İstanbul'da Fal - Falcılar

saol canım ulaşamayız yani zor diyosun ne yapalım kısmet değilmiş :)

ya ben yiğiti severdim emelim cafeden ayrılmış bulamadım kendisini

valla her çağırmamızda sinir harbi yaşadığımız için sağlam bir ruh ve sinir sistemine sahip olman gerek saat 10 diyor gece 3 sen hala mari bekliyosun :18: ama söz seans yaparsak çağırırım

tamamdır sözünü yazdım aklıma..bekleriz ya alıştık nasılsa habire beklemeye.iş bekle, aşk bekle, para bekle, adam dönsün bekle. bekle de bekle bir de mari beklemişiz çok mu :))

kendisine sorup telini verebilirim sonuçta sormadan yazmam doğru olmaz en erken yarın saat 10 gibi arar neticeyi buraya yazarım bu arada evinde bakmıyor istediğiniz bi yere çağırıyosunuz geliyor 25 TL ye bakıyor

Tamam o zaman sağolasın ben senden haber bekliyorummm :)

Kızlar bakırköy tomruk cafe de nadya ya fal baktıran var mı ?

bir önceki sayfada bu bayanı bende sordum pazar günü farkettim dersaneler sokağında dimi. pazar günü rastgele girdim cafeye ermeni tarotu bakıyormuş ama sıra vardı vaktim de yoktu 30 tl di sanırım fiyatı bekleyemedim hakkında bilgi öğrenirsen bana da bildirirsen sevinirim

Foruma renk getirdin arkadaşım:) öncelikle neslihan...ben de kendisine 1 kere baktırdım cevahirde. Anı baya iyi bildi. Gelecek konusunda alenen tutturamadı. Büyü bozma muhabbeti yaptığı ortaya çıktı. Memnun kalmayan kalandan fazla sanırım.

Buseye nasıl ulaşırız peki:)

Tamam o zaman sağolasın ben senden haber bekliyorummm :)

Evet şekerim buse hanıma yeni ulaştım numarasını vermem için izin çıktı kendisini aradığınızda kadınlar kulubunden derseniz okeydir.

BUSE HANIM 0541 633 96 14

Hadi iyi fallar sonuçları yazmayı unutmayın...

teşekkür ederim evet tam bir fal mozaiki olduğum doğru baya bi renk var bende Hımmm yani sadece falda ihtisas yapsalar olmuyormu? Byü istesek büyücüye gideriz dimi neyse bu da tırtladı buseye devam

BUSE HANIM 0541 633 96 14

kızlar benim kardeşim istanbulda roza adlı falcıya baktırmış .tasulanın kızymış .kızın moralini çok bozmuş .nişanlından ayrılcaksın falan demiş .kız ağlıyor iki günden beri .siz gittiniz mi ona bilebiliyor mu geleceği peki ?gerçi ben inanmıyorum ama yinede merak ettim .kızı kötü etkilemiş .

Di mi? İlla bir yüksek lisans takıntıları var. Sadece fal baksalar olmuyor:)))

:)) Kısmetse yarın görüşeceğim. Randevumu aldım. Haberdar ederim:))

Çok teşekkür ederim fal mozaiği arkadaşım....

mari dediğiniz kadın kurtuluşta mı ? ermeni di mi ?
ona 2011 1 mayısta baktırcadık. son dakika iptal etti. neymiş 1 mayısmış ortalık karışık olurmuşmuş
randevuyuda hatır minnet vermişti, evinden alcadık haspamı bide.
50 tl'di o zaman. aynı kişimi acep.

1 gün gecikmelide olsa burakın dediği çıktı. hoş bişi değildi ama çıktı

Sakın gitme Neslihan'a; kadın tamamen fiyasko; yarım saat boyunca saçmaladı. "Yok sen rüya görüyorsun da hemen tuvalete gittiğin için unutuyorsun. Niye öyle yapıyorsun biraz yatakta otur önce uyandığında" vs gibi bi sürü saçma sapan şey duymak istiyorsan git. Yazık günah yaaa...

evet evet işte o mariiii kurtuluşta oturuyor ermeni ve gelmiyor

Puhahhhahahahah peki asıl soru "niye öyle yapıyosun??? sende azıcık oturuver yatakta ne kalkıyon şakaydı. Allah razı olsun arkadaşım vallahi kazıklanacaktım tamamen içimdeki gidesi his öldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…