bnm arkadaşımda olcay hocadan destek görenlerden biri .. istediği kişi gelmedi ama acaip kısmeti açıldı kısın userinde taşıdığı süre boyunca asla para gös değildi gerçekten mail atardı her seferinde mutlaka cewap yasar rahatlatırdı..bu tars şeyler gerçekten war inandım bende ama istediği şey olmadı işte ufak tefek şeyler dışında..
bildginiz, duydugunuz, baska hoca var mi peki olumlu sonuc aldiran?
bende erenköyde çıtçıt kafede mine hanıma baktırdım, sohbeti falan güzeldi, bildiği şeylerde vardı ama öyle abartı değil. benim asıl aradığım böyle piyasaya düşmemiş uygulama yapacak bir hoca, bu düzcedeki ali hocadan bahsediliyor ,onun iletişim bilgileri olan biri yokmu acaba ?
Kadınlar kahvesi pelinn kesinlikle. hayran kaldım. bu kadar olamaz..
arkadaşlar,saim hocaya ben gittim ancak genel olarak sıkıntılarımdan bahsettim,herhangi bi yorum yapmadı,yani fal bakar gibi bişey yapmıyo,aslında böylesi daha iyi,hoca hocadır ama kimileri hoca bana yorum yaptı filan demiş?ben eksik bişey mi yaptım bilemedi
daragaya hoşgeldin, bir mesaj kutuna bakabilirmisin ?
bende erenköyde çıtçıt kafede mine hanıma baktırdım, sohbeti falan güzeldi, bildiği şeylerde vardı ama öyle abartı değil. benim asıl aradığım böyle piyasaya düşmemiş uygulama yapacak bir hoca, bu düzcedeki ali hocadan bahsediliyor ,onun iletişim bilgileri olan biri yokmu acaba ?
Canım cevap yazdım sana, ama sen yine de bir Berrinderen'e de sor, ben çok uzun zamandır gitmiyorum. En son Berrinderen gitti ve çok memnun olmadığını söylüyordu.
Kadınlar kahvesi pelinn kesinlikle. hayran kaldım. bu kadar olamaz..
3 vakit didem bence arkadas toplantılarında bakılan fal gibi bakıyor :) cok genel ve sıradan.
olguya baktırdım. nokta atışı vardı. hele ki kurduğu bi cümle yok artık dedirtti :) iyiydi bence, bide olgunun enerjisi çok iyi.
bi ara baktırdıklarımın toplu yorumunu yapayım size
merhaba minik depresif olgunun numarasını bana da ulaştırabilirmisin .:)
şimdiden tesekkurler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?