eskiden Mimaroba'da otururmuş. dün gittik bir arkadaşımla. Yüzüne bakınca oldukça pozitif biri dersiniz ama o kadar negatif falı bugüne kadar hiç görmedim. Bi kere herkese büyü var diyor ki çünkü İranlı bir hocası varmış ve üstünüzde ne varsa çözer ama 200 TL ye diyor. Bir de bizden çnce girenler de dahil ve tabii bize de aşk ve erkekler konusunda kısmetiniz kapalı ve asla evlenemeyeceksiniz vs. diyor ki hocası üzerimizdekileri çözsün))) diye. Asla gitmenizi önermem. Mevcut durumu bile fazlaca bilemedi. 10 üzerinden ancak 3 veririm
sen nerden duymuştun canım ? merak ettim:)
yolladım olgunun numarasını
çok tesekkur ederım mınık birde nerde bakıyo kaça bakıyo umarım cok pahalı degıldır :)
Topik adı: İstanbul'da Fal - Falcılar
Hoca, muska, büyü konularıyla ilgili yazışmalar yasaktır...
Merhaba arkadaşlar, ben bu adamın adını duyduktan sonra bir araştırayım dedim.Genel olarak bakıldığında %40 kötü%60 iyi sonuçlar çıktı.Bunun üzeirne dün gittim kendisine.Aman Allah'ım tam bir fiyasko...Adamın ağzından küfür azarlama eksik olmuyor zaten.İlk etapta şaşırdım hemen ardından gülme kriziine girdim orda.Ne hakaretler millete bir duysanız küçük dilinizi yutarsınız.Millette gülüyor artık adama alışmışlar.Neyse bize sıra geldi ben zaten sıra gelene kadar baktırmama kararı almıştım.Arkadaşıma baktırmayacağımı isterse gidebileceğimizi söyledim fakat buraya kadar gelmişken baktıralım dedi..HErşeyi herkes duyuyor zaten.Bizden önceki 7 kişiye ne söylediyse arkadaşımada aynılarını söyledi.Herkesin evinde büyü var.Kapısının üstünde.Kimin ikameti nerdeyse hemen çevre semtlerden birinde bi falcı uyduruyo ve sana yapılan büyü o hoca tarafından yapılmış deyiveriyo.BAyrampaşadan gelen kadına 500Evlerde nadir hoca,Güngörenden gelene Parsellerde VEysel Hoca...:))) Benim arkadaşımada nerde oturduğunu sordu Bahçeşehir deyince söyleyecek yer bulamadı herhalde eşin nereli diye sordu.Trakya diyince sana büyü "tekirdağ'dan" gelmiş dedi...herkese yalandan arapça yazıları yazıp mezarın içine göm,uyumadan yak külünü camdan at,41 nohutu (kendisi veriyo)1 lt.suda haşla o şiştikçe düşmanlarında şişecek vs vs.HErkese önerim ben arkadaşımın parasına acıdım düşünün yani...Gitmeyin çevrenizde olanlarıda uyarın...
napti peki? dua mi verdi? herhangi bir sorununuzun cozumu icin genel bakin icin mi gtmstmz?
Merhaba arkadaşlar, ben bu adamın adını duyduktan sonra bir araştırayım dedim.Genel olarak bakıldığında %40 kötü%60 iyi sonuçlar çıktı.Bunun üzeirne dün gittim kendisine.Aman Allah'ım tam bir fiyasko...Adamın ağzından küfür azarlama eksik olmuyor zaten.İlk etapta şaşırdım hemen ardından gülme kriziine girdim orda.Ne hakaretler millete bir duysanız küçük dilinizi yutarsınız.Millette gülüyor artık adama alışmışlar.Neyse bize sıra geldi ben zaten sıra gelene kadar baktırmama kararı almıştım.Arkadaşıma baktırmayacağımı isterse gidebileceğimizi söyledim fakat buraya kadar gelmişken baktıralım dedi..HErşeyi herkes duyuyor zaten.Bizden önceki 7 kişiye ne söylediyse arkadaşımada aynılarını söyledi.Herkesin evinde büyü var.Kapısının üstünde.Kimin ikameti nerdeyse hemen çevre semtlerden birinde bi falcı uyduruyo ve sana yapılan büyü o hoca tarafından yapılmış deyiveriyo.BAyrampaşadan gelen kadına 500Evlerde nadir hoca,Güngörenden gelene Parsellerde VEysel Hoca...:))) Benim arkadaşımada nerde oturduğunu sordu Bahçeşehir deyince söyleyecek yer bulamadı herhalde eşin nereli diye sordu.Trakya diyince sana büyü "tekirdağ'dan" gelmiş dedi...herkese yalandan arapça yazıları yazıp mezarın içine göm,uyumadan yak külünü camdan at,41 nohutu (kendisi veriyo)1 lt.suda haşla o şiştikçe düşmanlarında şişecek vs vs.HErkese önerim ben arkadaşımın parasına acıdım düşünün yani...Gitmeyin çevrenizde olanlarıda uyarın...
yazını okurken gülmekten koptum :) yeminederim cok guzel anlatmıssın.bıze hıc nohut vermemıstı,yumurta vermıstı :)o kedıler hala gezıyormu evınde?ya tombıs bekcısı?
hamurkafa
gel senle angels burcu'ya gidelim
minik merhaba angels burcu dan memnun kaldın mı sen? ben baktırdım ona 5 dk bile sürmedi hatta saçmalamadı bırak geçmişi geleceği anı bile bilemedi misal böyle böyle biri var diyor hayır yok öyle biri diyorum olmuş diyor olmadı diyorum dur kartlara bakıyım o zman dedi yani tamamiyle saçmaladı parama acıdım ve beklediğim zamana
su falımı baktırmış canım işlem falan yaptırmış mı biras bahsetsene pek niyetlenmiştim gitmeye bende?
doğrudur saçmaladıklarıda var epey.
ama bende nokta atışları vardı :)
bide diyalogumuz çok güzel bizim onla.
hani çıkmasada giderim
söylediklerinden yaşadıklarımda oldu ,yaşamadıklarımda ..
merkezefendideki meshur salim hoca yani bu yazdgnz? ben de gtmeyi dusunuyrdm.. internette epey methi var, hatta zamaninda fenerbahcenin bile danisan hocasi olmus mustafa denizlinin sevgiliisi tarafndan:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?