deneyimim olursa paylaşırım.. ben biraz da yaşam koçu gibi aynı falcıya devam etmeyi seviyorum o yüzden ADA'ya devam edicem gibi görünüyo :) bi de burgerlerine :) çok teşekkür ederim ayrıca umarım hep güzel haberler alırız hep birlikte.. :)
Bende üzüldüm aynen kısmet değilmiş .. Senin bostancida bildigin bir falı varmi yarın orda bı cafeleri dolanacagm ama referans alayımda daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?