İstanbul'da Fal - Falcılar

benimde sevdiğim tek bir yanı para teklif etmemesiydi cunku etraf okadar sahtekarlarla dolukı hiçbirşey yapmadıgı halde sana fiyat biçiyor bu kadın herseyı gözümün önünde yaptı ve para istemedi

son bişi daha sorsam s :)) hafta sonları da bakıyormuymuş h içi kaça kadar bakıyormus bilgin var mı?

sedoss cnm ozel olmaz ıse fala nasıl baktı anlatabılır mısın bıraz?

yanı nokta atısları varmıydı gelecek hakkında tarıhler fılan verıyor mu

sedoss cnm ozel olmaz ıse fala nasıl baktı anlatabılır mısın bıraz?

yanı nokta atısları varmıydı gelecek hakkında tarıhler fılan verıyor mu

kızlar tam kaça kadar bakıyor bilmiyorum ama orda bır bayan sordu akşam için yok olmaz dedi cuma gunu hiç bakmıyormus haftasonunuda bilmiyorum inan ki :) buarada maille ulasmaya calıstıgım arkadaslar var gönderdıklerım gidip gitmediğinden emın degılım maıllerıne bakarlarsa sevıncem yoksa yanlıs bırıne atmıs olmayayım :))

canım aslında anladıgım kadarıyla bu kadın falcı fakat benım umutsuz vakalarada yardımcı olmaya calısıyor işlem ile :))

bu işlem dediği dua gibi bişey mi?umarim batıl uygulamalar yoktur yani ,yanlış bişey yapılmasın yani,bi fal uğruna düz gidecek işimiz de terse döner allah muhafaza

peki july seninde sanırım çevrende gidenler olmuş peki onlara verdikleri işe yaramış mı ya da dedikleri çıkmışmı :)

benim tanıdığım var samatya tarafında oturan adresi ondan öğrendim zaten su falı baktırdık dedikleri çıktı çok geleni gideni oluyor dedi bana. Kadının üç harfliler var dediği için ben biraz tırsmıştım açıkçası bide daha önce gop da birsel ablaya gitmiştim çok etkilenmiştim korkmuştum o yüzden cesaret edemedim. Bu giden tanıdığım eşinden ayrılma aşamasında belki işlem de yaptırdı detayını anlatmadı bende özel durum die soramadım haliyle

Aysel de yalan oldu ( bende bundan korkuyordum falı bahane edip kötü seylere yönlendirmesinden ..aha iste kadın büyü yapıyor ( kızlar farkında değilsiniz galiba işlem denen şey büyü demek ve böyle seylere girişmeyin günahı çok büyük .Allah göstermesin bir tepetaklak olursunuz aldığınız nefes bile burnunuzdan gelir ..kesinlikle uzak durun böyle kişilerden ...

Tubili34 bana da özelden Arefe Hanım'ın numarasını yazarmısın teşekkürler...

anladım cnm su falını bende merak ediyorum en azından merakımızı gidermiş oluruz :) sonuçta gitmeden nasıl biri oldugunu anlayamaz :)

Kızlar işlem mişlem diyorsunuz yapmayın, daha geçenlerde yazmadı mı diorissimo başına gelenleri, kendinize ders almadınız mı, yapmayın bunlar sakat işler. Ayrıca yapılacak şeyle gelecek olan gelmesin kalsın gittigi yerde hayır gelmez zaten ondan

valla işlem denince ilk iş ben de ikazda naçizane bulunmak istedim,benim e sıkıntım var bisürü an büyü ile gelen hiçbişeyden hayır gelmez kanımca,tabi herkesin kendi hür iradesi var ama bana ters geldi

sedascım işlem denilen şey nedir ?
bide ben sadece su falı istiyorum , işlem filan istemiyorum.

canım bana bazı seyler yazdı gul suyu fılan verdı kaynatmamı soledi onu... tabıkı herkesın kendı tasarrufunda olan seyler bunlar kadın dırek olarak bana bunları yaptırtmadı fal bakarken bırsey soledı bende yorum yaptım ve ardından bana soru yonelttı ne ıstıyorsun tarzında bende kendı fıkrımı beyan ettım. burda yanlıslık olmasın gıden herkese işlem yapıomus tarzı.. Normalde su falı bakıyomus zaten kendisi

sedascım işlem denilen şey nedir ?
bide ben sadece su falı istiyorum , işlem filan istemiyorum.

yok zaten yazmış,isteyene işlem yapıyomuş da yine de gerek yok öyle işleme filan,yaptırsam ben yaptırırım inanın,elimi neye atsam kurur,buna rağmen kalkışmadim çok şükür böyle şeylere

tamam canım.
ben su falımı baktırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…