İstanbul'da Fal - Falcılar

bişi diil ne demek. ben de çok merak ediyorum ya akşam bile gidesim var aklımdan çıksın diye kriz geldi :)

aysel hanım hakkında bilgilerin için çok tesekkur ederiz bende en yakın zamanda gidecegoım kendisine olurda kısa zamanda gıden olursa lutfen arkadaslar buradan paylasın bızede fikir olsun.

Gunaydin kizlar, merakimdan duramadim ve evime de yakin olmasindan dolayi suan ayael hanima gidiyorum yoldayim. Cok heyecanliyim gelismelri bildiricem size :)

Gunaydin kizlar, merakimdan duramadim ve evime de yakin olmasindan dolayi suan ayael hanima gidiyorum yoldayim. Cok heyecanliyim gelismelri bildiricem size :)

hadi bakalım hayırlısı :) bende salı gunu oralardayım kısmetse cnm :) ama krokiden yer tespiti yapmaya çalıştım tam çözemedim mümkünse klisenin adını tam net not alabilir misin.. eminönü yada taksimden gelmeye çalışcam bnde :)

Tabiki herseyi ogrencem simdi taksiyle gidiorum ki ogreneyim die olurda ilerde lazim olursa rahat bulurum :)) ins oraya gittigimde bulabilirim evini kadinin :)

bide bu ara tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum mutlaka birine gidip sormam yorumlatmam lazım çatlarım yoksa merakımdan :)

Son düzenleme:
Zeytinburnu tren istasyanunun ordaki killiseymiş o şekilde daha rahat bulabilirsin belki. yeşillik bi sokaktan giricekmisşin sanırım ztn çevremdekiler biliyormuş aysel hanımı sor istersen birilerine

canım zeytinburnu değil yedikule tren istasyonu yedikule yazdım ben

Merhaba,

Fal baktırmama kararımı sizinle paylaşmıştım bir süre önce. Kararım kesin ama geçmişte baktırdığım fallarla ilgili yazmak ihtiyacı hissettim. Bakırköy Didem'in isim vererek olacak dediği bir durumu yaşadım. Ayrıca an itibariyle de üzerinde çalıştığımız proje ile ilintili söylediği bir konu da gerçekleşmiş bulunuyor. Bunlar geçmiş yada an değil. Sanırım 11 Eylül'de baktırmıştım en son ve çıktı söyledikleri.
Fal baktırmasam da artık, geçmişte baktırıp da bilen kişilerin hakkını da vermek gerektiğini düşünüyorum.

Yıllardır falcılara dunya kadar para akıtmış bırısı olarak Bakırkoy Arzuhal CAfe yi ısrarla tavsıye ederim.KAhve,tarot,su falina bakıyolar tarotun avantajı kartlara soru sorabiliyorsunuz buranın avantajı kahve ve tarot bir arada bakılıyo öyle genel ustu kapalı bakmıyolar ben cok memnunum diğer cafe falcılarına bosuna para yedırmeyın.BUranın sahıbı arzu fal bakıyo kendi işi olsun diye bu cafeyi kurmus yani diğer cafelerdeki gibi 10 dk da hadi yallah diye yollamıyolar vallahi kefilim :) Hattan bu yuzden randevulu çalışıyolar kim gelirse bakarız iki dakikada demiyolar.

Arzuhal Cafe

0212 570 81 88

yıllardır cafe falcılarına akıttıgın paraya yanmıssın ama

hala da akıtmaya devam edıyorsun :)

cunku onerdıgın kişiyi falcı kategorısıne bıle koyamıyorum ben

ne musterı memnunıyetı nede falı kesınlıkle bes para etmez

buda benım gorusum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…