- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
seve seve kabul ederim.
bende pek bilmiyom ama sora sora bağdat bulunurmuş
kediyi merak öldürürmüş benimkide o hesap :) iş durumum ne olcak , hayatıma ne zaman biri gircekcatlıcam meraktan
valla hiç bu açıdan bakmamıştım , çokta haklısın he :)
Gururlu3434 slm arkadasim
Simdi yildiznameye hic baktirmadim. Yani falcilar nasil bakar bilmem. Ama annem hayatta iken taaa annemin genclik doneminde koyde bakan bi dede varmis. Bu adam sadece yildizname bakiyomus ama bunlarin soyu boyle dede die gecermis. O adam arapca yazili bir kitap uzerinden bakiyodu. Ablama bakmisti en az15 sene evvel. Yani bu yenilerin baktigi bana yildizname gibi gelmez o yuzden. Astrolojik yorum diye dusunurum. Gercek yildiznameye boyle bakilir diye biliyorum. Bir arkadasimin kayinpederide bakiyomus oda gene arapca yazili kitaptan bakiyor dedi.sormustum onada bayagi.
canım benım baktırdıgım cogu yıldıznameye senın anlattıgın gıbı bakılıyor.ama benle aynı ısım aynı anne adı aynı dogum tarıhı tasıyan bırıyle benım ebcedım aynı olacak dolayısıyla yıldıznamemde cıkanda...
cnm bende tlfnu yok öncelikle onu söyleyim yedikulede zeytinburnundan samatyaya giden yolun üstünde bulunan kilisenin karşı sokagına girince kime sorsan gösterir para olarak 10 20 ne verirsen alıyor cuma günleri bakım yapmıyor
oldukça kalabalıktı ben gittiğimde erken gitmekte fayda var
bana falı çıkmadı bende tavsiye etmiyorum.ayrıca çok genel bakıyo hiç tatmin edici değil
O zaman onu bilemicem dedigin mantikli ama herkesin kaderide farklidir.Ama ablama adamin dedigi bisi cikti o adamin.Tek aklimda o kalmis benim. Bide o zaman dua yazip vermisti kagida. Ama para karsiligi yapmiyodu adam bunu. Hayrina yapiyodu.boyle kitaptan okuyodu bisiler inceliyodu filan. Annem yildiznameye herkes bakamaz derdi. Cok oneren olduda annem illa o adama gityi
merhaba,
mazlum'a ben de 1,5 yıl önce baktırmıştım 2 kez. bizim de bir arkadaşın kafesine geliyordu. kafe kapandı izini kaybettik. kolay kolay bakmıyor biliyorsundur, referans istiyor, cep telefonu da kullanmıyordu en son. kısaca elimde hiçbir iletişim bilgisi yok. bana da çıkmıştı biraz sonra tamamen tersine döndü her şey. yalan oldu gitti işte. 2 arkadaşıma çok kötü baktı, birine dedilekleri çıktı.durum bu üzgünüm yardımcı olamıyorum izini kaybettim. sevgiler
Slm cnm
bu bahsettigin kisi nerdedir tam olarak. sanirim uzak bi yerde. peki annene baska tavsiye edenlerde olmus onlar nerelerde istanbul icinde mi ?
Cnm slm annem hayatta degil malesef. Olsaydi kesin bilirdi bakan birini. Bu bakan kisinin yasadigini sanmam. O zaman bile cok yasliydi. Gozleri yazilari secemiyodu bakarken cok ugrasti. Bide annem asil yildizname icin degilde ablam hastaydi onun icin gitmisti. Ama bi babama sorarim. Cinku bizim memlekette baktiranlar varmis
benim bir falcım var adı alex çok iyidir ama biraz lanettir :)) duymasın gebertir beni . sosyetenin falcısı herkese bakmıyor hatta benim bir arkadaşım hasta olduğunu söylemedi o anladı ve evden kovdu . regl olmuş bayanlara bakmıyor yani . genelde sosyeteye bakıyor telefon numarasını per dağıtmıyor . ama çok iyidir üzerine tanımam . neredeyse bütün ünlülere bakıyor gözümle şahit oldum
mesele de bu yolu bulabılmekkılısenın adı aklında mı canım barı ordan bakardık yol tarıfıne ınternetten...
çok handikaplarla dolu bi yorum olmuş.
nil hanımı beğenmeyenler buranın eski üyeleri ve kimseye çamur attıkları görülmemiş.
ki bende çıktığımda memnun kalmıştım yıldıznameden. fekat hiç bi gelişme olmadı şu an memnun değilim yani.
bende gidip gerçekten gören biriyim yalan mı söylüyorum.
fe süpanallah yarebbim.
benimde 4 saat sürmüştü ya da 3 . verilen dualar , arada yapılan sohbet , araya giren konuşmalar uzatıyor.
ha nil pozitif mi ? evet kesinlikle. Şeker bi kadın mı ? şeker bi kadın.
ama buraya yazanların niyetini hangi kantara göre değerlendirip yorum yaptınız aklım , hafzalam almıyor.
hatta ileri gidip , o kişilerin fal baktırmadığını iddia ediyorsunuz gerçekten gidip gören biri olarak.
pes.
beğenen olur , beğenmeyen olur. herkes hür iradesi ile yazar. bu kadar basit.
bu topikte daha neler görücez çok merak ediyorum hadi hayırlısı !!!
Iyıkı bakmıyor bızde bu aleksın cokta meraklısıydık şankı bı kışı çıkmış Alex'e ünlülere bakıyor dıyo bıldıgı seylere bak kadın hastalığı ben onu bunu anlamam bana bakacak falcı çok ünlülere bakıyorduda ben note duymadım benımde Medya'dan çok tanıdığım war gıtsın su Alex ışıne kesn muşterı kıtlığı yaşıyordr:)
Tamam da ben sizin nickinizi vererek alenen sizin memnun kalmadığınızı söylemedim ki. Ben sizin gittiğinizi bile bilmiyorum. Başka kastettiğim birileri vardı. Kendi üstünüze alınmanız anlamsız. E ben de onu diyorum işte. Beğenen olur, beğenmeyen olur. Ben sadece görmemiş olup yorum yapanlara taş atmıştım.
Bir de tarota ne kadar baktığını sormuşlar. 40 TL, Yıldızname de 60. Yıldızname için doğum saati gerekmiyor. Sadece ad, doğum tarihi, anne adı.
Iyıkı bakmıyor bızde bu aleksın cokta meraklısıydık şankı bı kışı çıkmış Alex'e ünlülere bakıyor dıyo bıldıgı seylere bak kadın hastalığı ben onu bunu anlamam bana bakacak falcı çok ünlülere bakıyorduda ben note duymadım benımde Medya'dan çok tanıdığım war gıtsın su Alex ışıne kesn muşterı kıtlığı yaşıyordr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?