İstanbul'da Fal - Falcılar

yarın arkadasımla taksımde bulusup bırseyler ıcecegız .

gitmişken belkı falda baktırırız .bı kadınlar kahvesıne ugrarsak eger

remzıye mı yoksa dılek mı dersınız kızlar ?

yarın arkadasımla taksımde bulusup bırseyler ıcecegız .

gitmişken belkı falda baktırırız .bı kadınlar kahvesıne ugrarsak eger

remzıye mı yoksa dılek mı dersınız kızlar ?

2 side birbirinden kötü.. Dilek eline kağıt verir yaz yaz der oturur sallarda sallar..ne geçmiş ne an ne gelecek hiç birşey yok..Arada soru sormaya kalkarsın Sen su yaz deyip azarlar..Remziye desen tüm falı harf bulacam diye geçirir.Tüm alfabeyi sıralar..arada da kendini övüp durur..Başka da birşey yok((

Son düzenleme:

remzıye'ye aslında ben bır kere baktırmıstım .

hanı ben de isim analızı fılan yapmamıstı .ılk falında ben de

an ve gecmıste basarılıydı,gelecek için soyledıgı seylerı yasamıstım .

2.kez baktırmamıstım cunku ilk falının cıktıgını ama 2.falının cıkmadıgını

duyunca denemedım ben de .yanı ben baktıralı 7-8 ay olmustur herhalde :)

sen cok yenı baktırdın sanırım ,kotuyse gıtmıyım o zaman .

Aynen aman kizlar hastayken fln gidersiniz kovulursunuz dikkat edin padisahin huzuruna cikiyorsunuz lutfen ona gore hazirlikli gidin :)))

Isterse prenses falcısı olsun hıcccc gıtmem zaten ünlü falcı olsaydı burda bızden kaçmazdı ama bazen çıkıyor böyle bır ıkı kışı yok zorla randevu alınırmışda yok kımseye bakmazmış sen kımsınde sana baktıralım ben burda şu falcılarn bıraz abartıldıgını duşunenlerdenım çünkü forumda bı ara reklamı olan nıl , olgu, cezmı,elmira,şebnem hepsının fıyatı 60 uzerınde ve para tuzağı oldukları apacaık belli ben neden nıle gıtmedım Kadıköy'de oturmama rağmen neden şebneme baktırmıyorum cunki güvenmıyorum ha bu forumda bazı ısımler car onlar gönder tavsıye etseydı gıderdım o ısımlerde çok fazla yorum yapmadığı ıcın ve hep bı üye oluyor bırı ıptal oluyor ben kendı şahsı görüşüm :)

iyi pazarlar kızlar, tavsiye alabileceğim su veya iskambil falcısı bulamadım :)) şimdide eski falcılara dönüş yapıcam bu gidişli sizden birşey sormak istiyorum taksimde fransız sokağında dilek diye bir bayan var ofis gibi biyerde randevu ile calısıyor hatırladıgım kadırla 10dk 20tl ymi ne bakıyordu hiçbirşey içmiyorsun ellerini masaya koyup o sana sölüor bu dediğim bayana giden oldumu hiç aranızda? ben cook uzun zamn önce gitmiştim ve hatırlayamıyorum neler dediğini çünkü o an çok ciddiye almamıştım fakat suanki durumu filan bilmişti.

Çok haklısın ben en iyisi uzun süre baktırmıyım.Ben zaten baktırdığım falcılardan ağzımın payını aldım.Hepsinin mi dedikleri olmaz ya da tersi çıkar bilemedim ki.Üstüste baktırınca bir de işler yolunda gitmiyor olacak şey olmuyor.Çok yaşadım bunu.

