İstanbul'da Fal - Falcılar

inşallah öyle olur bakalım...ev hanımlığına terfi de iyi geldi aslında biraz kafa dinliyorum.bakalım bir süredir neler olmuş çok olmuş foruma girmeyeli bi kurcalayayım öpüyorum sizleri

sedass nasılsın?var mı aysel ablanın dedikleriyle ilgili bi gelişme?bildiği şeyler oldu mu?1 ay olmuş memnun musun aysel ablanın söylediklerinden (soru soru üstüne )

sende baya falcıya gitmişsin:)

Taksim Sembol cafedeki duygudan bende memnun kalmamıştım,kadın fincanı açıo 5 dk sadece fincana bakıyor ama konuşma filan yok sonra 2 dk senin gözlerine bakıyor konuşmuyor ama zaten sesi bir gariptı sözcukleri uzata uzata söyluyordu:):):

ama ben tarıktan memnun kalmıştım,
3 vakit didemin dedikleri bana çıkmadı.
Kadınlar cafesi bana çok itici geldiği için ordan birine baktırmadım,girmedimde içine.
şimdi aklıma geldi ben taksimde tırtırl cafe eski adıyla pinokyoda Aydın dı sanırım adı saçları uzun sarı ona baktırmıştım iyi bakmıştı,hala iiyimi bimiyorum,baktıran varsa yorumları bekliyorum???

Aman aman bana 3vakit didem demeyin vakit geçtikçe fallarının çıkmamasını bırak tam tersi çıkıyor
Ama yorum bekledğin cafeyi de falcıyı da bilmiyorum canım yorum yapamayacağım :/
Beşiktaş symbol cafe dediniz oraya nasıl gidiliyor nihal kaç dakika bakıyor? Bana anı ve geçmişi iyi bilen kişilikleri iyi analiz eden bir falcı lazım gelecek zaten hep muallak

Beşiktaş meydanın orda Alkım kitabevi var onun yanından yukarı doğru giden sokakta giderseniz symbolu görürsünüz. Alkımın yanındaki sokak önündeki stada doğru giden yolda degil yalnız.

Ben çok gitmezdim. 2 ayda 1 ancak olurdu o da ancak yani. Bu ay deli gibi bağımlısı oldum resmen. Ben Aydın'a da baktırdım geçende. Rezaletti bence. Bi kere mekan o kadar pis ki yemin ederim oturmaya 2 saat düşünüyosun otursam mı diye. Falı da kötüydü. Yani en azından ben beğenmedim.

doğru diyorsun mekan pis,biz internetten indirim kuponu alar gitmiştik,kahvenin yanında kek gibi birşey vemişlerdi ayy nasıl iğrenmiştim ama falını ilk başta beğenmemiştim sonradan çıkmıştı.

Beşiktaş meydanın orda Alkım kitabevi var onun yanından yukarı doğru giden sokakta giderseniz symbolu görürsünüz. Alkımın yanındaki sokak önündeki stada doğru giden yolda degil yalnız.

beşiktaşta feribotların kalktığı yerin oralardamı alkım kitap evi,bide beşiktaş sembolde nihalemi baktıralım?

Ben orda Nihal ve Asiye'ye baktırdım. Ama Nihal'e baktır tabii öncelikli. O daha iyi. Asiye'ye de Nihal diye gitmiştim ama yoktu. H.sonları Nihal çalışmıyor.
beşiktaşta feribotların kalktığı yerin oralardamı alkım kitap evi,bide beşiktaş sembolde nihalemi baktıralım?

pinokyo cafe aydın bana ilk baktığında geçmiş ve anı çok iyi bilmişti ama gelecek tutmadı.2 kez gittiğimde resmen başından savdı 5 dak bile sürmedi.boşuna gitmeyin derim

merhaba bu falcının teli yada adresi varmı sizde?ben faceden msj yazdım kendisine neredeyse 1 hafta olacak cvp vermedi.

