ben gittim çiğdeme çok hızlı bakıyor ve hep sıra oluyo o sırayı beklemeye değmez çıkmamıştı zaten
Göremezsin öyle evinde bakıyo sitesi falan yok genç te bi kız dediğim gibi arkadaşımın kardeşi bana şu gün şu saate dikkat et dedi çıktı dediği bi kaç şey daha çıktı arkadaşlarımda baktırmış imkansız dediğimiz olaylar kız söylüyü oluyo valla bizde şaşknız
biz de tanışsak keşke kendisiyle
Kadınlar kahvesinde en çok beğendiğim kısa boylu falcı beni şok etmişti 1 5 sene önce baktırdım yolun düşerse giderim DİLEK ve Peline gelince ikiside çıkmayan fallarımdan bana söylediklerinin tersi oldu kağıda yaz kızım diye öyle hevesli hevesli anlatmıştıki olacak diye düşünüyor insan ama tarihler geldiğinde hiç birinde bir çıkma olmamıştı orda yeni falcıları denemedim ama kısa boylu ismini unuttum ama baya kısa o güzel bakmıştı :)
yoo hayır dlşardanda gelenler oluyormuş dışarda biyerde buluşup veya evinde bakıyomuş bnm arkadaşım olduğu için kırmadı 1 seferliğine torpil geçti ama hakkını yiyemem yakın geleceği çok iyi biliyor ne dediyse harfi harfine yaşadım
isterseniz sorabilirim isterse numarasını veririmbiz de tanışsak keşke kendisiyle
canım sakın ynlış anlamayın reklam falan snmayın benimki sadeve yiğidi öldür hakkını yeme isterseniz konuşurum ücretsizde bakar ama güzel bakıyo yanidışardada bakıyormuş canım ama ben cesaret edemedim iştee:)
canım bn arkadaş ortamında baktırdığım için para vermedim ama 2 defa baktırdım ve bugün saat 12 de eski sewgilini bi kızla konuşurken görceksin üzülceksin demişti ve biras önce yaşadım şuan ağlıyorumArkadasım nasıl ulasırız kendısıne ve ne kadara bakıyor?
ben gittim çiğdeme çok hızlı bakıyor ve hep sıra oluyo o sırayı beklemeye değmez çıkmamıştı zaten
canım bn arkadaş ortamında baktırdığım için para vermedim ama 2 defa baktırdım ve bugün saat 12 de eski sewgilini bi kızla konuşurken görceksin üzülceksin demişti ve biras önce yaşadım şuan ağlıyorum
iyi bi fal abkcağıbı tahmin etmiyoeum inanıyorum zaten bakmazsa paraa vermezsn paragöz biri değil özel iş olarak yapmıyo zatn özelime mail adresini atarsan ulaşmanı sağlarım cnmçok üzüldümhakkında hayırlısını iste.vardır bu durumda bir hayır.rabbim inşallah yüzünü güldürsün.. benim de o arkadaşa ulaşmamı sağlarsan inan çok sevinirim.4 aydır çok kötüyüm ve iyi bir fal istiyorum
merhaba rica etsem bna mesaj atarmsn ulasım bılglerıniİsteyen olursa ozel mesaj atabilir ggecmis , an ve yakin gelecekte dediklerini yasadigim bi falci var :)
İsteyen olursa ozel mesaj atabilir ggecmis , an ve yakin gelecekte dediklerini yasadigim bi falci var :)
iyi bi fal abkcağıbı tahmin etmiyoeum inanıyorum zaten bakmazsa paraa vermezsn paragöz biri değil özel iş olarak yapmıyo zatn özelime mail adresini atarsan ulaşmanı sağlarım cnm
İsteyen olursa ozel mesaj atabilir ggecmis , an ve yakin gelecekte dediklerini yasadigim bi falci var :)
iyi bi fal abkcağıbı tahmin etmiyoeum inanıyorum zaten bakmazsa paraa vermezsn paragöz biri değil özel iş olarak yapmıyo zatn özelime mail adresini atarsan ulaşmanı sağlarım cnm
Heyecanlaandım gidince bakalım banada tutar belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?