İstanbul'da Fal - Falcılar

Kadınlar kahvesinde en çok beğendiğim kısa boylu falcı beni şok etmişti 1 5 sene önce baktırdım yolun düşerse giderim DİLEK ve Peline gelince ikiside çıkmayan fallarımdan bana söylediklerinin tersi oldu kağıda yaz kızım diye öyle hevesli hevesli anlatmıştıki olacak diye düşünüyor insan ama tarihler geldiğinde hiç birinde bir çıkma olmamıştı orda yeni falcıları denemedim ama kısa boylu ismini unuttum ama baya kısa o güzel bakmıştı :)

arkadaşlar bana osmaniyedeki filiz hanımın nosunu yollayabilecek birisi var mı? minikdepresif galiba sende varmış canımm ??

şu bakırköyde ki habire büyü diyen kadın mı ?
yok .
hoş bende hiç bi falcının teli yok :)
hepsi silindi şahsım tarafından.

ben bu sayfalar arasında kayboldum allak bullak oldum herkes başka şeyler söyliyo ben ne olduğunu cok umursamıyorum hocaymış medyummuş falcıymış yeterki yakın zamanla ilgili bişiler öngörebilsin ben zamanında taksimde niko ya gitmiştim cocuğun söyledikleri zamanı ve harfiyle cıkmıştı on yıldır aramayan babam aramıştı vs ... ondan cok zamandır haber alamadım nerelerde bilmiyorum haberi olan var ise bizahmet banada yazsın sıkıntışlı bir dönemden geciyorum hadi kızlar yardım edin bana loluuurrrr....
sevgiler

Gecen gun eskiden uskudarda ayna fali bakan ve genelde isabetli tahminler yapan arzutu aradim. Bi cafede bulustuk. Once 50 tl istedi verdim. Sonra kendi adini ve erk arkinin adini kaz telepati kurup isimlerinizi bilicem dedi. Alfabenin butun harflerini saydi a varmi e varmi m varmi fln diye 10 dakka buna harcadi ve bilemedi. Sonra basladi anlatmaya o kadar kotu bi tablo cizdi ki aglicaktim. Seni seviyo gibi gorunuyo ama aslinda aldatiyo, islerin cok kotu gidicek, sevgiline buyu yapmislar. Bozdurmassan seni terkedicek 300 tlye bizim hocaya bozduralim diyince anladim ki para icin yapiyo. Boyle dusununce biraz moralim duzeldi salakligima ve parama yazik. Kizlar sakin gitmeyin bu kadin isi tamamen ticarete dokmus. Bosu bosuna moraliniz bozulmasin. Asla evlenemezsin seni terkedicek kullanip aticak fln o kadar fena konusuyoki yerimde baskasi olsa korkup verebilir 300 u.

bana da öyle bakmıştı. telepatiyle ismini bileceğim erkek arkadaşının demişti. sonra bana da kısmetin kapalı, kısmet açıcı işlem yapalım tanıdığım çok iyi bir hoca var falan demişti bana da.

selam senden ricam bu kadının numarasını verebilirmisin lütfen cok önemli benim için...
teşekkürler... birde tam adres verebilirmi,sin senin adınada cok sevindim bebişlerinle mutluluklar...

Sinir bozuklugu ayri, ustune bide para verio olmk ayri bir sikinti. Uskudar ayna fali arzu ualan olmus diyebiliriz o halde.

kızlar burdan osmaniyedeki filiz hnmın telini sormuştum kimseden cevap gelmeyince minikdepresif hariç gitip kendim göreyim dedim .yorumlar çok iyiydi çünkü dayanamadım:) gittiğimde bulamadım bir kuaför vardı ona sordum osmaniyedeki yerini kapatmış bakırköyde dolmuşların hemen karşısında yeni yerini açmış .tabii hemen vıınn:) buldum neyseki çok şans eseri oldu ama buldum:) muhb tatlı filiz hnmın ben sevdim falıda gayet tutarlıydı gerçekten hayatımda olan biteni bildi.gelecek için söylediklerini bekliyorum şimdi umarım en yakın zamanda hepsi gerçekleşir:) tarih konusnda kndisinin de dediği gibi oynama olabileceğini ama sonucun bu yönde ilerleyeceğini dile getirdi..şimdi bekleyip görme zamanıı:)) çıkarsa tekrardan buraya yazacağım..

iyi akşamlar rica etsem bana da telefon numarasını verebilirmisiniz

merhaba ben de bi arkadaşımın tavsiyesiyle bi arkadaşımın kardeşine baktırdık kız vgeçmişte yaşadığım sorunları takır takır bildi ve hiç olmaz diebilecğim şeyler için şugün şusaatte olacak dedi sallıyo dedim ama dün hepsi gerçekleşti ve şoktayım yine igidicem yarın

kızlar son aylarda ki falcı deneyimlerimi sıralıyım size...

gaziosmanpaşa birsel: sakın diyorum atamıyo bile yazık agzınızdan laf alıyo sonra da sizi konuşturuyo.. herseye aynen öyle diyip diyip duruyo... REZALET

HANDE ÜNLÜ: Palavarcının önden koşanı yoruma bile gerek yok facebbokta site de reklan yapıyo zaten en iyi falcılar diye..

mercen: bana ilk falı gerçekten tuttu tarih ve yer bile ama ikincisi tam tersi oluyo su anda...

pendik safiye: kesinikle umut taciri telini bile sildim herkeze iyi olumlu konuşup göderir

olgu: baya oldu baktıralı ona hattta geçen seneydi yakın zamanı bilir...

kadıköy kırmızım cafe meliha: yok o da salllıyo 3 harflilerle geçmişi anlatıp gönderir..
erenköy şebnem : en etkilendiğim falcı o daha falı çıktı diyemem beklıyorum tekrar gitmek istiyorum ama teli silindi varsa bilen yollarsa sevinirim....

şimdilik benden bu kadar

merhaba rica etsem olgu hanımın falını biraz açıklarmısın bnde baktırdım da geçenlerde güzel şeyler söyledi ama pek tatmin olmadın doğrusu

bende en son etkilendiğim falcıyı anlatayım ...kadıköy şarampol cafede esra hanıma gittim...iş konusunu değil ama aşk konusunda bire bir hayatımı önüme serdi...biraz etkilendim..bugün bi daha gidicem...esra hanım hakkında söyliyebileceğiniz varsa bekliyorum?

Merhaba bn bu bayanin nerde baktigini ogrenebilirmiyim cafede mi bakiyo bakirkoy dolmuslarin orda hangi dolmuslar bide :)) hem bakirkoy cok sik gittigim bi yer hemde en azindan tutarli geldi ne kadara bakiyo bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…