duygu felaket bişey ya oranın sahibiyle bi sohbetimiz olmuştu bi ara arkadaşlarla gide gele akraba gibi olmuştuk. Adam artık halimize acıdığından mıdı rnedir bi gün kendisi söyledi duygu da iş yok diye.. sadece o an insanın zihninden geçen olmasını istediği şeyleri okuyabiliyo bunu da karşı tarafa olacakmış gibi aktarıyo demişti. Boş yani.
En Çok kimden memnun kaldın ? Tavsiye edeceğin biri varmıKızlar bugün arkadaşımla beraber Taksim'de ASMİN CAFE'de fal baktırdık. BUKET ve Aslı'yı çok övüyodu kimi, kimi de İranlı Meryem'i ancak tamamen bir fiyaskoydu. Öncelikle Buket'e tarot ve kahve falına baktırdık ancak ben gittiğimde daha önceden artık baktıra baktıra falcılara tüyo vermeme konusunda tedbirli olduğumdan bana anlatırken ne bir mimik yaptım ne ses tonumla falan onaylar gibi yada reddeder gibi bir bakış.. Haliyle sürekli soru sormak zorunda kaldı.
Zaten doğum tarihini alarak fala başlıyor yani burcunu bilerek dolayısıyla karakterinle ilgili analiz yapması az çok normal bişey.
İkincisi yoğunlaşmamı istediğin biri var mı diyor. E bu da falın anahatlarını oluşturucak bir ipucu zaten. Ona göre ordan istediği gibi alır başını gider.
Sonra iki kardeş misiniz dedi hayır dedim. Bu defa da demek annen önceden düşük yapmış ondan iki gözüküyor falan dedi. E o zaman 3 kardeş görmesi lazım çünkü annem daha önce 2 kere düşük yaptı, bu da 3!
Sonrasında okuduğum bölümü sordu.
Sonrasında da annenle baban arasında mesafe var mı! E daha ne olsun allahaşkına? Daha ona anlatıvak ne kalıyor bunca şeyi sorduktan sonra.
Kızın biri de Meryem'e baktırdı su falı. 4-5 cümleyle geri göndermiş 30 lirası çöpe gitti garibimin. Bir de sözde faldan memnun kalmayınca sadece 5 lira kahve parası alıyorlardı. Ben öyle bişey söylemedim tabi o saatten sonra uyduruk da olsa bakılmış edilmiş ne denir. Ama bir daha da son olur zaten 2 senedire fal baktırmıyordum. 2 sene sonra bi fiyaskoyla karşılaştım tamamen fal defterini kapadım.
kizlar laf cafe cigdem hakkinda ne dusunuyirsunuz
Canim bu hangi duygu bahsettigin? taxim de mi claisyor? bakirkoyde falanmi?
En Çok kimden memnun kaldın ? Tavsiye edeceğin biri varmı
En Çok kimden memnun kaldın ? Tavsiye edeceğin biri varmı
SÖYLEDİĞİN İYİ OLDU CYRİSTAL,KÖTÜ OLANLARI BİLELİM Kİ HİÇ VAKİT,PARA HARCAMAYALIM,GERÇİ BENİM CAFELERDE HARCYACAK NE PARAM NE VAKTİM KALMADI AMA NE YALAN SÖYLİYM BAZEN NİYETİ BOZUCAK OLUYORUM,NE ZAMAN NİYETİ DE BOZUP GİTMİŞSEM FALCI 5 DK BİŞEYLER ZIRVALAYIP SANKİ BAŞINDAN SAVIYO,ŞU AYSEL HNMI Bİ BULSAM DA ONU DA DENESEM
he bi de avcılara orta şeker diye bi cafe'de oya hanım vardı 2 sene öcne baktımıştım öyle toz pembe bi tablo çizmiyodu olumsuzları da söylüyodu ve doğru konuşuyodu ama ikinci sefer gittiğimde o da bozdu ilk gidişimde doğru gelmişti sadece söyledikleri.
Wala ben baktırmadım bana biraz suratsız geldi sewmem enerjisi negatif olanları arkadaşım baktırdı ona olması imkansız şey söylemiş biraz ipucu vereyim sevdiği adamın boşanıp onla evleneceğini ama olmayacağını herkes biliyor banada pek inandırıcı gelmedi zaten adamda aramıyor artık arkadaşımı dedikleri çıksaydı ben burda yazarsın B'nde orda kuzeye baktırdım bana çok iyi bakmadı faldan çok sohbet gibi gelmişti zaten söylediklerini ben unuttum :) dikkte almadım öğüt veren falcılarn hiç sevmem zaten :)
Valla annem yildizname diyodu. Evet Kuran dan bakiliyormus babama sordum.ben cocuktum cok hatirlamiyodum detayini.Dua da okunuyor. Dua da yaziliyor. Bide sadece anne degil baba adida soruluyomus.herkes bakamiyo derken da Kuran dan bakildigi icin dedim. Benim dedigim kisinin dedelerinden geliyomus yildizname bakmak. Onlarin evlerine dede ocagi deniliyomus. Ben bu nedenle falcilarinkine inanmam acikcasi.ha birde bunun Karsiliginda para kabul edilmezmis dogru degilmis.yani bu kisinin evine giderken atiyorum 1 kilo sutde alinabilir. Gonlunden ne koparsa olayi...
yıldız toplamak kitap aralatmak aynı anlama gelıyor bızımkılerın dılınde :) evet pra almıyorlar annemler çarsıdan bısıler alıp gıderlerdı gonullerınden ne koparsa :) bana da baktı bakalım soyledıklerı cıkacak mı anneme ve abıme dedıklerı cıktı cıkacaklarıda vardır belkı ama ben daha bısey gormedım :) hayırlısı ...
kızlar aysel hn mın adresini bulmuş bulunmaktayım... Yedikule tren istasyonunda iniliyor yeşillikli bir sokaktan giriyomusuz klise varmış kliseye sırtını dön ilk sağdaki sokaktan gir orda kime sorsan söylermiş. para olarakta 10-20 ne verirsen alıyormuş
kızlar aysel hn mın adresini bulmuş bulunmaktayım... Yedikule tren istasyonunda iniliyor yeşillikli bir sokaktan giriyomusuz klise varmış kliseye sırtını dön ilk sağdaki sokaktan gir orda kime sorsan söylermiş. para olarakta 10-20 ne verirsen alıyormuş
ben bi kaç kez baktırdım anı karakter analizi süper ama gel gelelim dedikleri çıkmıyor bide tam tersi çıktı şaşaırdım. çok sıra oluyor en az 3-4 saat bekliyorsun o kadar kişi geliyor bekliyor anlamadım ne iştir bende mi acaba bir sorun var diye sizlere sormak istedim. Teşekkür ederim cnm cevabın için
Bu kadını çok merak ettim :)Fiyat açısından samimi geldi..Ne verirsen alması:)Yanlız anlamadım fal mı bakıyor yoksa hoca diye mi takılıyor acaba?Giden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim...Falcı ise denemek isterim:)[/QUOTE
hoca değil kadın evinde su falı bakıyormuş ayrıca istersen işlem yapıyormuş ama o extra ücretmiş
çok saol cnm iyi yapmışsın bizi aydınlattın baya merak konusu olmuştu... ben haftaya salı gunu hastanede işim var öğleden sonra gidebilirim ztn ihtiyacımda vardı cafe falcılarını duymaktan sıkılmıştım biraz değişiklik olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?