Symbol Nişantaşı Fulya diğeri de Beşiktaş'ta sanırım bakalım hafta snu gideceğimcnm ben cana bakmıstım durumda gayet basarılıydı .
yakn tarıh ıcın soyledıgı bır olayı yasadım .asıl olayın
tarıhıne daha var .beklemedeyım .
ben de symbol nıhal ve fulyayı cok merak edıyorum
ama forumda eskı havası kalmadıgını soyledıler
sadece anlık durumlarda basarılılarmıs fakat
gelecek cıkmıyormus ,oyle okudum forumda ben .
ıkısıde nısantası subesınde olan dımı ?
kuzum ben buralardayım da sen yoktun .haha evet bılıyorum bayag tutuklu kaldın ama yaa
neyse kı tekrar aramızdasın sekerım
Arkadaşlar öyle falcı malcı lara gidip de paranızı çöpe atmayn gidin o parayı bi fukaraya verin onun çok daha ihtiyacı vardır emin olun. Hem falcı senin gelecegini nerden bilsin düpedüz dolandırıcılık bu !!! Hem çok günah .. Fal bakıyorsak amacıyla o falcının yanına gidip ona prim veriyorsun geleceği Allah'tan başkası bilemez . Günahı çok büyük . Allah korusun çarpılan bile var . Aman kızlar kendini seven, Allah tan korkan yapmasın .
Arkadaşlar öyle falcı malcı lara gidip de paranızı çöpe atmayn gidin o parayı bi fukaraya verin onun çok daha ihtiyacı vardır emin olun. Hem falcı senin gelecegini nerden bilsin düpedüz dolandırıcılık bu !!! Hem çok günah .. Fal bakıyorsak amacıyla o falcının yanına gidip ona prim veriyorsun geleceği Allah'tan başkası bilemez . Günahı çok büyük . Allah korusun çarpılan bile var . Aman kızlar kendini seven, Allah tan korkan yapmasın .
merhaba sebanın söyledikleri çıktımı size bnde gittim yorumlarını çok beğendim geçmişide bildi ama gelecek konusunda terddütlüyüm çıkyomu acaba falıkızlar bugünde sebaya gittim ben çok beğendim sebayı özel yaşantım olsun iş hayatım ailevi durumlar hepsini söledi gelecek için söledikleri ne olur blemem çıkarsa tabikii paylaşıırm işalllahh tabii:)) aam şuanı hayatımdakileri harbi saydı bi tarottan nası bu kadar şeyi bildi anlamış değilim ama hadii bakalım:) gelecekte işallah çıkar gerçi hem olmasını istedklerim var hmde istemedklerimkısmet artık. ama bugün beni yönlerdirdiği bir konuda atakta bulundum dediği gibi olumlu geçti :) işllah foss çıkmazz ..
Arkadaslar merhaba,
Forumu uzun zamandır okuyorum aklımı karıştıran iki falcı oldu birisi elmira digeri de mercan sayhan. Ama arkadasım mercan hanıma önceden baktırıp memnun kaldıgı için onu tercih ettim ve iki gün önce baktırdım. Aslında telde ne kadar bakılır bilmiyorum ama dediklerinden ikna oldugum noktalar var fakat ası sordugum olay için uzun bir tarih verdi. Falda bakarken de tereddüt ettiği noktalar oldu iki tane. Kafam karıştı bnm biraz. Mercan hanıma baktıran arkadaslar memnun kalıp kalmadıkları hakkında yorum yazarlarsa çok sevinirim.
kızlar erenköy şebnemin bilgilerini alabilirmiyim dragaya da vardı bir kişide daha vardı ama hatırlamıyorum yprkhizli@hotmail.com a atarsanız sevinirim...
Özel msj la gönderdim canım...
merhaba sebanın söyledikleri çıktımı size bnde gittim yorumlarını çok beğendim geçmişide bildi ama gelecek konusunda terddütlüyüm çıkyomu acaba falı
merhaba ben de bi arkadaşımın tavsiyesiyle bi arkadaşımın kardeşine baktırdık kız vgeçmişte yaşadığım sorunları takır takır bildi ve hiç olmaz diebilecğim şeyler için şugün şusaatte olacak dedi sallıyo dedim ama dün hepsi gerçekleşti ve şoktayımyine igidicem yarın
Göremezsin öyle evinde bakıyo sitesi falan yok genç te bi kız dediğim gibi arkadaşımın kardeşi bana şu gün şu saate dikkat et dedi çıktı dediği bi kaç şey daha çıktı arkadaşlarımda baktırmış imkansız dediğimiz olaylar kız söylüyü oluyo valla bizde şaşknızcanım senin bu dediğin falcı kimm anlamadım ben yada göremedim kim olduğunuu:)?
he peki beklemedeyim demişsin ya canım ne kadar oldu baktıralıcanım ben 2 defa baktırdım gerçekten anda ve geçmişte çok çok başarılı nasıl o kartlar çıkıyor anlamyorum galiba çıkan kartları yorumlamak çok önemli burada.gerçekten iyi yorumluyor.gelecek ile ilgili ilk gitiiğimde yaşadığım bir olay oldu diğerlerini daha bekliyorum .ikinci gidişimdede yaşadığım bir olay oldu ama asıl beklediklerim bombalar daha gerçekleşmdi:)) beklemedeyim çıkarsa mutlaka yazacağım :) ama uzun fal baktırmak isteyenler için gerçekten öneririm..
Symbol Nihal ikinci kez gittiğim ender falcılardandır. Üçüncü kez gitmeyi de düşünürüm. Hatta dört beş kez filan. Yalnız çok beklenti içine girmeyin. Hani öyle aman aman herşeyi bildi filan olayı değil o anki durumumu bilip öngörülerde bulunuyor düzelecek düzelmeyecek vs filan gibi. Bilmiyorum onun sözleri iyi geliyor bana :)
ben nihali cok begenirdim. haftada bir giderdim ona. fala gitmeme sebep biri vardi o zamanlar. 5-6 ay her hafta gittim. her seferinde hayatinda biri var mi diye sordum yok demisti. sonra ogrendim ki varmis. bunu ogrenir ogrenmez nihale gittim yine. var mi biri diye sordum hayir yok dedi yine. ben de bi daha gitmedim.
nihal basarili bi falci bence. bende ayri bi yeri vardir ayrica ama cok cok buyuk bi beklentiyle de gitmeyin diye paylasmak istedim
merhaba sebanın söyledikleri çıktımı size bnde gittim yorumlarını çok beğendim geçmişide bildi ama gelecek konusunda terddütlüyüm çıkyomu acaba falı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?