İstanbul'da Fal - Falcılar

Aysele gidicek arkadaşlar bu sabah 7 otobusuyle kardesine gitmiş 20-25 gün yokmuş.
arkadasım kapıdan dönmüş.
gidicek arkadaşların bilgisine

kızlar bu arada çıkan bi fal haberini paylaşmak isterim size. 2 hafta kadar önce kuzeye baktırmıştım eskilerden bir dönüş olacağını ve olmayacağını söylemişti ve de öyle oldu önemsiz diye takılmamıştım akşam aklıma geldi bilginize

Aysele gidicek arkadaşlar bu sabah 7 otobusuyle kardesine gitmiş 20-25 gün yokmuş.
arkadasım kapıdan dönmüş.
gidicek arkadaşların bilgisine

al işte ben boşuna mı dedim ben bi kişiye gidicem dediğim zaman kesin bişe çıkıo gidemiom die :)) bi dahada zaman ayarlayıp gitmem çok zor olacak yalan oldu aysel...

al işte ben boşuna mı dedim ben bi kişiye gidicem dediğim zaman kesin bişe çıkıo gidemiom die :)) bi dahada zaman ayarlayıp gitmem çok zor olacak yalan oldu aysel...

aynen yaa bu kadar olur heveslenmiştim o kadar keşke h ici geç meç gidip şansımı deneseydim

ben yanıma birini bulamamıştım ama zaten yalan olmuş 20 - 25 gün yoksa o kadar gün sonra kim öle kim kala.. su falı bakan birini duymuştum ben merkez efendide kafe de fal sırası beklerken iki kadın konuşuyordu ama sormadım nedense keşke sorsaydım en azından alternatif olurdu gider bir denerdik

minik eski sayfaları rastgele karıştırırken senin bu yorumunu buldum elanitle ilgili... sonrada merak ettim yazmadan duramadım gelecek çıktımı ya ? :))

Kizlar olgu, anna, bakirkoy didem in soyledigi cok istedigin sey 21-27 arasi gerceklesecek demislerdi. Bugun 27 si tik yok

Hee gece uzun derseniz onu bilmem olursa da yarin paylasirim :)

Kizlar olgu, anna, bakirkoy didem in soyledigi cok istedigin sey 21-27 arasi gerceklesecek demislerdi. Bugun 27 si tik yok

Hee gece uzun derseniz onu bilmem olursa da yarin paylasirim :)

canım bazen tarihlerde şaşmalar oluyor birkaç gün daha bekle belki olur ve madem çok istiyosun inşallah hakkında hayırlısı ise olur.

iyi akşamlar kızlar, ayselide elediğimize göre bana yeni bir falcı lazım :)) şimdi sırada neslihanı denemek ıstıyorum oda su falı bakıyormus galiba :)) yalnız cok tuhaf kadın dun hıc gıdecegınden fılan bahsetmedı bana bugun rizeye gıtmış cok ılgınc yaa :)) eee baska ıskambıl veye su falına bakann falcıı yaa bana uc harflısı olan falcıı lazımmmm onlarda orantılı tutturabılıyolarr bendee nedense dıger kahve fılan bakanlar tatmın etmıyor benıı :))

evet ya,keşke onu ogrenseymissin,gerçi oralarda sorsak mutlaka bilen vardir ama gidip de sufalı bakan birini arıyoruz denmez ki :) ah aysel ablam buralarin neyini beğenmedin de gittin öte tarafa

ben de ona çok şaşırdım,birdenbire ne oldu da gitti acaba?hiçbişey de dememiş,peki sen tutarlı şeyler söylediğini yazmışsın,nasıldı falı?gerçi çok kısa bakmış,o kadar kısa fal yetmez ki,sen de tam tatmin olmadın da mi başka falcı arıyosun,yoksa alışkanlı mi yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…