kadıköy limon cafede baktırdım iskambil ve kahve falına birlikte bakıyo kahve falına pek bakmıyo ama kart falında iyiydi harika diyemem ama baya bildi yani

Ellerine sağlık, uzun uzun uğraşmışsın..
KAdınlar kahvesi'ne ben de sık gittim bir dönem, fikirlerimi paylaşmak isterim:

TAKSİM KADINLAR KAHVESİ:
Kadınlar Kahvesi Müyesser: yeni başlamış burad; öncesinde kadınlar kahvesi-moda şubesinde çalışıyormuş. bana çok az şey söyledi, kişilik analizi ya da durum analizi yapmıyor. ortalama 10-15 dakika baktı ve bu süre içerisinde maksimum 10 cümle kurmuştur; onlar da gelecekle alakalıydı zaten. x kişisi senin kaderinde var dedi, iş değişikliğinden bahsetti. x kişisi hakkında "ne hissediyor, ne düşünüyor peki " diye sorduğumda ise "ayrılık görmüyorum, senin kaderinde var bu" diye cevapladı. ki bu x kişisiyle yaklaşık 6 aydır görüşmüyoruz! sürekli pozitif şeyler söylüyor, yani duymak istediklerimizi... bu da bir şüphe yaratıyor insanda... gelenlerin çoğu memnun ayrılıyormuş, umarım sadece aldıkları pozitif enerjiden ve duymayı istedikleri güzel şeylerden değildir. açıkcası yeni bir müşteri çevresi oluşturmaya çalıştığını düşündürmüştü bana; bu nedenle de sürekli sempatik davranıyor, her sorununuzun düzeleceğini ve aşırı mutlu olacağınızı iddia ediyor, söyledigi şeylere inandırmak için ısrarcı davranıyor.. gelecek tahminleri şu an için ütopik olsa da, buraya yazacağım eğer çıkarsa...

Kadınlar Kahvesi NUR: bugün baktırdım, o da bu şubede yeni olup, öncesinde moda şubesinde çalışmakta imiş.. müyesser hanıma kıyasla daha samimi bir elektrik aldım ben. daha sakin, enerjisi olumlu, ikna etmeye çalışmıyor. detaylı vakit ayırıyor, bana ve arkadaşıma ayrı ayrı 20-25 dakika baktı neredeyse. ancak detaylı analiz vs. yapamıyor o da, hatta analiz yapmıyor. sadece birkaç cümle söylüyor kişiler ve olaylar hakkında. geçmişle ilgili pek yorum yapmıyor. gelecekle ilgili çok uzun vadeli yorumlar da yapmıyor. hani "nokta atışı" diye tabir ettiğimiz ifadeleri ya da tespitleri olmadı ne bana ne arkadaşıma. şimdinin ve geleceğin kısa özeti gibi geçti falı...sorduğunuz sorular için tarot kartı açtırıyor, kısa kısa açıklıyor cevaplarını, bunu yaparken de başından savmıyor, iyi niyetli ve ilgili olduğunu hissetirdi bana. çok fazla tatmin edici olmasa da, en azından pembe bulutlar içinde ayrılmıyorsunuz oradan. ümitlenip sonradan hayal kırıklığı yaşamak kötü bir şey çünkü. gelecek tahminleri çıkarsa yazacağım.

Kadınlar Kahvesi DUYGU: ara sıra baktırdığım düzgün bir falcıdır. eğer havasında ise epey güzel analizler yapar, detaylı yorumlar yapar, olayları ve insanları doğru analiz eder. nokta atışları sağlamdır. yapı olarak gerçekçi biri olduğu için tahminleri de genelde mantıklı oluyor ve gerçekleşme payı da yüksek oluyor. bana çıkan gelecekle ilgili tahminleri oldu. ancak eğer havasında değilse epey huysuz, sinirli, gergin ve "pat pat" konuşan biri oluyor. yorumları da öyle oluyor. sizinle de ters, aceleci ve sinirli konuşuyor o zaman; bu da insana negatif bir enerji veriyor. o falları da çıkmıyor zaten o zamanlarda, üstüste hep aynı şeyleri söylüyor, bir şey sorunca sinirleniyor falan :) üstüste pek çok kez gergin hali denk geldiği için gitmiyorum uzun süredir, belki de enerjimiz uymuyor artık diye düşünüyorum...

