İstanbul'da Fal - Falcılar

Gururlu3434 slm arkadasim
Simdi yildiznameye hic baktirmadim. Yani falcilar nasil bakar bilmem. Ama annem hayatta iken taaa annemin genclik doneminde koyde bakan bi dede varmis. Bu adam sadece yildizname bakiyomus ama bunlarin soyu boyle dede die gecermis. O adam arapca yazili bir kitap uzerinden bakiyodu. Ablama bakmisti en az15 sene evvel. Yani bu yenilerin baktigi bana yildizname gibi gelmez o yuzden. Astrolojik yorum diye dusunurum. Gercek yildiznameye boyle bakilir diye biliyorum. Bir arkadasimin kayinpederide bakiyomus oda gene arapca yazili kitaptan bakiyor dedi.sormustum onada bayagi.

tamam o zaman haberleşiriz birgün

canım benım baktırdıgım cogu yıldıznameye senın anlattıgın gıbı bakılıyor.ama benle aynı ısım aynı anne adı aynı dogum tarıhı tasıyan bırıyle benım ebcedım aynı olacak dolayısıyla yıldıznamemde cıkanda...

O zaman onu bilemicem dedigin mantikli ama herkesin kaderide farklidir.Ama ablama adamin dedigi bisi cikti o adamin.Tek aklimda o kalmis benim. Bide o zaman dua yazip vermisti kagida. Ama para karsiligi yapmiyodu adam bunu. Hayrina yapiyodu.boyle kitaptan okuyodu bisiler inceliyodu filan. Annem yildiznameye herkes bakamaz derdi. Cok oneren olduda annem illa o adama gityi

İyi de bu kilisenin adı yok mu?

Slm cnm
bu bahsettigin kisi nerdedir tam olarak. sanirim uzak bi yerde. peki annene baska tavsiye edenlerde olmus onlar nerelerde istanbul icinde mi ?

yeni üye oldugumdan dolayı özel msj yazamıyorum katre82 bana size ulasabilecegım bir telefon veya msn yazarmısınız lütfen acil!

Slm cnm
bu bahsettigin kisi nerdedir tam olarak. sanirim uzak bi yerde. peki annene baska tavsiye edenlerde olmus onlar nerelerde istanbul icinde mi ?

Cnm slm annem hayatta degil malesef. Olsaydi kesin bilirdi bakan birini. Bu bakan kisinin yasadigini sanmam. O zaman bile cok yasliydi. Gozleri yazilari secemiyodu bakarken cok ugrasti. Bide annem asil yildizname icin degilde ablam hastaydi onun icin gitmisti. Ama bi babama sorarim. Cinku bizim memlekette baktiranlar varmis

anladım cnm Allah rahmet eylesin... yine izini bulursan ya da çevrende bildiğin duydugun olursa bana nosunu yerini fln gönderirsen sevinirim cnm...
Tşk

benim bir falcım var adı alex çok iyidir ama biraz lanettir :)) duymasın gebertir beni . sosyetenin falcısı herkese bakmıyor hatta benim bir arkadaşım hasta olduğunu söylemedi o anladı ve evden kovdu . regl olmuş bayanlara bakmıyor yani . genelde sosyeteye bakıyor telefon numarasını per dağıtmıyor . ama çok iyidir üzerine tanımam . neredeyse bütün ünlülere bakıyor gözümle şahit oldum

bu topikte daha neler görücez çok merak ediyorum hadi hayırlısı !!!

Tamam da ben sizin nickinizi vererek alenen sizin memnun kalmadığınızı söylemedim ki. Ben sizin gittiğinizi bile bilmiyorum. Başka kastettiğim birileri vardı. Kendi üstünüze alınmanız anlamsız. E ben de onu diyorum işte. Beğenen olur, beğenmeyen olur. Ben sadece görmemiş olup yorum yapanlara taş atmıştım.
Bir de tarota ne kadar baktığını sormuşlar. 40 TL, Yıldızname de 60. Yıldızname için doğum saati gerekmiyor. Sadece ad, doğum tarihi, anne adı.

bu topikte daha neler görücez çok merak ediyorum hadi hayırlısı !!!

