İstanbul'da Fal - Falcılar

çekmekoydekı nıl hanımın numarası varmı ıımı varsa bana ozelden msj atın kızlar terapiye ıhtıyacımz var kuzenımle :) anlık mutluluk ıste suanı bılmesıde yeter ztn gelecegı kmse bılemıo en azından suanda olup benım haberım olmayan selerıde soyleyebılir. olgu kımdır nıl kımdır kım ııdır:) nolarını yerın lutfennnnnnnnnnnnn

slm pembe olgu anadolu yakasında bi yerde bide telde bakıyormuş sanırım da yalnız sen daha once nil e gitceğini belirtmişsin sanırım gidebildin mi ya da son durum nedir onunla ilgili takip ettiğin kadarıyla...

ben nil e gidecektim ama sonra nıl le ılıglı olumsuz yorumlar olunca vazgectım mınık depresıfden olgunun numarasını aldımm ona dusunuyodum ama sımdı bıde saadet hanm. cıktı anlıcan kafam cok karıstı :))) kıme gıdecegımı sasırdım bırde telefonda baktırmak bana pek uymuyor ben yuzyuze daha mutlu olurum :)

saadet hanımı bulamıyorlar ama eskiden bir üye baktırmış memnun kalmış sonra izini kaybetmiş.

neler dedi cnm üstü kapalı bahseder misin biras çok duydum pelini ama hiç gitmedim bende?

Peline bir ay kadar once gttm ben de- ani ve gelecegi bire bir bildi. İnanamadim. Gecmise dair verdigi tarihler tam nokta atisiydi! Karakter analizleri de oyle. Ama gelecegi henuz bilemiyorum.. Beklemedeyim..kadinlar kahvesinde remziyeye baktrdim daha once. İlk 3 fali -gelecek harfiyen cikti! Harfiyen! Ama dorduncu gidismde gelecekle ilgili soyledikleri olmadi yine de remziyenin fallari cok tutarlidir. .

kızlar şimdi baktıran arkadaslar yardım edın hıc onerıcegınız bı falcı yokmu

cnm, bnm tavsiye ettiğim sana uymaz veya senin ki bana herkesin enerjisi elektriği farklı... gun gun burayı takip et hangisi içine sinerse ona git istersen cnm... hani sen bulabildinmi desen hala bulamadım beklentilerim çok fazla olunca insan mucizevi şeyler duyacağı birini arıo öle de biri yok maalesef :)

yorumları okuduguma göre olgu - arefe - nil ve gamze hanım denıyor ama bunlar nerde tellerı ne anlayamadım bılen varsa bana ozelden msj atabılırmııı

Kadınlar kahvesinden hiç biri bakamamıştı bana içlerinde bı Meryem bı şeyi bildi oda beyaz araban olacak demişti araba aldimda beyaz degil :)

arkadaşlar cezmi evvelce şirinevlerdeki evinde yüz yüze bakıyormuş.42 yaşında olduğunu söyledi bana ve gay.burada birarkadaşım da çok methetti,adamın tüm dedikleri çıkıyormuş bana yaptığı ailemle ve çevremdekilerle analizler çok iyi verdiği tarihler tutmayınca aradım fakat zaman konusunda yanılabileceğini söyledi.yeminler ediyor.bilemiyorum tespitleri,kişilik analizleri oldukça iyi ve daha siz ismi söyler söylemez başlıyor yoruma,daha önceden giden ve bana tavsiye eden arkadaşlarımda (forum harici)önerdikleri için nedense içimde ona karşı bir güven var.çok da nezih biri konuşması dolandırıcı gibi değil...şu yorum yapan arkadaşlar neden beğenmediler anlayamadım çıkmadı dedikleri tarih ben de 7 ay oldu..salak mısın diyeceksiniz inanın değilim sadece çıkan birileri ya da şu 15 yıldır baktırdığını söyleyen lütfen yazsın...kadn dayanışması adına

Sen bunu ikinci defa yazdın cezmiyi başka giden duyan warmi acaba

arkadaşım biri çıkıp , evet cezminin dedikleri bana çıktı dese ne olucak ?
1-2 yıl daha mı bekleyeceksin.
fala bu kadar saplantılı olmayın.. fal bu bi garantisi yok , karşında ki ya 3 harflileri kullanan ya da 6.hisleri kuvvetleri olan birisi.
haşa Allah değil ki.
Fala bu kadar takılıp kalacaksanız baktırmayın derim , olmayınca olmaz. Kader kısmet. 20 üstü kişiye fal baktırdım. 2-3 hariç bana bu dönemde yüzükle geleceğini söylediler.
ki bazılarını 3-5-10 kere baktırdım.
Ne adam var , ne yüzük. Kişilik analizleri doğru ve dedikleri bazı şeyleri yaşadım diye fala tutunup bekleyemem ki.
hayat askıya alınmayacak veya birisini bekleyerek geçirilmeyecek kadar özel ve kısa.
en güzeli bi psikologtan yardım almak derim.
biraz ağır olmuş olabilir ama gerçeklerde bu kadar ağır bence. kusuruma bakma.. nacizane tavsiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…