Valla ben gidene kadar cocuguna bir top dondurma ve su almis. Ben de kendime dondurma soyledim. Bu arada hesabi istemis ben dondurmami yerken o hesabi odedi ne olacak ben oderim falan dedim olmaz oyle sey dedi. Neslihani bu yuzden tekdir ettim ben.
Yaa kızlar tarottan anlayan biri desin bakıyım bana birinden yüklü miktarda alacagım var gülşene gittigimde kartlarda (şimdi int.den baktıgımda ) tılsım kartı çıktı ancak gülsen bana bu parayı almakta çok ama çok zorlanacagımı söyledi, iyi ama benim kartlarım ters çıkmadı ki ???? bu konuda yorum yapacak var mıdır?
denemek istersen biletişimi var ama denemek fayda degıl acaba cıkıyor mu :) ben bundan 2 sene once fılan gıtmıstım kendısıne hatta dakıkalaı calısıo yanında sekreter gıbı bırı var kapıda beklıo zaman doldugunda kapıyı açıp seansınız bıttı fılan dıodu:))
Arkadaslar eski gemi kafeden dilegin telini bilen var mi?
O zaman onu bilemicem dedigin mantikli ama herkesin kaderide farklidir.Ama ablama adamin dedigi bisi cikti o adamin.Tek aklimda o kalmis benim. Bide o zaman dua yazip vermisti kagida. Ama para karsiligi yapmiyodu adam bunu. Hayrina yapiyodu.boyle kitaptan okuyodu bisiler inceliyodu filan. Annem yildiznameye herkes bakamaz derdi. Cok oneren olduda annem illa o adama gityi
o yol üzerinde bir tane kilise var galiba yedilule zindanlarından samatyaya cıkarken ilk kilise
tılsım kaçlısı cıktı canım? benım bı ara tarot kartlarım vardı ugursuzluk getırıyo dıye cope atmıstım,kı gercektende tarot ugursuzlugu denılen bısey var? ters ın anlamları genelde olumsuzdur eger cıkan kartın tılsım 5lı sı ıse eger ondan para gec gelecek demıs olabılır gulsen..
cnm aysel hn. numarası falan var mı randevu alınıyor mu bu hafta sonu gitmeyi istiyorum kalabalık olursa elim boş dönmüyeyim teşekkürler
cnm aysel hn. numarası falan var mı randevu alınıyor mu bu hafta sonu gitmeyi istiyorum kalabalık olursa elim boş dönmüyeyim teşekkürler
randevu alınmıyor 12den önce gidersen çok beklemezsin bende malesef numarası yok
slm dilek şimdi bakırköy de sunrise cafede bakıyor ben orda baktırdım bide dedikleri sana çıktı mı
bu aysel hanım cok mu ıyı kızlar ya gercekten adam gıbı fal bakan bırı var mı acaba cok merak edıyorum varsa lıutfen yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?