hamurkafa
gel senle angels burcu'ya gidelim
kızzzz ucuzsa gidelim ama param bitti benim yine
yazını okurken gülmekten koptum :) yeminederim cok guzel anlatmıssın.bıze hıc nohut vermemıstı,yumurta vermıstı :)o kedıler hala gezıyormu evınde?ya tombıs bekcısı?
Evet alkolik bir adam duruyordu kapının önünde...bir ara içeri girdi merdivenin üstünde kıvrıldı sızdı kaldı.sonra kendine geldi biraz dışarıda gözcülük yaptı..sürekli cam tıklatıp para istiyor.hoca da küfür kafir çıkartıp veriyor.Ordan çıktıktan sonra bari birde meryem ana kilisesine uğrayalım dedik.biraz oyalandık.anayola çıkmak için yürürken bir kahvehanenin önünden geçtik,hocaya küfrede küfrede , bi baktık tombalak gözcüyle,hoca mesailerini bitirmiş keyif çayı içiyorlardı.saat 11:30 a kadar 550-600 tl kazanmanın verdiği rahatlıkla,valla çok acıdım halimize...aaa bir de arkadaşıma sen çok salaksın diyip durdu.Çıktıktan sonra farkettik hakikaten oraya giden herkes gibi çok salağız...[/QUOT
canım koptum yemınederım yaaa,hasılat ta ıyımıs ohh ne ala :) benım de cok sık basıma gelen bır durum falcıların cogu bana ıyı nıyetlısın der hep,bende hep ıcımden onların yuzune karsı derım kı akıllı olsam senın karsında ne ısım var,safım ıste her buldugum falcıya bın bır umıtle gıdıyorum :)
17,5 'tu en son ama tek sorun kadıköyde olması
uzak olmasa ara ara giderim ben burcuya
kafayı sıyırdım falcı diye zaten
İngilizce Kursu araştırıyım ben en iyisi
ucuzmuş be gidilebilir :44: ya minik ne geldi aklıma ben daha bu geberesiceyle başlamadan önce bir sevgilim vardı yeni ayrılmışız ama hiç umrumda da değil, bir arkadaşımla buluştuk.tuttu kolumdan fal baktırcaz diye.ya dedim ne baktırıcaz bosver.sürükledi kadıköy nostradamusa. neyse kadın bakıyo dedi senin geleceğindeki adam e-r-m harfli biri. ben de eskisine yordum onun isminde de var aynı harfler ay dedim uydurma oluru yok. yok sesi eskisi değil bu sen bunu tanıyosun, konuşuyosunuz arada ama öyle bir hissiyat yok aranızda bu senle iletişime geçecek ne olduğunu anlamadan harika bir ilişkiye başlayacaksınız. olur ablam dedim, iyi salladın. masama döndüm arkadaşa sövüyorum bu ne beee diye.10dk sonra bana geberesiceden mesaj geldi nasılsın ne zamandır konuşmuyoruz diye.benim ampuller yandı tabi kalk dedim buluşup kahve içiyoruz.(ah ah aklıma tüküreyim başıma ne geldiyse o kahveden geldi ztn:90:)yani uzun lafın kısası kadının söylediği tak dedi oldu.sarışın bir kadındı bi onu hatırlıyorum.ay onu mu bulsak acep? eee bu burcu ne menem bir çeşittir?ay gidelim anasını satıyım battı balık yan gider. öyle de ay sonu yok bana böyle deingilizce işini çözücez bebeğim sen hiç merak etme..
he anlatmıştın bana bebekbenimde şu gop takini bulabilsek var ya süper olcek 2 kayıp falcı.
gidek burcuya. sahil havasıda alırık
ingilizceyi çözelim yahudidonun gittiği kurs ingilizcede öğretiyo mu ki :44:
öğretiyodur ya. hem o kursun fiyatları falan da uygun diye biliyorum. akşam ben bir sorarım canım merak etme. eee ne zaman gidiyoruz?
kızlar erenkoy'de kı şebnem'e gıden var mı ? gelecek için dedıklerı cıkıyor mu ? kac dakıka bakıyor ?
geçmiş sayfalarda var.
paragöz bi kadınmış. olacağını düşündüğü olay için para istiyor ben hallederim diyomus.
randevuya sadık değilmiş.
çok geriye gidersekte benim giden arkadaslarım olmuştu , rezalet demişlerdi bana.
ve bu kadının 1,5 yıl öncesi fiyatı 50 idi. burda biraz poüler odu bi dönem hüop 100 oldu :)
Ben forum yazılarının yarısndan çoğunu okudum aradığımı bulamadım üye olup sorayım dedim. 4 yıl kadar önce maltepe de KADINLAR KAHVESİNDE bir bayan vardı Tarot bakıyordu.İlk baktırdığımda çok kızmıştım deli bu kadın demiştim.Bana imkansız şeyler söylemişti.Şimdi git 5 ay sonra geleceksin dedi güldüm.5 ay değil ama 6 ay sonra hayretler içinde bi daha gittim yine söyledikleri olanaksız geldi bana ama bu sefer kızmadım.İlkinde evliydim sorunsuz bir evliliğim vardı boşanacaksın dedi boşandım İkincide birine aşık olacaksın apar topar evlilik kararı alacaksınız işte o noktada bana gel demişti 4 ay sonra evlenmek üzereyken gittim.Bana bu iş bozulacak o adam eski boşandığı karısına dönecek dedi yuhhh artık dedim çıktım ve aynen öyle oldu 4. gidişimde işe gireceğimi iş yerimde birinin hayatıma gireceğini ama çok kısa süre sonra uzun bir ayrılık yaşayacağımızı söyledi.İşe girdim orada aşık oldum ve askere gitti.Askerliğinin son aylarıydı işler yolunda gitmiyordu bir daha gittim.Fırtınalı günler yaşayacağımızı evlenmeden hamile kalacağımı tam bitti derken beklenmedik bir şekilde aniden evleneceğimizi oğlum olacağını çift isim koyacağımızı evliliğin ilk yılının çok sancılı geçeceğini sonra düzeleceğini 2 tane çocuğum olacağını 2. çocuğunda erkek olacağını söyledi şimdi 2. oğluma hamileyim tekrar gideyim dedim ama bulamadım adını bile hatırlamıyorum ve kafe el değiştirmiş GELİNCİK kafe olmuş yeni işleten bayan tanımıyormuş.Bu hatun 2.5 yıl kadar ordaydı giden baktıran şu anki yerini bilen varsa bana yardımcı olabilir mi acaba şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?