İstanbul'da Fal - Falcılar

İşlem dediği bildigin büyü

Herkesin kendi fikri tabi ama bide sole dusunmek lazim kadinin buyu yapacak kdr ustun guc ve yetenekleri olsa parayi kirardi bi dunyada para isterdi. buyu denilen sey bnce varsa ole bisey cok daha yuksek fiyatlara yapilir ztn daha oncede bazi kisiler paylasmisti buyu icin kac milyar paralarini kaptirmislar fln oysaki bu kadin para bile istememis bide bnm gecenlerde fatihteki gittigim kadin uzerimdeki ugursuzluklarin gitmesi icin felak nas oku her okudugunda bi ipe dugum at snra o ipi bi bardak suya koy fln gibi biseler demisti ben yapmadim gerci ama o tarz bise sanirim.

Son uyarı, ki birkaç gün önce ben ve Kazen bu topikte uyarıda bulunmuştuk, cin, büyü, muska, dua mevzularına devam ederseniz hem uyarı alacaksınız hem topik kapatılacak...

Mune yazmış ama bende hatırlatayım !

Hoca, büyü, cin

bu konulara girerseniz inanın ben çarparım !

İsterseniz deneyelim ...

benimde sevdiğim tek bir yanı para teklif etmemesiydi cunku etraf okadar sahtekarlarla dolukı hiçbirşey yapmadıgı halde sana fiyat biçiyor bu kadın herseyı gözümün önünde yaptı ve para istemedi

öncelikle gidipte memnun kalmana çok sevindim ben önermiştim ama kendisini 10 yıldır falan bilirim sıkıntılar için çok iyi gelir verdikleri umut görmesede işleme kalkışmazdı başka bul derdi hayır yok falan derdi umarım faydası olur para konusunda bende gerekten çok takdir ediyorum

Canim bana mail ile ulasman mumkun mu ozel mesaj hakkim yok seda.erdogan_@hotmail.com

kızlar yine uyarı almışız sadece işin fal kısmından bahsedelim topiğimiz kapanmasın sonra nasıl iletişim kurarız birbirimizle.

madem çok güzel bakıyorlar özellikle arzu hanım bana niye çıkmadı gelecekle ilgili sarfettiği o cümleler! kesinlikle bir daha gitmem oraya..

madem çok güzel bakıyorlar özellikle arzu hanım bana niye çıkmadı gelecekle ilgili sarfettiği o cümleler! kesinlikle bir daha gitmem oraya..

Benimde hiç içime sinmiyordu arzu hanım başka yerde çalıştı mı ondan önce bi arzuya baktırmıştm fincanda sanırım o oysa bana dediği hiç bişi olmamıştı tavsiye etmem !!!

sabırsızlıkla bekliyoruz sedos,merakta bırakma bizi :) erçi ben gitmeye yanima kimseyi bulamadım ama güzel bakıyosa ayarlamaya çalışırım herhalde

bende gitmek istiyorum aysel hanıma cok uzun zaman once fal baktırmıstım daha dogrusu gunde 3yada 4 kadar fal baktırırken bırakmıstyımkı aysel hanım dıkkatımı cektı.beraber gıdebılırız bırde arkadaslar aysel hanıma ulasabılecegım numara alabılırım tesekkurler.

arkadaslar ben cuma gunu gıtmek ıstıyorum aysel hanıma gelmek ıstıyen varsa gelebılır benımle.ayrıca ıletısım bılgılerını lutfen alabılırmıyım lutfen

İşlem dediği bildigin büyü

arkadaslar işlem dediği şey şu olabılır mı bır su bardağına bazı duaları okumak ıcmek gıbı yanı senın ıcın sen kendını daha ıyı hısset dıye bana da nar suyu ıcmemı ve kırmızı taşlı yüzük takmamı söylemıslerdı nazardan korunmak ıcın .

bır arkadasıma da 7 kere 7 dua vermıstı 7 gece yap dıye :) böle 7777 bıraz tuhaf ama :)

OLGU bana geçen hafta bi detaydan bahsetmişti. spesifik bişi , telefonda ona bile itiraz etmiştim yok öyle olamaz diye.
çünkü imkansızdı bu sabah itibari ile o kişiden , olgunun dediği olayı olgu bana sölemeden 2 gün önce yaşadığını öğrendim ve şok oldum

cnm mantıklı aslında ama admin bu konuları konuşmamazı tavsiye etti sayfanın aktif kalması açısından :)

Cuma gunleri bakmiyor cnm bide tel nosu yok maalesef :)

cuma bakmıyomuş,onun disinda tel no yok sanirim kimsede ama bikaç sayfa önce sedos ayrıntılı yer tarifi verdi,zaten randevu ile çalışmıyomuş,günün erken bi saatinde gitmek yeterli olur sanirim,birlikte gitmeyi de isterim tabi ancak önce benim gitmeye karar vermem gerek,biraz kararsızlık oluştu bende ama gidecek olan ve yanına arkadas arayanlar var,july gidecek sanirim

yanına arkadaş arayan ben değilim ben hastaneden doğru gidicem işim kaçta biter bilmiyorum cunku :) ama edeniz nıcklı arkadaşımıza yoldaş lazım :)

Yosungozlum ben de sana değil ebosa yazmıştım aslinda edeniz sanirim arkadaş buldu çünkü ama cepten girince hatlar karıştı sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…