kızlar burdan etkilendim neslihan hanıma gittim, kahve ve tarot baktırkmaktansa su falı daha etkileyici geldi bana. anı biliyor, gelecek için söylediği şeyleri bekleyip görecez. reklam mı değil mi anlarız demiştim 50 tl yi gözden çıkarıp gittim ve verdiğim paraya hiç acımadım.. çok tatlı bi bayan, niye pahalı kafede bakıyora takılmayın kendi hesabını kendi ödüyor ben sadece kendi içtiğimi ödedim. çok yakın arkadaşlarıma tavsiye ederim beğenmezlerse reklam demezler :)) ama burda illa ki gidin diyemem kendi adıma söylüyorum beni çok rahatlattı
almira cafe mi falcı nın ismi mi? salı günü bakırköye gidicem işlerim var gitmişken kime gitsem acaba?
bakırköyde almira =) kemal tancanın oralarda sor herkes soyler sana meshurdur dedıklerı cıkar 60 70 falandı ucretı
Kızlar konu dahilinde bir şey sormayacağım; ama ben Kadınlar Kahvesi Remziye'ye baktırdım dün. İyiydi sanki. Yani en azından bence geçmişi ve şu anı bildi. Baktıranlar yorum yapabilirler mi?
kızlar bende geçen gün çingenedeki güldene baktırdım memnun kaldım anımı süper anlattı gelcek çıkar mı bilmiorum ama olabilecek bir gelecek gibi görüyorum işallahh tabii:)) bir arkadaşım tawsiye etmişti daha önce hiç duymadım adını onda gelecek çıkmış işallah bende de çıkar:))
yani bunlar yalanmı diyorsun kıyamam sana ya seni korkuttular yada ortak ettiler bu kadar açıklamalı yalan olmaz canımBu kadını neden aradığımı anlatayım burada da herkese ders olsun çünkü bana hayatımın dersi oldu. Bu Gülnaz denen şarlatan kadın Şıvga denen diğer şarlatanın beraber çalıştığıdır. Aslında Şıvga fal bakma ayaklarında herkeste büyü çıkartır ve bu kadına yönlendiri. Beykent Gürpınar'da Tabanlı sitesinde oturur Şıvga. Tam 1 yıl önce bende de tabii büyü varmış diye beni hocasına yönlendirmişti ama ben kadını hiç görmedim. Ve bana üzerimde taşımam için HAMAYİL yaptırmayı ve böylelikle de yapılacak olan bütün büyülere ve kötülüklere karşı korunacağımı ve üzerimdekilerin de kalkacağına beni öyle bir güzelikna etmişti ki ben de yaptırayım dedim. Veeee hamayili yazacak hocanın da Azerbeycan'da Ayhan adı ama Ay dede dedikleri (ki bundan birkaç ay önce de güya vefat etmiş) bir hoca idi. İstedikten tam 1.5 ay sonra hamayil geldi bana üzerimde taşımam için ama gelmez olaydı. Taşımaya başladıktan sonra sol ayağımın 4. parmağında sanki yüzük varmış da sıkıyormuş gibi birşeyler başladı ve ben anlam veremedim çünkü hiç ağrı yoktu. Sonra sırasıyla bütün işlerim dibe vurmaya başladı. Bu arada Şıvga şarlatanı ile hemen hemen hergün konuşuyordum neden böyle olacağına dair ve bana belki birkaç kurban daha kesmemiz gerekebilir gibi şeyler söylüyordu (ki 1 kurban 650 lira falan) ben de bundan böyle asla 5 kuruş dahi veremem deyince bunlar demekten vazgeçmişti. Neyse, ama bu arada cidden herşeyim ters gitmeye başladı. Ekonomim ciddi anlamda dibe vurdu, yılardır yalnız yaşayan ben evde garip korkular hissetmeye başladım, evimi boşalttım yüm eşyalarımı sattım. İşten çıktım. Aşk desen, adam işten çıkmıştı yeni işe girdi, evi yoktu ev tuttu, sevgilisiyle daha da bağlandı vs... Ben 1-2 kez hamayilimi atmayı düşündüm ve Şıvga’ya veryansın ediyordum ki o “ aman sakın, sakın atma ve kalbini bozma” gibi sözlerle beni avutuyordu. Derken birgün bana öyle bir geldiler ki kuzenimle buluşup hamayilimi açtık koca bir pembe kağıt. Önlü arkalı İbranice sözlerle dolu ve yıldız resimleriyle de her iki tarafı çerçevelenmiş. Arkada kocaman bir çember ve içinde yine garip şekiller ve İbranice yazılar var. Ve o kağıdı yaktık ama öyle bir tuhaf koku çıktı ki size anlatamam ve biz sanki içmişiz gibi yürüken sendelemeye başladık. Ha bir de muskanın kaplı olduğu katları açtıkça da siyah kurumla üzerlerinin yer yer boyandığını gördük ve anlam da veremedik. Sonra ben Şıvga’yı