İstanbul'da Fal - Falcılar

illa ki gidin diye söylemedin zaten, biz nereden mi duyuyoruz :)) şu anki okuduğun forumdan duydum adını, ayrıca her çıkan falcıya gitmem ben, eski bi üyeyim bi yığın no var ama araştırıp yeteri kadar bilgi almadan gitmem iflas etmedim o yüzden, güvendiğim bi arkadaş tavsiyesiyle gittim ve merak edenler için de paylaştım bilgilerinize, ilgilerinize..

Arkadaslar bu nilufer hn daha once bakirkoyde bir cafe de bakan bayan mi? Daha sonra ordan ayrildi biliyorum, sizde iletisim bilgileri varsa bana msj atar misiniz lutfen? :/ bir iki kere baktirmistim ve soyledikleri cikmisti

Sen burdan duyup gittiğini söylüyorsun anladık ama bn şöyle birşey söyleyim bu forum yeni yazılmaya başladı bu falcı ama bn bira reklam olduğunu düşünüyorum ve o para olayına gelecek olursak güvenmediğim be tanımadığım iki yazan kişi vs diye 50 tl veriye Avrupa yakasına gelmek istemem açıkcası bakalım göreceğiz bu neslihanıdaa

Ben de bir çoğuna gittim, gittiklerimi yazdım zaten. Bana göre hangisi derseniz aslında hiçbirini tavsiye etmem. Kafe falcılarını denedim çok öyle aşırı güvenipte herşeyip bilir inancıyla hiçbirine gidemezsiniz. Ha belki 10 üzerinden 5 6 tutturma oranı vardır o kadar en fazla. Benim şimdiye kadar kiler içinde bir ara Damlalar Barış diyordum ama o da gümledi. Favorim Beşiktaş Symbol Nihal. Geçen sene baktırdığımda da genel hatları bilme, o anki durumumu bilme yüzdesi fazlaydı en son gittiğimde de aynı şekilde. Ama şu ara artık hiç birini istemiyorum. Gereksiz para israfı başka birşey değil.

Bu ne gitmicem israri ayol ! Seni kulagindan tutup falciya goturen mi var. Gitmiyecem diye bir yirtinma hali icerisindesin:))
seninde falci oldugundan suphelenmeye basladim valla. begendigini soyleyen birilerine karsi gidip denemedigin halde israrla gitmicem ki demelerinden.

Beni çok güldürme insan ne ise karşısındakini öyle görürmüş derler nedense sen ve diğer üye hep aynı falcılarn bahsediyorsunuz illede Neslihan bn güvenmediğini dile getirdim sen neden atılıyorsun bakalım sana ben mesaj yaZdımmı hayır :)ikincisi benim fal
Olarak çok kişiye gittim beğendiğimi yazıp beğenmediğin hakkında yorum yaDım be çok eski bir üyeyim önce eski formdaki yorumları oku sonra laf at ve haddini bil birdaha bana mesaj atma sen neslihanı avukatısın sanırım reklam yaptığın çok belli oluyor ve taşı başkalarına atıyorsun ve çok ucuz bir reklam olmuş beni bilen biliyor forumda ..!be ben seni yeni duydum birdaha asla mesaj atma bana seninle basit bir falcıçin polemiğe giremem ve sen inmiştin cinmisin ne olduğun belli olmayan şahs :)

Giris tarihin 2012 kronoloji ozurlu hanim. Birde benimkine bak. Ben berrinderen. Kimbilir onerdigim kac falciya gitmissindir :)) ayrica merakina yenilip neslihana da gizlice gideceginden eminim.

Senin bu saldirgan tavirlarini umraniye didem e bnzetiyorum ama... hadi hayirlisi.

Biz giden birileri olarak yorum yapma hakkina sahibiz. Sen gitmedigin biriyle ilgili saldirgan yorumlar yapmaya calisiyorsun farkindamisin :))) sekerim. Yerim seni ben :)

Ayrica gecenin bir yarisi cevap yetistirmeye calismissin ya fena etkilenmissin benden anlasildi :)) ben varim

öncelikle seni benim yazdığım ilk mesajı tekrar okumaya davet ediyorum. ben baktım da 'külkedisi lütfen giiiiit muhteşem bi faldı' yazmamışım bu bir, (hatta forumda kimseye git yazmamışım) mart 2012 girişli çok eski üye arkadaşım benimkine bi göz at istersen bu da iki.. yeşil yol ile aynı falcıda kesiştiğim ilk oldu. gitmeden önce de forumdan yeşil yol değil onun dışında başka bi arkadaşa tel açıp sordum düşündüm ama gitmedim ama reklam değil eminim dedi, ben denedim ve deneyimimi paylaştım. özellikle tekrar yazıyorum bak deneyimimi paylaştım, illa ki git külkedisi özellikle ama sen git demedim. yanlış mıyım? nedir bu yaptığın anlamış değilim, uzatma istersen,.. diğer üye oldum iyi mi :)))

Son düzenleme:

