İstanbul'da Fal - Falcılar

Gül Hn a ulaşılamıyor ama cafeyi arayıp bilgi alabilrisiniz,iki hafta felan önce aramıştım,Yeşilköy Stones da tekrar bakmaya başlayacakmış,hatta bugunlerde gelecekmiş...bilginize
Elbet bugün biyerde cikar yine karşımıza. Inzivaya çekildi herhalde. Bugün dayanamadım ve angels cafeye gittim yolum bulmuşken. Biriz vardıona baktırdım. Çok tatmin etmedi ama güzel şeyler söyledi çoğu falcı gibi. Çıkarsa burdan yazarım.

Gül Hn a ulaşılamıyor ama cafeyi arayıp bilgi alabilrisiniz,iki hafta felan önce aramıştım,Yeşilköy Stones da tekrar bakmaya başlayacakmış,hatta bugunlerde gelecekmiş...bilginize
Elbet bugün biyerde cikar yine karşımıza. Inzivaya çekildi herhalde. Bugün dayanamadım ve angels cafeye gittim yolum bulmuşken. Biriz vardıona baktırdım. Çok tatmin etmedi ama güzel şeyler söyledi çoğu falcı gibi. Çıkarsa burdan yazarım.

kızlar merhaba nerede bakıyor bu neslihan hanım nasıl ulaşabilirim bilgi verirseniz seivinirim :)

bugün beşiktaş sembole gitmeyi düşünen var mı?

Beşiktaş'ı bilmem ama bn Bağdat caddesindekindekilere baktırdım hiç biri güzel bakmıyor en son metin diye birine baktırdım falı aklıma bile gelmedi ama orda nihali övüyorlar birde Fulya hanım o tarafa yolum düşerse baktırırm

Symbol Nihal symbol Fulya melekler can Avrupa yakasına gelince bunlara baktıracağım hadi kızlar önce bu üç falcıya baktıranlar yorum yazsın hangisi daha iyi

kızlar merhaba nerede bakıyor bu neslihan hanım nasıl ulaşabilirim bilgi verirseniz seivinirim :)

Sakın gitme o kadın sahtekar ve dolandırıcı; reklam sadece... Önceki sayfalarda kaç kişi reklamın gazına gidip; pişman olduk. Falla uzaktan yakından alakası yok.

Bu arada gittiğim falcılar hakkında yorum yapmaya devam edeyim... Bi ara Narçil cafe Zerrin'e gitmiştim, o da Neslihan gibi balondu. Saçmaladı sadece... Saatlerce bekliyorsun bi de bişi sanıp

Gözün aydın ya Gül bakar inşallah Gül diye diye bir hal oldun

teşekkürler uyardığın için peki seba nın fal evine baktıran var mı :) bn akşam gitmeyi düşünüyüorum

teşekkürler uyardığın için peki seba nın fal evine baktıran var mı :) bn akşam gitmeyi düşünüyüorum
bu arada bnde baktırdığın falcıları yazayım
ella : sahtekar hiç bişey bilemedi telefonu suratına kapattım konuşurken sıkıldım
olgu : yeni baktırdım sayılır geçmişle ilgili bildiği detaylar oldu ama gelecek çıkar mı bilmiyorum pek tatmin olmadım doğrusu
çingene cafe bakırköy : hiç bir falcısı işe yaramaz
dejavu yiğit : çok kısa bakıyo v çıkmıyo
laf cafe çiğdem : geçmişle ilgili bikaç detay bildi gelecek çıkmadı
mandal cafe ada : 2 kere gittim bi falı çok iyiydi gelecekle ilgili bi çok dediği çıktı ama 2. defasında fos tu
üç vait didem : 1 senedir her hafta giderim ilk günlerde iyiydi her deiği tarihler çıkardı ama son günlerde oda çıkmıyo
talin hanım : bi çok defa baktırdım sadece ilk falında hayatımla ilgli gelecekte yaşayacağım bi knoula ilgili beni uyarmıştı çıktı diğer batıkları çıkmadı
dejavuda adını hatrılamaığm bi kadın var kapalı onada gittim oda bişey bilmöiyo

