İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben uc sene once baktirmistim, su kadar soyleyim arada baska kimseyede baktirmadim ve baktirmak icin onu ariyorum zaten...bilemiyorm benle elektrikten mi yuzde cokkk yuksekti..

ben iki ay kadar once baktirdim bildigi seyler oldu ama gelecek cikmadi. bu arada kursunda dökuyormus

aynen bende cok merak ediyorum tarif edilen yere yakın sayilirim tam nere anlayamadim ki

aynen bende cok merak ediyorum tarif edilen yere yakın sayilirim tam nere anlayamadim ki

bi anlasak ihya olucaz ama ulaşılması güç doğrusu,kilisenin adını dahi öğrenemedik,sokaklarda fellik fellik aysel hanım da aranmaz ki Ben bi anlasam anında damlıycam da olamadı bi türlü

bi anlasak ihya olucaz ama ulaşılması güç doğrusu,kilisenin adını dahi öğrenemedik,sokaklarda fellik fellik aysel hanım da aranmaz ki Ben bi anlasam anında damlıycam da olamadı bi türlü

ben yarin arastiricam samatyada oturan bi tanidigim var yarin haberdar ederim ins.

herkesin dilinde olduguna gore var bırseyler :)) hadı bakalım kım bulursa yazsın artık cafe falcılarına guvenmıyorum cıdden bu ısı yapanlar var ama nerde :)

merhaba ,
o dediğinize kitap aralatmak mı denıyor memelkette bırı var bızım akrabamızda oda yapıyo yıldızname gıbı ama kuran ı kerımden okuyarak yapıyordu. galıba ona denıyor :)

Valla annem yildizname diyodu. Evet Kuran dan bakiliyormus babama sordum.ben cocuktum cok hatirlamiyodum detayini.Dua da okunuyor. Dua da yaziliyor. Bide sadece anne degil baba adida soruluyomus.herkes bakamiyo derken da Kuran dan bakildigi icin dedim. Benim dedigim kisinin dedelerinden geliyomus yildizname bakmak. Onlarin evlerine dede ocagi deniliyomus. Ben bu nedenle falcilarinkine inanmam acikcasi.ha birde bunun Karsiliginda para kabul edilmezmis dogru degilmis.yani bu kisinin evine giderken atiyorum 1 kilo sutde alinabilir. Gonlunden ne koparsa olayi...

Aaa gerçekten tarot kartları ugursuzluk mu getiriyor, bilmiyordum dogrusu, soruyla ilgili birkaç kart çektim ve hepsinde tılsım dedikleri yuvarlak içinde yıldız vardı ama kaclısı geldi bilemiyorum

canım ben bı sıte de okumustum tarot lanetı dıye,bılmıyorum ama tarot kartları bana ugursuzluk getırdı gercektende,cunku bu uc harflıler alemı okadar farklı bı alem kı... bırıyle alakalı bısey hıssetmenın bedelını senden cok agır bı sekılde fazlasıyla alır..

su falına bakıyor gideni getiriyor bağlıyor bişeyler yapıyor ama ben hiçbir şey yaptırmadım o konuda bir tavsiyem yok ben balata gitmiştim 2 yıllık bir ilişkim vardı herşey çok güzeldi adamın verdiklerini yaptığımdan beri adam beni aramıyor onu bozdurmak için uğraşıyorum biraz bekle dedi tekrar gidicem

çok sağ ol,ne diyiym,şu günlerde bi öğrenebilseydik iyiydi,sıkıntılarım var,iyi gelirdi diye düşünüyorum ama anlaşılan çok yakın bi zamanda öğrenemiycez,bi de nasıl?memnunsun sen galiba?

ben 10 yıldır biliyorum kendisini ayrıldığım eşimle arkadaştım bana onunla evlenip ayrılacağımı söylemişti aynen çıktı sıkıntıların varsa nazar vs gibi rahatlatıyor bana iyi geliyor umarım gidenlerede yardımı olur burdan duyup gittiklerim hep hayal kırıklığına ugrattı balata kesinlikle gitmeyin olanıda mahvetti

tarot kartları iin bende duydum kesinlikle bakmayın baktırmayın uğursuzluk getiriyor diyorlar birde üzerine üç harfli musallat oluyormuş

salih hoca zamanında iyiymiş ama şimdi herkese aynı şeyleri söylüyo benden size tavsiye uzak durun.

Kızlar bugün arkadaşımla beraber Taksim'de ASMİN CAFE'de fal baktırdık. BUKET ve Aslı'yı çok övüyodu kimi, kimi de İranlı Meryem'i ancak tamamen bir fiyaskoydu. Öncelikle Buket'e tarot ve kahve falına baktırdık ancak ben gittiğimde daha önceden artık baktıra baktıra falcılara tüyo vermeme konusunda tedbirli olduğumdan bana anlatırken ne bir mimik yaptım ne ses tonumla falan onaylar gibi yada reddeder gibi bir bakış.. Haliyle sürekli soru sormak zorunda kaldı.
Zaten doğum tarihini alarak fala başlıyor yani burcunu bilerek dolayısıyla karakterinle ilgili analiz yapması az çok normal bişey.
İkincisi yoğunlaşmamı istediğin biri var mı diyor. E bu da falın anahatlarını oluşturucak bir ipucu zaten. Ona göre ordan istediği gibi alır başını gider.
Sonra iki kardeş misiniz dedi hayır dedim. Bu defa da demek annen önceden düşük yapmış ondan iki gözüküyor falan dedi. E o zaman 3 kardeş görmesi lazım çünkü annem daha önce 2 kere düşük yaptı, bu da 3!
Sonrasında okuduğum bölümü sordu.
Sonrasında da annenle baban arasında mesafe var mı! E daha ne olsun allahaşkına? Daha ona anlatıvak ne kalıyor bunca şeyi sorduktan sonra.

Kızın biri de Meryem'e baktırdı su falı. 4-5 cümleyle geri göndermiş 30 lirası çöpe gitti garibimin. Bir de sözde faldan memnun kalmayınca sadece 5 lira kahve parası alıyorlardı. Ben öyle bişey söylemedim tabi o saatten sonra uyduruk da olsa bakılmış edilmiş ne denir. Ama bir daha da son olur zaten 2 senedire fal baktırmıyordum. 2 sene sonra bi fiyaskoyla karşılaştım tamamen fal defterini kapadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…