Arkadaşlarr bir bilgisi olan varmı acep?? Oraya gidip baktıramamak çok kötü bir duygu
aman cnm geçmiş olsun salla ztn vazgeçtim gitmicem bi süre suan merak ettiklerimin cevabini aliyor gibiyim tersine dönmesini istemiyorum ama hala buralardayım maglum sizleri bırakmak falcılardan vazgeçmek zor he bide sürekli yeni yeni birileri çıkıo reklam yapılıo fln onlarıda okuyup gülüyorum iyi gelio anlayacağın :)))
umarım sende istediğin bi işe girersin tez zamanda işlerin yoluna girer
walla bende anlamadım yanı bu sekılde yok oluşunu cunku ole para goz bır kadın degıl zaten belli yada moralı fılan bozuksa ınsanları tatmın edemeyısınden fılanda cekınmıs olabılır cunku aklıma baska bırsey gelmıyor benım
Kızlar, madem herkes gittiği falcılar hakkında yorumda bulunuyor ben de bulunayım; çünkü son 1 aydır bir sürü fala gittim.
Symbol Cafe Beşiktaş Nihal: Muhteşemdi. Analizi o kadar iyi yaptı ki... Memnun ayrıldım. Kahvede gerçekten muhteşem. Nihal'e tekrar gitmek isterim ve gidicem. Şu anı en iyi bilen oydu ve çok rahatlamıştım.
Melekler Kahvesi Taksim Gülşen: Burda Gülşen'in çok olumsuz konuştuğundan bahsedilmişti ve korkmuştum gitmeye; ama merakıma yenilip gittim. İyiydi. Nokta atışları yaptı gerçekten. Uzun bir faldı kısa değildi. Olumsuz konuşmadı. Ben beğendim.
Melekler Kahvesi Taksim Can: İyiydi. Yani en azından şu anı bildi. Pişman değilim gittiğime.
Majestik Cafe Taksim Sedat: Bu adam cidden iyi. Uzun vadede yorum yapıyor aslında; ama bence fena değil. Denenebilir.
Damlalar Cafe Taksim Tuğba: Çok hızlı konuşması dışında iyi :) Gidilebilir Tuğba'ya. Yalnız çok iyi adapte olun, bazı söylediklerini anlamayabiliyorsunuz.
Damlalar Cafe Taksim Buse: Genelde falcılar bana aynı şeyleri söylediler; ama Buse onlardan farklı bir ayrıntıyı da bilmişti. Buse de iyiydi, denenebilir.
Kadınlar Kahvesi Taksim Dilek: İyiydi; ama yine de diğerlerinden iyi değildi bana göre.
Kadınlar Kahvesi Taksim Remziye: Memnun ayrılmıştım. Bana dedikleri gerçekten doğruydu. Gelecek için söyledikleri çıkar mı bilemem; ama benim istediğim şey zaten şu anın analizi olduğu için tatmin edici bir faldı.
Symbol Cafe Beşikaş Asiye: İyiydi. Yine memnun ayrılmıştım. Nokta atışları vardı.
Symbol Cafe Taksim Tarık: Bana saçmalamıştı.
Symbol Cafe Taksim Duygu: İğrençti.
Symbol Cafe Bağdat Cad. Kürşat: Memnun kalmadım.
Symbol Cafe Nişantaşı Yağmur: Pişman oldum resmen, çok kötüydü.
Kadınlar Kahvesi Taksim Müyesser: Bence iyiydi. Yeni başlamış zaten ve denenebilir.
Kadınlar Kahvesi Taksim Nur: Nur da yeni başlamış; ama bana kalırsa Müyesser daha iyi.
Uçurtma Cafe Taksim Neriman: İyiydi, fena değil. Denenebilir en azından.
By Pello Cafe Taksim Belkız: Falından memnun kaldım, tekrar giderim.
3 Vakit Cafe Bakırköy Didem: İyiydi. Çoğu şeyler doğruydu söylediği.
Cıvıltı Cafe Bakırköy Suna: Çok uzun vadeli yorum yapıyor. Pek ciddiye almadım falını ve çok hoşlanmadım.