merhaba arkadaşlar.buraya yazmıştım 1 ay kadar önce damlalar cafe tuğbaya baktırmıştım.hatta o kadar hızlı konuştu ki zor yetiştim demiştim.mevcut durumu bayağı iyi bilmişti.geçen gün falın ses kaydını dinledim.falın hemen başlangıcında sizin çatıda bir tadilat,tamirat birşey görüyorum demiş.tabi fal sırasında aşka odaklı olunca insan böyle şeyleri umursamıyor.ama yaklaşık 2 hafta önce odamın tavanı çöktü,hatta eve erken gitseydim sıvayla karışık beton parçaları beni yaralayabilirdi.elbette sonra tamirat gördü.
sonra ablandan hanenize sıkıntılı bir haber var demiş.evet faldan bir süre sonra ablam eşinin ailesiyle ilgili bir kaza haberi verdi.
aşkla ilgili ise hoşlandığın kişiden davet alacaksın demişti.ama ben daveti bekleyemeden kendim teşebbüste bulunduğum için durumu karmakarışık ettim. neyse sağlık olsun diyelim.durum böyle.

Ay beni çok güldürdün canım şu ella halkında telefonu yüzüne kapattım diye :) bn olsam napardım artık

Symbol Fulya için gitmiştim dün, yoktu. Ailevi problemleri varmış birkaç gün gelmeyecekmiş. Yakalayamıyorum o kadını ya bi türlü. Melekler Can ve Symbol Nihal'e baktırdım ve Symbol Nihal diyorum ısrarla.
Symbol Nihal symbol Fulya melekler can Avrupa yakasına gelince bunlara baktıracağım hadi kızlar önce bu üç falcıya baktıranlar yorum yazsın hangisi daha iyi

Arkadaslar merhaba,
Forumu uzun zamandır okuyorum aklımı karıştıran iki falcı oldu birisi elmira digeri de mercan sayhan. Ama arkadasım mercan hanıma önceden baktırıp memnun kaldıgı için onu tercih ettim ve iki gün önce baktırdım. Aslında telde ne kadar bakılır bilmiyorum ama dediklerinden ikna oldugum noktalar var fakat ası sordugum olay için uzun bir tarih verdi. Falda bakarken de tereddüt ettiği noktalar oldu iki tane. Kafam karıştı bnm biraz. Mercan hanıma baktıran arkadaslar memnun kalıp kalmadıkları hakkında yorum yazarlarsa çok sevinirim.

Nerelerdesin sen ya bi ara tutuklu kaldım forumda biliyorsun haketmemiştimmmm :) bu arada B'nde fal cok baktırdım say say bitmez ........."

kuzum ben buralardayım da sen yoktun .haha evet bılıyorum bayag tutuklu kaldın ama yaa

neyse kı tekrar aramızdasın sekerım

cnm ben cana bakmıstım durumda gayet basarılıydı .

yakn tarıh ıcın soyledıgı bır olayı yasadım .asıl olayın

tarıhıne daha var .beklemedeyım .

ben de symbol nıhal ve fulyayı cok merak edıyorum

ama forumda eskı havası kalmadıgını soyledıler

sadece anlık durumlarda basarılılarmıs fakat

gelecek cıkmıyormus ,oyle okudum forumda ben .

ıkısıde nısantası subesınde olan dımı ?

Ay beni çok güldürdün canım şu ella halkında telefonu yüzüne kapattım diye :) bn olsam napardım artık
AYNI TARZDA FAL BAKSAYDI AYNISINI YAPARDIN VEYA AZARLARDIN BEN UĞRAŞMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN direk kapattım çok sıkmıştı bu arada dün sebaya gittim geçmişle ilgili çoğu şeyi bildi hatta herşeyi bildi yaşadığım olayların yakın geçmişle ilgiliuzun zamandır sıkılmadan baktırdığım tüm fal geleceğide bekleyip görücez seba nın falı çıkan var mı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…