Ben uc sene once baktirmistim, su kadar soyleyim arada baska kimseyede baktirmadim ve baktirmak icin onu ariyorum zaten...bilemiyorm benle elektrikten mi yuzde cokkk yuksekti..
ay evet yaaa,nasıl bakıyo,ne yapıyo,ne diyo?çok mu iyi?yeri yurdu tam olarak nerededir?hatun şehir efsanesine dönüştüBi tanışsak da anlasak cidden iyi mi?bi gitsem herkesle paylaşıcam sonucu ama tam yerini anlayamadık bi türlü,z.burnundan samatyaya giden kilisenin orda????
aynen bende cok merak ediyorum tarif edilen yere yakın sayilirim tam nere anlayamadim ki
bi anlasak ihya olucaz ama ulaşılması güç doğrusu,kilisenin adını dahi öğrenemedik,sokaklarda fellik fellik aysel hanım da aranmaz kiBen bi anlasam anında damlıycam da olamadı bi türlü
ben yarin arastiricam samatyada oturan bi tanidigim var yarin haberdar ederim ins.
merhaba ,
o dediğinize kitap aralatmak mı denıyor memelkette bırı var bızım akrabamızda oda yapıyo yıldızname gıbı ama kuran ı kerımden okuyarak yapıyordu. galıba ona denıyor :)
Aaa gerçekten tarot kartları ugursuzluk mu getiriyor, bilmiyordum dogrusu, soruyla ilgili birkaç kart çektim ve hepsinde tılsım dedikleri yuvarlak içinde yıldız vardı ama kaclısı geldi bilemiyorum
bi anlasak ihya olucaz ama ulaşılması güç doğrusu,kilisenin adını dahi öğrenemedik,sokaklarda fellik fellik aysel hanım da aranmaz kiBen bi anlasam anında damlıycam da olamadı bi türlü
tekrar gittiğimde cadde sokak ismine mutlaka bakarım burdan paylaşırım
ay evet yaaa,nasıl bakıyo,ne yapıyo,ne diyo?çok mu iyi?yeri yurdu tam olarak nerededir?hatun şehir efsanesine dönüştüBi tanışsak da anlasak cidden iyi mi?bi gitsem herkesle paylaşıcam sonucu ama tam yerini anlayamadık bi türlü,z.burnundan samatyaya giden kilisenin orda????
çok sağ ol,ne diyiym,şu günlerde bi öğrenebilseydik iyiydi,sıkıntılarım var,iyi gelirdi diye düşünüyorum ama anlaşılan çok yakın bi zamanda öğrenemiycez,bi de nasıl?memnunsun sen galiba?
canım ben bı sıte de okumustum tarot lanetı dıye,bılmıyorum ama tarot kartları bana ugursuzluk getırdı gercektende,cunku bu uc harflıler alemı okadar farklı bı alem kı... bırıyle alakalı bısey hıssetmenın bedelını senden cok agır bı sekılde fazlasıyla alır..
su falına bakıyor gideni getiriyor bağlıyor bişeyler yapıyor ama ben hiçbir şey yaptırmadım o konuda bir tavsiyem yok ben balata gitmiştim 2 yıllık bir ilişkim vardı herşey çok güzeldi adamın verdiklerini yaptığımdan beri adam beni aramıyor onu bozdurmak için uğraşıyorum biraz bekle dedi tekrar gidicem
salih hoca zamanında iyiymiş ama şimdi herkese aynı şeyleri söylüyo benden size tavsiye uzak durun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?