Tabii veririm, ben çok falcı gezmişimdir ama Aysun hanımın yeri ayrıdır benim için, bir zamanlar bana çok yardım etti, çok yol gösterdi. Tarotu çok iyiydi kahve baktığını bilmiyorum, pek çok şey bildi ama uzun zaman geçtiği için aklımda en önemlileri kalmış. Bir zamanlar sözlüydüm ve başka birine aşık olmuştum.Sonra sözlümden ayrılıp o kişiyle birlikte olmaya başlamıştım ama sözlümde peşimi bırakmıyordu.O zamanlar kendisine gidip benim için hangisi daha iyi karar veremiyorum demiştim. O da bana ikisi de senin eşin olmayacak bu ikisinin dışında biriyle ileride tanışıp karar vereceksin demişti.Zaten o ikisinden sonradan aşık olduğumun gelecekte yurtdışında göründüğünü , eski sözlümlede evlenmeyeceğimi vs söylemişti. 2002 yılıydı, ben 2003 te diğer aşık olduğum çocuktan ayrılıp 2004 te başka biriyle tanıştım,2006 da evlendim.Eski aşık olduğum çocuk ise 2007de yurtdışında iş bulup oraya yerleşti. Başka birşey daha,2004 te şu anki eşimle yeni tanışmıştım,ama henüz çıkmaya başlamamıştım,tarotun içinde öylesine sordum bu nasıl biri diye..Sen bu adama hiçbir zaman güvenemeyeceksin dedi..O zaman bana bu güvenemeyeceksin sözü aldatmak gibi göründü ve sonradan eşimin beni aldatacak biri olmadığını görünce evlenene dek amaaann Aysun hn. da salladımı ne dedim, amaaa evlendikten sonra eşim beni aldatmasada ufak şeylerde bile olsun o kadar çok yalan söylediki gerçekten şu an aldatmayacağına güveniyorum ama diğer söylediği hiçbirşeye tam olarak güvenemiyorum. Yani zararsız yalanlar ama tipik bir Balık burcu sürekli gizemli havalar vs..Neyse işte böyle, şu anda fal bilim merkezinde çalışmıyor oluşuna sevindim aslında, özelden daha güzel bakabilir..
Özelden telefon numarasını gönderdim arkadaşlar.
ARkadaslar kadikoyde limon kafede fal baktirdim kadin beni sOka soktu ism cisim is guc herseyi takir takir hoc soru sormadan saydi. Gelecekle ilgili de cok olumlu seyler soyledi siddetle tavsiye ediyorum. Yorumlarinizi da bekliyorum. Simdiyi bu kadar iyi bildiyse gelecrgi de turturmustur diye seviniyorum:) zaten bi tane falci var cafede oyle anladim.
Merhaba,
Aysun Hanım'ın telefonunu bana yazabilir misiniz,mesaj atamıyorum da ben
Çok teşekkürler
Arkadaşlar;
Gül'ün numarası kapalı, değiştirmiş olabilir mi? Ayrıca stones'tan da ayrılmış. Nereye gittiğini bilen var mı? En son Sentimientodayken gitmiştim 2 sene önce; ve geçtiğimiz Nisan'dan beri bu kadını arıyorum, hatta Allah rızası için biri tel nosunu mesaj atsın demiştim kimse geri dönmediŞimdi bakıyorum numara verenler olmuş ama o telde kapalı Ya ben bu kadına nasıl ulaşacağım ((
Gülünün namını çok duymuştum çok arkadaşım baktırdı,hepsi memnun kaldı bir ben baktıramdım,stones da bakıyordu paraları cukka yapmış:d kafeye ortak olmuş stonesta istediği zaman bakıyor diyorlar ama ben hiç raslayamadım bir ara 1 hafta boyunca aradım açmadı.Eğer bir şekilde ulaşırsanız özelden telini yada yerini banada atın.