Ümraniye Didem i nerden çıkardın acaba ben hiç gitmedim gitseydim yazardım eski üye olduğunu söylüyorsun berrinderin sanırım forumda reklam yaptığı için üyeliği iptal olmuştu bilemeyeceğim bu arada bn sadece o paraya gidilmeyeveğini yazdım siz neyin kavgasını ve kimin avukatlığını yapıyorsunuz acaba bi falcı için değmez B'nde gidiyorum fal baktırmadım Avrupa yakasında oturmama rağmen bnmde bu forumdan duyup gittiğim isimler olduğunu söyledim ve bazıları reklam amaçlı olduğu ortaya çıktı sen söyle bakalım önyargı değildirde nedir 50 tl ye Mecidiyeköy'de Neslihan diye biri çıkmış B'nde m olduğunu ve nasıl biri olduğunu merak ettim özelden reklam olduğu ve gitmemem gerektiğini savunan ve B'ni bilen arkadaşlar yazdı bu arada bnim giriş tarihime aldanma bn 2 sene dir bu forumu takip eden üyelerdenim ve topicte de bilen bilir bilmeyen atar tutar !! Birdaha 2 kişi çıktı bu iki şahsi lütfen haddini bilip bana mesaj atmasın burası insan kandırma yeri değil !

komik sadece komik ve ilginç.. forumdaki diğer üyelerin benim yazdığım ilk mesaja ve verilen cevaba bakması yeterli sanırım fazla söze gerek yok.. herneyse..

seni gidi reklamcı seni
fala töbeli olmasam giderdim.
senin sözün senettir bana.
tebi berrindereninde.
öperim.

sağol canımcım, ben sözümü tutamıyorum ama bu uzun süre tutar beni sanırsammm

kumdan kaleler yaptım ve hepsi yıkıldı.
artık kumdan değil gerçek inşaat malzemesinden yapacağım. o yüzden faldan uzak durmam lazım.
hayatımı sadece gerçekler üzerine inşaa etme dönemim geldi , geçiyor.

güçlü olduğunu hep söylüyorum dimi :)) geçecek hepsi geride kalacak

Arkadaşlar sayfayı açıp " 1. Neslihan Meydan Savaşı' nı görünce çok güldüm:)))

İyi misiniz sizler??? Neslihan diye bir falcı çıkmış reklam mı değil mi tartışılıyor, ardından ben eski üyeyim sen eski üyesin deniliyor. Ardından kutuplaşmaya başka kişiler ekleniyor kimin referansı kabul olur kiminki olmaz tartışılıyor!!!

Altı da üstü de falcı hepsi bu, niye birbirinize giriyorsunuz ki???

Neslihan diye biri var arkadaşlar Berrinderen'in bana birebir anlattıklarından etkilenerek ben de baktırdım Neslihan'a. Durumu ve süreci biliyor, sayı tutturuyor söylüyor bir falcı klasiği olarak. Eğer yoğunlaştığınız biri varsa tipini tarif ediyor. Hatta yeni aldığım metalli ayakkabıyı bile bir kişi ile ilgili yorum yaparken söyledi. Bağlantı nedir bilemem? Evimdeki eşyaların rengini tvnin nerede durduğunu vs. söyledi. Ama var olanı söylüyor, yani süreci. Gelecekle ilgili olan ise MUALLAK:)) Yaşayıp göreceğiz... Zaten gelecekle ilgili de çok fazla bir şey söylemiyor, olacak dediği şey için tarih falan da vermiyor, beklemeye geçilmesin diye sanırım.

Neslihan'a giden ve etkilenen arkadaşa neler söylediğini bilmiyoruz, etkilendiği bir yön mutlaka var ki yazdı. Berrin de yazdı ama o bir de not düştü, " gelecekle ilgili söylediklerine 15 gün var" gibi bir ifade kullandı. Yaşanır ve görülür...

Neslhan'ın adının burada geçmesi reklam amaçlı olamaz... En fazla sevmişlerdir, konuşması düzgün, kibar, süreci biliyor maddi durumu da biraz kötü ise, burada adı geçen falcılardan çok daha iyi baktığını ben de test ettim, onun için yazılmıştır.
Ben yazma gereği duymadım, süreci ve geçmişi bilen çok iyi falcılar gördüm bu nedenle gelecekle ilgili söylediği şey çıkarsa yazarım diye düşündüm. Gelecekle ilgili söylediği şey aslında açık uç bir konu, çıkar çıkmaz zaman gösterir.
Şu Ümraniye Didem de bir travma oluşturdu sanırım KK'da reklam dendiği zaman akla ilk o geliyor.
Melek adıyla tekrar türediğinde de ilk baktıranlardan biri Berrinderen'di onun bilgileri vardı ve her şeyini bildiğini sanmıştı. Sanırım Bayan Petek de baktırmıştı ve hatırlıyorum arada Berrinderen'le ihtilaflı olduklarında Didem BayanPetek'le konuştuğunu ve ne olduğunu anlamadığını falan söylemişti... Oluyor böyle arıza durumlar insan şaşıyor...
Neslihan'ı ilk gündeme getiren BayanPetek sanırım bu forumda, ama Neslihan Didem gibi değil. Gerçekten geçmiş ve süreçle ilgili çok fazla şey söylüyor. Geleceği test edip göreceğiz.
Bu arada ben kendi adıma Neslihan'a baktırırken çok baş ağrısı hissettim, sonraki gün de ciddi baş ağrısı hissettim o nedenle devamlı gitmeyi düşüneceğimi sanmıyorum. Enerjim düştü, enerji bedenim zorlandı, suya ve varlıklarla baktığı için sanırım.

Ayağım kaydı baktırdım, Berrinderen'in söylediklerinden etkilendim ama gerçekten faldan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum hele ki su falına baktırılmasından kesinlikle uzak durmak gerekiyor.
Hatta Berrinderen'e "şeytanım oma" esprisini yaptım.
Yazılan herkese reklam diyeceksek neden yazıyoruz ki buraya???

bakırköyde almira =) kemal tancanın oralarda sor herkes soyler sana meshurdur dedıklerı cıkar 60 70 falandı ucretı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…