- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
yarın arkadasımla taksımde bulusup bırseyler ıcecegız .
gitmişken belkı falda baktırırız .bı kadınlar kahvesıne ugrarsak eger
remzıye mı yoksa dılek mı dersınız kızlar ?
2 side birbirinden kötü..Dilek eline kağıt verir yaz yaz der oturur sallarda sallar..ne geçmiş ne an ne gelecek hiç birşey yok..Arada soru sormaya kalkarsın Sen su yaz deyip azarlar..Remziye desen tüm falı harf bulacam diye geçirir.Tüm alfabeyi sıralar..arada da kendini övüp durur..Başka da birşey yok ((
daha önce soran ve bakım yaptırmak isteyen arkadaşlar sormuştu bilmiyordum yer ve neye baktığını benim yüzüme bakıp hayatımı söylemişti yıldıznameye bakıyormuş ilhan bey gördüm kendisini gelmiş çanakkaleden haber vermek istedim.
Aynen aman kizlar hastayken fln gidersiniz kovulursunuz dikkat edin padisahin huzuruna cikiyorsunuz lutfen ona gore hazirlikli gidin :)))
remziye pazarları calısmıyor dıye bılıyorum :-Syarın arkadasımla taksımde bulusup bırseyler ıcecegız .
gitmişken belkı falda baktırırız .bı kadınlar kahvesıne ugrarsak eger
remzıye mı yoksa dılek mı dersınız kızlar ?
remziye pazarları calısmıyor dıye bılıyorum :-S
Nil hanım'a Angels cafede iken fal baktırmıştım..Geçen kış başı idi...Burcu için gitmiştim o olmadığı için boş dönmeyeyim diye ona baktırmıştım.Yani ismini daha önce duymamıştım bir yerlerde...falı fena değildi ama dediği hiçbirşey olmadı üstüne tersi durumlar yaşadıklarımda oldu diyebilirim...iş konusunda dediklerinin tam tersi oldu aşk zaten salladıklarıyla kaldıherneyse konum bu değil ben nil'i hiç samimi bulmuyorum..çünkü kafede 20tl fal bakan bayan kafeden ayrılır ayrılmaz fiyatını 2 ye katladı..oda yetmedi üstüne kalktı yok efendim yıldıznamede bakıyormuş...yani 40 tl de yetmedi 60tl de yıldızname deyip fiyatını 100 tl ye katladı...Sizde bu bayan şimdi samimi ve iyi yürekli mi dir?Bence değil..Kendini uyanık zanneden bir insan benim nazarımda....
İkinci olarak Olgu hanım...Ona da acıbadem de iken baktırmıştım...Bana eski erkek arkadaşın sana ulaşmaya çalışacak şu şu yollarla dedi...evet eski erkek arkadaşım ulaştı bana ama malesef eskinin eskisinin eskisi..Yani 3.eski :)o zaten 6 ayda bir ulaşmaya çalışıyor..fakat bana bu yeni bitmiş olan ilişki diye anlatmıştı...sonra bir gece 1 erkek arkadaşından haber gelicek 1 yere eğlenmeye gideceksin ve çok egleneceksin demişti...evet gittim ve eğlendim..yanlız benim çok erkek arkadaşım var nerdeyse hergece eğlenmeye bir yerlere davet edilirim ve gider çok eğlenirim...Şimdi olgunun falı çıktımı bende..Ben bilemedim takdir sizin...Bu bayanda kafede 35tl alırken bir anda kafeyi bırakıp evde bakmaya başladı fiyatını da 50tl ye çekti...Bana göre buda çok samimiyetsizce bir davranış...
Fal bu garantisi olmayan iş...Kalkıp fiyat katlayıp bu işten kazanç sağlamaya çalışan insanları ben şahsen samimiyetsiz buluyorum...
Çok haklısın ben en iyisi uzun süre baktırmıyım.Ben zaten baktırdığım falcılardan ağzımın payını aldım.Hepsinin mi dedikleri olmaz ya da tersi çıkar bilemedim ki.Üstüste baktırınca bir de işler yolunda gitmiyor olacak şey olmuyor.Çok yaşadım bunu.
Aman aman diyim Arzuhal Tolga,Üçvakit Didem,Cafe Bi Melek Sevda,Falcı Ayhan hepsi foss
merhaba, gamze hanımın numarasını özelden bana yazar mısınız? Acil lütfen.
Geçen sene erkek arkadaşımdan ayrıldığımda üzüntüden sardım bu falcılara nerdeyse 9-10 ay gitmediğim falcı kalmadı..Birinin bir dediği olmadı..üstüne o kadar olumsuzluklar yaşadım ki işimi bile kaybettim...Ciddi anlamda Fal baktırmanın zarardan başka yararı yok...Hayatına olumsuzluk mu çekmek istiyorsun,işlerin terse mi dönsün istiyorsun buyur fal baktırmaya...
4-5 aydır kestim fal baktırmayı inanırmısın hayatım mutluluklarla dolmaya başladı..Oturuyorum dualarımı okuyorum..Allaha herşey için şükrediyorum...ve fal aklıma gelince ona vericeğim para ile markete gidip salam,sosis..ne varsa alıp, mahalledeki kedi ve köpekleri toplayıp besliyorum..Öyle mutlu oluyorum ki onları seyrederken...:)Herkeze de tavsiye ederim.
İlhan beye giden bilen varmi?
Yosunum İlhan bey ben de foss bilgin olsun. Oyle hayatini falan soylemiyor insana taaa kartala kadar gittim. ne yaptigini ben de anlamadim .
Gecen gun Bayanpetegin de tanidigi Neslihana gittim cok daha basariliydi. Arapca okuyup uc harflilerin soylediklerini turkceye ceviriyo anlatiyo sana. Ama bu isler artik ne kadar dogru bilemiyorum.
Hani uc harfliler ustumuze bir sicrasa Allah muhafaza birde onlardan kurtulmak icin hoca hoca gezicez
taksim melekler kahvesine birçok kez gittim,şişman bir bayan vardı hiçbirşey bilmedi ve gayet kısa kesti.ama şengül var çok feci bakıyor,arkadaşımın anne babasının boşanacaklarını mahkemenin devam ettiğini bilmişti,ancak onda çok sıra oluyor diğerleri boş dururken o kadını saatlerce beklemeniz gerekiyor... erkekler orta derecede eşcinsel olanlar çok güzel bakıyor,ancak sizi şaşırtacak kadar değil.. tarot falı kahveden daha çok çıkıyor ve daha uzun sürüyor bu cafede
Arkadaşlar bugün Damlalar Cafe Tuğba'yı denedim, memnun kalanınız oldu mu? Çok hızlı konuşuyor, dinlerken yoruldumAma fena değildi sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?