iyi pazarlar kızlar, tavsiye alabileceğim su veya iskambil falcısı bulamadım :)) şimdide eski falcılara dönüş yapıcam bu gidişli sizden birşey sormak istiyorum taksimde fransız sokağında dilek diye bir bayan var ofis gibi biyerde randevu ile calısıyor hatırladıgım kadırla 10dk 20tl ymi ne bakıyordu hiçbirşey içmiyorsun ellerini masaya koyup o sana sölüor bu dediğim bayana giden oldumu hiç aranızda? ben cook uzun zamn önce gitmiştim ve hatırlayamıyorum neler dediğini çünkü o an çok ciddiye almamıştım fakat suanki durumu filan bilmişti.
Yosunum İlhan bey ben de foss bilgin olsun. Oyle hayatini falan soylemiyor insana taaa kartala kadar gittim. ne yaptigini ben de anlamadim .
Gecen gun Bayanpetegin de tanidigi Neslihana gittim cok daha basariliydi. Arapca okuyup uc harflilerin soylediklerini turkceye ceviriyo anlatiyo sana. Ama bu isler artik ne kadar dogru bilemiyorum.
Hani uc harfliler ustumuze bir sicrasa Allah muhafaza birde onlardan kurtulmak icin hoca hoca gezicez
o kadar çok fransız sokağına içmeye giderim ki nasıl oldu da hiç görmedim orda falcı olduğunu ya da duymadım :S o kadar da açarım radarlarımı her gittiğim yerde falcı ararım buna rağmen gözümden kaçmışinternete de yazdım çıkmadı. denemek isterdim açıkçası.
Peki cnm o nerde ve ne kadara bakio ?
Bnmde bildigim uc harflileri olan bi kadin var tam adresini bulmaya calisiyorum eger ona ulasamasam belki neslihani denerim..
denemek istersen biletişimi var ama denemek fayda degıl acaba cıkıyor mu :) ben bundan 2 sene once fılan gıtmıstım kendısıne hatta dakıkalaı calısıo yanında sekreter gıbı bırı var kapıda beklıo zaman doldugunda kapıyı açıp seansınız bıttı fılan dıodu:))
demet keleş mi bilmiyorum fakat kilolu bir bayandı hatırladıgımbu dediğin demet olabilir ki resmen bu forumda durma amacım ona gitmeyin demek oldu benim :)
sakın kızlar sakın sakın !!!!!
ha ama demet keleş değilse onu bilemem tabi
Hanimlar bu hatun evet suya bakiyor adami da tirsitiyor biraz neyse, 41 yasinda olmasina ragmen cok genc bir yuzu var. Esi izin vermediginden gizli bakiyor. Genalde cevahir avm deki stabucks da ya da mado da bakiyor. 50 tl.
Bu uc harflilere ilk karistiginda 9 ay koma seklinde kalmis kocasi uc cocuguyla kala kalanca bu uc harflilerle fal bakmasina cok fakir olmalarina ragmen izin vermiyormus. Ama annesi kanser oldugundan gizlice bakip para kazanip annesinin agrilarini dindirmek icin kullanilan bantlarini aliyormus.
Aslinda kurandan yildiznameye de bakiyormus hayatinda yasayacagin onemli tarihleri de soyluyormus ama ben baktiramadim yer musait olmadigindan.
Neslihanla ilgili bilgi bu kadar
Hanimlar bu hatun evet suya bakiyor adami da tirsitiyor biraz neyse, 41 yasinda olmasina ragmen cok genc bir yuzu var. Esi izin vermediginden gizli bakiyor. Genalde cevahir avm deki stabucks da ya da mado da bakiyor. 50 tl.
Bu uc harflilere ilk karistiginda 9 ay koma seklinde kalmis kocasi uc cocuguyla kala kalanca bu uc harflilerle fal bakmasina cok fakir olmalarina ragmen izin vermiyormus. Ama annesi kanser oldugundan gizlice bakip para kazanip annesinin agrilarini dindirmek icin kullanilan bantlarini aliyormus.
Aslinda kurandan yildiznameye de bakiyormus hayatinda yasayacagin onemli tarihleri de soyluyormus ama ben baktiramadim yer musait olmadigindan.
Dilek'in telefonunu gonderir misin?
madoda 3 türk kahvesi
3 çay
24 tl ödedim en son :) geçen pazar orda fal baktırdımda
madoda 3 türk kahvesi
3 çay
24 tl ödedim en son :) geçen pazar orda fal baktırdımda
görüşmeyi kesicem senle ha!!! bana neden hiçbir şey söylemiyorsun acaba. yine kime baktırdın ya!!!!
işte 50 tl de falcıya verdiğini düşün toplam 74 lira bide yol paran hatta bide menu fln yesen 10-20 liraya 100 :))
sana falcı ücretiyle beraber ne kdra mal oldu bide kime baktırdın nasıldı ? :)
işte 50 tl de falcıya verdiğini düşün toplam 74 lira bide yol paran hatta bide menu fln yesen 10-20 liraya 100 :))
sana falcı ücretiyle beraber ne kdra mal oldu bide kime baktırdın nasıldı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?