İstanbul'da Fal - Falcılar

Mune yazmış ama bende hatırlatayım !

Hoca, büyü, cin

bu konulara girerseniz inanın ben çarparım !

İsterseniz deneyelim ...

Burada bir kac kisi sormus sanirim. Bayanin ismini gorunce benim de aklima geldi. 4 sene once Serpil'e baktirmistim ben. Yani adi Serpil'di sanirim. Mimaroba'da oturuyordu. Site icindeydi evi zaten. Kapidan girince mutfagi hemen karsidaydi hatirladigim kadariyla :) İyi bir falci olsa fali aklimda kalirdi kesin. Kadinin adini dahi unutmusum. Paylasmak istedim :)

yazını okurken gülmekten koptum :) yeminederim cok guzel anlatmıssın.bıze hıc nohut vermemıstı,yumurta vermıstı :)o kedıler hala gezıyormu evınde?ya tombıs bekcısı?

Evet alkolik bir adam duruyordu kapının önünde...bir ara içeri girdi merdivenin üstünde kıvrıldı sızdı kaldı.sonra kendine geldi biraz dışarıda gözcülük yaptı..sürekli cam tıklatıp para istiyor.hoca da küfür kafir çıkartıp veriyor.Ordan çıktıktan sonra bari birde meryem ana kilisesine uğrayalım dedik.biraz oyalandık.anayola çıkmak için yürürken bir kahvehanenin önünden geçtik,hocaya küfrede küfrede , bi baktık tombalak gözcüyle,hoca mesailerini bitirmiş keyif çayı içiyorlardı.saat 11:30 a kadar 550-600 tl kazanmanın verdiği rahatlıkla,valla çok acıdım halimize...aaa bir de arkadaşıma sen çok salaksın diyip durdu.Çıktıktan sonra farkettik hakikaten oraya giden herkes gibi çok salağız...

17,5 'tu en son ama tek sorun kadıköyde olması
uzak olmasa ara ara giderim ben burcuya
kafayı sıyırdım falcı diye zaten
İngilizce Kursu araştırıyım ben en iyisi

ucuzmuş be gidilebilir :44: ya minik ne geldi aklıma ben daha bu geberesiceyle başlamadan önce bir sevgilim vardı yeni ayrılmışız ama hiç umrumda da değil, bir arkadaşımla buluştuk.tuttu kolumdan fal baktırcaz diye.ya dedim ne baktırıcaz bosver.sürükledi kadıköy nostradamusa. neyse kadın bakıyo dedi senin geleceğindeki adam e-r-m harfli biri. ben de eskisine yordum onun isminde de var aynı harfler ay dedim uydurma oluru yok. yok sesi eskisi değil bu sen bunu tanıyosun, konuşuyosunuz arada ama öyle bir hissiyat yok aranızda bu senle iletişime geçecek ne olduğunu anlamadan harika bir ilişkiye başlayacaksınız. olur ablam dedim, iyi salladın. masama döndüm arkadaşa sövüyorum bu ne beee diye.10dk sonra bana geberesiceden mesaj geldi nasılsın ne zamandır konuşmuyoruz diye.benim ampuller yandı tabi kalk dedim buluşup kahve içiyoruz.(ah ah aklıma tüküreyim başıma ne geldiyse o kahveden geldi ztn:90:)yani uzun lafın kısası kadının söylediği tak dedi oldu.sarışın bir kadındı bi onu hatırlıyorum.ay onu mu bulsak acep? eee bu burcu ne menem bir çeşittir?ay gidelim anasını satıyım battı balık yan gider. öyle de ay sonu yok bana böyle de ingilizce işini çözücez bebeğim sen hiç merak etme..

he anlatmıştın bana bebek benimde şu gop takini bulabilsek var ya süper olcek 2 kayıp falcı.
gidek burcuya. sahil havasıda alırık
ingilizceyi çözelim yahu didonun gittiği kurs ingilizcede öğretiyo mu ki :44:

kızlar erenkoy'de kı şebnem'e gıden var mı ? gelecek için dedıklerı cıkıyor mu ? kac dakıka bakıyor ?

öğretiyodur ya. hem o kursun fiyatları falan da uygun diye biliyorum. akşam ben bir sorarım canım merak etme. eee ne zaman gidiyoruz?

kızlar erenkoy'de kı şebnem'e gıden var mı ? gelecek için dedıklerı cıkıyor mu ? kac dakıka bakıyor ?

geçmiş sayfalarda var.
paragöz bi kadınmış. olacağını düşündüğü olay için para istiyor ben hallederim diyomus.
randevuya sadık değilmiş.
çok geriye gidersekte benim giden arkadaslarım olmuştu , rezalet demişlerdi bana.
ve bu kadının 1,5 yıl öncesi fiyatı 50 idi. burda biraz poüler odu bi dönem hüop 100 oldu :)

Arkadaşlar, hiç burasalı umuta ulaşabilen oldu mu? ben bir türlü ulaşamıyorum.... ulaşan ve baktıran varsa, lütden bana da haber versin, çünkü çok istiyorum, ama bir türlü ulaşamadım...

hımm anladım canım saol .ben de kararsız kalmıstım .

sebnem ,olgu ,nıl arasında gıdıp gelıyordum .

sebnemı eledım o zaman :)

Kızlar bir üye yana yakıla maltepe de tarot baktırdığı Saadet hn arıyordu. Bu üyenin herşeyini bilmiş ama izini kaybetmiş, maltepede tarot bakan Saadet hn mı bulan varmı ?

Arkadaşlar bu Saadet hn mı bulabilen ulaşabilen varmı ?

Bu topiği takip etmek ne kadar zor allasen Artık falcı takip edemez oldum Ben üye olmadan önce burayı okuduğumda bir Olgu vardı kızlar baya ismi geçmişti genelde de iyi denmişti.Nostradamus'dan Acıbadem'de bir cafeye geçmiş şeklinde okudum doğru Olgu ise.İsmi yine geçince sordum telde bakıyor dediniz de bu söylediklerim aynı Olgu dimi başka Olgu yok? :/ Telde fal nasıl olur aklım almıyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…