Emel Cafe Bakırköy Füsun: Kötüydü.
sende baya falcıya gitmişsin:)
Taksim Sembol cafedeki duygudan bende memnun kalmamıştım,kadın fincanı açıo 5 dk sadece fincana bakıyor ama konuşma filan yok sonra 2 dk senin gözlerine bakıyor konuşmuyor ama zaten sesi bir gariptı sözcukleri uzata uzata söyluyordu:):):
ama ben tarıktan memnun kalmıştım,
3 vakit didemin dedikleri bana çıkmadı.
Kadınlar cafesi bana çok itici geldiği için ordan birine baktırmadım,girmedimde içine.
şimdi aklıma geldi ben taksimde tırtırl cafe eski adıyla pinokyoda Aydın dı sanırım adı saçları uzun sarı ona baktırmıştım iyi bakmıştı,hala iiyimi bimiyorum,baktıran varsa yorumları bekliyorum???
Aman aman bana 3vakit didem demeyin vakit geçtikçe fallarının çıkmamasını bırak tam tersi çıkıyor
Ama yorum bekledğin cafeyi de falcıyı da bilmiyorum canım yorum yapamayacağım :/
Beşiktaş symbol cafe dediniz oraya nasıl gidiliyor nihal kaç dakika bakıyor? Bana anı ve geçmişi iyi bilen kişilikleri iyi analiz eden bir falcı lazım gelecek zaten hep muallak
Taksim Sembol cafedeki duygudan bende memnun kalmamıştım,kadın fincanı açıo 5 dk sadece fincana bakıyor ama konuşma filan yok sonra 2 dk senin gözlerine bakıyor konuşmuyor ama zaten sesi bir gariptı sözcukleri uzata uzata söyluyordu:):):
Kadınlar cafesi bana çok itici geldiği için ordan birine baktırmadım,girmedimde içine.
şimdi aklıma geldi ben taksimde tırtırl cafe eski adıyla pinokyoda Aydın dı sanırım adı saçları uzun sarı ona baktırmıştım iyi bakmıştı,hala iiyimi bimiyorum,baktıran varsa yorumları bekliyorum???
Ben çok gitmezdim. 2 ayda 1 ancak olurdu o da ancak yani. Bu ay deli gibi bağımlısı oldum resmen. Ben Aydın'a da baktırdım geçende. Rezaletti bence. Bi kere mekan o kadar pis ki yemin ederim oturmaya 2 saat düşünüyosun otursam mı diye. Falı da kötüydü. Yani en azından ben beğenmedim.
Beşiktaş meydanın orda Alkım kitabevi var onun yanından yukarı doğru giden sokakta giderseniz symbolu görürsünüz. Alkımın yanındaki sokak önündeki stada doğru giden yolda degil yalnız.
beşiktaşta feribotların kalktığı yerin oralardamı alkım kitap evi,bide beşiktaş sembolde nihalemi baktıralım?
slm kızlar, yaklaşık 2 yıldır burdan tavsiyelerinizi dinleyerek nerdeyse tüm falcıları gezdım.. nısantası symbolden melekler kahvesı dejavu vs... ve sonunda bırıne guvendım ve sızlere bıldırmek ıcın uye oldum. Adı Ayşin. Ben taksimde hemen yol ustu bır kafede kendısıyle tanıstım sonra Bakırköy Dejavuya geçti ordan Bakırköy falcılar sokagında Totem dıye bır yere gırdı. ve şimdi evinde 30 tl.ye bakıyormuş. Bana bır yılı askın sevgılımle hangı gun ve tarıhte barısısacagımı söleyınce baslamıstı hersey. hiç unutmuyorum 14 15 ekım bıraraya gelıosunuz demıstı 14unu 15ıne baglayan gece yarısı kapıma dayandı.. bunun uzerıne kosarak bı hafta sonra yıne gıttım. bu sefer kumral bı erkegın hayatımdan cıkıp esmerın gelecegını söyledı ınanmadım kızdım sinirlendim.. 10 gun sonra evet sevgılım kumral olandı ve benı terkettı.. :/ ve esmer olan bı arkadasım sureklı evlenelım dıye pesımde dolandı.. tekrar bı arkadasımı götürmek için gittiğimde 8 ay kımseyle cıkamayacagımı çok kötü gunler gecırecegımı söyledı. ASLA kabul etmedim ben depresyon işim gereğide çok uzak kavramlardı.
