oraları bilmeme rağmen ben bile tam anlayamadım :)
99 gaziosmanpaşa otobüsüdür sanırsam.
şimdi meydanda tatlı satan bi yer var.
sağa dönünce bi cadde vardır. ana cadde gibi bişe. camiyide biliyorum :)
oraların dadlusu meşhurdur zate.
cami solda kalıyo yalnız :) tatlıcının çaprazında.
kimi arıyonuz orda
sANIRIM ÖLE BİREBİR BAKMIYOR YANİ KAPILAR ARDINDA KALMIYOR ÖLE ORTADAN BAKIYOR SANIRIM ÖLE DEDİLER AMA BAKTIRAMADM BAKTIRIRSAM YAZICM BURADAN SABAH GİDİCKTİM AMA SAAT GEÇ OLDU UYUMADIMDA SABAH ERKEN GİTMEK ZOR BU HOCA CANM SABAH SAAT 10 NA KADAR ALIYOR SONRASINI ALMIYO MALESEF
Merhaba bn bu bayanin nerde baktigini ogrenebilirmiyim cafede mi bakiyo bakirkoy dolmuslarin orda hangi dolmuslar bide :)) hem bakirkoy cok sik gittigim bi yer hemde en azindan tutarli geldi ne kadara bakiyo bide
kızlar mrb fizliz hanımın numarasını veya adresini rice edebilirmiyim birde yorumlarınız nedir filiz hnm hakkındacafede değil canım tren istasyonun orada osmaniye dolmuşlarının kalktığı bir yer var oraya geldiğinde görüceksin zaten hemen karşısında :) umarım memnun kalırsın:)
kızlar mrb fizliz hanımın numarasını veya adresini rice edebilirmiyim birde yorumlarınız nedir filiz hnm hakkında
teşekkürler ama istasyonun orda nerde bakıyo nasl bulcam yani bide kaça kadar bakıyorcanım adresini üstte paylaştım zaten ..telefon vermek yasak burada o yüzden yazamıyorum tabiikii..ben ilk defa dün baktırdım dedğim gibi gelecek için sölediklerini bekleyip görücem ama geçmiş olarak gerçekten çok iyiydi.ben konuları açmadan söledi.dedikleri çıkarsa ilk burada paylaşacağım :)
teşekkürler ama istasyonun orda nerde bakıyo nasl bulcam yani bide kaça kadar bakıyor
canım bakırköyde otobüslerin kalktığı büyük bir alan vardır onun yan tarafında tren istasyonu mevcut oralarda birilerine sorabilirsin bende öle buldum çünkü:) osmaniye minübüslerinin nereden kalktığını. çok yakın zaten yürüme mesafesinde dolmuşların kalktığı yerin hemen karşıısnda medyum filiz diye bir yer görüceksin zaten bir apartmanın 1.katında.hatta ben gittiğimde o gün vergi levhasıda gelmişti:) günün ortalarında gidrsen büyük ihtimalle ulaşırsın kesinlik açısından:)
selam özel mesaj hakkım olmadığından buradan yazıyorum hocaya gittinmi azra_ist gitmediysen beraber gidelim derim ben anadolu yakasındayım sende heralde anadoludasın istersen bana özel msj atabilirsin bir mail bişey yazabilirsen konuşabiliriz en kısa zamanda gitmem lazım... :)
sevgiler
iyi akşamlar rica etsem bana da telefon numarasını verebilirmisiniz
iyi akşamlar rica etsem bana da telefon numarasını verebilirmisiniz
Yaa en onemlisini unutmusum. Beni salak yerine koyup sacma sapan sorular sorup elle tutulur tek bir cümle anlat.ayan 50 tllik cevahir neslihan dolandırıcisini atlamisim. Saydığım 9 falcı arasında en çok sacmalayan o olmuştu...
Güldikenin telefonunu özelden atabilirsen çok sevinirim
peki adres ve telefon verebilirmisin bana özelden tşk
hahaha kızlar bayag gecmıs konulara bugun biraz göz atayım dedım
bu yılın 4.ayından beri gitmedıgım falcı kalmamıs
hatta o kadar falcı gezmısım kı isimleri hatırlayamıyorum bıle
gecmiş konularda hemen hemen her falcı ıcın bı yorumum olmus .
yorumlarımı okudugumda "ben buna ne zaman gittim yaa hic hatırlamıyorum "
şeklinde derin derin düşünüyorum
bı ara cezmı populer olmus ,onu aramısım ama telefonumu acmamıs cok
bozulmusumondan sonra güldene gidipde hiç memnun kalmadıgımı
anlatmısım .bu ısımler gıbı bır cok ısım tabı7 ay içinde o kadar cok falcı gezmısım kı
artık gittiklerımı hatırlayamaz boyuta geldımo kadar falcı gezdım sonuc mu ?
bi tane bıle cıkan falım yok arkadas yaayakın tarıhte baktırdıklarımın falları kesik
kesik yaşadım ama tam tamına çıkan bır tane falım yok yaa ,yanarım buna yanarım
Cnm biri buradan yazmış ben de buradan aldım ama bu telefon hep kapalı. Ben ulaşamıyorum. Sen ulaşırsan lütfen haber ver. 0539 401 7824
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?