İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bende internette arattım saadet hakkında hiçbirşey yok.. belki artık bakmıyordur. şimdi maltepedeki kadınlar kahvesini arasak bilselerde söylemezler.

heeyyyy marla 83

kım o yıldızname ve fala bakan 3 sa mı surup ıımıs ya o kadar uzun ve 100 tl adı ve yerı nerde nerde bakıo acaba

heeyyyy marla 83

kım o yıldızname ve fala bakan 3 sa mı surup ıımıs ya o kadar uzun ve 100 tl adı ve yerı nerde nerde bakıo acaba

cnm bahsedilen kişi nil hanım.. yeri çekmeköyde 100 tlye yıldızname,40 liraya tarot bakıyormuş. cafe falcısı deilmiş bildiğim kadarıyla evinde hatta eskiden ofisinde bakıyormuş... ama benim merak ettiğim kim ne kdr memnun kaldı ?

Merhaba,
Ben kahve ve tarot baktırdım. Memnun kalmadım. Yıldızname için bir şey diyemem baktırmadığım için. Elektriği tutup memnun olanlar da var. Deneyip kendiniz karar verin isterseniz.

ben de olguya gıdıp gıtmemek konusunda epey kararsız kaldım .

aslında bu hafta kesın olguya gıtmeyı dusunuyordum fakat

bır uye sureklı olgu olgu olgu dıye dıye işkilendırdı benı

olguya olan ınancımı yıtırmeme sebep oldu malesef :/

bu topıgı uzun zamandır takıp edıyorum .olgu hakkında

genel yorumlar hep olumlu ıdı .buna dayanarak olguya

bu hafta ıcı kesın gıtmeye karar vermıstım .işkilenmeme sebep

olan uye eger tahmın ettıgım gıbı reklam amaclı bı uye ıse

olgu kalıtesıne resmen yazık ettı :/ cunku olgu zaten begenılen

bı falcıydı reklama hıc ıhtıyacı yoktu . emınım kı benım

gıbı olguya ınancını yıtıren uyeler oldu .

Destina sana mail attım numarayı. Arkadaşlar ben yarın Nil'e gitmeyi düşünüyordum, gerçekten memnun kalmayan oldu mu?

Bugün symbol cafeye gittim disarda bı bayan sen kime batıracan bak buna baktir ben memnun kaldım dedi baktir dediği kiside metin die kel göbekli bı adam zaten serkan 2 de gidiyormuş yetişemedim tabiki ben baktirdim falı beni cok tatmin etmedi birde fala başlarken en cok istediğin konu ne söyle ona bakalım diyor manyak sanırım bende icinden ne geliyorsa anlat dedim bana biraz karışık baktida diyemeyeceğim hiç bisi bilemedi yani cadde benim için hayal kırıklığı oldu arkadasımda kapatmıştı oda bn begenmeyince baktirmadi yani su metin kim tanıyan baktiran warmi acep :)

Bu anna kaça bakıyor peki ?

Bugun nihayet melekler kahvesi gülşene gittim mevcut durumla ilgili tesbitini çok begendim hatta bana farklı bir bakış açısı kazandırdı diyebilirim, 3 konu için 3 tarih verdi en yakını aralık başı çıkarsa paylaşırım

Bende orda orta yaşlı bıyıklı beye baktırdım aman çıkmaz dedım atıyor dedıgım seyler çıktı keske karşıya gecsemde bakarsam

Merhaba ,

olgu nerede bakıyor yerı nerede tam olarak semt adres :) bende dusunuyorum da gıtmeyı.

tesekkurler,,

Merhaba ,

olgu nerede bakıyor yerı nerede tam olarak semt adres :) bende dusunuyorum da gıtmeyı.

tesekkurler,,

slm pembe olgu anadolu yakasında bi yerde bide telde bakıyormuş sanırım da yalnız sen daha once nil e gitceğini belirtmişsin sanırım gidebildin mi ya da son durum nedir onunla ilgili takip ettiğin kadarıyla...

az önce üç vakit didemin bana yazıp verdiği kağıtlara baktım verdiği süreler dolmuş hatta geçmiş ama olup biten birşey yok yani gelecek çıkmadı arkadaşlar bilginize.. (anlık tespiti iyiydi ve geçmişi bilmişti onu da belirteyim.)

Bende an ve geçmişide bilememişti
bilememişti sanırım. çok genel bi falı vardı zaten.
ulen kafa bi milyon oldu, hangi falcı ne dedi hatırlıcam diyene

Son düzenleme:
bostancıda telwe diye bi fal cafe var. ne zaman önünden geçsem tıklım tıkış. zaten minikçe bi yer. hiç gideniniz var mı? ya da fyat hakkında bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…