Aman aman diyim Arzuhal Tolga,Üçvakit Didem,Cafe Bi Melek Sevda,Falcı Ayhan hepsi foss

Geçen sene erkek arkadaşımdan ayrıldığımda üzüntüden sardım bu falcılara nerdeyse 9-10 ay gitmediğim falcı kalmadı..Birinin bir dediği olmadı..üstüne o kadar olumsuzluklar yaşadım ki işimi bile kaybettim...Ciddi anlamda Fal baktırmanın zarardan başka yararı yok...Hayatına olumsuzluk mu çekmek istiyorsun,işlerin terse mi dönsün istiyorsun buyur fal baktırmaya...
4-5 aydır kestim fal baktırmayı inanırmısın hayatım mutluluklarla dolmaya başladı..Oturuyorum dualarımı okuyorum..Allaha herşey için şükrediyorum...ve fal aklıma gelince ona vericeğim para ile markete gidip salam,sosis..ne varsa alıp, mahalledeki kedi ve köpekleri toplayıp besliyorum..Öyle mutlu oluyorum ki onları seyrederken...:)Herkeze de tavsiye ederim.

Geçen sene ben de erkek arkadaşımdan ayrıldığım için fala sardım Her şey ama her şey ters düz oldu.Okul mu dersin aşk hayatı mı dersin aile ilişkileri mi dersin?Yolunda gidenler bile çığrından çıktı..Çizdikleri pembe tabloyu kafama geçirdi yaşadıklarım resmen Ama söylenenlerin tam tersi mi çıkar böyle bir şey yok,bir de öyle olacakmış gibi beklentiye giriyorsun ya allah affetsin..Bu ara yine dayanamıyorum ama tutacağım kendimi

Şöyle de bir gerçek var geçmişi ve anı bilebiliyorlar,ama gelecek tamamen tahmin ve sallama.Ha 1 tane dediği oluyor diye biz de bir şey sanıyoruz.Bağımlılık yapıyor bir de:105: Ayy Allah kurtarsın,o paralarla senin dediğin gibi kendimize ve çevremize bir sürü şey yaparız.Ben de bir sürü kitap aldım okuyorum,bundan sonra yılda bir anca giderim:93:

Son düzenleme:
İlhan beye giden bilen varmi?

Yosunum İlhan bey ben de foss bilgin olsun. Oyle hayatini falan soylemiyor insana taaa kartala kadar gittim. ne yaptigini ben de anlamadim .

Gecen gun Bayanpetegin de tanidigi Neslihana gittim cok daha basariliydi. Arapca okuyup uc harflilerin soylediklerini turkceye ceviriyo anlatiyo sana. Ama bu isler artik ne kadar dogru bilemiyorum.

Hani uc harfliler ustumuze bir sicrasa Allah muhafaza birde onlardan kurtulmak icin hoca hoca gezicez

kimdir bu neslihan canım biraz bahsedermisin? nerede kaça bakıyor gelecek çıkıyor mu en önemlisi:)

Kızlar Taksim Asmin Cafe'deki Aslı'ya gidenleriniz var mı? Varsa nasıl buldunuz? Yarın bir arkadaşımla gitmeyi düşünüyoruz da..

duygu felaket bişey ya oranın sahibiyle bi sohbetimiz olmuştu bi ara arkadaşlarla gide gele akraba gibi olmuştuk. Adam artık halimize acıdığından mıdı rnedir bi gün kendisi söyledi duygu da iş yok diye.. sadece o an insanın zihninden geçen olmasını istediği şeyleri okuyabiliyo bunu da karşı tarafa olacakmış gibi aktarıyo demişti. Boş yani.

Arkadaşlar bugün Damlalar Cafe Tuğba'yı denedim, memnun kalanınız oldu mu? Çok hızlı konuşuyor, dinlerken yoruldum Ama fena değildi sanki?

Arkadaşlar bugün Damlalar Cafe Tuğba'yı denedim, memnun kalanınız oldu mu? Çok hızlı konuşuyor, dinlerken yoruldum Ama fena değildi sanki?

ben çok önce gitmiştim. dedikleri çıkmadı bana. ama taksim falcılarına göre iyi bence tuğba.
hatta ben o cafede barış ve sevince de gitmiştim. üçü de fena değil ama tuğbadan daha bi memnun kalmışım gibi hatırlıyorum.
ne dediğini hatırlamıyorum ama dediklerinin bana çıkmadığından eminim :)

Arkadaslar maltepede serpil denen bir falciya gideniniz veya duyaniniz oldu mu? Esmer zayif bir kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…