İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba,

Aysun Hanım'ın telefonunu bana yazabilir misiniz,mesaj atamıyorum da ben
Çok teşekkürler

ARkadaslar kadikoyde limon kafede fal baktirdim kadin beni sOka soktu ism cisim is guc herseyi takir takir hoc soru sormadan saydi. Gelecekle ilgili de cok olumlu seyler soyledi siddetle tavsiye ediyorum. Yorumlarinizi da bekliyorum. Simdiyi bu kadar iyi bildiyse gelecrgi de turturmustur diye seviniyorum:) zaten bi tane falci var cafede oyle anladim.

ne kadara baktı falınıza?

Gülünün namını çok duymuştum çok arkadaşım baktırdı,hepsi memnun kaldı bir ben baktıramdım,stones da bakıyordu paraları cukka yapmış:d kafeye ortak olmuş stonesta istediği zaman bakıyor diyorlar ama ben hiç raslayamadım bir ara 1 hafta boyunca aradım açmadı.Eğer bir şekilde ulaşırsanız özelden telini yada yerini banada atın.

kızlar bir falcı yazarken sadece adını yazıyoruz ya ondan sonra o falcının nerde baktığını bulmak için sayfalar dolusu yazı okumak zorunda kalıyoruz ya da tekrar tekrar birbirimize soruyoruz. ama mesela bilmem nerdeki semtte şu cafede bakan falcı x diye yazarsak ne süper olur.

Ya ben 2 sene önce baktırdım acayip kötü durumdaydım Erkek arkadaşımla 2 hafta ayrılmıştık o arada biriyle çıkmaya başlamış Sonra bana geri döndü zaman ver düzelteceğim durumu dedi vs ve 4 ay ayrılmadı kan kustum resmen Bende de takıntı oldu sanırım ayrılamadım da. Gül erkek arkadaşımın tamamen beni kıskandırma ve kendine bağlama amaçlı biriyle birlikte olduğunu ve onunla o sene bitmeden ayrılacağını söyledi. Yılsonuna 2 hafta vardı. Hatta dur negatif enerji göndereyim çabuk ayrılsın dedi. Bir hafta sonra beklenmedik bir şekilde tamamen o kızdan ayrıldı ve aramız hiç olmadığı kadar mükemmel oldu. Bende bir buçuk sene çok mutluydum, fala mala ihtiyacım yok diye gülün kartını attım Ama 6 ay önce sorunlarımız başladı. 3 ay önce de evlilik planları yaparken tamamen ayrıldık. Hala beni düşünmesine rağmen (whatsuptan engeli kaldırıp, bakıyo arada) inat etti, aramıyor. Gülün ben hiçbirşey anlatmadan; yaşadığım şeyleri bilmesi; ve ayrılacaklarını bilmesi beni şok etmişti. Son 3 ayda 2 falcıya gittim; ikisi de erkek arkadaşımın bana döneceğini ve evleneceğimizi söylediler ama arayan soran yok Tabi işle ilgili de sıkıntılarım var. O yüzden Güle acayip ihtiyacım var Bu arada Kadınlar Kahvesi Meryem Ağustosta söz kutlama gibi bişi var dedi ama biz Temmuzda ayrıldık Ayrılmasaydık gerçekten söz kesilecekti. Meryem sanırım o anki planlarımızı bilebiliyor ama geleceği sallıyor. Günahını almiyim ama bana söyledikleri çıkmadı. yengeme söyledikleri hamileliği falan çıktı. Ne diyim bnm enerjim Gül ile tuttu sanırım onu da kaybettim Bulan biri olursa nolur özelime mesaj atsın numarasını; acaip duamı alır :) . Bende isteyenlere paylaşırım. Ya da bu şekilde detayları bana hiçbirşey sormadan bilecek ve geleceği tamamen tutturacak birini önerebilir misiniz?

bende çok baktırmak istedim nasip değilmiş.ama fal baktığı kafeye ortak olduğunu öğrendim ben.bir ara devamlı kafeyi aradım bugün izinli,yok hasta yok işi var haftaya bakcak diye devamlı oyaladılar,bence gül paraları cukka yaptı gitti:) şaka bir yana çok övdüler acaba övüldüğü kadar var mı merak ediyorum.

