İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim bu hangi duygu bahsettigin? taxim de mi claisyor? bakirkoyde falanmi?

Son düzenleme:
SÖYLEDİĞİN İYİ OLDU CYRİSTAL,KÖTÜ OLANLARI BİLELİM Kİ HİÇ VAKİT,PARA HARCAMAYALIM,GERÇİ BENİM CAFELERDE HARCYACAK NE PARAM NE VAKTİM KALMADI AMA NE YALAN SÖYLİYM BAZEN NİYETİ BOZUCAK OLUYORUM,NE ZAMAN NİYETİ DE BOZUP GİTMİŞSEM FALCI 5 DK BİŞEYLER ZIRVALAYIP SANKİ BAŞINDAN SAVIYO,ŞU AYSEL HNMI Bİ BULSAM DA ONU DA DENESEM

En Çok kimden memnun kaldın ? Tavsiye edeceğin biri varmı

kizlar laf cafe cigdem hakkinda ne dusunuyirsunuz

Wala ben baktırmadım bana biraz suratsız geldi sewmem enerjisi negatif olanları arkadaşım baktırdı ona olması imkansız şey söylemiş biraz ipucu vereyim sevdiği adamın boşanıp onla evleneceğini ama olmayacağını herkes biliyor banada pek inandırıcı gelmedi zaten adamda aramıyor artık arkadaşımı dedikleri çıksaydı ben burda yazarsın B'nde orda kuzeye baktırdım bana çok iyi bakmadı faldan çok sohbet gibi gelmişti zaten söylediklerini ben unuttum :) dikkte almadım öğüt veren falcılarn hiç sevmem zaten :)

yıllar önce melekler kahvesinde bi kadına baktırmıştım ondan çok memnun kalmıştım ama bi kez kısmet oldu bidaha çok aradım o kadını adını da bilmiyordum tarif ediyodum falan her seferinde ama bulamadım maalesef. Ve bana geçmişi de geleceği de net olarak söyleyen ve her dediği çıkan tek kadındı. Kolay bakamıyolar da bana burcumdan mıdır yoksa tam inancım olmadığından mı artık bilemiyorum o kadarını :)

he bi de avcılara orta şeker diye bi cafe'de oya hanım vardı 2 sene öcne baktımıştım öyle toz pembe bi tablo çizmiyodu olumsuzları da söylüyodu ve doğru konuşuyodu ama ikinci sefer gittiğimde o da bozdu ilk gidişimde doğru gelmişti sadece söyledikleri.

aslına bakarsan hepsi para tuzağı bugün 4-5 tane tutmayan cümle için 30 lira bayılan kıza kendimden daha çok içim acıdı. Kandırıyolar insanları hayal, umut satarak para kazanıyolar. Bak git karşılarında ağzını açma tepki verme, mimik falanda yapma iki kelimeyi bi araya getiremiyolar. Ama ağzını arayıp laf toplayabilirlerse bi şekilde yada yüz ifadenden aldıkları gazla konuştukça kandırıyolar insanları. Bi de bahane bulmuşlar yok elektrik alamadım, yok inancı yoktu duvar örmüştü ondan ona bakamadım falan filan. Arkadaş ortamında olursa ne ala da olmazsa bunlara para vermek yazık günah. Ona vereceği parayla insan gitsin bi hayır yapsın ne biliyim bi açı doyursun yada bi hayvanı falan dileği varsa eminim daha çabuk gerçekleşir yada hakkında daha hayırlı başka bir işe vesile olur böylelikle ama falla değil. Olacak olan zaten olur, fal baktırınca bişey değişmiyor aksin insan daha büyük yıkım yaşıyor 2 sene öncesine kadar sürekli baktırıyordum hep daha da hüsran oluyordu sonu. Neden? Çünkü ister istemez inanıyorsun yada inanmak istiyorsun çizdiği pembe tabloya sonra olmayınca haliyle ruh halinde daha fena oluyor. Enerjimi fal yerine başka şeylere harcasaydım o dönem eminim daha iyi şeylerle karşılaşır daha hayırlı şeyler yaşardımi. Ama o da bi dönem işte oluyor, olması gerekiyor belki de. 2 senedir ilk defa bugün baktırdım onda da her zamanki gibi pişman oldum. Yazık günah boşverin.

