Yosungozlum ben de sana değil ebosa yazmıştım aslinda edeniz sanirim arkadaş buldu çünkü ama cepten girince hatlar karıştı sanirim :)
anladım cnm bende o yuzden açıklama yapayım dedim :) haftaya o zmn bizden baya bi giden olacak umarım memnun kalırız :)
Aysele gidicek arkadaşlar bu sabah 7 otobusuyle kardesine gitmiş 20-25 gün yokmuş.
arkadasım kapıdan dönmüş.
gidicek arkadaşların bilgisine
Aysele gidicek arkadaşlar bu sabah 7 otobusuyle kardesine gitmiş 20-25 gün yokmuş.
al işteben boşuna mı dedim ben bi kişiye gidicem dediğim zaman kesin bişe çıkıo gidemiom die :)) bi dahada zaman ayarlayıp gitmem çok zor olacak yalan oldu aysel...
Miniğim, her zamanki gibi duruma tam hakim konumundasın
Haydaaa,tam şehir efsanesine dönüştü aysel hnm,geç bulduk çabuk kaybettik
hahaha aynen yaaelimizi attığımız kuruo :))
Bir numaram elanit oldu yalnız.
Yeter içtiğin sigara cigerlerine yazık,ayrılıktan beri sigarayı abartmışsın dedi
evet 2 küsür pakete cıktı.
ve ve ve ve gelecekle ilgili geçenlerde kurdugumuz bi hayal vardı benimkiyle onu bile söledi kadın.
Hatta benimkinin bna çok sık kullandıgı bi cümle vardır. Onu söledi aha ben kaldım büle
Kizlar olgu, anna, bakirkoy didem in soyledigi cok istedigin sey 21-27 arasi gerceklesecek demislerdi. Bugun 27 si tik yok
Hee gece uzun derseniz onu bilmem olursa da yarin paylasirim :)
ben yanıma birini bulamamıştım ama zaten yalan olmuş 20 - 25 gün yoksa o kadar gün sonra kim öle kim kala.. su falı bakan birini duymuştum ben merkez efendide kafe de fal sırası beklerken iki kadın konuşuyordu ama sormadım nedense keşke sorsaydım en azından alternatif olurdu gider bir denerdik
iyi akşamlar kızlar, ayselide elediğimize göre bana yeni bir falcı lazım :)) şimdi sırada neslihanı denemek ıstıyorum oda su falı bakıyormus galiba :)) yalnız cok tuhaf kadın dun hıc gıdecegınden fılan bahsetmedı bana bugun rizeye gıtmış cok ılgınc yaa :)) eee baska ıskambıl veye su falına bakann falcıı yaa bana uc harflısı olan falcıı lazımmmm onlarda orantılı tutturabılıyolarr bendee nedense dıger kahve fılan bakanlar tatmın etmıyor benıı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?