İstanbul'da Fal - Falcılar

Tatildeyim kizlar :) cepten giriyorum. Sarjim cok az otele donim yollarim. Aciklamada yapim. Bende basarili ama herkesde olur mu bilmem 30 tl ve anlastiginiz bi mekanda bakiyo. Yakin gelecekle ilgili ornek verim. Kanli bicakli oldugum bi kkisiyle yarin en gec diyalogun olcak hemde ilimli diyor ben imkansiz diyorum obur cart cok tatli bi mesaj :) ayin 18 de seni sasirtcak etkilicek bisi yapcak diiyo hadi ordan diyom :) harbi tasarlanmis bi eylem :) fal bu herkese tutcak diye bisi yok. Ben 2.5 aydir tek ona gidiyorum. Abuk subuk insanlar denencegine onu deneyin dedim. Umarim tutar sizede

Sanirim istiyen herkese yolladim. Umarim begenirsiniz. Gidenler yorum yazarsa sevinirim :) yalniz %100 garanti vermiyorum fal bu neticede. Herkese iyi geceler.

canım benimde mesaj hakkım yok henüz banada bilgilerini yollar mısının??? lütfennn :)??

canım sakın ynlış anlamayın reklam falan snmayın benimki sadeve yiğidi öldür hakkını yeme isterseniz konuşurum ücretsizde bakar ama güzel bakıyo yani

canım senin hakkını yada fal bakan kişinin hakkını yemek istemedim tabiikii sen bu yaşadılarını paylaştın sonuçta burada..bilgilerini bir şekilde ulaştırsan bize hmm:)?

arkedeşler minikin bahsettiği kişiye gidip de kensine öneren benim. yani referanslar ikiye çıktı gibi düşünebilirsiniz. fal bu belli olmiyi tabi. ama denenebilir bence de

kim bu bakan normaldede bakarmıı ?? dısarda bulusunca cafede falan merak ettım gercekten sende sıkma sakın canını goz yaşına yazık değmiyo kımseye kendını dusun ne kadar zor olsada oyle herseyın bı hayırlısı var sonra bu uzuldugune guluceksın emın ol :) hep gulll :)

Havuzbasinda kahvemi icerkene yolladim nomeralari :) yalniz falada cok takilmayin. Takilmayinca cikiyo :) bol kiliseli bi gun gecircem umarim sizlerde cok guzrl bi gun gecirirsiniz

selam kızlar,
ritanın telefon numarasını bilen varsa özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim.

Alp nasıl bakıyor? Uzun uzun mu bakıyor arada sohbet ediyor mu? Gelecek ve anı nasıl biliyor? Çok pembe tablo çiziyor mu? Niko mu alp mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…