Kadınlar Kahvesi PELİN: bir dönem çok sık gittiğim bir falcıydı. ancak yaptığı yorumların gerçek dışı derecede olumlu olması, ısrarla aynı kişide diretmesi ve beni de buna ikna etmesi sonucu büyük hayal kırıklığına uğramıştım zamanında.. pelin'e gidersiniz, o anda aklınızda kim varsa o kişiyle ilgili harika şeyler söyler, şimdiyi genelde iyi yorumlar, mutlaka yüzük görür.. 2 ay sonra o kişiden ayrılıp gidersiniz, bu sefer barışma görür, o kişi geri döndüğünde kesin evlilik görür. bunların hiçbirisi gerçekleşmez bu arada, ve 3 ay sonra aklınızda başka biri varken giderseniz, bu sefer yeni kişiyleilgili harika şeyler ve evlilik görür... çok hızlı konuşuyor, ama ağzı çok güzel laf yapıyor ve falı çok kısa sürüyor; ancak enteresan bir ikna gücü ve enerjisi var pelin hanımın... gerçekten de ikna oluyorsunuz o konuşurken, ancak sonrası hayal kırıklığı.. ama fal seansından kalkıp masanıza, evinize, hayatınıza mutlu dönersiniz. ama kısa sürüyor:) ve son bir not: tarihleri asla tutmuyor, zaten falın da büyük kısmı tarih yazmayla geçiyor:) ve bu yorumu yapacak kadar uzun senelerdir tanıyorum kendisini, ilk müşterilerindenim hatta bu cafede...

Kadınlar Kahvesi DİLEK: tarzları pelin ile benziyor. ancak dilek hanım daha tane tane ve net konuşuyor. o da maalesef sürekli pozitif şeyler söylüyor, duymak istediklerinizi mutlak gerçekmiş gibi idiia ediyor, ancak nedense her gidişimde kafası karışıp tekrar aynı kişileri farklı şekillerde anlatıyor. bu da fal sırasında dinlerken iyice kafa karıştırıyor. ona kalsa şimdiye kadar ona baktırdığım beş falda 5 adamla evlenmiştim, karşıma çıkacak yeni kişileri tarif etti ama hiçbirisini zerrece tutturamadı.. kişilerle ilgili aşırı iyi yorumlar yapıyor, sizi ümitlendiriyor ve mutlaka aklınızdakiyle evlilik görüyor.. bana yıllardır verdiği hiç ama hiçbir tarih tutmadı. yorum yaptığı ve iddia ettiği hiçbir olay gerçekleşmedi. senelerdir tanıyorum kendisini, yaptığım yorumlar defalarca deneme-yanılma sonucuyla oluştuğu için gerçekçi ve verilerim çok sağlam:) onun da garip bir enerjisi var; çok sakin ama sanki bir anda ayağa kalkıp bağırmaya başlayacak gibi:) tavsiye etmiyorum.

Kadınlar Kahvesi REMZİYE: kadınlar kahvesinde baktırdığım en kötü faldı. sadece 1 kere baktırdım zaten ve tavsiye etmiyorum. alakasız tahminler yaptı, şimdiyle ilgili doğru olamayan şeyler söyledi, geçmişi bile tutturamadı. ısrarla verdiği harfler tutmadı, tarihler tutmadı. ve bana aşırı negatif bir enerji verdi.

Son düzenleme:

selam bu bahsettiğin bayan hala oradamı ve ismi nedir numarasını bana yazarmısın lütfen tsk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…