İstanbul'da Fal - Falcılar

Sanki bu cezmi reklam gibi geldi benim düşüncem ..!

Sanki bu cezmi reklam gibi geldi benim düşüncem ..!

bilmiyorum valla.
geçmişte cezmi hakkında epey yazıldı çizildi . gazetelerde öldü diye haber çıkmış, tanınmış bi falcı.
sona biri hortladı cezmi diye, sadece telefonda bakıyo felan diye. bi kaç kişi baktırdı beğenmedi.
epeyde tuzluydu.
hafızam beni yanıltmıyorsa geçmişte bunlar yazıldı çizildi

O zaman bu ikinci birisi adam oldu doye yazılmış hem erkek olması hemde telefonda bakması ne o ya falmi biraz ben şüphelendim hem asla telefonda baktirmam başka tanıyan yokmu bu adamı hep aynı kisi onu yazıyor ve hep cezmiyi övüyor ondan başka yazanda cok fazla yok eski mesajlara bı bakalım suandaki bu cezmimi

Az önce Nil Hanım'ın yanındaydım ve yıldızname baktırdım. Öncelikle Nil Hanım'a çamur atanlar cidden komikler. Burdaki olumsuz yorumları okuduğumda gitmekten vazgeçer gibi de olmuştum geçtiğimiz günlerde, zira esas amacın bu olduğunu da unutmamak lazım. Nil Hanım çok pozitif, çok hoşsohbet biri. Baktığı yıldıznameden de, tarottan da hem memnun kaldım; hem keyif aldım. Benim için iyi bir 4 saatti. Beğenmeyen arkadaşlar olabilir; ama bunun gerçek bir iyi niyetle buraya yazıldığını düşünmüyorum, kötü bir reklam yapıldığı kanısındayım. Ben de Nil Hanım hakkındaki görüşlerimi söyledim, en azından GERÇEKTEN gidip gören biri olarak.

favorı falcılarıma gıtmekten sıkıldım....
basarısız olan falcılara para kaptırmaktan da sıkıldım....
bugun dogum gunum bıde gelın bana sorun en boktan gunum

canım 4 saat ne soyluyor bu nıl hanım ınsan dınlemekten sıkılır vallaha :) benım bıldıgım fal yarımsaatı gecmıyo...

selam kızlar ebeydir uyeyım fakat cok fazla yazıp cızmezdim, fakat sureklı olarak burayı takıp eder falcılara ole giderdim.Avrupa yakasında oturuyorum ve denemediğim falcı kalmadı. Anadoluda Neval, Şebnem Gülsüm Kartalda bir bayan kadıkoy Üsküdar hepsini gezdim gerek cafe falcısı gerekse evlerınde bakanların hepsını denedım fakat cıkarttıgım benım sahsı gorusum enerjı meselesi birde 3 harflileri. bu nedenle iskambil veya su falına bakanlara gıtmeyı tercih ediyorum. bana önerebilecegız gercekten güzel bakan ıskambıl veya su falına biri var mı? ücreti önemli degıl fakat benı tatmın etmesi lazım :)

Sedass bu anadolu yakasında şebne dediğiniz acaba erenköydeki şebnem midir ? Annesi randevu veriyor o şebnem mi acaba eğer oysa nasıl buldunuz ? An i geçmiş gelcek yorumlarından memnun kaldınız mı ? Yada gidilmeye değer mi ?

evet destina68 erenköydeki şebnem randevu almam çokta zor olmadı annesinin evine gitmiştim fakat gereksiz pahalı ve anı tutturmustu bende fakat gelecek ile ilgili hiçbirşeyi bilemedi yanı ona kalsa gectıgımız nisanda nişanlanıyordum :))

fal da tarıhler aksayabılır elbette ama ,en fazla 1 yada 2 ay aksar

olacak dedıgı seyın ustunden 7 ay gecmıs .o faldan umudunu kes cnm

falada bu kadar kaptırma kendını cnm .fal ısı frekans meselesı

sen de tutar oburunde tutmaz .

cnm nıl hanım sadece yıldıznameye ne kadar alıyor ?

tarota ne kadara bakıyor?

bıde yıldıznamede dogum saatını bılmek sart mı?

remzıye'ye ben de 7-8 ay once bır kere baktırdım .

ılk falımda gercekten basarılıydı .an gecmısı bıldıgı gıbı

gelecekle ılgılı soyledıklerınıde yaşamıstım .

ben memnun kalmıstım lakın duyduguma gore

remzıye ılk falda basarılı olurken 2.falda basarılı olamıyormus

oyle duyum alıncada bır daha gıtmedım ben .

ay çok geriye gidip okuyamadım,remziye nerde bakıyo?kaça bakıyo?

çok handikaplarla dolu bi yorum olmuş.
nil hanımı beğenmeyenler buranın eski üyeleri ve kimseye çamur attıkları görülmemiş.
ki bende çıktığımda memnun kalmıştım yıldıznameden. fekat hiç bi gelişme olmadı şu an memnun değilim yani.
bende gidip gerçekten gören biriyim yalan mı söylüyorum.
fe süpanallah yarebbim.
benimde 4 saat sürmüştü ya da 3 . verilen dualar , arada yapılan sohbet , araya giren konuşmalar uzatıyor.
ha nil pozitif mi ? evet kesinlikle. Şeker bi kadın mı ? şeker bi kadın.
ama buraya yazanların niyetini hangi kantara göre değerlendirip yorum yaptınız aklım , hafzalam almıyor.
hatta ileri gidip , o kişilerin fal baktırmadığını iddia ediyorsunuz gerçekten gidip gören biri olarak.
pes.
beğenen olur , beğenmeyen olur. herkes hür iradesi ile yazar. bu kadar basit.

Bu fal işlerine bulaşmıym hiç diyorum ama o kadar sıkıntım var ki şöyle iyi bakan olsa bakıcam ama bu cafe falcılarına değil,yok mu şöyle iyi bakan biri ya,hani böyle kafası dumanlı gibi tipler olur,böyle görünüüşünden anlaşılır,o kişinin sezgilerinin kuvvetli olduğu,başladı mı anlatmaya şaşar kalır insan,cafe falcılarında öyle olmuyo,standart sallıyolar,hep soru soruyolar,ağızdan laf alıp böylelikle fala malzeme türetiyolar (( kimse bilmez mi ya şöyle iyi bi falcı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…