İstanbul'da Fal - Falcılar

teşekkürler,taksimdeymiş sanırım,yolumuz yine cafe falcılarına mı düşecek ne :44:

ben de bı ara ugramayı dusunuyorum remzıye'ye .evet ben de cafe falcılarını pek sevmem

cunku kısa bakıyorlar .ama evde bakanlar da mubarek sankı psıkolojık terapı seasına almıs

gıbı fıyat bıcıyorlar :) ünlenen bırden zam yapıyor :)

kimseninönerebileceği iyi bir falcı yok demekki hiç yorum gelmediğine göre.. Peki Zeytinburnundaki Saim Hocaya gidip sonuç alanınız var mı aranızda kızlar??

doğrusun da cafe falcıları ağızdan laf almanın bi yöntemi varmış da öğrenmiş gibiler,pek bişey katmıyolar,vardı evde bakan bi bayan ama 4 ay önce gittim,o da bozmuş falı,gidecek falcı yok

su falı istiyorsan yedikulede aysel var söyledikleri çıkıyor ben çok eskiden giderdim forumdan yerinde oldugunu öğrenince tekrar gittim tavsiye ederim ne verirsen onu alıyor birde

ben buna zıplarım işte.
suuuuuuuuuu falı
bilgilerini alabilir miyim ?

cnm bende tlfnu yok öncelikle onu söyleyim yedikulede zeytinburnundan samatyaya giden yolun üstünde bulunan kilisenin karşı sokagına girince kime sorsan gösterir para olarak 10 20 ne verirsen alıyor cuma günleri bakım yapmıyor
oldukça kalabalıktı ben gittiğimde erken gitmekte fayda var

randevusuz kötüymüş.
ama bi gün cinnet anımda , yanıma bi yoldaş bulursam,giderim.
teşekkür ederim bilgilendirme için

su falı istiyorsan yedikulede aysel var söyledikleri çıkıyor ben çok eskiden giderdim forumdan yerinde oldugunu öğrenince tekrar gittim tavsiye ederim ne verirsen onu alıyor birde

b,lgilendirme için çok tesekkür ederım hemen denemek lazım belirli bir numarası filan yok dimi ulaşabilecegım kendısıne?

randevusuz kötüymüş.
ama bi gün cinnet anımda , yanıma bi yoldaş bulursam,giderim.
teşekkür ederim bilgilendirme için

umarım gerek kalmaz iki yıldır falcı falcı geziyorum bu merakımız ne olucak anlayamadım cafeleri bıraktım evleri ziyarete başladım söyledikleri çıktıkça umutlanıp tekrar gidiyorum

umarım gerek kalmaz iki yıldır falcı falcı geziyorum bu merakımız ne olucak anlayamadım cafeleri bıraktım evleri ziyarete başladım söyledikleri çıktıkça umutlanıp tekrar gidiyorum

ayseli mutlaka deneyecegım banada yakınmış, o gezmelerde güzel bir falcı bulursan bizide bilgilendirmeyi unutmaa :))

kızlar sıze bısey soracagım dıyelım ben ayse kızı fatmayım dogum tarıhım 01 01 1978 sızce benle aynı adı aynı anne adını ve aynı dogum tarıhı olan hıc kımse yokmudur yada benım bu kısıyle ebced hesabım aynıdır oyle degılmı? dunyada benım gıbı belkı mılyonlarca kısı var onlarında mantıken yıldıznamesı benımle aynı olacaktır oylemı? oysakı rabbım her kuluna farklı farklı kader yazmıstır,ozaman yıldızname bır nevı astrolojık yorum oluyo...yanı genel gecer... ısteyen katılır ısteyen katılmaz bu fıkrıme...

mesele de bu yolu bulabılmek kılısenın adı aklında mı canım barı ordan bakardık yol tarıfıne ınternetten...

evet sen böyle söyleyince bana da öyle geldi :S

beni yol arkadaşı olarak kabul edersen ben gelirim seninle ne zaman istersen ama oraları hiç bilmiyom sora sora artık..
seve seve kabul ederim.
bende pek bilmiyom ama sora sora bağdat bulunurmuş
kediyi merak öldürürmüş benimkide o hesap :) iş durumum ne olcak , hayatıma ne zaman biri gircek catlıcam meraktan

valla hiç bu açıdan bakmamıştım , çokta haklısın he :)

kızlar bugün sonunda can beye gittim bende:) alalhtan erken gittim de randevuluymuş yoksa çok beklicektim hemen baktı.neyse çok çok iyi güzel diyemem ama bildiği şeyler var ben daha çok gözümde büyütmüşüm galiba o yüzden biraz hayal kırıklığına uğradım.hani daha çok spesifik şey bilicek gibi düşündüm öyle değildi ama iyiydi yinede beğendim.bakalım dedikleri çıkar mı banada:) bide gülşenini tipini tarif edebilir misiniz kızlar bana bi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…