İstanbul'da Fal - Falcılar

Teşekkürler Arzu Hanım, üstü kapalı fal bakmıyorsunuz belki ama üstü kapalı reklamda 10 numarasınız :)))
Hayırlı işler...

Kızlar, yeni eve geldim. Şimdi ilk olarak fal ile ilgili görüşlerimi yazayım. Aysel Abla çok şirin aynı zamanda değişik bir bayan. Su falı bakıyor kendisi, uzun uğraşlar sonucu evine vardım :)) gittiğimde 2-3 kişi vardı cok fazla beklemedim allhatn birde gittigim saat 12yi bulmamıştı :) Genel olarak biliyor içinde bulundugum durumdan bahsetti ve konu esas oğlana gelince birkaç birşey soledi ve bana ne yapmak istiyorsun diye sordu :)) bende beklentimi soledim falı bıraktı birkaç malzeme yazdı git şunları al gel dedi yani işlem yaptırmaya karar verdim :) bana çok kısa baktı 5 dk filandı ama genel olarak uzun bir fal beklemeyin 10 dakikadan fazla bakmıyor diğerlerinede sölediği ve tutturdugu seyler cok fazla. en önemlisi para talep etmıyor sen ne verirsen şekli çok iyi. adres olarak ise yedikulede rum kilisesinin karsısında atay mobilya var mobilyacının basındaki sokaktan giriyorsunuz ve ilk sağa dönüyorsunuz döndüğünüzde sağ kolunuzun üstünde 2-3. apartman apt adı ise yüksel apartmanı hemen giriş kat baktıgı ev. Kafanıza takılan şeyler olursa yazarsınız benım özel mesaj atma hakkım yok. Başarısını ise işlemleri yapmaya başladıktan sonra görecegim şimdilik bukadar :))

tşkler cnm... peki içinde bulunduğun durumu az çok bildimi yani tutarlımıydı söledikleri ? birde onun herhangi bir yorumu oldumu yani bu kişiyle mutlu olursun ya da sonunuz yok fln die bi öngörüde bulunuyormu

Son düzenleme:
tşkler cnm... peki içinde bulunduğun durumu az çok bildimi yani tutarlımıydı söledikleri ? birde onun herhangi bir yorumu oldumu yani bu kişiyle mutlu olursun ya da sonunuz yok fln die bi öngörüde bulunuyormu

evet canım tutarlıydı suanı durumumu bana anlattı fakat senın dedıgın gıbı gelecek ile ilgili bir yorumda bulunmadı ama ben işlem yaptırdıgım içinde bulunmamıs olabılır yani hatta ben evı bulamamıstım ya ilk başta sokaklarda aranırken ordan bir bayana sormustum o yardımcı oldu evini bulmamda kadında seneler önce gıtmıs bir sıkıntısı oldugu için nasıldı diye sordum biliyor herşeyi dedi bana :)

çok teşekkür ederim çatladık burda :) ben işlem falan bişey istemiyorum işlem yaptırmazsak fal bakıyor mu gelecekle ilgili tutarlı şeyler söyledi mi ??

çok teşekkür ederim çatladık burda :) ben işlem falan bişey istemiyorum işlem yaptırmazsak fal bakıyor mu gelecekle ilgili tutarlı şeyler söyledi mi ??

önemli değil :)) tabıkı illa ki işlem yaptırmana gerek yok falda bakıyo tek bana söledıklerı tuttarlıydı dedıgım gıbı kısa surdu sadece fakat gelenlerden kulak mısafırı oldugum kadar biliyor ki herkes çok mutlu ayrıldı evinden :))

İnş. herşey gönlünce olur canım ctesi bide ben yokluyayım bakim :))

sabırsızlıkla bekliyoruz sedos,merakta bırakma bizi :) gerçi ben gitmeye yanima kimseyi bulamadım ama güzel bakıyosa ayarlamaya çalışırım herhalde

bende gitmek istiyorum yanına arkadaş arayan yalnız gitmek istemeyen beni yanında götürebilir

canım bu kadın falcımı ıslemcı mı kafam karıstı

ben şimdiden sevdim bu hatunu. bana üç vakte kadar yol gözüküyo. sona dönüşte de aysele yollancam bellü

benimde sevdiğim tek bir yanı para teklif etmemesiydi cunku etraf okadar sahtekarlarla dolukı hiçbirşey yapmadıgı halde sana fiyat biçiyor bu kadın herseyı gözümün önünde yaptı ve para istemedi

benimde sevdiğim tek bir yanı para teklif etmemesiydi cunku etraf okadar sahtekarlarla dolukı hiçbirşey yapmadıgı halde sana fiyat biçiyor bu kadın herseyı gözümün önünde yaptı ve para istemedi

son bişi daha sorsam s :)) hafta sonları da bakıyormuymuş h içi kaça kadar bakıyormus bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…