arkadaşlar merhaba,
genel soruları yanıtlıyım önce bu forumunda etkisiyle bu ara gerçekten yoğun öyleki o telefon sürekli çaldı ama falı bölmemeye özen gösterdi yaptığı başka bir işi olduğundan kadıköydeki ofisini kullanmak istemiyormuş pek ama aradığınızda kadıköyde başka bir yere randevu verebiliyor.kahveye tek bakmayı tercih etmediğini söyledi ama zaten kahve ve tarota 40 tl ye bakıyormuş daha önce de belirttiğim gibi yıldızname ve tarotta 100 tl ayrıntıları kendisiyle konuşursunuz elçiye zeval olmaz:)
gelelim fala
ben tarot ve yıldızname baktırdım.tarot ortalama 1, yıldızname de söylendiği gibi 3 saat sürdü. çok anlayışlı,sabırlı ve sıcak bi bayan tarotta karşı tarafla ilgili tüm sorularımın yanıtlarını aldım net zaman dilimini de verdi şimdi beklemedeyim olduğunda yazarım yıldızname de ise benim için kilit olabilecek tarihleri(evlilik,yükselme,çocuk v.s)tarihleri belirtti ben karşı tarafın bilgilerini de vermiştim uyumumuz açısından onu da hazırlamış onu da tek tek anlattı nerdeyse ona da bakmış gibi oldu.ayrıca burda bir arkadaşımızın belirttiği gibi üstünde büyü var ben bozıyım gibi bir konuşma kesinlikle geçmedi tersine yıldıznamedeki değerlere göre şu durumunda bu duayı oku başkada bişeye ihtiyacın yok gibi tavsiyelerde bulundu.. ve tavrı beğendiğim tavır herşey allahtan tavrıydı.özetle ben sevdim tarihler için beklemem lazım tabi ama geçmiş tarihleri ve durum analizi nokta atışıydı.ve kişisel yorumları da çok başarılı bir dost gibi tavsiyelerde bulundu yıldıznameye 1 kere bakılırmış zaten ama anlık durumlar için tarota tekrar gidilebilir derim.
anlattıklarım dışında başka sorularınız varsa severek yanıtlıyım yalnız benim mesaj atma hakkım olmadığından telini mesaj atamam bilginize
bana tavsiye eden mimar 34 e ve mailime numarasını gönderen ve tavsiye yorumu yapan 2 arkadaşa(nicklerini bilmediğim için direkt isim vermek istemedim:)) çok teşekkür ederim kendi adıma ben memnun kaldım.
heeyyyy marla 83
kım o yıldızname ve fala bakan 3 sa mı surup ıımıs ya o kadar uzun ve 100 tl adı ve yerı nerde nerde bakıo acaba
evet kızlar bi ara nil hanım fırtınası esmiş buralarda... gidipte memnun kalan, geçmişi ya da geleceği bildi tavsiye edebilirim diyen varmı ? tabi bide tel nosunu rica edicem :))
meğer ben onla aynı semtte oturuyormuşum çok rahat gidebilirim ama 100 lira vermeye değer mi sizce ?
Bu citcit Mine nerde bakalım erenkoyde yarın bende arkadasimla gideceğim neresinde acaba
Arkadaşlar, benim yıllardır gittiğim Anna yıllardır KURTULUŞ'da oturur. Annesi Nadya hanım ile beraber. Kendi evi Bebek'de. Nşantaşı'ndaki Anna benim yazdığım Anna değil. Ne web sitesi vardır, ne de blogu v.s. Facebook adresi de yoktur. İsteyen arkadaşların bir kısmına telefonunu vermiştm. Verdiğim arkadaşlar lütfen diğer isteyen arkadaşlara da ulaştırabilirseiyi olur çünkü bu 10 dakika özel msj yazımı beklemek çok sıkıcı.
Ben hiç kimseyi üye olduğumdan bu yana önermedim, sadece memnun kaldıklarımı ve memnnun kalmadıklarımı, şarlatan yada dolardırıcı olduğunu öğrendiklerimi de paylaştım ki kimse zarar görmesin.
Bugün symbol cafeye gittim disarda bı bayan sen kime batıracan bak buna baktir ben memnun kaldım dedi baktir dediği kiside metin die kel göbekli bı adam zaten serkan 2 de gidiyormuş yetişemedim tabiki ben baktirdim falı beni cok tatmin etmedi birde fala başlarken en cok istediğin konu ne söyle ona bakalım diyor manyak sanırım bende icinden ne geliyorsa anlat dedim bana biraz karışık baktida diyemeyeceğim hiç bisi bilemedi yani cadde benim için hayal kırıklığı oldu arkadasımda kapatmıştı oda bn begenmeyince baktirmadi yani su metin kim tanıyan baktiran warmi acep :)
ben de olguya gıdıp gıtmemek konusunda epey kararsız kaldım .
aslında bu hafta kesın olguya gıtmeyı dusunuyordum fakat
bır uye sureklı olgu olgu olgu dıye dıye işkilendırdı benı
olguya olan ınancımı yıtırmeme sebep oldu malesef :/
bu topıgı uzun zamandır takıp edıyorum .olgu hakkında
genel yorumlar hep olumlu ıdı .buna dayanarak olguya
bu hafta ıcı kesın gıtmeye karar vermıstım .işkilenmeme sebep
olan uye eger tahmın ettıgım gıbı reklam amaclı bı uye ıse
olgu kalıtesıne resmen yazık ettı :/ cunku olgu zaten begenılen
bı falcıydı reklama hıc ıhtıyacı yoktu . emınım kı benım
gıbı olguya ınancını yıtıren uyeler oldu .
Merhaba ,
olgu nerede bakıyor yerı nerede tam olarak semt adres :) bende dusunuyorum da gıtmeyı.
tesekkurler,,
bir de maltepede olduğunu. bir-iki sayfa önce o zaman çalıştığı kafenin adıda yazıyor. atmıyorsam kadınlar kahvesi olabilir. ama o kafe de el ve ad değiştirmiş şimdi.elimizdeki veriler bunlardır nasılını bilmem ama biz bu işi çözeriz
az önce üç vakit didemin bana yazıp verdiği kağıtlara baktım verdiği süreler dolmuş hatta geçmiş ama olup biten birşey yok yani gelecek çıkmadı arkadaşlar bilginize.. (anlık tespiti iyiydi ve geçmişi bilmişti onu da belirteyim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?