Ya ben 2 sene önce baktırdım acayip kötü durumdaydımErkek arkadaşımla 2 hafta ayrılmıştık o arada biriyle çıkmaya başlamış Sonra bana geri döndü zaman ver düzelteceğim durumu dedi vs ve 4 ay ayrılmadı kan kustum resmen Bende de takıntı oldu sanırım ayrılamadım da. Gül erkek arkadaşımın tamamen beni kıskandırma ve kendine bağlama amaçlı biriyle birlikte olduğunu ve onunla o sene bitmeden ayrılacağını söyledi. Yılsonuna 2 hafta vardı. Hatta dur negatif enerji göndereyim çabuk ayrılsın dedi. Bir hafta sonra beklenmedik bir şekilde tamamen o kızdan ayrıldı ve aramız hiç olmadığı kadar mükemmel oldu. Bende bir buçuk sene çok mutluydum, fala mala ihtiyacım yok diye gülün kartını attım Ama 6 ay önce sorunlarımız başladı. 3 ay önce de evlilik planları yaparken tamamen ayrıldık. Hala beni düşünmesine rağmen (whatsuptan engeli kaldırıp, bakıyo arada) inat etti, aramıyor. Gülün ben hiçbirşey anlatmadan; yaşadığım şeyleri bilmesi; ve ayrılacaklarını bilmesi beni şok etmişti. Son 3 ayda 2 falcıya gittim; ikisi de erkek arkadaşımın bana döneceğini ve evleneceğimizi söylediler ama arayan soran yok Tabi işle ilgili de sıkıntılarım var. O yüzden Güle acayip ihtiyacım var Bu arada Kadınlar Kahvesi Meryem Ağustosta söz kutlama gibi bişi var dedi ama biz Temmuzda ayrıldık Ayrılmasaydık gerçekten söz kesilecekti. Meryem sanırım o anki planlarımızı bilebiliyor ama geleceği sallıyor. Günahını almiyim ama bana söyledikleri çıkmadı. yengeme söyledikleri hamileliği falan çıktı. Ne diyim bnm enerjim Gül ile tuttu sanırım onu da kaybettim Bulan biri olursa nolur özelime mesaj atsın numarasını; acaip duamı alır :) . Bende isteyenlere paylaşırım. Ya da bu şekilde detayları bana hiçbirşey sormadan bilecek ve geleceği tamamen tutturacak birini önerebilir misiniz?
bende çok baktırmak istedim nasip değilmiş.ama fal baktığı kafeye ortak olduğunu öğrendim ben.bir ara devamlı kafeyi aradım bugün izinli,yok hasta yok işi var haftaya bakcak diye devamlı oyaladılar,bence gül paraları cukka yaptı gitti:) şaka bir yana çok övdüler acaba övüldüğü kadar var mı merak ediyorum.
Ya ben 2 sene önce baktırdım acayip kötü durumdaydımErkek arkadaşımla 2 hafta ayrılmıştık o arada biriyle çıkmaya başlamış Sonra bana geri döndü zaman ver düzelteceğim durumu dedi vs ve 4 ay ayrılmadı kan kustum resmen Bende de takıntı oldu sanırım ayrılamadım da. Gül erkek arkadaşımın tamamen beni kıskandırma ve kendine bağlama amaçlı biriyle birlikte olduğunu ve onunla o sene bitmeden ayrılacağını söyledi. Yılsonuna 2 hafta vardı. Hatta dur negatif enerji göndereyim çabuk ayrılsın dedi. Bir hafta sonra beklenmedik bir şekilde tamamen o kızdan ayrıldı ve aramız hiç olmadığı kadar mükemmel oldu. Bende bir buçuk sene çok mutluydum, fala mala ihtiyacım yok diye gülün kartını attım Ama 6 ay önce sorunlarımız başladı. 