İstanbul'da Fal - Falcılar

canım bana neslihanın telefonunu gönderebilir misin teşekkürler

Kızlar konu dahilinde bir şey sormayacağım; ama ben Kadınlar Kahvesi Remziye'ye baktırdım dün. İyiydi sanki. Yani en azından bence geçmişi ve şu anı bildi. Baktıranlar yorum yapabilirler mi?

kızlar bende geçen gün çingenedeki güldene baktırdım memnun kaldım anımı süper anlattı gelcek çıkar mı bilmiorum ama olabilecek bir gelecek gibi görüyorum işallahh tabii:)) bir arkadaşım tawsiye etmişti daha önce hiç duymadım adını onda gelecek çıkmış işallah bende de çıkar:))

Kızlar konu dahilinde bir şey sormayacağım; ama ben Kadınlar Kahvesi Remziye'ye baktırdım dün. İyiydi sanki. Yani en azından bence geçmişi ve şu anı bildi. Baktıranlar yorum yapabilirler mi?

ben remziye'ye aylar oncesı 1 kere baktırmıstım .an ve gecmıstede basarılıydı

gelecek ıcın soyledıklerınıde yasamıstım .kısacası memnun kalmıstım .

tekrar neden gıtmedın dersen ; ilk falında basarılı oldugunu ama 2.falında

basarısız oldugunu duyunca gıtmedım ben de :)

Selam, Gülden Hanim in tipini tarif edebilir misin?bende gecen sene Bakırköy'de bı Gülden Hanima baktirmistim ama sonra o cafeden ayrıldı, izini kaybettim,pek çok şeyi de bilmişti

kızlar ya yok mu bakırköyde şuna gittim iyi diyebilceğiniz biri yarın elim boş dönmeyeyim.

Merhaba...

Ben eski kullanıcı adı DİORİSSİMO olan kişiyim. Artık forumda yazmayacağım ama 1 kereliğine bu üyeliğimle bu yazıyı yazmayı istediğimden 2. bir üyelik aldım geçici olarak.

Bundan 1 ay kadar önce forumda Şıvga ve Gülnaz Hoca hakkında yazdıklarımda ciddi bir yanlış algılama söz konusudur. Onlara yaptığım suçlamalar geçersizdir.

kızlar bu aysel vardı hanı kardesının ynıa gıtmıstı 15 gun gelmycek denmıstı ıyı bılıyo demıslerdı bıdaha gıden oldumu ne oldu aysel

herkese selam. Bende daha önce bakırköydeki almira cefede falcı enfale gitmiştim ama pek memnun kalmadım, falı 5 dk bile sürmüyo diyebilirim çok kısa sürüyor. yazılanları biraz okudumda arzuhal cafede arzu diye birinden bahsediliyor baktıranlar memnun kaldımı acaba birde ne kadara bakıyo acaba bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.yada bakırköyde tavsiye edebileceğiniz başka falcılar varsa onuda paylaşabilirsiniz :) şimdiden tşk ederim :)

yani bunlar yalanmı diyorsun kıyamam sana ya seni korkuttular yada ortak ettiler bu kadar açıklamalı yalan olmaz canım

kendini yalanlamana üzüldüm hem 8.000 TL kaptıracaksın hem her şeyin ters gidecek hayatın alt üst olacak tüm detayları ile anlatacaksın sonrada bunların gerçeklerden alakası yok diyeceksin yok öyle şey arkadaşım dediğim gibi sen ya baskı altındasın yada onlarla birlikte ortak çalışmaya başladın

yani bunlar yalanmı diyorsun kıyamam sana ya seni korkuttular yada ortak ettiler bu kadar açıklamalı yalan olmaz canım

Polemige girmek istemiyorum ama bide demiski anlattilarimda ciddi bir yanlis algilama soz konusu... yani sen cok dogru insanlar dedin bizmi yanlis anladik ? Sen anlattin biz dinledik ve de arkadasinda dedigi gibi belliki seni tehdit etmisler ya da mahkemeyle onla bunla korkutmuslar ne diyelim Allahlarindan bulsunlar... bizden uzak Allaha yakin olsunlar...

Selam, Gülden Hanim in tipini tarif edebilir misin?bende gecen sene Bakırköy'de bı Gülden Hanima baktirmistim ama sonra o cafeden ayrıldı, izini kaybettim,pek çok şeyi de bilmişti

gülden hnm hafif toplu bi hanımdı esmer diyebilirm sigara içiyor güler yüzlü birisi cnm..ama ne zmandan beri çingenede çalıştığını bilmıorum

arzuya ben gittim canım tamamen yalan hiç bir dediğii çıkmadı o kadar salladı ki ne duymak istıosan söluo we sonuç .. ! bnm bakırköyde gittiğim mandalda ada wardır tek geçıyorum birde çingene cafede geçen gün briisne baktırdım gülden burda bahsettim o war ama geleceği ne olur güldenin bilemem yeni baktırdım ..

Bu maryam dedikleri kadın reklam oldugu ve ella ile aynı kişi oldugu yazıldı burada yine de denemek istersen bilemem

539 401 78 24 gülün telefon numarası

Arkadaşlar;

Gül'ün numarası kapalı, değiştirmiş olabilir mi? Ayrıca stones'tan da ayrılmış. Nereye gittiğini bilen var mı? En son Sentimientodayken gitmiştim 2 sene önce; ve geçtiğimiz Nisan'dan beri bu kadını arıyorum, hatta Allah rızası için biri tel nosunu mesaj atsın demiştim kimse geri dönmedi Şimdi bakıyorum numara verenler olmuş ama o telde kapalı Ya ben bu kadına nasıl ulaşacağım ((

Merhaba ben de senin gibi Gül'e ulaşmaya çok çalıştım çünkü bana gelecek ile ilgili söyledikleri %90 çıktı. tekrar baktırmak istiyodum ve stones u aradım ayrıldığını söylediler bundan aylar önce. tabi burdan cep telini bulamadığım içn geçenlerde tekrar stones u aradım ve yakında tekrar orada fal bakmaya başlayacağını söylediler. cep telini vermediler ama kesin başlayacakmış.Bilgin olsun :)

Cok tesekkurler verdigin bilgi icin; ama ben de pazar gunu Stones'u aradim; ne zaman gelecegi belli degil bikac gundur gelmiyor dediler. Sen aylardir gitmiyor diyorsun; demek ki stones'ta yalan soyluyor. Ya stones'ta baslamazsa tekrar (((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…