İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla ben gidene kadar cocuguna bir top dondurma ve su almis. Ben de kendime dondurma soyledim. Bu arada hesabi istemis ben dondurmami yerken o hesabi odedi ne olacak ben oderim falan dedim olmaz oyle sey dedi. Neslihani bu yuzden tekdir ettim ben.

bilgi için saol cnm anlayışlı kadınmış ama cevahir çok kalabalık ve de sesli onu da geçtim bana uzak... nese başka falcıda deneceğiz şansımızı bu da bana uymadı :)

Abi bu gerçek mi 50 tl fal,hani cafe falcılarina fal baktırinca en azindan bi kahve içtim,biraz da kafa dağıttım diyo da insan ki cafe falcılarindan da hiç umudum kalmadi artik ama hem cevahire git,hem 50 tl öde,bi de o gün hesabı kendi ödemiş,belki hep öyle olmaz,bizim de ödemeniz gerekebilir,çok pahalıya patlar,fal gibi elle tutulmayan bişey için çok masraflı geldi bana

Yaa kızlar tarottan anlayan biri desin bakıyım bana birinden yüklü miktarda alacagım var gülşene gittigimde kartlarda (şimdi int.den baktıgımda ) tılsım kartı çıktı ancak gülsen bana bu parayı almakta çok ama çok zorlanacagımı söyledi, iyi ama benim kartlarım ters çıkmadı ki ???? bu konuda yorum yapacak var mıdır?

cok guzel elektrıgı var bu kadının,bugun bı arkadasımla konustuk o ne soyledıyse aynısı cıktı,kadında haklı okadar cok gıttımkı artık hayat hıkayemı ezberledı :) vallaha olsun onun yanından kalktıktan sonra mutlu ayrılıyorum yaa bunun ıcın ble gıdılmeye deger bence.... bana cok ıyı gelıyo onun enerjısı.

tılsım kaçlısı cıktı canım? benım bı ara tarot kartlarım vardı ugursuzluk getırıyo dıye cope atmıstım,kı gercektende tarot ugursuzlugu denılen bısey var? ters ın anlamları genelde olumsuzdur eger cıkan kartın tılsım 5lı sı ıse eger ondan para gec gelecek demıs olabılır gulsen..

doğru canım haklısın gitmeye karar verdiğimde isterim senden numarasını çok saol. sen yedikulenin ordaki aysele gidicektin gidebildin mi?

Son düzenleme:

merhaba ,
o dediğinize kitap aralatmak mı denıyor memelkette bırı var bızım akrabamızda oda yapıyo yıldızname gıbı ama kuran ı kerımden okuyarak yapıyordu. galıba ona denıyor :)

Aaa gerçekten tarot kartları ugursuzluk mu getiriyor, bilmiyordum dogrusu, soruyla ilgili birkaç kart çektim ve hepsinde tılsım dedikleri yuvarlak içinde yıldız vardı ama kaclısı geldi bilemiyorum

cnm aysel hn. numarası falan var mı randevu alınıyor mu bu hafta sonu gitmeyi istiyorum kalabalık olursa elim boş dönmüyeyim teşekkürler

valla tam iletişim bilgilerini öğrensek,çok makbule geçicek,en azından kilisenin adını bilsek,o yörede çok fazla kilise var diye biliyorum ben

bu aysel hanım cok mu ıyı kızlar ya gercekten adam gıbı fal bakan bırı var mı acaba cok merak edıyorum varsa lıutfen yazın

ay evet yaaa,nasıl bakıyo,ne yapıyo,ne diyo?çok mu iyi?yeri yurdu tam olarak nerededir?hatun şehir efsanesine dönüştü Bi tanışsak da anlasak cidden iyi mi?bi gitsem herkesle paylaşıcam sonucu ama tam yerini anlayamadık bi türlü,z.burnundan samatyaya giden kilisenin orda????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…