yaaa kızlar siz bu kadar yazınca ; şimdi gül'ü çok merak ettim çok baktırmak istedim. neden ulaşılamiyo bu kadına (

kızlar bugünde sebaya gittim ben çok beğendim sebayı özel yaşantım olsun iş hayatım ailevi durumlar hepsini söledi gelecek için söledikleri ne olur blemem çıkarsa tabikii paylaşıırm işalllahh tabii:)) aam şuanı hayatımdakileri harbi saydı bi tarottan nası bu kadar şeyi bildi anlamış değilim ama hadii bakalım:) gelecekte işallah çıkar gerçi hem olmasını istedklerim var hmde istemedklerim kısmet artık. ama bugün beni yönlerdirdiği bir konuda atakta bulundum dediği gibi olumlu geçti :) işllah foss çıkmazz ..

stones gül'ü bu topıkde cok duymustum ama olumlu seyler duymadım

olumlu duymus olsaydım mutlaka gıderdım ben

hatta ben de nosu var ama degıstırdı mı bılemem .bende kı nosu

539 la baslıyor 24 le bitiyor .

cnm bence sen suan da zor durumda oldugun ıcın gülü gözünde buyutmus olabılırsın .

yanı anlattıklarını okudumda oyle aman aman bılınmesı şok yaratacak mevzular degıl .

bir erkek ılıskıden ayrılır ayrılmaz hemen bırını takıyorsa koluna bılkı sonu zaten husrandır :)

ayrılacaklardır yanı :) bunlar bılındık hıkayelerdır .erkeklerın genelı boyle degıl mı zaten cnm .

ayrılır ayrılmaz yenı heyecanlar ararlar hemen baskasıyla sevgılı olurlar .sonra da aynı hızla

ayrılırlar :) erkek mılletının dogası bu zaten cnm .ayrılan erkek için ;oturmus evde ıkı gozu yaşlı yas

tutuyo deseler zaten ınanma .yalnız benım anlamadıgım nokta ; sız 2 haftalık ayrılık gecırdıkten sonra

bu sevgılın baska bırıyle cıkıyor ve sana gerı donuyor .gerı donuyor ama aynı zamanda o kızla

4 ay boyunca ilişkiye devam mı etti ben mı yanlıs anladım acaba :) eger dogru anladıysam boyle

bırıne nasıl katlandım canımm yaaa :/

Son düzenleme:

Doğru anladın maalesef Benim başıma ilk defa böyle birşey geldi; arkadaşımın başına gelse karaktersiz hala görüşüyor diye kızardım. Ama ben maalesef çok sevmiştim ve de takıntı ve hırs olmuştu, ve güçlü duramadım. Nasıl katlandım söyliyim, hergün iki göz iki çeşme (( Yani ben o kadar falcıya gittim, başıma hiç böyle şeyler gelmeden önce de; hiçbir falcı da böyle şeyler söylemedi. Yani sallanarak nokta atışı yapılacak bir durum değil ki. 4 aydır ayrılmayan adam bir hafta içinde ayrıldı, bu da beni etkileyen ikinci meziyetti. Söyleyip de henüz çıkmayan şeylerinse daha tarihi var. Yani bana tutmadı diyebileceğim hiçbirşey yok. Bana böyle birini önerebilir misiniz? Gülü bulmaktan ümidimi kestim artık. Telefonu hala kapalı Demek ki kısmet değil...

ya şu sebanın yeri nerde dün o kadar döndüm bakırköyde kime gitsem kime gitsem diye öylesine bir yere girdim aman aman diyebileceğim şeyler söylemedi.. sebayı bende merak ediyorum ama bakırköyün neresinde bilmiyorum..

bakırköyde kiliseyi geçtikten sonra hemen saa dönüyorsun çingene cafenin karşısı gibi kalıo sütlü kahve var galiba onun yanında ufak bir yer görmekte zorlanabilirsin:) ben çok memnun kaldım işşallah sende kalırsınn :)

tüh yaa keşke dün görebilseydim. randevu gerekiyor mu?

arkadaşlar merhaba daha önce angels cafede çalışan nil hanımın numarasını bana mesaj atabilir misiniz? Şimdiden çok tşk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…