sedascım işlem denilen şey nedir ?
bide ben sadece su falı istiyorum , işlem filan istemiyorum.
İşlem dediği bildigin büyü
Mune yazmış ama bende hatırlatayım !
Hoca, büyü, cin
bu konulara girerseniz inanın ben çarparım !
İsterseniz deneyelim ...
benimde sevdiğim tek bir yanı para teklif etmemesiydi cunku etraf okadar sahtekarlarla dolukı hiçbirşey yapmadıgı halde sana fiyat biçiyor bu kadın herseyı gözümün önünde yaptı ve para istemedi
öncelikle gidipte memnun kalmana çok sevindim ben önermiştim ama kendisini 10 yıldır falan bilirim sıkıntılar için çok iyi gelir verdikleri umut görmesede işleme kalkışmazdı başka bul derdi hayır yok falan derdi umarım faydası olur para konusunda bende gerekten çok takdir ediyorum
Canim bana mail ile ulasman mumkun mu ozel mesaj hakkim yokseda.erdogan_@hotmail.com
ekliycem birazdan canım
Yıllardır falcılara dunya kadar para akıtmış bırısı olarak Bakırkoy Arzuhal CAfe yi ısrarla tavsıye ederim.KAhve,tarot,su falina bakıyolar tarotun avantajı kartlara soru sorabiliyorsunuz buranın avantajı kahve ve tarot bir arada bakılıyo öyle genel ustu kapalı bakmıyolar ben cok memnunum diğer cafe falcılarına bosuna para yedırmeyın.BUranın sahıbı arzu fal bakıyo kendi işi olsun diye bu cafeyi kurmus yani diğer cafelerdeki gibi 10 dk da hadi yallah diye yollamıyolar vallahi kefilim :) Hattan bu yuzden randevulu çalışıyolar kim gelirse bakarız iki dakikada demiyolar.
Arzuhal Cafe
0212 570 81 88
madem çok güzel bakıyorlar özellikle arzu hanım bana niye çıkmadı gelecekle ilgili sarfettiği o cümleler! kesinlikle bir daha gitmem oraya..
sabırsızlıkla bekliyoruz sedos,merakta bırakma bizi :) erçi ben gitmeye yanima kimseyi bulamadım ama güzel bakıyosa ayarlamaya çalışırım herhalde
arkadaslar ben cuma gunu gıtmek ıstıyorum aysel hanıma gelmek ıstıyen varsa gelebılır benımle.ayrıca ıletısım bılgılerını lutfen alabılırmıyım lutfen
İşlem dediği bildigin büyü
arkadaslar işlem dediği şey şu olabılır mı bır su bardağına bazı duaları okumak ıcmek gıbı yanı senın ıcın sen kendını daha ıyı hısset dıye bana da nar suyu ıcmemı ve kırmızı taşlı yüzük takmamı söylemıslerdı nazardan korunmak ıcın .
bır arkadasıma da 7 kere 7 dua vermıstı 7 gece yap dıye :) böle 7777 bıraz tuhaf ama :)
Cuma gunleri bakmiyor cnm bide tel nosu yok maalesef :)
Cuma gunleri bakmiyor cnm bide tel nosu yok maalesef :)
cuma bakmıyomuş,onun disinda tel no yok sanirim kimsede ama bikaç sayfa önce sedos ayrıntılı yer tarifi verdi,zaten randevu ile çalışmıyomuş,günün erken bi saatinde gitmek yeterli olur sanirim,birlikte gitmeyi de isterim tabi ancak önce benim gitmeye karar vermem gerek,biraz kararsızlık oluştu bende ama gidecek olan ve yanına arkadas arayanlar var,july gidecek sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?