İstanbul'da Fal - Falcılar

ben gittim çiğdeme çok hızlı bakıyor ve hep sıra oluyo o sırayı beklemeye değmez çıkmamıştı zaten

Cafe Laf'a arkadaşlarımın gazıyla bikaç kez gittim farklı falcılar için,en son gittiğimde 4 saat flan bekledim,hiç de güzel bakamadı oranın en ünlü falcısıydı ama adını hatırlamıyorum...baktı ki atıyo ama tutmuyo sonunda senin falına kimse bakamaz çünkü senin de hislerin kuvvetli dedi,sinirden fincanı ısırıcaktım

biz de tanışsak keşke kendisiyle

duygu hanım'dan bahsediyorsunuz siz.. :)

Arkadasım nasıl ulasırız kendısıne ve ne kadara bakıyor?

Arkadasım nasıl ulasırız kendısıne ve ne kadara bakıyor?
canım bn arkadaş ortamında baktırdığım için para vermedim ama 2 defa baktırdım ve bugün saat 12 de eski sewgilini bi kızla konuşurken görceksin üzülceksin demişti ve biras önce yaşadım şuan ağlıyorum

çok üzüldüm hakkında hayırlısını iste.vardır bu durumda bir hayır.rabbim inşallah yüzünü güldürsün.. benim de o arkadaşa ulaşmamı sağlarsan inan çok sevinirim.4 aydır çok kötüyüm ve iyi bir fal istiyorum

iyi bi fal abkcağıbı tahmin etmiyoeum inanıyorum zaten bakmazsa paraa vermezsn paragöz biri değil özel iş olarak yapmıyo zatn özelime mail adresini atarsan ulaşmanı sağlarım cnm

İsteyen olursa ozel mesaj atabilir ggecmis , an ve yakin gelecekte dediklerini yasadigim bi falci var :)

minikdepresif merhaba...sırf bu yazdığın mesaj için üye oldum desem!!! siteyi 2 yıldır takip ediyorum..benimde fal tecrübem çok oldu..ama hiç üye olmayı düşünmemiştim..genelde yazılanları okuyordum...bu yazdığını okuyunca çok merak ettim...özel mesaj yollayamıyorum..sen yollarmıısn bana... kim olduğunu ve iletişim bilgilerini... rica etsem!!

iyi bi fal abkcağıbı tahmin etmiyoeum inanıyorum zaten bakmazsa paraa vermezsn paragöz biri değil özel iş olarak yapmıyo zatn özelime mail adresini atarsan ulaşmanı sağlarım cnm

cnm üzüldüm ama belki de yanlış anlamışsındır; içini ferah tut. Her konuştuğu kızla sevgili olacak diye birşey yok. Senin için de en hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…