ben sebaya gittim geçmiş hakkında çok iyi yorumlar yaptı yaşadığım tüm olayları harfi harfine bildi bn memnun kaldım ama dediğim gibi gelecek hakkında bişe diyemicem :)sebaya gitmeyin paranıza yazık olur.sallamasyon falcı,vasat ötesi :)
ben gittim çiğdeme çok hızlı bakıyor ve hep sıra oluyo o sırayı beklemeye değmez çıkmamıştı zatencafe laf çiğdem direkt gidin
Göremezsin öyle evinde bakıyo sitesi falan yok genç te bi kız dediğim gibi arkadaşımın kardeşi bana şu gün şu saate dikkat et dedi çıktı dediği bi kaç şey daha çıktı arkadaşlarımda baktırmış imkansız dediğimiz olaylar kız söylüyü oluyo valla bizde şaşknız
sebaya gitmeyin paranıza yazık olur.sallamasyon falcı,vasat ötesi :)
Dün Beşiktaş symbol cafeye fal baktırmaya gittim daha önceden sadece taksimdekine gidiyordum,burdan yazılanları duyunca nihal hanıma baktırmaya karar verdim,Nihal hanımdan memnun kaldım geçmişi ve şimdi zamanı iyi bildi,gelecekle ilgilide olabilcek şeyler söyledi.tahminleri söyledi harflar birerbir tuttu.Burdan nihal hanımı tavsiye edenlere teşekkürler.Orda nihal hanım dışında doski diye biri daha var.ben yukarda nihal hanımı beklerken bu doski birine fal abakrken azcık dinledim çok sıradan bakıyordu.Nihal hanım yakın tarihler verdi eğer o tarihlerde çıkarsa buradan yazarım.
yoo hayır dlşardanda gelenler oluyormuş dışarda biyerde buluşup veya evinde bakıyomuş bnm arkadaşım olduğu için kırmadı 1 seferliğine torpil geçti ama hakkını yiyemem yakın geleceği çok iyi biliyor ne dediyse harfi harfine yaşadımaile aarasında bakıyor sanırım :) kısmet değilmiş o zamannn..
aynen öyle bidaha gitmem gerekirse gderim sebaya iyide motive ediyo sohbetide hoş ama inş gelecekte çıkarbende sebadan çok memnunum gelecekle ilgli dedği bir kaç şeyi yaşadım ..yabana atılacak falcı değil..şuanı süper yorumluyor.
Bende gitcemm biraz atarmıson taa Beşiktaş'a gitmeye değermi
Bak ben bugün 2. kere gittim Nihal'e. Yine giderim, hep giderim. Kahve falı baktır zaten ona. O kahvede iyi. 20 TL. Beşiktaş zaten boru değil gel yani :)
Ben bir falcı arıyorum arkadaşlar.Anadolu yakasında olmalı ve beni baştan savmamalı uzun uzun yorumlar yapıp yani bazı konularda tüyolar vermeli.Bir de gelecek hakkında beni fazla umutlandırmamalı.Sizce kime gidebilirm.Nikoya ilk gittiğimdde çok beğenmiştim ama ikinci gidişimde beni çok kısa kesmişti, soğuk davranmıştı. Onun ayarında kim olabilir.Bir de Medyum sultan var o da gay onun falını da beğenmiştim fakat ticaret içiçn uğraşıyor kurşun döktürtmeye falan çalışıyor sürekli ve negatif enerji veriyor o bakımdan onu tercih etmiyorum.;Kimi tavsiye edersiniz ?
symbol cafe bağdat caddesi - serkan
peki ne kadara bakıyor? Bakma süresi nasıl? Bir de bu adam gay mi?
Bende gitcemm biraz atarmıson taa Beşiktaş'a gitmeye değermi
Tamam kesin gitcemm bu hafta sonu olabilir anlatırım :)
H.sonu Nihal yok orda. H.içi git.
nihale bnde gittim anı ve geçmişi harbi süper nihalin bu kadar olmaz dedirtti bende gelecekle ilgili dediklerine gelirsek çok net söleyemedi birşeyler yani emin olamadığı için diye yorumluyorum ben bunu ama yaşadığım olayın sebebini öğreniceksin dedi ve onu gerçekten öğrendim bir daha giderim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?