Kizlar buldum ayrintilari yazicam size bekleyin telf cekmiyor burada oyuzden uzun uzun anlatamicam eve gecince yazarim
merakla bekliyorum :)
Yıllardır falcılara dunya kadar para akıtmış bırısı olarak Bakırkoy Arzuhal CAfe yi ısrarla tavsıye ederim.KAhve,tarot,su falina bakıyolar tarotun avantajı kartlara soru sorabiliyorsunuz buranın avantajı kahve ve tarot bir arada bakılıyo öyle genel ustu kapalı bakmıyolar ben cok memnunum diğer cafe falcılarına bosuna para yedırmeyın.BUranın sahıbı arzu fal bakıyo kendi işi olsun diye bu cafeyi kurmus yani diğer cafelerdeki gibi 10 dk da hadi yallah diye yollamıyolar vallahi kefilim :) Hattan bu yuzden randevulu çalışıyolar kim gelirse bakarız iki dakikada demiyolar.
Arzuhal Cafe
0212 570 81 88
Kızlar, yeni eve geldim. Şimdi ilk olarak fal ile ilgili görüşlerimi yazayım. Aysel Abla çok şirin aynı zamanda değişik bir bayan. Su falı bakıyor kendisi, uzun uğraşlar sonucu evine vardım :)) gittiğimde 2-3 kişi vardı cok fazla beklemedim allhatn birde gittigim saat 12yi bulmamıştı :) Genel olarak biliyor içinde bulundugum durumdan bahsetti ve konu esas oğlana gelince birkaç birşey soledi ve bana ne yapmak istiyorsun diye sordu :)) bende beklentimi soledim falı bıraktı birkaç malzeme yazdı git şunları al gel dedi yani işlem yaptırmaya karar verdim :) bana çok kısa baktı 5 dk filandı ama genel olarak uzun bir fal beklemeyin 10 dakikadan fazla bakmıyor diğerlerinede sölediği ve tutturdugu seyler cok fazla. en önemlisi para talep etmıyor sen ne verirsen şekli çok iyi. adres olarak ise yedikulede rum kilisesinin karsısında atay mobilya var mobilyacının basındaki sokaktan giriyorsunuz ve ilk sağa dönüyorsunuz döndüğünüzde sağ kolunuzun üstünde 2-3. apartman apt adı ise yüksel apartmanı hemen giriş kat baktıgı ev. Kafanıza takılan şeyler olursa yazarsınız benım özel mesaj atma hakkım yok. Başarısını ise işlemleri yapmaya başladıktan sonra görecegim şimdilik bukadar :))
tşkler cnm... peki içinde bulunduğun durumu az çok bildimi yani tutarlımıydı söledikleri ? birde onun herhangi bir yorumu oldumu yani bu kişiyle mutlu olursun ya da sonunuz yok fln die bi öngörüde bulunuyormu
Kızlar, yeni eve geldim. Şimdi ilk olarak fal ile ilgili görüşlerimi yazayım. Aysel Abla çok şirin aynı zamanda değişik bir bayan. Su falı bakıyor kendisi, uzun uğraşlar sonucu evine vardım :)) gittiğimde 2-3 kişi vardı cok fazla beklemedim allhatn birde gittigim saat 12yi bulmamıştı :) Genel olarak biliyor içinde bulundugum durumdan bahsetti ve konu esas oğlana gelince birkaç birşey soledi ve bana ne yapmak istiyorsun diye sordu :)) bende beklentimi soledim falı bıraktı birkaç malzeme yazdı git şunları al gel dedi yani işlem yaptırmaya karar verdim :) bana çok kısa baktı 5 dk filandı ama genel olarak uzun bir fal beklemeyin 10 dakikadan fazla bakmıyor diğerlerinede sölediği ve tutturdugu seyler cok fazla. en önemlisi para talep etmıyor sen ne verirsen şekli çok iyi. adres olarak ise yedikulede rum kilisesinin karsısında atay mobilya var mobilyacının basındaki sokaktan giriyorsunuz ve ilk sağa dönüyorsunuz döndüğünüzde sağ kolunuzun üstünde 2-3. apartman apt adı ise yüksel apartmanı hemen giriş kat baktıgı ev. Kafanıza takılan şeyler olursa yazarsınız benım özel mesaj atma hakkım yok. Başarısını ise işlemleri yapmaya başladıktan sonra görecegim şimdilik bukadar :))
çok teşekkür ederim çatladık burda :) ben işlem falan bişey istemiyorum işlem yaptırmazsak fal bakıyor mu gelecekle ilgili tutarlı şeyler söyledi mi ??
önemli değil :)) tabıkı illa ki işlem yaptırmana gerek yok falda bakıyo tek bana söledıklerı tuttarlıydı dedıgım gıbı kısa surdu sadece fakat gelenlerden kulak mısafırı oldugum kadar biliyor ki herkes çok mutlu ayrıldı evinden :))
önemli değil :)) tabıkı illa ki işlem yaptırmana gerek yok falda bakıyo tek bana söledıklerı tuttarlıydı dedıgım gıbı kısa surdu sadece fakat gelenlerden kulak mısafırı oldugum kadar biliyor ki herkes çok mutlu ayrıldı evinden :))
İnş. herşey gönlünce olur canım ctesi bide ben yokluyayım bakim :))
peki ne kadar verdin? :)
sabırsızlıkla bekliyoruz sedos,merakta bırakma bizi :) gerçi ben gitmeye yanima kimseyi bulamadım ama güzel bakıyosa ayarlamaya çalışırım herhalde
ben 20 lira verdim fakat benden öncekiler 3 kişi baktırdı onlarda 20 verdi :)) hatta onlar sorduu benım parayla işim yok ne verirseniz dedi kadına
bende gitmek istiyorum yanına arkadaş arayan yalnız gitmek istemeyen beni yanında götürebilir
işlem dediği şeye ekstra bişe almadı mı
yok isttemedi ben cıkarken 20de onun için bıraktım :))
canım bu kadın falcımı ıslemcı mı kafam karıstı
ben şimdiden sevdim bu hatunu. bana üç vakte kadar yol gözüküyo. sona dönüşte de aysele yollancam bellü
benimde sevdiğim tek bir yanı para teklif etmemesiydi cunku etraf okadar sahtekarlarla dolukı hiçbirşey yapmadıgı halde sana fiyat biçiyor bu kadın herseyı gözümün önünde yaptı ve para istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?