aradım sanki birşey olmamış gibi. Ve böyle bir muska tarifini sanki bir arkadaşımın evinde bulduk gibi anlattık ona ama üzerindeki yazılanları hiç tarif etmedik. Şimdi hepiniz dikkat edin lütfen; dedi ki “ İyiliğine yapılanlar beyaz kağıda yazılır ve arapçadır. Kötülüğüne yapılanlar ise kırmızı veya saman kağıdına İbranice harflerle yazılır bir de her tarafında yıldız olur. Çember vardır ki o kişiyi çembere almak için” Ben tabii şoklardayım. Ona birşey söylemedim ama 1 hafta sonra onu tehditlerle budurumu anlattım. Tabii ne yaptı şimdi 2 telefonu da değiştirmiş belki evinden de taşınmıştır. Ben bu HAMAYİL için kaç lira ödedmiştim biliyor musunuz? Tamı tamına 8.000.- TL. Hayatımın en en en büyük salaklığına nasıl yandığımı anlatamam. Hamayili yaktığımdan beri yani 4-5 aydır işlerim ve para durumum ciddi oranda düzeldi. Ve artık hayatımda bir daha ASLA böyle birşey yapmam. Ve bu durumu hayatım boyunda utanç içinde hatırlayacağımı biliyorum. Sizlerden ricam lütfen bu tür şeylere kanmayın ve bu örneği en yaşanmış ders olarak siz de hep hatırlayın. Gülnaz’ın telefonunu istememdeki amaca gelince, o kadına gidip Şıvga’nın para konusundaki foyasını da ona söyleyeceğim (çünkü sanırım Gülnaz Şıvga’nın bu kadar yüklü miktarlar aldığından da habersiz ve yine sanırım Şıvga O’nu da söğüşlüyor) ve bu çeteyi polislerle çökerteceğim. Ben de belki yanarım ama olsun yine de polise ihbar edeceğim. Durum budur. Bana telefon vererek bilmeden çok büyük yardım eden arkadaşa da çoook teşekkür ederim.
Merhaba...
Ben eski kullanıcı adı DİORİSSİMO olan kişiyim. Artık forumda yazmayacağım ama 1 kereliğine bu üyeliğimle bu yazıyı yazmayı istediğimden 2. bir üyelik aldım geçici olarak.
Bundan 1 ay kadar önce forumda Şıvga ve Gülnaz Hoca hakkında yazdıklarımda ciddi bir yanlış algılama söz konusudur. Onlara yaptığım suçlamalar geçersizdir.
yani bunlar yalanmı diyorsun kıyamam sana ya seni korkuttular yada ortak ettiler bu kadar açıklamalı yalan olmaz canım
Selam, Gülden Hanim in tipini tarif edebilir misin?bende gecen sene Bakırköy'de bı Gülden Hanima baktirmistim ama sonra o cafeden ayrıldı, izini kaybettim,pek çok şeyi de bilmişti
herkese selam. Bende daha önce bakırköydeki almira cefede falcı enfale gitmiştim ama pek memnun kalmadım, falı 5 dk bile sürmüyo diyebilirim çok kısa sürüyor. yazılanları biraz okudumda arzuhal cafede arzu diye birinden bahsediliyor baktıranlar memnun kaldımı acaba birde ne kadara bakıyo acaba bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.yada bakırköyde tavsiye edebileceğiniz başka falcılar varsa onuda paylaşabilirsiniz :) şimdiden tşk ederim :)
Kizlar bana mail yolu ile ulasip bilgi veren arkadaslarimdan aldigim numaralaro acan olmuyor.. Ozellikle maryam adinda ermeni bir bayanin telefonu verildi fakat kapali cikiyor.. Bu maryami bilen var mi? Telefonu nedir nasil ulasirim? Yardimci olun bana
539 401 78 24 gülün telefon numarası
Arkadaşlar;
Gül'ün numarası kapalı, değiştirmiş olabilir mi? Ayrıca stones'tan da ayrılmış. Nereye gittiğini bilen var mı? En son Sentimientodayken gitmiştim 2 sene önce; ve geçtiğimiz Nisan'dan beri bu kadını arıyorum, hatta Allah rızası için biri tel nosunu mesaj atsın demiştim kimse geri dönmediŞimdi bakıyorum numara verenler olmuş ama o telde kapalı Ya ben bu kadına nasıl ulaşacağım ((
Merhaba ben de senin gibi Gül'e ulaşmaya çok çalıştım çünkü bana gelecek ile ilgili söyledikleri %90 çıktı. tekrar baktırmak istiyodum ve stones u aradım ayrıldığını söylediler bundan aylar önce. tabi burdan cep telini bulamadığım içn geçenlerde tekrar stones u aradım ve yakında tekrar orada fal bakmaya başlayacağını söylediler. cep telini vermediler ama kesin başlayacakmış.Bilgin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?