İstanbul'da Fal - Falcılar

melekler kahvesi melisa'ya gittim 15 gün önce kadın daha falı açar açmaz içimi okudu başladı anlatmaya geçmişle ilgili herşeyi bildide gelecekle ilgili bazı söylediklerine içimden "yookk canım öyle değildir" falan dedim..ama haftasonu bazı olaylar yaşadım aklıma fal geldi ve şaşırdım..moral bozucu şeylerde söyledi umarım onlar çıkmaz :26:

ya gittik ettik falan diosunuz ama o kdr soruyorum kimse ne adresini söylüyor ne adını sanını...
O zmn ne anlamı kalıoki burda bahsetmenizin :) amaç birbirimize yardımcı olmak

bu bızım memlekette bende gıtmedım babaannemler baktırmıslardı bana bıde öle herkeze bakmıyor yaslı bır adam :) tanıdık akrabaya felan isteyen olursa bakıyo :)

Çok teşekkürler,inan çok makbule geçti ya,h.içi de bakıyodur herhalde?

Cnm yakınsa sana hiç bekleme h.sonuna kadar git bir bak.hem bizi de bilgilendirirsin :) ne dir neyin nesidir anlarız sayende :)

çalışıyorum cnm çalışmasam giderdim geç saat evi bul bide bekleniyorsa tek başıma, yedikule pekte tekin değil zor o yüzden :)

kızlar benim bildiğim yıldızname kitaptan bakılmaz çünkü fal değildir, sadece yıldızname bakılan yıldızname kitabı var derler ordan bakılırmış yanlışta biliyor olabilirim ve de yıldızname bakan kişinin el alması gerekirmiş ecbed hesabını bilen biri bakabiliyormuş diye duymuştum. Böyle birini biliyor musunuz :)

merhaba arkadaşlar, bu ara olgu hanımdan çok bahsedildi, bende kendi deneyimimi paylaşmak istedim. 1 yıl önce nostradamus cafe de baktırmıştım, söylediklerinden 1-2 tanesi çıktı, bikaçı da çıkmadı. mesela hayatına yeni biri girecek, bir arkadaşın tanıştıracak filan, hiç tanıştıran olmadı:) evine biri gelecek, haftada bikaç gün kalacak dedi, çıktı:) bir de belirtmek isterim ki reiki öyle 10-15 dakikada yapılacak bir uygulama değil. yapılması faydalı her bir bölgeye 15-20 dak uygulanmalı, yani hakkıyla yapılacaksa bir uygulayıcının 1-2 saatini alır. 2. derece eğitimi almış olarak söyleyeyim, kendi aramızda uygulama yaparken bir kişi sedyeye uzanır ve 4 kişi farklı uygulama bölgelerine reiki verir. bu durumda bile yarım saat sürüyordu.

Son olarak kendisinin kibar, hoş, karşısındakini rahat hissettiren biri olduğunu söyleyebilirim. herkese sevgiler

yaklaşık bir ay önce baktırdım, burda bazı arkadaşların dediği gibi 4 kişi kim var, sen hariç demek istedim muhabbeti başta yaptı. ancak nokta atışı bildiği şeyler oldu. bir de yemin ederim ki bu böyle diyor, biraz tavrından rahatsız oldum. cafede gördüğüm bazı kişiler hakkında olumlu konuştu, bana dediği şeylerin daha vakti olduğu için gelecek çıkar mı bilmiyorum. Daha önce baktıran arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler

yaklaşık bir ay önce baktırdım, burda bazı arkadaşların dediği gibi başta 4 kişi kim var, sen hariç demek istedim muhabbeti yaptı. ancak nokta atışı bildiği şeyler oldu. bir de yemin ederim ki bu böyle diyor, biraz tavrından rahatsız oldum. falda yemin mi olur:) cafede gördüğüm bazı kişiler hakkında çok olumlu konuştu, bana dediği şeylerin daha vakti olduğu için gelecek çıkar mı bilmiyorum. Daha önce baktıran arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…