Hım sende benim gibisin desene B'nde kolay tatmin olmayanlardanım :)hele ağzından laf alanları hiç sevmem B'nde ne için para veriyoruz insan çok baktırınca kolay memnun olmuyor

ben bi kaç kez baktırdım anı karakter analizi süper ama gel gelelim dedikleri çıkmıyor bide tam tersi çıktı şaşaırdım. çok sıra oluyor en az 3-4 saat bekliyorsun o kadar kişi geliyor bekliyor anlamadım ne iştir bende mi acaba bir sorun var diye sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim cnm cevabın için

yıldız toplamak kitap aralatmak aynı anlama gelıyor bızımkılerın dılınde :) evet pra almıyorlar annemler çarsıdan bısıler alıp gıderlerdı gonullerınden ne koparsa :) bana da baktı bakalım soyledıklerı cıkacak mı anneme ve abıme dedıklerı cıktı cıkacaklarıda vardır belkı ama ben daha bısey gormedım :) hayırlısı ...

gururlu3434 mesaj kutun dolu oldugu için ulaşamadım sana, konuştugumuz konuyu mutlaka yap, bana da haber ver, sen görüşene kadar ben görüşürsem konusunu edicem ki başkasına yapmasın aynı şeyi.

ya gittik ettik falan diosunuz ama o kdr soruyorum kimse ne adresini söylüyor ne adını sanını...
o zmn ne anlamı kalıoki burda bahsetmenizin :) amaç birbirimize yardımcı olmak

kızlar aysel hn mın adresini bulmuş bulunmaktayım... Yedikule tren istasyonunda iniliyor yeşillikli bir sokaktan giriyomusuz klise varmış kliseye sırtını dön ilk sağdaki sokaktan gir orda kime sorsan söylermiş. para olarakta 10-20 ne verirsen alıyormuş

çok saol cnm iyi yapmışsın bizi aydınlattın baya merak konusu olmuştu... ben haftaya salı gunu hastanede işim var öğleden sonra gidebilirim ztn ihtiyacımda vardı cafe falcılarını duymaktan sıkılmıştım biraz değişiklik olsun :)

Bu kadını çok merak ettim :)Fiyat açısından samimi geldi..Ne verirsen alması:)Yanlız anlamadım fal mı bakıyor yoksa hoca diye mi takılıyor acaba?Giden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...Falcı ise denemek isterim:)

Canım dedikleri çıksaydı buraya yazardım ben o Cafe'ye gittiğimde en çok Çiğdem negatif geldi bana o yüzden içime sinmedi bide arkadaşım baktırdı ama kızın kafası karıştı yani kısacası anı biliyor geçmişide gelecek yok zaten falcıya rahatlamak için kafa dağıtmak için birde tabiki duymak istediklerini duymak için gidilir ben fala başlamadan ne görüyorsan söyle çekinme diğenlerdenim aslında biraz azaltmak gerekiyor bu fal olayını :)

ben de ctesi gidicem bi aksilik olmazsa

bu arada özelden msj yazan arkadaşlar özel msj hakkım yok ben daha gitmedim ctesi gidecem inş. gitmemdeki maksatta cafe falcıları işi ticarete döktü samimi gelmiyor belli dk belli ücretler bıktım dedikleri çıkmayınca söyleyince de senden kötüsü yok. bu kadın para konusunda ne verirsen alıyormuş ve su falı bakması cazip geldi evime de yakın sayılır o nedenle gitmeyi istiyorum. Gittiğm de düşüncelerimi sizle paylaşırım. gelmek isteyen olursa beraber gidebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…