Iyıkı bakmıyor bızde bu aleksın cokta meraklısıydık şankı bı kışı çıkmış Alex'e ünlülere bakıyor dıyo bıldıgı seylere bak kadın hastalığı ben onu bunu anlamam bana bakacak falcı çok ünlülere bakıyorduda ben note duymadım benımde Medya'dan çok tanıdığım war gıtsın su Alex ışıne kesn muşterı kıtlığı yaşıyordr:)

hahaha dogru soylemıssın canım .

ortada muallak olan cok falcı varken ,

bide alexı merak edıp cozmeye calısacak degılız

topıkte sıkca gecen falcıları bi kesfedelım

sıra gelırse alexide kesfederız

Merhaba,
Ben zannetmiyorum ki Nil Hn'ı görmeyip kendine fal baktırmayıp yorum yapan olsun. Yorum yapanlardan biri benim. Mart sonu Nisan başı bir zamanda gitmiştim. Karışık baktı. Geçmiş ve şimdiyle ilgili söyledikleri çok geneldi zaten. Gelecekle ilgili verdiği tarihlerin üstünden de aylar geçti. Hiçbir dediği olmadı. Dolayısıyla ben memnun kalmadım. Bunu belirtip, soran kişilerin gidip kendilerinin görmelerinin daha iyi olacağını söyledim. Artı Nil'le ilgili öyle çok fazla, sayfalarca bir yorum da yapılmadı. Beğenenler olduğu gibi beğenmeyenler de oldu. Dolayısıyla böyle saldırgan tutumlara girmenin çok bir anlamı yok. İyi günler dilerim.

Aynen aman kizlar hastayken fln gidersiniz kovulursunuz dikkat edin padisahin huzuruna cikiyorsunuz lutfen ona gore hazirlikli gidin :)))

Nil hanım'a Angels cafede iken fal baktırmıştım..Geçen kış başı idi...Burcu için gitmiştim o olmadığı için boş dönmeyeyim diye ona baktırmıştım.Yani ismini daha önce duymamıştım bir yerlerde...falı fena değildi ama dediği hiçbirşey olmadı üstüne tersi durumlar yaşadıklarımda oldu diyebilirim...iş konusunda dediklerinin tam tersi oldu aşk zaten salladıklarıyla kaldı herneyse konum bu değil ben nil'i hiç samimi bulmuyorum..çünkü kafede 20tl fal bakan bayan kafeden ayrılır ayrılmaz fiyatını 2 ye katladı..oda yetmedi üstüne kalktı yok efendim yıldıznamede bakıyormuş...yani 40 tl de yetmedi 60tl de yıldızname deyip fiyatını 100 tl ye katladı...Sizde bu bayan şimdi samimi ve iyi yürekli mi dir?Bence değil..Kendini uyanık zanneden bir insan benim nazarımda....
İkinci olarak Olgu hanım...Ona da acıbadem de iken baktırmıştım...Bana eski erkek arkadaşın sana ulaşmaya çalışacak şu şu yollarla dedi...evet eski erkek arkadaşım ulaştı bana ama malesef eskinin eskisinin eskisi..Yani 3.eski :)o zaten 6 ayda bir ulaşmaya çalışıyor..fakat bana bu yeni bitmiş olan ilişki diye anlatmıştı...sonra bir gece 1 erkek arkadaşından haber gelicek 1 yere eğlenmeye gideceksin ve çok egleneceksin demişti...evet gittim ve eğlendim..yanlız benim çok erkek arkadaşım var nerdeyse hergece eğlenmeye bir yerlere davet edilirim ve gider çok eğlenirim...Şimdi olgunun falı çıktımı bende..Ben bilemedim takdir sizin...Bu bayanda kafede 35tl alırken bir anda kafeyi bırakıp evde bakmaya başladı fiyatını da 50tl ye çekti...Bana göre buda çok samimiyetsizce bir davranış...
Fal bu garantisi olmayan iş...Kalkıp fiyat katlayıp bu işten kazanç sağlamaya çalışan insanları ben şahsen samimiyetsiz buluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…