T ve N harfi olan iri bir adam hayatından gitmiş ve seni yalnız bırakmış. Ama sandığının aksine bu yalnızlık sende ilk zaman denge problemi yaratsa da aslında kendini analiz etme, anlama ve yenilenme fırsatı doğuracak sana. Bir de bu adam sanırım Boğa, Oğlak ya da Koç burcu.
Arkadaşlar bu Saadet hn mı bulabilen ulaşabilen varmı ?
amanınnn bulun şu saadeti!!!
valla canım tüm hepsini eler saadete giderim. Yaa anlamadım arkadaşıda böyle birini bulsam kapısında yatar izini kaybetmezdim
Berrinderen , canım sana mesaj attım rica etsem bakabilrmisin , tşk.ler
Yazdim canim cevabini
ya baksana kaç sene gitmiş arkadaş nerden bilsin oradan ayrılacağınıbence biz bu kadar kadın bu kadının izini buluruz elbirliğiyle..
kızlar adının saadet oldugunu mu bılıyorz sadece nasıl bulcaz bende merak ettım :))
bir de maltepede olduğunu. bir-iki sayfa önce o zaman çalıştığı kafenin adıda yazıyor. atmıyorsam kadınlar kahvesi olabilir. ama o kafe de el ve ad değiştirmiş şimdi.elimizdeki veriler bunlardır nasılını bilmem ama biz bu işi çözeriz[/QUOTEfacv
internetten aradım bulamadım nasıl bulcaz bu kadınlar kahvesı butun subelerı bır kısıye mı aıt belkı baska kadınlar kahvesıne gecmıstır :)
arkadaşlar merhaba,
genel soruları yanıtlıyım önce bu forumunda etkisiyle bu ara gerçekten yoğun öyleki o telefon sürekli çaldı ama falı bölmemeye özen gösterdi yaptığı başka bir işi olduğundan kadıköydeki ofisini kullanmak istemiyormuş pek ama aradığınızda kadıköyde başka bir yere randevu verebiliyor.kahveye tek bakmayı tercih etmediğini söyledi ama zaten kahve ve tarota 40 tl ye bakıyormuş daha önce de belirttiğim gibi yıldızname ve tarotta 100 tl ayrıntıları kendisiyle konuşursunuz elçiye zeval olmaz:)
gelelim fala
ben tarot ve yıldızname baktırdım.tarot ortalama 1, yıldızname de söylendiği gibi 3 saat sürdü. çok anlayışlı,sabırlı ve sıcak bi bayan tarotta karşı tarafla ilgili tüm sorularımın yanıtlarını aldım net zaman dilimini de verdi şimdi beklemedeyim olduğunda yazarım yıldızname de ise benim için kilit olabilecek tarihleri(evlilik,yükselme,çocuk v.s)tarihleri belirtti ben karşı tarafın bilgilerini de vermiştim uyumumuz açısından onu da hazırlamış onu da tek tek anlattı nerdeyse ona da bakmış gibi oldu.ayrıca burda bir arkadaşımızın belirttiği gibi üstünde büyü var ben bozıyım gibi bir konuşma kesinlikle geçmedi tersine yıldıznamedeki değerlere göre şu durumunda bu duayı oku başkada bişeye ihtiyacın yok gibi tavsiyelerde bulundu.. ve tavrı beğendiğim tavır herşey allahtan tavrıydı.özetle ben sevdim tarihler için beklemem lazım tabi ama geçmiş tarihleri ve durum analizi nokta atışıydı.ve kişisel yorumları da çok başarılı bir dost gibi tavsiyelerde bulundu yıldıznameye 1 kere bakılırmış zaten ama anlık durumlar için tarota tekrar gidilebilir derim.
anlattıklarım dışında başka sorularınız varsa severek yanıtlıyım yalnız benim mesaj atma hakkım olmadığından telini mesaj atamam bilginize
bana tavsiye eden mimar 34 e ve mailime numarasını gönderen ve tavsiye yorumu yapan 2 arkadaşa(nicklerini bilmediğim için direkt isim vermek istemedim:)) çok teşekkür ederim kendi adıma ben memnun kaldım.
T ve N harfi olan iri bir adam hayatından gitmiş ve seni yalnız bırakmış. Ama sandığının aksine bu yalnızlık sende ilk zaman denge problemi yaratsa da aslında kendini analiz etme, anlama ve yenilenme fırsatı doğuracak sana. Bir de bu adam sanırım Boğa, Oğlak ya da Koç burcu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?