tüh yaakeşke dün görebilseydim. randevu gerekiyor mu?
yaa arkadaşlar bakırköy falcılarını övüp duruyorsunuz burda da ben gittiğim hiç birinden memnun kalmadım.. hepsi suydu iskambildi yıldıznameydi bir şekilde para yolmaya kalktıve yolda yürürken de bakırköy ahalisine sordum burdaki en iyi falcı kim diye aldığım cevap şuydu : "taksime git hem orda ucuza bakıyorlar hem de iyiler.. burda bir falcıya gidersen parana yazık olur.." ve hepsi suydu yıldıznameydi diyenlere baktırma sakın para tuzağı dedi.. ben şimdi burdaki bakırköy falcılarını övmeleri anlayamıyorum.. taksimdede eski falcılar gittiğinden bu yana iyi falcı kalmadı her gay her dul falcı olmuş uzun süredir fal baktıran biri olarak dikkat edin gittiğiniz falcılara derim..
bu yorumum yanlış anlaşılmasın sadece kendi görüşüm.. taksim falcılarını övmüyorum.. taksimde de bi kuantumdur enerji yollamadır ada çayı tütsüsü vs moda olmuş gidiyor.. sadece demek istediğimin gittiğiniz falcıya dikkat edin.. yazılan falcıların bi çoğuna gittim su falı yıldızname büyü muska çoğundan da bunu duydum.. o yüzden hemen her lafa kanmayın dikkatli olun piyasa dolandırıcı dolmuş
mesela bir deneme dahaa bugünn :)) taksim melekler ismail.. falından memnun kaldım bazen edebiyat vari yapabiliyor ama hayatımı gerçekten söledi gelecek ne olur her zaman ki bilemem tabiiki ilk defa baktırdım çünkü .bence çok iyiydi.. şu neslihanı çok merak ediyorum şimdilerde cevahirdeki ama emin olamıyorum bir türlüü oraya kadar gitip elim boş dönersem diye
çok saol cnm verdiğin bilgiler için. bende neslihanı çok merak ediyorum mutlaka denemek istiyorum. tam benlikmiş gibi geliyor fakat bana çok uzak ancak gözümü karartıp gideceğim birgün
aynen olumsuz bir şey yazılmadı gibi burda hiç ama güvenemiyorum işte yinede birde o kalabalık cafede nası rahatça bakacak onuda kestiremiyorumama bende gidicem sanırım bir türlü cesaret edemesemde:)) burda neslihanın çıkan falı varsa arkadaşlar yazsın lütfennn ....
Ortada cok ilginc bi durum var. neslihani ilk tavsiye eden ve de kesinlikle ona gitmem reklam oldugunu dusunuyorum diyen bu iki uyeninde uyelikleri donduruldu suan pasif durumdalar...
Ortada cok ilginc bi durum var. neslihani ilk tavsiye eden ve de kesinlikle ona gitmem reklam oldugunu dusunuyorum diyen bu iki uyeninde uyelikleri donduruldu suan pasif durumdalar...
Arkadaslar,
Cep telefonumdan yaziyorum, cok ozenli bir mesaj olmayabilir.
Bu site araciligiyla didemlere, elmiraya, olguya baktirdim. Ancak neslihan
Hanimi lutfen ayri bir yere koyun, kendisine bu aksam 6 gibi baktirdim,
Oncesinde ve sonrasinda baska kisilerde vardi onalr da yorum yazabilir,
Yasadigim en urkutucu fal deneyimiydi ki bence fal demek de dogru degil,
Kendisi su sisesine bakarak bir yandan arapca konusarak ( baska varliklarla)
Fal bakiyor, tatli bir bayan olumlu yonlerini yazmak inanin anlamsiz, olumsuz
Anlasilmasin, tatli seker iyi niyetli ama one cikan yonu falin urkutuculugu,
Cunku fali basli baslica ayri bir tarzda.su sisesinde sizinevinizi goren anlatan
Aa evet babani da gordum diyen birinden bahsediyoruz.yasadigim bazi olaylari
Sahne olarak bana anlatti. Dedigim gibi farkli bir deneyim. Hatta soyle bisi oldu
Bana falimda senin doktor bir kismetin cikmis dedi yoooo dedim,
Sonra eve donerken cadde uzerinde o kisiye rastladim, aaa unutmusum boyle bir adam
Vardi dedim:) balik hafizami seviyim:)
Gecmis konusunda kusursuzdu, ancak gelecegi allah bilir
O konuda dedikleri cikarsa da yazarim,
Smslere cevap vermiyor, cok teknolojik bir insan degil,
Aklinizda olsun. Fal sonrasinda ciddi bir agirlik hissettim,
Simdiki aklim olda baktirmazdim bile diyebilirim,basit bir fal
Olayi degil bu, baska varliklar vs...bilginiz olsun istedim...
