İstanbul'da Fal - Falcılar

cezmiyle ilgili yorum yapacak başka kimse yok mu arkadaşlar...adamın oldukça nokta atışları var karakter tahlili konusunda..acaba diyorum uzun vadeli görüyorda verdiği tarih mi tutmuyor. yıllardır baktırdığını söyleyen arkadaşlar siteye giriyorlarsa yazabilirler mi?

Kizlar daha once bir yazi yazmistim foruma. Hocalarin cok para istemesine bayagi bir sitemliydim. Bunlardan Arefe hanim konuyla ilgili aciklama yapti. Dediki her hocayim diyene arastirmadan giderseniz boyle olur. Bu isleri kolay saniyorsunuz siz misil misil uyurken bizler sizin islerinizi gormek icin gecelerce uyumadan sabahlara kadat okumalar yapiyoruz. İlmimizle yardimci olmak istiyoruz insanlara bunun karsiligi elbette para alinacak. Kimine allah rizasi icin kucuk paralara yardimci oluyoruz kimindende gercekten olmasi gereken rakami istiyoruz. 200 lira vermisin sonuc alamamissin bir anlami var mi ? Dedi konusmadan sonra kendisini hakli buldum. Bunu da belirtmek istedim

hahahaha :) akşam bende içip yollayam mı diorum :)

Sevgili editor, yonetici, ilgili dikkatine !!

Nickimi degistirmek icin 2 kez mesaj attim. Hala degisiklik yok. Size gelen mesajlari okumayi unutuyorsunuzdur diye buraya yaziyorum.

Benim nickim kendi adim oldugundan bazi densizler adimi kullaniyor falcilarda.

Bir el ativerin.

Valla baska zaman olsa didik didik mesajlari okuyosunuz kusur gordunuz mu cart diye uyari verip durduruyorsunuz site girislerini. Ayni hassasiyeti yine gosterin lutfen

kızlar adının saadet oldugunu mu bılıyorz sadece nasıl bulcaz bende merak ettım :))

bir de maltepede olduğunu. bir-iki sayfa önce o zaman çalıştığı kafenin adıda yazıyor. atmıyorsam kadınlar kahvesi olabilir. ama o kafe de el ve ad değiştirmiş şimdi.elimizdeki veriler bunlardır nasılını bilmem ama biz bu işi çözeriz

evet kızlar bi ara nil hanım fırtınası esmiş buralarda... gidipte memnun kalan, geçmişi ya da geleceği bildi tavsiye edebilirim diyen varmı ? tabi bide tel nosunu rica edicem :))
meğer ben onla aynı semtte oturuyormuşum çok rahat gidebilirim ama 100 lira vermeye değer mi sizce ?

Vaavvv,çok şaşırttın beniii,keşke gittiği gibi döneceği de görünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…