İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bugün andaça baktırdım bende falı çok kısa sürüyor yada bnm soracak çok sorum olmadığındanda olabilir :) anı geçmişi güzel bildi daha çok tarot üzerine yoğunlaşıyor gelecekle ilgili ekimin 2.haftasına kadar beklemmem gerek gelişme olursa yazarım:)

o kadar çok fransız sokağına içmeye giderim ki nasıl oldu da hiç görmedim orda falcı olduğunu ya da duymadım :S o kadar da açarım radarlarımı her gittiğim yerde falcı ararım buna rağmen gözümden kaçmış internete de yazdım çıkmadı. denemek isterdim açıkçası.

Peki cnm o nerde ve ne kadara bakio ?
Bnmde bildigim uc harflileri olan bi kadin var tam adresini bulmaya calisiyorum eger ona ulasamasam belki neslihani denerim..

denemek istersen biletişimi var ama denemek fayda degıl acaba cıkıyor mu :) ben bundan 2 sene once fılan gıtmıstım kendısıne hatta dakıkalaı calısıo yanında sekreter gıbı bırı var kapıda beklıo zaman doldugunda kapıyı açıp seansınız bıttı fılan dıodu:))

ben de bugun kadınlar kahvesı pelıne fal baktırdım .

hazır taksımdeyken baktıralım dedık ,öylesıne baktırdık

hakketen oylesıne bı fal oldu

an ve gecmıse hıc gırmedı .dırek gelecekten bahsettı

2-3 cumle ettı ,basından savar gıbı hızlıca fal baktı .

faldan bı beklentım yok ama guzel seyler soyledı

ıns dedıklerı cıkar .bana bı de dedı kı ; "benım fallarım

sasmaz goreceksın cıkacak"dedı .ıı bakalım cıkar ıns

pek umudum yok ama neyse :)

bu dediğin demet olabilir ki resmen bu forumda durma amacım ona gitmeyin demek oldu benim :)

sakın kızlar sakın sakın !!!!!

ha ama demet keleş değilse onu bilemem tabi

Hanimlar bu hatun evet suya bakiyor adami da tirsitiyor biraz neyse, 41 yasinda olmasina ragmen cok genc bir yuzu var. Esi izin vermediginden gizli bakiyor. Genalde cevahir avm deki stabucks da ya da mado da bakiyor. 50 tl.

Bu uc harflilere ilk karistiginda 9 ay koma seklinde kalmis kocasi uc cocuguyla kala kalanca bu uc harflilerle fal bakmasina cok fakir olmalarina ragmen izin vermiyormus. Ama annesi kanser oldugundan gizlice bakip para kazanip annesinin agrilarini dindirmek icin kullanilan bantlarini aliyormus.

Aslinda kurandan yildiznameye de bakiyormus hayatinda yasayacagin onemli tarihleri de soyluyormus ama ben baktiramadim yer musait olmadigindan.

Neslihanla ilgili bilgi bu kadar

bilgilendirme için tesekkur ederim bizimle iletişim bilgilerini paylaşman mumkun mu?

ewet bu neslihanın iletişim bilgilerini paylaşırsan sewiniriz canım ? umarım tanıdık olayı çıkmaz bunda da :) bir de sana dedikleri çıktı mı örnek werebilir miisin bizlere?

aslında iyi bakıyormuş güzelmişde şimdi fala 50 tl vermekle kalmaz bu iş, cunku cafeye cağırdıgınız falcılarında hesaplarını siz ödüyorsunuz :) hatunda starbucks ve madoya geliyormuş hesap biraz tuzlu olacak anlayacağınız evinde ofisinde fln baksaydı iyiydi

görüşmeyi kesicem senle ha!!! bana neden hiçbir şey söylemiyorsun acaba. yine kime baktırdın ya!!!!

ya geçen pazar diyom , bu arada hayatım biraz karıştı artık önemsediğim şeylerin sırası değişti

baktırdığım falcı kendime sakladığım kişi idi toplamda 44 tl ye mal oldu :) arkadasla hesabıda paylaşmıştıkta

işte 50 tl de falcıya verdiğini düşün toplam 74 lira bide yol paran hatta bide menu fln yesen 10-20 liraya 100 :))

sana falcı ücretiyle beraber ne kdra mal oldu bide kime baktırdın nasıldı ? :)

Allah'tan büyük restorantlarda otelde bakmıyor kesin bi maaşımız giderdi 50 tl derler hesap gelir 150 çay kahve yemek derken birde fal heyecanı :) :)

günaydın kızlar, uzun uğraş sonucu fal krizimi yenemedim ne yaptımsa olmadı son 3-4 gundur falla yatıp falla kalkıyordum burayıda takip ettım yeni bir falcı bulamadım dun göztepedeki gülsümü aradım ve bugun 5'e randevu aldım bakalım gülsümü tercih etmeme sebebım fiyatının çok yuksek olmasıydı fakat kendıme engel olamıyorum allahtan oda zam yapmamış :)) bakalımm nasıl olacak? neler sölicek meraktayımm..

işte 50 tl de falcıya verdiğini düşün toplam 74 lira bide yol paran hatta bide menu fln yesen 10-20 liraya 100 :))

sana falcı ücretiyle beraber ne kdra mal oldu bide kime baktırdın nasıldı ? :)

Valla ben gidene kadar cocuguna bir top dondurma ve su almis. Ben de kendime dondurma soyledim. Bu arada hesabi istemis ben dondurmami yerken o hesabi odedi ne olacak ben oderim falan dedim olmaz oyle sey dedi. Neslihani bu yuzden tekdir ettim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…