Nitekim öle yalnızlık cekip öyle kötü günler geçirdimki etrafımdakı herkesle neredeyse konuşmayan biri oldum sevgilimin başkasıyla olduğunu öğrenınce.. Sonra Ayşin'i aradım yana döne bana bi umut bişi söylesin diye çünkü yıllardır bulundugu Taksımden ayrılmıstı. tesaduf eserı dejavuda oldugunu gorunce havalara uctum. (ve tam 8 ay gecmıstı ben artık hayata dönmek ıcın bırıyle denemeye calısıryordum) bana: Asla benım ıstemeyecegımı cok zengın kocaman arabalı bırıyle tanısacagımı fakat onuda bırakacagımı söyledı. evet bu dedıklerı olunca şoklara gırdım resmen ınanamıyorum cunku bıre bır bu kadar tutturmasına. şimdide ilk falından bu yana eylulde ıstıfa edecegımı söylordu ımkanı yoktu ve o da oldu. şimdi ulasmaya calısıorum eve gecmıs kendı müşteri kitlesi oldugu için ve 30 tl ye bakıyormus evde .. Çapada oturuyormuş. Facebook açmış kendine Falcı Ayşin diye. Oradan irtibata geçecekmiş artık.. Ben tesadufler eserı buldum.. bu ara ımkanım olursa dırek yenıden gıdecegım. umarım sızınde elektrıgınız tutar cunku muhabbetıde falıda cok keyıflı bı kadın.. Neyse haliniz o çıksın falınızz :))
deepsimply selam canım sen bu ellaya baktırdınmı, nasıl bakıyor bilgi verirmisin teli varsa sende gönderebilirmisin banada..
Kızlar, madem herkes gittiği falcılar hakkında yorumda bulunuyor ben de bulunayım; çünkü son 1 aydır bir sürü fala gittim.
Symbol Cafe Beşiktaş Nihal: Muhteşemdi. Analizi o kadar iyi yaptı ki... Memnun ayrıldım. Kahvede gerçekten muhteşem. Nihal'e tekrar gitmek isterim ve gidicem. Şu anı en iyi bilen oydu ve çok rahatlamıştım.
Melekler Kahvesi Taksim Gülşen: Burda Gülşen'in çok olumsuz konuştuğundan bahsedilmişti ve korkmuştum gitmeye; ama merakıma yenilip gittim. İyiydi. Nokta atışları yaptı gerçekten. Uzun bir faldı kısa değildi. Olumsuz konuşmadı. Ben beğendim.
Melekler Kahvesi Taksim Can: İyiydi. Yani en azından şu anı bildi. Pişman değilim gittiğime.
Majestik Cafe Taksim Sedat: Bu adam cidden iyi. Uzun vadede yorum yapıyor aslında; ama bence fena değil. Denenebilir.
Damlalar Cafe Taksim Tuğba: Çok hızlı konuşması dışında iyi :) Gidilebilir Tuğba'ya. Yalnız çok iyi adapte olun, bazı söylediklerini anlamayabiliyorsunuz.
Damlalar Cafe Taksim Buse: Genelde falcılar bana aynı şeyleri söylediler; ama Buse onlardan farklı bir ayrıntıyı da bilmişti. Buse de iyiydi, denenebilir.
Kadınlar Kahvesi Taksim Dilek: İyiydi; ama yine de diğerlerinden iyi değildi bana göre.
Kadınlar Kahvesi Taksim Remziye: Memnun ayrılmıştım. Bana dedikleri gerçekten doğruydu. Gelecek için söyledikleri çıkar mı bilemem; ama benim istediğim şey zaten şu anın analizi olduğu için tatmin edici bir faldı.
Symbol Cafe Beşikaş Asiye: İyiydi. Yine memnun ayrılmıştım. Nokta atışları vardı.
Symbol Cafe Taksim Tarık: Bana saçmalamıştı.
Symbol Cafe Taksim Duygu: İğrençti.
Symbol Cafe Bağdat Cad. Kürşat: Memnun kalmadım.
Symbol Cafe Nişantaşı Yağmur: Pişman oldum resmen, çok kötüydü.
Kadınlar Kahvesi Taksim Müyesser: Bence iyiydi. Yeni başlamış zaten ve denenebilir.