3 ay önce de evlilik planları yaparken tamamen ayrıldık. Hala beni düşünmesine rağmen (whatsuptan engeli kaldırıp, bakıyo arada) inat etti, aramıyor. Gülün ben hiçbirşey anlatmadan; yaşadığım şeyleri bilmesi; ve ayrılacaklarını bilmesi beni şok etmişti. Son 3 ayda 2 falcıya gittim; ikisi de erkek arkadaşımın bana döneceğini ve evleneceğimizi söylediler ama arayan soran yok Tabi işle ilgili de sıkıntılarım var. O yüzden Güle acayip ihtiyacım var Bu arada Kadınlar Kahvesi Meryem Ağustosta söz kutlama gibi bişi var dedi ama biz Temmuzda ayrıldık Ayrılmasaydık gerçekten söz kesilecekti. Meryem sanırım o anki planlarımızı bilebiliyor ama geleceği sallıyor. Günahını almiyim ama bana söyledikleri çıkmadı. yengeme söyledikleri hamileliği falan çıktı. Ne diyim bnm enerjim Gül ile tuttu sanırım onu da kaybettim Bulan biri olursa nolur özelime mesaj atsın numarasını; acaip duamı alır :) . Bende isteyenlere paylaşırım. Ya da bu şekilde detayları bana hiçbirşey sormadan bilecek ve geleceği tamamen tutturacak birini önerebilir misiniz?
cnm bence sen suan da zor durumda oldugun ıcın gülü gözünde buyutmus olabılırsın .
yanı anlattıklarını okudumda oyle aman aman bılınmesı şok yaratacak mevzular degıl .
bir erkek ılıskıden ayrılır ayrılmaz hemen bırını takıyorsa koluna bılkı sonu zaten husrandır :)
ayrılacaklardır yanı :) bunlar bılındık hıkayelerdır .erkeklerın genelı boyle degıl mı zaten cnm .
ayrılır ayrılmaz yenı heyecanlar ararlar hemen baskasıyla sevgılı olurlar .sonra da aynı hızla
ayrılırlar :) erkek mılletının dogası bu zaten cnm .ayrılan erkek için ;oturmus evde ıkı gozu yaşlı yas
tutuyo deseler zaten ınanma .yalnız benım anlamadıgım nokta ; sız 2 haftalık ayrılık gecırdıkten sonra
bu sevgılın baska bırıyle cıkıyor ve sana gerı donuyor .gerı donuyor ama aynı zamanda o kızla
4 ay boyunca ilişkiye devam mı ettiben mı yanlıs anladım acaba :) eger dogru anladıysam boyle
bırıne nasıl katlandım canımm yaaa :/
stones gül'ü bu topıkde cok duymustum ama olumlu seyler duymadım
olumlu duymus olsaydım mutlaka gıderdım ben
hatta ben de nosu var ama degıstırdı mı bılemem .bende kı nosu
539 la baslıyor 24 le bitiyor .
kızlar bugünde sebaya gittim ben çok beğendim sebayı özel yaşantım olsun iş hayatım ailevi durumlar hepsini söledi gelecek için söledikleri ne olur blemem çıkarsa tabikii paylaşıırm işalllahh tabii:)) aam şuanı hayatımdakileri harbi saydı bi tarottan nası bu kadar şeyi bildi anlamış değilim ama hadii bakalım:) gelecekte işallah çıkar gerçi hem olmasını istedklerim var hmde istemedklerimkısmet artık. ama bugün beni yönlerdirdiği bir konuda atakta bulundum dediği gibi olumlu geçti :) işllah foss çıkmazz ..
ya şu sebanın yeri nerde dün o kadar döndüm bakırköyde kime gitsem kime gitsem diye öylesine bir yere girdim aman aman diyebileceğim şeyler söylemedi.. sebayı bende merak ediyorum ama bakırköyün neresinde bilmiyorum..
bakırköyde kiliseyi geçtikten sonra hemen saa dönüyorsun çingene cafenin karşısı gibi kalıo sütlü kahve var galiba onun yanında ufak bir yer görmekte zorlanabilirsin:) ben çok memnun kaldım işşallah sende kalırsınn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?