- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
- 66
Ben gitmem giden gitsin her çıkan falcıya gitseydik iflas ederdik zaten tecrübelerime dayanarak bu fakcınında ismini hiç duymadım siz nerelerden duyuyorsunuz anlamış değilim :) 50 tl ye bakıyor sanırım bn 20 tl baktırtıklarım sıkıcı geliyor birde o kadar para ve günümü bi falcı için revan edemem , siz gidin bakalım falcı boş durmasın :)
Arkadaslar bu nilufer hn daha once bakirkoyde bir cafe de bakan bayan mi? Daha sonra ordan ayrildi biliyorum, sizde iletisim bilgileri varsa bana msj atar misiniz lutfen? :/ bir iki kere baktirmistim ve soyledikleri cikmistiBana kaçkere baktı sayısını bilmemhaha amma fal meraklısıymışım.Bende artık beni çok iyi tanıdığı için elmiraya baktırdım zaten.
Ama şu bi gerçek hayatında ekşın çoksa kaçkere bakarsa baksın çıkıyor.
illa ki gidin diye söylemedin zaten, biz nereden mi duyuyoruz :)) şu anki okuduğun forumdan duydum adını, ayrıca her çıkan falcıya gitmem ben, eski bi üyeyim bi yığın no var ama araştırıp yeteri kadar bilgi almadan gitmem iflas etmedim o yüzden, güvendiğim bi arkadaş tavsiyesiyle gittim ve merak edenler için de paylaştım bilgilerinize, ilgilerinize..
Sen burdan duyup gittiğini söylüyorsun anladık ama bn şöyle birşey söyleyim bu forum yeni yazılmaya başladı bu falcı ama bn bira reklam olduğunu düşünüyorum ve o para olayına gelecek olursak güvenmediğim be tanımadığım iki yazan kişi vs diye 50 tl veriye Avrupa yakasına gelmek istemem açıkcası bakalım göreceğiz bu neslihanıdaa
Beni çok güldürme insan ne ise karşısındakini öyle görürmüş derler nedense sen ve diğer üye hep aynı falcılarn bahsediyorsunuz illede Neslihan bn güvenmediğini dile getirdim sen neden atılıyorsun bakalım sana ben mesaj yaZdımmı hayır :)ikincisi benim falBu ne gitmicem israri ayol ! Seni kulagindan tutup falciya goturen mi var. Gitmiyecem diye bir yirtinma hali icerisindesin:))
seninde falci oldugundan suphelenmeye basladim valla. begendigini soyleyen birilerine karsi gidip denemedigin halde israrla gitmicem ki demelerinden.
Beni çok güldürme insan ne ise karşısındakini öyle görürmüş derler nedense sen ve diğer üye hep aynı falcılarn bahsediyorsunuz illede Neslihan bn güvenmediğini dile getirdim sen neden atılıyorsun bakalım sana ben mesaj yaZdımmı hayır :)ikincisi benim fal
Olarak çok kişiye gittim beğendiğimi yazıp beğenmediğin hakkında yorum yaDım be çok eski bir üyeyim önce eski formdaki yorumları oku sonra laf at ve haddini bil birdaha bana mesaj atma sen neslihanı avukatısın sanırım reklam yaptığın çok belli oluyor ve taşı başkalarına atıyorsun ve çok ucuz bir reklam olmuş beni bilen biliyor forumda ..!be ben seni yeni duydum birdaha asla mesaj atma bana seninle basit bir falcıçin polemiğe giremem ve sen inmiştin cinmisin ne olduğun belli olmayan şahs :)
Beni çok güldürme insan ne ise karşısındakini öyle görürmüş derler nedense sen ve diğer üye hep aynı falcılarn bahsediyorsunuz illede Neslihan bn güvenmediğini dile getirdim sen neden atılıyorsun bakalım sana ben mesaj yaZdımmı hayır :)ikincisi benim fal
Olarak çok kişiye gittim beğendiğimi yazıp beğenmediğin hakkında yorum yaDım be çok eski bir üyeyim önce eski formdaki yorumları oku sonra laf at ve haddini bil birdaha bana mesaj atma sen neslihanı avukatısın sanırım reklam yaptığın çok belli oluyor ve taşı başkalarına atıyorsun ve çok ucuz bir reklam olmuş beni bilen biliyor forumda ..!be ben seni yeni duydum birdaha asla mesaj atma bana seninle basit bir falcıçin polemiğe giremem ve sen inmiştin cinmisin ne olduğun belli olmayan şahs :)
Giris tarihin 2012 kronoloji ozurlu hanim. Birde benimkine bak. Ben berrinderen. Kimbilir onerdigim kac falciya gitmissindir :)) ayrica merakina yenilip neslihana da gizlice gideceginden eminim.
Senin bu saldirgan tavirlarini umraniye didem e bnzetiyorum ama... hadi hayirlisi.
Biz giden birileri olarak yorum yapma hakkina sahibiz. Sen gitmedigin biriyle ilgili saldirgan yorumlar yapmaya calisiyorsun farkindamisin :))) sekerim. Yerim seni ben :)
Ayrica gecenin bir yarisi cevap yetistirmeye calismissin ya fena etkilenmissin benden anlasildi :)) ben varim
öncelikle seni benim yazdığım ilk mesajı tekrar okumaya davet ediyorum. ben baktım da 'külkedisi lütfen giiiiit muhteşem bi faldı' yazmamışım bu bir, (hatta forumda kimseye git yazmamışım) mart 2012 girişli çok eski üye arkadaşım benimkine bi göz at istersen bu da iki.. yeşil yol ile aynı falcıda kesiştiğim ilk oldu. gitmeden önce de forumdan yeşil yol değil onun dışında başka bi arkadaşa tel açıp sordum düşündüm ama gitmedim ama reklam değil eminim dedi, ben denedim ve deneyimimi paylaştım. özellikle tekrar yazıyorum bak deneyimimi paylaştım, illa ki git külkedisi özellikle ama sen git demedim. yanlış mıyım? nedir bu yaptığın anlamış değilim, uzatma istersen,.. diğer üye oldum iyi mi :)))
seni gidi reklamcı seni
fala töbeli olmasam giderdim.
senin sözün senettir bana.
tebi berrindereninde.
öperim.
sağol canımcım, ben sözümü tutamıyorumama bu uzun süre tutar beni sanırsammm
kumdan kaleler yaptım ve hepsi yıkıldı.
artık kumdan değil gerçek inşaat malzemesinden yapacağım. o yüzden faldan uzak durmam lazım.
hayatımı sadece gerçekler üzerine inşaa etme dönemim geldi , geçiyor.
bakırköyde almira =) kemal tancanın oralarda sor herkes soyler sana meshurdur dedıklerı cıkar 60 70 falandı ucretı
seni gidi reklamcı seni
fala töbeli olmasam giderdim.
senin sözün senettir bana.
tebi berrindereninde.
öperim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?