bişi diil ne demek. ben de çok merak ediyorum ya akşam bile gidesim var aklımdan çıksın diye kriz geldi :)
Gunaydin kizlar, merakimdan duramadim ve evime de yakin olmasindan dolayi suan ayael hanima gidiyorum yoldayim. Cok heyecanliyim gelismelri bildiricem size :)
hadi bakalım hayırlısı :) bende salı gunu oralardayım kısmetse cnm :) ama krokiden yer tespiti yapmaya çalıştım tam çözemedim mümkünse klisenin adını tam net not alabilir misin.. eminönü yada taksimden gelmeye çalışcam bnde :)
Gunaydin kizlar, merakimdan duramadim ve evime de yakin olmasindan dolayi suan ayael hanima gidiyorum yoldayim. Cok heyecanliyim gelismelri bildiricem size :)
bide bu ara tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum mutlaka birine gidip sormam yorumlatmam lazım çatlarım yoksa merakımdan :)
Yapilan yorumlardan bakilirsa bu bayan ins bie yardimci olabilir yaa:)
Kizlar suan yol ariyorum iki kilise varmis ama henuz bulamadim ya(
Zeytinburnu tren istasyanunun ordaki killiseymiş o şekilde daha rahat bulabilirsin belki. yeşillik bi sokaktan giricekmisşin sanırım ztn çevremdekiler biliyormuş aysel hanımı sor istersen birilerine
canım zeytinburnu değil yedikule tren istasyonu yedikule yazdım ben
.................
canım zeytinburnu değil yedikule tren istasyonu yedikule yazdım ben
Kizlar buldum ayrintilari yazicam size bekleyin telf cekmiyor burada oyuzden uzun uzun anlatamicam eve gecince yazarimay daha isimleri karıştırıom umarım gittiğimde kaybolmamsora sora bagdat bulunurmuş bakalım bulcaz artık bi şekilde
Kizlar buldum ayrintilari yazicam size bekleyin telf cekmiyor burada oyuzden uzun uzun anlatamicam eve gecince yazarim
Kizlar buldum ayrintilari yazicam size bekleyin telf cekmiyor burada oyuzden uzun uzun anlatamicam eve gecince yazarim
Yıllardır falcılara dunya kadar para akıtmış bırısı olarak Bakırkoy Arzuhal CAfe yi ısrarla tavsıye ederim.KAhve,tarot,su falina bakıyolar tarotun avantajı kartlara soru sorabiliyorsunuz buranın avantajı kahve ve tarot bir arada bakılıyo öyle genel ustu kapalı bakmıyolar ben cok memnunum diğer cafe falcılarına bosuna para yedırmeyın.BUranın sahıbı arzu fal bakıyo kendi işi olsun diye bu cafeyi kurmus yani diğer cafelerdeki gibi 10 dk da hadi yallah diye yollamıyolar vallahi kefilim :) Hattan bu yuzden randevulu çalışıyolar kim gelirse bakarız iki dakikada demiyolar.
Arzuhal Cafe
0212 570 81 88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?