bostancıda telwe diye bi fal cafe var. ne zaman önünden geçsem tıklım tıkış. zaten minikçe bi yer. hiç gideniniz var mı? ya da fyat hakkında bilgisi olan
Tam nerde olduğunu söylermisin ben bostancida oturuyorum neresinde kalıyor Bağdat caddesindemi yoksa erenkoyde dogru falanmi
şule anne ile ilgili kesin birşey duyarsam yazıcam canım meraklanma beklemedeyim bende hala :)
slm pembe olgu anadolu yakasında bi yerde bide telde bakıyormuş sanırım da yalnız sen daha once nil e gitceğini belirtmişsin sanırım gidebildin mi ya da son durum nedir onunla ilgili takip ettiğin kadarıyla...
ben nil e gidecektim ama sonra nıl le ılıglı olumsuz yorumlar olunca vazgectım mınık depresıfden olgunun numarasını aldımm ona dusunuyodum ama sımdı bıde saadet hanm. cıktı anlıcan kafam cok karıstı :))) kıme gıdecegımı sasırdım bırde telefonda baktırmak bana pek uymuyorben yuzyuze daha mutlu olurum :)
neler dedi cnm üstü kapalı bahseder misin biras çok duydum pelini ama hiç gitmedim bende?
kızlar şimdi baktıran arkadaslar yardım edın hıc onerıcegınız bı falcı yokmu
merhaba, gamze hanımın numarasını özelden bana yazar mısınız? Acil lütfen.
yok. bostancı gösteri merkezinin civarlarında. oben kuaförü biliyor musun? solaryumu var tam karşısında da o caddenin üstünde. hatta kuaförün yanında gibi
Peline bir ay kadar once gttm ben de- ani ve gelecegi bire bir bildi. İnanamadim. Gecmise dair verdigi tarihler tam nokta atisiydi! Karakter analizleri de oyle. Ama gelecegi henuz bilemiyorum.. Beklemedeyim..kadinlar kahvesinde remziyeye baktrdim daha once. İlk 3 fali -gelecek harfiyen cikti! Harfiyen! Ama dorduncu gidismde gelecekle ilgili soyledikleri olmadiyine de remziyenin fallari cok tutarlidir. .
arkadaşlar cezmi evvelce şirinevlerdeki evinde yüz yüze bakıyormuş.42 yaşında olduğunu söyledi bana ve gay.burada birarkadaşım da çok methetti,adamın tüm dedikleri çıkıyormuş bana yaptığı ailemle ve çevremdekilerle analizler çok iyi verdiği tarihler tutmayınca aradım fakat zaman konusunda yanılabileceğini söyledi.yeminler ediyor.bilemiyorum tespitleri,kişilik analizleri oldukça iyi ve daha siz ismi söyler söylemez başlıyor yoruma,daha önceden giden ve bana tavsiye eden arkadaşlarımda (forum harici)önerdikleri için nedense içimde ona karşı bir güven var.çok da nezih biri konuşması dolandırıcı gibi değil...şu yorum yapan arkadaşlar neden beğenmediler anlayamadım çıkmadı dedikleri tarih ben de 7 ay oldu..salak mısın diyeceksiniz inanın değilim sadece çıkan birileri ya da şu 15 yıldır baktırdığını söyleyen lütfen yazsın...kadn dayanışması adına
arkadaşlar cezmi evvelce şirinevlerdeki evinde yüz yüze bakıyormuş.42 yaşında olduğunu söyledi bana ve gay.burada birarkadaşım da çok methetti,adamın tüm dedikleri çıkıyormuş bana yaptığı ailemle ve çevremdekilerle analizler çok iyi verdiği tarihler tutmayınca aradım fakat zaman konusunda yanılabileceğini söyledi.yeminler ediyor.bilemiyorum tespitleri,kişilik analizleri oldukça iyi ve daha siz ismi söyler söylemez başlıyor yoruma,daha önceden giden ve bana tavsiye eden arkadaşlarımda (forum harici)önerdikleri için nedense içimde ona karşı bir güven var.çok da nezih biri konuşması dolandırıcı gibi değil...şu yorum yapan arkadaşlar neden beğenmediler anlayamadım çıkmadı dedikleri tarih ben de 7 ay oldu..salak mısın diyeceksiniz inanın değilim sadece çıkan birileri ya da şu 15 yıldır baktırdığını söyleyen lütfen yazsın...kadn dayanışması adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?