- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
teşekkürler,taksimdeymiş sanırım,yolumuz yine cafe falcılarına mı düşecek ne :44:
favorı falcılarıma gıtmekten sıkıldım....
basarısız olan falcılara para kaptırmaktan da sıkıldım....
bugun dogum gunum bıde gelın bana sorun en boktan gunum
ben de bı ara ugramayı dusunuyorum remzıye'ye .evet ben de cafe falcılarını pek sevmem
cunku kısa bakıyorlar .ama evde bakanlar da mubarek sankı psıkolojık terapı seasına almıs
gıbı fıyat bıcıyorlar :) ünlenen bırden zam yapıyor :)
su falı istiyorsan yedikulede aysel var söyledikleri çıkıyor ben çok eskiden giderdim forumdan yerinde oldugunu öğrenince tekrar gittim tavsiye ederim ne verirsen onu alıyor birdeselam kızlar ebeydir uyeyım fakat cok fazla yazıp cızmezdim, fakat sureklı olarak burayı takıp eder falcılara ole giderdim.Avrupa yakasında oturuyorum ve denemediğim falcı kalmadı. Anadoluda Neval, Şebnem Gülsüm Kartalda bir bayan kadıkoy Üsküdar hepsini gezdim gerek cafe falcısı gerekse evlerınde bakanların hepsını denedım fakat cıkarttıgım benım sahsı gorusum enerjı meselesi birde 3 harflileri. bu nedenle iskambil veya su falına bakanlara gıtmeyı tercih ediyorum. bana önerebilecegız gercekten güzel bakan ıskambıl veya su falına biri var mı? ücreti önemli degıl fakat benı tatmın etmesi lazım :)
su falı istiyorsan yedikulede aysel var söyledikleri çıkıyor ben çok eskiden giderdim forumdan yerinde oldugunu öğrenince tekrar gittim tavsiye ederim ne verirsen onu alıyor birde
ben buna zıplarım işte.
suuuuuuuuuu falı
bilgilerini alabilir miyim ?
ben buna zıplarım işte.
suuuuuuuuuu falı
bilgilerini alabilir miyim ?
cnm bende tlfnu yok öncelikle onu söyleyim yedikulede zeytinburnundan samatyaya giden yolun üstünde bulunan kilisenin karşı sokagına girince kime sorsan gösterir para olarak 10 20 ne verirsen alıyor cuma günleri bakım yapmıyor
oldukça kalabalıktı ben gittiğimde erken gitmekte fayda var
su falı istiyorsan yedikulede aysel var söyledikleri çıkıyor ben çok eskiden giderdim forumdan yerinde oldugunu öğrenince tekrar gittim tavsiye ederim ne verirsen onu alıyor birde
randevusuz kötüymüş.
ama bi gün cinnet anımda , yanıma bi yoldaş bulursam,giderim.
teşekkür ederim bilgilendirme için
b,lgilendirme için çok tesekkür ederım hemen denemek lazım belirli bir numarası filan yok dimi ulaşabilecegım kendısıne?
umarım gerek kalmaz iki yıldır falcı falcı geziyorum bu merakımız ne olucak anlayamadım cafeleri bıraktım evleri ziyarete başladım söyledikleri çıktıkça umutlanıp tekrar gidiyorum
randevusuz kötüymüş.
ama bi gün cinnet anımda , yanıma bi yoldaş bulursam,giderim.
teşekkür ederim bilgilendirme için
cnm bende tlfnu yok öncelikle onu söyleyim yedikulede zeytinburnundan samatyaya giden yolun üstünde bulunan kilisenin karşı sokagına girince kime sorsan gösterir para olarak 10 20 ne verirsen alıyor cuma günleri bakım yapmıyor
oldukça kalabalıktı ben gittiğimde erken gitmekte fayda var
kızlar sıze bısey soracagım dıyelım ben ayse kızı fatmayım dogum tarıhım 01 01 1978 sızce benle aynı adı aynı anne adını ve aynı dogum tarıhı olan hıc kımse yokmudur yada benım bu kısıyle ebced hesabım aynıdır oyle degılmı? dunyada benım gıbı belkı mılyonlarca kısı var onlarında mantıken yıldıznamesı benımle aynı olacaktır oylemı? oysakı rabbım her kuluna farklı farklı kader yazmıstır,ozaman yıldızname bır nevı astrolojık yorum oluyo...yanı genel gecer... ısteyen katılır ısteyen katılmaz bu fıkrıme...
seve seve kabul ederim.beni yol arkadaşı olarak kabul edersen ben gelirim seninle ne zaman istersenama oraları hiç bilmiyom sora sora artık..
kediyi merak öldürürmüş benimkide o hesap :) iş durumum ne olcak , hayatıma ne zaman biri gircekumarım gerek kalmaz iki yıldır falcı falcı geziyorum bu merakımız ne olucak anlayamadım cafeleri bıraktım evleri ziyarete başladım söyledikleri çıktıkça umutlanıp tekrar gidiyorum
kızlar sıze bısey soracagım dıyelım ben ayse kızı fatmayım dogum tarıhım 01 01 1978 sızce benle aynı adı aynı anne adını ve aynı dogum tarıhı olan hıc kımse yokmudur yada benım bu kısıyle ebced hesabım aynıdır oyle degılmı? dunyada benım gıbı belkı mılyonlarca kısı var onlarında mantıken yıldıznamesı benımle aynı olacaktır oylemı? oysakı rabbım her kuluna farklı farklı kader yazmıstır,ozaman yıldızname bır nevı astrolojık yorum oluyo...yanı genel gecer... ısteyen katılır ısteyen katılmaz bu fıkrıme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?