İstanbul'da Fal - Falcılar

aile aarasında bakıyor sanırım :) kısmet değilmiş o zamannn..

Bende gitcemm biraz atarmıson taa Beşiktaş'a gitmeye değermi

aile aarasında bakıyor sanırım :) kısmet değilmiş o zamannn..
yoo hayır dlşardanda gelenler oluyormuş dışarda biyerde buluşup veya evinde bakıyomuş bnm arkadaşım olduğu için kırmadı 1 seferliğine torpil geçti ama hakkını yiyemem yakın geleceği çok iyi biliyor ne dediyse harfi harfine yaşadım

Ben bir falcı arıyorum arkadaşlar.Anadolu yakasında olmalı ve beni baştan savmamalı uzun uzun yorumlar yapıp yani bazı konularda tüyolar vermeli.Bir de gelecek hakkında beni fazla umutlandırmamalı.Sizce kime gidebilirm.Nikoya ilk gittiğimdde çok beğenmiştim ama ikinci gidişimde beni çok kısa kesmişti, soğuk davranmıştı. Onun ayarında kim olabilir.Bir de Medyum sultan var o da gay onun falını da beğenmiştim fakat ticaret içiçn uğraşıyor kurşun döktürtmeye falan çalışıyor sürekli ve negatif enerji veriyor o bakımdan onu tercih etmiyorum.;Kimi tavsiye edersiniz ?

symbol cafe bağdat caddesi - serkan

Bende gitcemm biraz atarmıson taa Beşiktaş'a gitmeye değermi

nihale bnde gittim anı ve geçmişi harbi süper nihalin bu kadar olmaz dedirtti bende gelecekle ilgili dediklerine gelirsek çok net söleyemedi birşeyler yani emin olamadığı için diye yorumluyorum ben bunu ama yaşadığım olayın sebebini öğreniceksin dedi ve onu gerçekten öğrendim bir daha giderim ..

Heyecanlaandım gidince bakalım banada tutar belki :)

Merhaba arkadaslar Safiye ablaya nasil ulaşabilirim?
Burdan ona giden bı arkadasa ozel mesaj ile sordum gece umarım cevaplar mesajımı
Pendik'te oturuyor ama numarası yok adres yok nasil ulaşabilirim?

arkadaşlar bana seba ile ilgili mesajlar gelıyor ama henüz 100 mesaj hakkımı doldurmadığım için özel mesaj yazamıyorum . internetten sebanın fal evi diye arattırsanız facebook sayfası çıkıyor oradan iletişm bilgilerine ulaşabilirsiniz.burdan tel veremiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…