İstanbul'da Fal - Falcılar

bildginiz, duydugunuz, baska hoca var mi peki olumlu sonuc aldiran?

bildginiz, duydugunuz, baska hoca var mi peki olumlu sonuc aldiran?

ne istediğine bağlı canım capada şule anne diye birisi warmış arkadaşımın arkadaşı anlatmış sanırım çok gitmek istedim ama güwenemedim işte su falı bakıo ardından istediğin başka şeyler warsa onlara yönelıomuş çok tatlı bi kadın olduğunu duydum gittiğinde oraya gelenlerden olumlu sonuç aldıklarına dair yaptıranlarla konuşmuşlar o da yaptırmış tütsü die bişi beklemede şimdi sonuç olumlu olursa bende gidicem fal için burdan yasarım işallah canım :)

bende erenköyde çıtçıt kafede mine hanıma baktırdım, sohbeti falan güzeldi, bildiği şeylerde vardı ama öyle abartı değil. benim asıl aradığım böyle piyasaya düşmemiş uygulama yapacak bir hoca, bu düzcedeki ali hocadan bahsediliyor ,onun iletişim bilgileri olan biri yokmu acaba ?

kızlar ben de iyi bir hoca arıyorum.memnun kaldığınız bir hoca var mı? çok ihtiyacım var.

şule piyasaya düşmemiş çünkü kimse yorum yapamıo cnm:))bir kişiden burda forumda olumsus yorum aldım fal için duyduklarımıda anlattım as öncebakalım bekleyip görüces saim wardı pek bulaşmayın derim çok iyi şeyler duymadım olcay iyi denebilir ilgili alakalı ama kesin ewet diyemiyorum birebir görüşmedim başka da şuanda yok cnm üsgünüm ..duyarsam yasarım ama..

Arkadaşlar, benim yıllardır gittiğim Anna yıllardır KURTULUŞ'da oturur. Annesi Nadya hanım ile beraber. Kendi evi Bebek'de. Nşantaşı'ndaki Anna benim yazdığım Anna değil. Ne web sitesi vardır, ne de blogu v.s. Facebook adresi de yoktur. İsteyen arkadaşların bir kısmına telefonunu vermiştm. Verdiğim arkadaşlar lütfen diğer isteyen arkadaşlara da ulaştırabilirseiyi olur çünkü bu 10 dakika özel msj yazımı beklemek çok sıkıcı.
Ben hiç kimseyi üye olduğumdan bu yana önermedim, sadece memnun kaldıklarımı ve memnnun kalmadıklarımı, şarlatan yada dolardırıcı olduğunu öğrendiklerimi de paylaştım ki kimse zarar görmesin.

Cnm hocaya gittiğini söyleme yap bir fayda gor tılsımı bozulur bunu saim hocada der harfi harfine yap inanarak icinde şüphe olmadan

Bu citcit Mine nerde bakalım erenkoyde yarın bende arkadasimla gideceğim neresinde acaba

Bir kaç gündür takip edemiyordum mesajları biraz önce geriye dönük okuduğumda gerçekten şaşırdım!!!

Ben kendi adıma KK'dan yazışmalar ve özel mesajlaşmalar dışında SADECE 2 üye ile görüşüyorum. Tüm görüşlerimi de bu forumda açıkca yazıyorum, mesajlarımı takip edenler çok yi bilirler. Baktırdığım falcı iyi ise iyi kötü ise kötü yazıyorum. Çünkü, sonuç olarak ben MÜŞTERİYİM o da FALCI. Ben para veren ve ne kadar adına hizmet denebilir bilemiyorum fal bakmaya ama yine de HİZMET alan tarafım. Duygusal bağ kurmamı gerektiren hiç bir durum yok. Olumsuz ise görüşüm tabi ki olumsuz olarak yazacağım bunun için de bana OLUP OLMAYACAĞI DAHİ BELLİ OLMAYAN BİR FAL BAKIMI YAPAN BİRİNE "SENİN İÇİN OLUMSUZ DÜŞÜNCEMİ BİLDİREBİLİR MİYİM?" sorusunu sormak ABES gelir.
MÜŞTERİ, PARA veriyor, ZAMAN harcıyor ve fal baktırıyor. Garantisi olmayan bir hizmet satın alıyor. Olumsuz yazıldığında nasıl oluyor da DEDİKODU yapılmış oluyor o falcı ile ilgili??? Ve bu falcılar hangi hakla müşterilerine HESAP SORABİLİYOR? Geçen sayfalarda bir arkadaş yazmış, bir falcı DEDİKODUMU yapıyorsun bilmemkim söyledi diye, gerçi ne o falcıyla ilgili bir yorum yazdım ne de başka bir kişiyle fikir teatisinde bulundum.
Garip olan şu ki, bu falcılar burada yazılanları okuyor büyük olasılıkla burada çok yakın arkadaşları da var ki bir çok örneğini gördük, bunları bilmemize rağmen bizler bu falcılara HESAP VERME zorunluluğu hissediyoruz. Oysa ki o falcılar fal baktırmaya gelen müşterisine diğer bir müşterisinin DEDiKODUSUNU rahatlıkla yapabiliyor, onunla ilgili HAYALİ yorumlar üretebiliyor. Defalarca gördüğüm bir durum bu.
Bizler de aman böyle söylediler diye bunları bu sayfalara taşıyoruz!!! Pardon da Müşteri olan biziz, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ SAĞLAMASI GEREKENLER DE FALCILAR.
Nasıl bir DENSİZLİKTİR bu? Yeteneğin varsa iy isen iyi şeyler söylenir, değilsen de sen para kazanacaksın diye daha çok kurban bulacaksın diye kimse senin REKLAMINI YAPMAZ. Tabi çok yakın BİR ARKADAŞINI HAYALİ BİR İSİM ÜZERİNDEN DOLDURARAK KENDİNİ GÜNDEME GETİRME ÇABAN YOKSA.

Ne yapıyoruz biz?

bu duzcede ki ali hoca eger telefonla ulasılan yuzyuze gorusmeyen ama telefonla ulasabıldıgın ve ne kadar para gonderırsen gonderdıgın alı hocaysa ben hıc sonuc alamadım ve aksıne yolladıgı seylerden kurtulunca daha rahatladım ama aynı hoca mı bılemem

Canım , çok haklısın yazdıklarına birebir katılıyorum. Hepsi ya üye veya bir arkadaşları mutlaka oluyor forumda, ben bu topikta fazla yazmama rağmen dikkatimi çeken bir olaydı , reklam fazlasıyle var zaten.
Herkesin tabii , kendi görüşü kendisini ilgilendirir . Giden arkadaşlarda tabiiki iyiyse iyi , kötüyse kötü bir yorum yapacaklar muhakkak.Memnun kaldıklarını kalmadıklarını yazacaklar , ama bence özelinizi çok fazla açıklamadan yorum yazarsa arkadaşlar daha doğru olur diye düşünüyorum.Çünkü bunlar özelimizi bilip ona göre bile yorum yapabilir diye düşünüyorum. Bu benim şahsi düşüncem
, herkesin kendi düşüncesi kendine tabii.
.

Kadınlar kahvesi pelinn kesinlikle. hayran kaldım. bu kadar olamaz..

canım ben pelın ve dılek ıcın ,an ve gecmıste gercekten basarılı olduklarını

ama gelecek ıcın hıc bırsey bılmedıklerını duydum .

sana gelecekk ıcın soyledıklerı cıktı mı ?

merhaba minik depresif olgunun numarasını bana da ulaştırabilirmisin .:)

şimdiden tesekkurler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…