Elbet bugün biyerde cikar yine karşımıza. Inzivaya çekildi herhalde. Bugün dayanamadım ve angels cafeye gittim yolum bulmuşken. Biriz vardıona baktırdım. Çok tatmin etmedi ama güzel şeyler söyledi çoğu falcı gibi. Çıkarsa burdan yazarım.Gül Hn a ulaşılamıyor ama cafeyi arayıp bilgi alabilrisiniz,iki hafta felan önce aramıştım,Yeşilköy Stones da tekrar bakmaya başlayacakmış,hatta bugunlerde gelecekmiş...bilginize
Elbet bugün biyerde cikar yine karşımıza. Inzivaya çekildi herhalde. Bugün dayanamadım ve angels cafeye gittim yolum bulmuşken. Biriz vardıona baktırdım. Çok tatmin etmedi ama güzel şeyler söyledi çoğu falcı gibi. Çıkarsa burdan yazarım.Gül Hn a ulaşılamıyor ama cafeyi arayıp bilgi alabilrisiniz,iki hafta felan önce aramıştım,Yeşilköy Stones da tekrar bakmaya başlayacakmış,hatta bugunlerde gelecekmiş...bilginize
kızlar merhaba nerede bakıyor bu neslihan hanım nasıl ulaşabilirim bilgi verirseniz seivinirim :)kızlar neslihan hakkında kesinlikle balon olduğunu düşünmüyorum.anlatılanlardan da tırstım açıkçası ben zaten çok etkilenirim günlerce uyumam diye korkuyorum. Bi cesaret gitmeyi de çok istiyorum. daha önce de yazmıştım gerçekten iyi bakan biri olursa su falı çok ağır bi faldır üç harflilerle iletişimle bakılır bakanda baktıran kişininde enerjisi düşer baş ağrısı vesvese yapar. anlatılanlara göre Neslihan hn. bu işin ehli bence en kısa zamanda cesaretimi toplayıp gitmem lazım :)
bugün beşiktaş sembole gitmeyi düşünen var mı?
kızlar merhaba nerede bakıyor bu neslihan hanım nasıl ulaşabilirim bilgi verirseniz seivinirim :)
Symbol Nihal symbol Fulya melekler can Avrupa yakasına gelince bunlara baktıracağım hadi kızlar önce bu üç falcıya baktıranlar yorum yazsın hangisi daha iyi
Elbet bugün biyerde cikar yine karşımıza. Inzivaya çekildi herhalde. Bugün dayanamadım ve angels cafeye gittim yolum bulmuşken. Biriz vardıona baktırdım. Çok tatmin etmedi ama güzel şeyler söyledi çoğu falcı gibi. Çıkarsa burdan yazarım.
teşekkürler uyardığın için peki seba nın fal evine baktıran var mı :) bn akşam gitmeyi düşünüyüorumSakın gitme o kadın sahtekar ve dolandırıcı; reklam sadece... Önceki sayfalarda kaç kişi reklamın gazına gidip; pişman olduk. Falla uzaktan yakından alakası yok.
Bu arada gittiğim falcılar hakkında yorum yapmaya devam edeyim... Bi ara Narçil cafe Zerrin'e gitmiştim, o da Neslihan gibi balondu. Saçmaladı sadece... Saatlerce bekliyorsun bi de bişi sanıp
bu arada bnde baktırdığın falcıları yazayımteşekkürler uyardığın için peki seba nın fal evine baktıran var mı :) bn akşam gitmeyi düşünüyüorum
Symbol Nihal symbol Fulya melekler can Avrupa yakasına gelince bunlara baktıracağım hadi kızlar önce bu üç falcıya baktıranlar yorum yazsın hangisi daha iyi
bu arada bnde baktırdığın falcıları yazayım
ella : sahtekar hiç bişey bilemedi telefonu suratına kapattım konuşurken sıkıldım
olgu : yeni baktırdım sayılır geçmişle ilgili bildiği detaylar oldu ama gelecek çıkar mı bilmiyorum pek tatmin olmadım doğrusu
çingene cafe bakırköy : hiç bir falcısı işe yaramaz
dejavu yiğit : çok kısa bakıyo v çıkmıyo
laf cafe çiğdem : geçmişle ilgili bikaç detay bildi gelecek çıkmadı
mandal cafe ada : 2 kere gittim bi falı çok iyiydi gelecekle ilgili bi çok dediği çıktı ama 2. defasında fos tu
üç vait didem : 1 senedir her hafta giderim ilk günlerde iyiydi her deiği tarihler çıkardı ama son günlerde oda çıkmıyo
talin hanım : bi çok defa baktırdım sadece ilk falında hayatımla ilgli gelecekte yaşayacağım bi knoula ilgili beni uyarmıştı çıktı diğer batıkları çıkmadı
dejavuda adını hatrılamaığm bi kadın var kapalı onada gittim oda bişey bilmöiyo
Symbol Fulya için gitmiştim dün, yoktu. Ailevi problemleri varmış birkaç gün gelmeyecekmiş. Yakalayamıyorum o kadını ya bi türlü. Melekler Can ve Symbol Nihal'e baktırdım ve Symbol Nihal diyorum ısrarla.
Nerelerdesin sen ya bi ara tutuklu kaldım forumda biliyorsun haketmemiştimmmm :) bu arada B'nde fal cok baktırdım say say bitmez ........."
AYNI TARZDA FAL BAKSAYDI AYNISINI YAPARDIN VEYA AZARLARDIN BEN UĞRAŞMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN direk kapattım çok sıkmıştı bu arada dün sebaya gittim geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi hatta herşeyi bildi yaşadığım olayların yakın geçmişle ilgiliuzun zamandır sıkılmadan baktırdığım tüm fal geleceğide bekleyip görücez seba nın falı çıkan var mı aranızdaAy beni çok güldürdün canım şu ella halkında telefonu yüzüne kapattım diye :) bn olsam napardım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?