Kadınlar Kahvesi Taksim Nur: Nur da yeni başlamış; ama bana kalırsa Müyesser daha iyi.
Uçurtma Cafe Taksim Neriman: İyiydi, fena değil. Denenebilir en azından.
By Pello Cafe Taksim Belkız: Falından memnun kaldım, tekrar giderim.
3 Vakit Cafe Bakırköy Didem: İyiydi. Çoğu şeyler doğruydu söylediği.
Cıvıltı Cafe Bakırköy Suna: Çok uzun vadeli yorum yapıyor. Pek ciddiye almadım falını ve çok hoşlanmadım.
Emel Cafe Bakırköy Füsun: Kötüydü.
Armağan hanıma geçen sene baktırdım. oyle olağanüstü bir tablo çizdiki bana acaba dedim içimden. Ama dediğinin hiç birisi çıkmadı neredeyse. 4 ay icinde araba alacağımı. 9 ay içinde evleneceğimi. evlendikten sonra karşıda andolu yakasında dubleks bir evde oturacağımı evlendikten sonra çalışmayacğımı söyledi 4 ay içinde araba almadım. 9 ay da mayıs gibi doluyor hala ortada kimse yok mayıs ayında evlenmem mümkün değil. evlendikten sonra işi bırakmam ise mucize emekilik hakkıma 4 sene varken asla işi evlendikten sonra bırakmam gibi geliyor:)[/
.aynen...bende bundan yaklaşık 5 ay once baktırdım erkek arkadasımı bıldı adını felan söledı 1 sene ıcınde evlencegımızı söledi yıne yakın zamanda devlet daıresınde bı işe gircegımı söledı. erkek arkadasım 1 hafta once benle sevgılı halıydeyken baskasıyla evlendı ve ben baskasından duydum..hala aynı ısımde çalısıyorum...suanda doktor gozetımı altındayım kullandıgım ılaçlar bı poset...herkezi burdan şiddettle uyarıyorum lütfen böyle seylere ınanmayın lütfen akısına bırakın herseyı olacak sey neyse olur zaten..kimse gelecegi bılemz.geçmişi bilen olabılır 3 harflıler sayesınde ama gelecegı bılemez Allahtan baska kımse..inanmayın lütfen benım durumum ıbret olsun herkzeeee..tüm fal meraklılarına..
Şişli-osmanbey de 1a cafe.Osmanbey ptt sokağında istersen mail at telefonunda veriririm.Bur dan sanırım yasak tel vermek.Bu dediğim bayan kahve ve kibrit falı bakıyor.İkisi de iyi ama kibrit falı çok daha iyi.kibrit çöplerini okuyor masaya atıyor ve yorumluyor.yaklaşık 15 dakika kadar sürüyor ve söylemiş olduğu çoğu şey çıkıyor ben 2 ay önce tesadüffen buldum cafeyi.3 kez giitim.söylemiş oldukları kısa zaman içinde oluyor bazıları henüz olmadı ama zaten zamanı var dedi.onlarda olursa artık pes derim.İsimlere kadar veriyor.2.ci gittiğimde cafeden çıkar çıkmaz söylemiş olduğu bir olayı yaşadım sok oldum.çok arkadaşımı götürdüm hepsi memnun kaldı.Bence denemenizde fayda var.Bu arada taksimdeki Melekler,kadınlar,majectik sembol tüm cafelere gittim oralardaki herkeze baktım hepsi yalan bu insanlar geçmişi biliyorlar ama geleçek için atıp tutuyorlar.Özellikle kadınlar kahvesidekiler tam sahtekarlar.Meryem olsun pelin olsun.Bir de utanmadan yazdırıyorlar.yaz yaz diyorlar.Resmen insanların umutlarıyla oynuyorlar.Herneyse dediğim gibi ben ve götürdüğüm tüm arkadaşlarım çok memnun kaldı.Ben de burda bunu arkadaşlarla paylaşmak istedim.
merhaba bu falcının teli yada adresi varmı sizde?ben faceden msj yazdım kendisine neredeyse 1 hafta olacak cvp vermedi.
selam bu bahsettiğin bayan hala oradamı ve ismi nedir numarasını bana yazarmısın lütfen tsk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?