Arkadaşlar, Neslihan ile ilgili ben de yazayım istedim. Geçen hafta Çarşamba günü Berrinderen'in ayağımı kaydırmasıyla baktırmıştım. Daha önce de yazdım, kibar, şirin bir insan ama falı gerçekten baş ağrısı yapıyor. Ancak çok detay konuları da görüyor ve söylüyor.
Ben uzun yıllar yurtdışında ve gerçekten de soğuk yani -20 dereceyi gören şehirlerde yaşadım ve kolay kolay hastalanmam, yani gribal soğuk algınlığı gibi durumlarım yoktur uzun yıllardır. Neslihan "çok şiddetli grip olacaksınız, üst solunum yollarıyla ilgili dikkat edin kendinize" demişti. Ben de uzun yıllardır hastalanmadığım için hiç üstünde durmadım söylediği şeyin ama 2 gündür gerçekten çok şiddetli bir grip yaşıyorum. Ayrıca "gözünüzden problem yaşayacaksınız" demişti ve bugun sağ gözüm resmen ödem yapmış gibi şişti. Yakın gelecek olarak sayarsak Neslihan'ın falında 2 olayı deneyimlemiş oldum.
Berrinderen yani Yeşilyol ile diğer arkadaş sanırım Minikdepresif'in de yazdığı gibi tartıştıkları için "geçici süre pasifler". Reklam yok yani Neslihan'da, BayanPetek'in dediği gibi düzgün bir genç hanım ve fal bakmadığı zamanlarda temizliğe giderek geçimini sağlıyor.
Suya ve varlıklarla baktığı için sanırım baktıran kişinin enerji bedeni zorlanıyor ama başarılı mı, evet başarılı...
En azından yakın gelecekle ilgili bana söylediklerinin bir kısmını yaşıyorum şu anda...
hiç bi gariplik yok.
ikili tartışma yasak :)
muhtemelen bu yüzden geçici olarak siteden yollandılar ..
elanitte aynı ağırlığı yaşamıştım.
Allahtan telefondaydıda çok tırsmamıştım :)
ayna ve su falı çok farklı , kahve falı gibi basit değil ..
ürkek bi insansanız sakın derim :)
ben mesala .ıçarım korkudan
elanitte aynı ağırlığı yaşamıştım.
Allahtan telefondaydıda çok tırsmamıştım :)
ayna ve su falı çok farklı , kahve falı gibi basit değil ..
ürkek bi insansanız sakın derim :)
ben mesala .ıçarım korkudan
korkuyom ya , gitsem mi gitmesem mi bilemedim.baktırdığım gece korkudan uyuyamadım bilgine, gardını al :)
ben sana önceki sayfalarda elaniti sormuştum maglum o ara bu aralar pek yogundu benim yazdıgımda arada eridi gitti die düşündüm. elanit seni çok etkilemişti geçmişi ve anı çok bilmişti okudugum kadarıyla ama benim asıl merak ettiğim gelecekle ilgili dedikleri çıktımı ? ve sanırım yanlış hatırlamıyorsam bu kadının hastalandığı sonra öldüğü yazılmıştı.
korkuyom ya , gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
bi yanım otur diyo , diğer yanım ne duruyon kalk gidelim diyo .
ben zaten tırsak bi kadınım. of of
evet yaşadığım şeyler oldu ama elanitin verdiği möhim bi tarih vardı gelmedi daha.
diğer ayrıntıları pek hatırlamıyorum. sadece o büyük olay aklımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?