tamam canm:) iyi diye duydum cunku ona gitmeyi cok istyorum.
Sanki bu cezmi reklam gibi geldi benim düşüncem ..!arkadaşım biri çıkıp , evet cezminin dedikleri bana çıktı dese ne olucak ?
1-2 yıl daha mı bekleyeceksin.
fala bu kadar saplantılı olmayın.. fal bu bi garantisi yok , karşında ki ya 3 harflileri kullanan ya da 6.hisleri kuvvetleri olan birisi.
haşa Allah değil ki.
Fala bu kadar takılıp kalacaksanız baktırmayın derim , olmayınca olmaz. Kader kısmet. 20 üstü kişiye fal baktırdım. 2-3 hariç bana bu dönemde yüzükle geleceğini söylediler.
ki bazılarını 3-5-10 kere baktırdım.
Ne adam var , ne yüzük. Kişilik analizleri doğru ve dedikleri bazı şeyleri yaşadım diye fala tutunup bekleyemem ki.
hayat askıya alınmayacak veya birisini bekleyerek geçirilmeyecek kadar özel ve kısa.
en güzeli bi psikologtan yardım almak derim.
biraz ağır olmuş olabilir ama gerçeklerde bu kadar ağır bence. kusuruma bakma.. nacizane tavsiye.
Sanki bu cezmi reklam gibi geldi benim düşüncem ..!
bilmiyorum valla.
geçmişte cezmi hakkında epey yazıldı çizildi . gazetelerde öldü diye haber çıkmış, tanınmış bi falcı.
sona biri hortladı cezmi diye, sadece telefonda bakıyo felan diye. bi kaç kişi baktırdı beğenmedi.
epeyde tuzluydu.
hafızam beni yanıltmıyorsa geçmişte bunlar yazıldı çizildi
Az önce Nil Hanım'ın yanındaydım ve yıldızname baktırdım. Öncelikle Nil Hanım'a çamur atanlar cidden komikler. Burdaki olumsuz yorumları okuduğumda gitmekten vazgeçer gibi de olmuştum geçtiğimiz günlerde, zira esas amacın bu olduğunu da unutmamak lazım. Nil Hanım çok pozitif, çok hoşsohbet biri. Baktığı yıldıznameden de, tarottan da hem memnun kaldım; hem keyif aldım. Benim için iyi bir 4 saatti. Beğenmeyen arkadaşlar olabilir; ama bunun gerçek bir iyi niyetle buraya yazıldığını düşünmüyorum, kötü bir reklam yapıldığı kanısındayım. Ben de Nil Hanım hakkındaki görüşlerimi söyledim, en azından GERÇEKTEN gidip gören biri olarak.
selam kızlar ebeydir uyeyım fakat cok fazla yazıp cızmezdim, fakat sureklı olarak burayı takıp eder falcılara ole giderdim.Avrupa yakasında oturuyorum ve denemediğim falcı kalmadı. Anadoluda Neval, Şebnem Gülsüm Kartalda bir bayan kadıkoy Üsküdar hepsini gezdim gerek cafe falcısı gerekse evlerınde bakanların hepsını denedım fakat cıkarttıgım benım sahsı gorusum enerjı meselesi birde 3 harflileri. bu nedenle iskambil veya su falına bakanlara gıtmeyı tercih ediyorum. bana önerebilecegız gercekten güzel bakan ıskambıl veya su falına biri var mı? ücreti önemli degıl fakat benı tatmın etmesi lazım :)
Sedass bu anadolu yakasında şebne dediğiniz acaba erenköydeki şebnem midir ? Annesi randevu veriyor o şebnem mi acaba eğer oysa nasıl buldunuz ? An i geçmiş gelcek yorumlarından memnun kaldınız mı ? Yada gidilmeye değer mi ?
arkadaşlar cezmi evvelce şirinevlerdeki evinde yüz yüze bakıyormuş.42 yaşında olduğunu söyledi bana ve gay.burada birarkadaşım da çok methetti,adamın tüm dedikleri çıkıyormuş bana yaptığı ailemle ve çevremdekilerle analizler çok iyi verdiği tarihler tutmayınca aradım fakat zaman konusunda yanılabileceğini söyledi.yeminler ediyor.bilemiyorum tespitleri,kişilik analizleri oldukça iyi ve daha siz ismi söyler söylemez başlıyor yoruma,daha önceden giden ve bana tavsiye eden arkadaşlarımda (forum harici)önerdikleri için nedense içimde ona karşı bir güven var.çok da nezih biri konuşması dolandırıcı gibi değil...şu yorum yapan arkadaşlar neden beğenmediler anlayamadım çıkmadı dedikleri tarih ben de 7 ay oldu..salak mısın diyeceksiniz inanın değilim sadece çıkan birileri ya da şu 15 yıldır baktırdığını söyleyen lütfen yazsın...kadn dayanışması adına
Az önce Nil Hanım'ın yanındaydım ve yıldızname baktırdım. Öncelikle Nil Hanım'a çamur atanlar cidden komikler. Burdaki olumsuz yorumları okuduğumda gitmekten vazgeçer gibi de olmuştum geçtiğimiz günlerde, zira esas amacın bu olduğunu da unutmamak lazım. Nil Hanım çok pozitif, çok hoşsohbet biri. Baktığı yıldıznameden de, tarottan da hem memnun kaldım; hem keyif aldım. Benim için iyi bir 4 saatti. Beğenmeyen arkadaşlar olabilir; ama bunun gerçek bir iyi niyetle buraya yazıldığını düşünmüyorum, kötü bir reklam yapıldığı kanısındayım. Ben de Nil Hanım hakkındaki görüşlerimi söyledim, en azından GERÇEKTEN gidip gören biri olarak.
Peline bir ay kadar once gttm ben de- ani ve gelecegi bire bir bildi. İnanamadim. Gecmise dair verdigi tarihler tam nokta atisiydi! Karakter analizleri de oyle. Ama gelecegi henuz bilemiyorum.. Beklemedeyim..kadinlar kahvesinde remziyeye baktrdim daha once. İlk 3 fali -gelecek harfiyen cikti! Harfiyen! Ama dorduncu gidismde gelecekle ilgili soyledikleri olmadiyine de remziyenin fallari cok tutarlidir. .
remzıye'ye ben de 7-8 ay once bır kere baktırdım .
ılk falımda gercekten basarılıydı .an gecmısı bıldıgı gıbı
gelecekle ılgılı soyledıklerınıde yaşamıstım .
ben memnun kalmıstım lakın duyduguma gore
remzıye ılk falda basarılı olurken 2.falda basarılı olamıyormus
oyle duyum alıncada bır daha gıtmedım ben .
ay çok geriye gidip okuyamadım,remziye nerde bakıyo?kaça bakıyo?
kadınlar kahvesınde bakıyor .yaa 17.5 tl yada 18.5 tl dıye hatırlıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?