benimde sevdiğim tek bir yanı para teklif etmemesiydi cunku etraf okadar sahtekarlarla dolukı hiçbirşey yapmadıgı halde sana fiyat biçiyor bu kadın herseyı gözümün önünde yaptı ve para istemedi
sedoss cnm ozel olmaz ıse fala nasıl baktı anlatabılır mısın bıraz?
yanı nokta atısları varmıydı gelecek hakkında tarıhler fılan verıyor mu
son bişi daha sorsam s :)) hafta sonları da bakıyormuymuş h içi kaça kadar bakıyormus bilgin var mı?
peki july seninde sanırım çevrende gidenler olmuş peki onlara verdikleri işe yaramış mı ya da dedikleri çıkmışmı :)
canım aslında anladıgım kadarıyla bu kadın falcı fakat benım umutsuz vakalarada yardımcı olmaya calısıyor işlem ile :))
mailim geldimi ? yosungozlum??
peki july seninde sanırım çevrende gidenler olmuş peki onlara verdikleri işe yaramış mı ya da dedikleri çıkmışmı :)
yok cnm gelmedi mail.. ama sana ark listeme ekledim. mail adresim arkadaşlarıma açık profilimden tekrar kontrol et istersen mail adresimi :)
Kizlar selam ozel mesaj gelmis arefe hanimla ilgili burdan cewapliorum kendisi bioenerji uzmani bicol hastaligin tedawisi mumkun bunun yaninda buyu var mi kayip ve ugramalari kismet kapaligi gibi konularda yardimci oluo.calisma sekli misk safranla kisiye ozel gun ve saatte yazio ve gonderyo.bunun disinda olmicak bi iliski varsa olmicak dio ve cidden de ole ben yasadim olmaz deeni yasadim. Ayrica ben de fal baktirmayi arefe hanim sayesinde biraktim ister kahve iater taroy baktiralim bakan kisinin 3harflileri bulasius ve ne kadar cok fal o kadar cinle yasamak demek.bilginize
canım sana 2 kere aynı adrese mail attım msn'nede ekledim fakat ulaşamdım sen tekrradn kontrol et ıstersen maillerini
benim tanıdığım var samatya tarafında oturan adresi ondan öğrendim zaten su falı baktırdık dedikleri çıktı çok geleni gideni oluyor dedi bana. Kadının üç harfliler var dediği için ben biraz tırsmıştım açıkçası bide daha önce gop da birsel ablaya gitmiştim çok etkilenmiştim korkmuştum o yüzden cesaret edemedim. Bu giden tanıdığım eşinden ayrılma aşamasında belki işlem de yaptırdı detayını anlatmadı bende özel durum die soramadım haliyle
Kızlar işlem mişlem diyorsunuz yapmayın, daha geçenlerde yazmadı mı diorissimo başına gelenleri, kendinize ders almadınız mı, yapmayın bunlar sakat işler. Ayrıca yapılacak şeyle gelecek olan gelmesin kalsın gittigi yerde hayır gelmez zaten ondan
sedascım işlem denilen şey nedir ?
bide ben sadece su falı istiyorum , işlem filan istemiyorum.
sedascım işlem denilen şey nedir ?
bide ben sadece su falı istiyorum , işlem filan istemiyorum.
canım bana bazı seyler yazdı gul suyu fılan verdı kaynatmamı soledi onu... tabıkı herkesın kendı tasarrufunda olan seyler bunlar kadın dırek olarak bana bunları yaptırtmadı fal bakarken bırsey soledı bende yorum yaptım ve ardından bana soru yonelttı ne ıstıyorsun tarzında bende kendı fıkrımı beyan ettım. burda yanlıslık olmasın gıden herkese işlem yapıomus tarzı.. Normalde su falı bakıyomus zaten kendisi
anladım cnm su falını bende merak ediyorum en azından merakımızı gidermiş oluruz :) sonuçta gitmeden nasıl biri oldugunu anlayamaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?