Evlerde bakıyor genelde müşterileri hep tanıdık ve uzun yıllardır tanıdığı insanlar bende ilk 5 yıllık müşterisi sayesinde tanımıştım sonra banada gelmeye başladı yani eve çağırıyosun ama ulaşması çok zahmetli yani randevu alabilmek için günlerce arıyosun gün veriyo gelmiyo bekliyosun bekliyosun öle kalıyosun ama art niyetinden yada sallamadığından değil çok çok yoğun geldiğinde sebebini anlıyosun hem çok uzun bakıyor hemde kadına 2 kişi diyosun bi anda 5 kişi oluyosun bakmıyorum diyemiyo dolayısıylada diğer müşterilerine geç kalıyo yada gitmiyo
arkadaşım nihalle göre bakırköy emelim cafede çalışan yiğitte geçmişi ve o anı çok daha iyi biliyor . isim veriyor. fakat gelecek ile öngörüleri zayıf.
dejavu yiğit bana göre hiç bir şey bilmiyor.
valla her çağırmamızda sinir harbi yaşadığımız için sağlam bir ruh ve sinir sistemine sahip olman gerek saat 10 diyor gece 3 sen hala mari bekliyosun :18: ama söz seans yaparsak çağırırım
tamamdır sözünü yazdım aklıma..bekleriz ya alıştık nasılsa habire beklemeye.iş bekle, aşk bekle, para bekle, adam dönsün bekle. bekle de bekle bir de mari beklemişiz çok mu :))
kendisine sorup telini verebilirim sonuçta sormadan yazmam doğru olmaz en erken yarın saat 10 gibi arar neticeyi buraya yazarım bu arada evinde bakmıyor istediğiniz bi yere çağırıyosunuz geliyor 25 TL ye bakıyor
ay çok güldürdün beni gece gece
Kızlar bakırköy tomruk cafe de nadya ya fal baktıran var mı ?
Merhaba kızlar,
uzun yıllar boyunca gitmediğimiz falcı kalmadı gitmediğimiz diyorum çünki 3 kişiyiz :) kafe falcıları kesinlikle kesmiyor hepsi otomatiğe bağlamış gibi bakıp atıyorlar bu yüzden daha çok tavsiye ile evinde bakanlara yada dışarda bakanlara gitmeyi tercih ediyorum son favorim ise buse son zamanlarda en iyi yorumları yapan ve söylediği olayları birebir yaşadığım kişidir. şimdi size bazı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
BELGİN KOSTAK Yüzüne bakıyor Geçmişi harfiyen okuyan ancak gelecekle ilgili tahminlerinin bir tanesi bile tutmayan en pahallı deneyimim 100 TL şimdi 150 yapmış diye duydum vasat ötesi...Paranıza yazık
MARİ Yüzüne bakıyor defalarca baktırdım gizli saklı ne bilmek istiyorsanız hepsini söylüyor sadece olacak olaylarla iigli tahminlerinde tarihleri tutturamıyor önce yada sonra oluyor ama favorilerimden 40 TL kesinlikle değer
YEŞİLKÖY GÜL Yüzüne bakıyor Anı geçmişi okuyor ancak gelecek ile ilgili tahminler çıkmadı bi türlü çıkmıyor en az 10 arkadaşım baktırdı yarısına söylediği herşey oldu bana tutturamadı. birde ikinci yada üçüncü kere gittiğinizde sana bunları bunları söylemiştim diye önceden söylediği ne varsa tekrarlıyor 40 TL
KURTULUŞ MELAHAT kahveye bakıyor çok büyük umutlarla gitmiştim ancak an ve geçmiş süper gelecek "0" 2 ay önce gittim bir sürü şey olacak dedi hiç biri olmadı 50 TL
BEYLİKDÜZÜ SERPİL kahveye bakıyor an ve geçmiş süper gelecek "0" aynen melahat gibi melahatten 2 hafta önce gitmiştim hala bekliyorum tık yok 40 TL
TUZLADA MERYEMDİ GALİBA suay bakıyor an ve geçmiş beni şok etmişti tabiki gelecek "0" iki sene önce 60 TL idi
ZEYTİNBURNU NAZİFE Suya yumurta kırarak bakıyor %70 dedikleri çıkıyor 50 TL
Gelelim kafe falcılarına buradaki bilmem kaç safyadaki falcıların hemen hemen hepsine gittim hepsi vasat sadece beşiktaş symbol kafe NİHAN hanım tarihi tutturmuştu yani yine kafeye gidecek olsam ona giderim.
ve BUSE Son 3 aydır 2 kere baktırdım an ve geçmiş süper daha da süperi iki bakımda da söylediklerini harfiyen yaşamış olmam. bundan sebep geçen hafta toplu seans yapıp 6 arkadaşım ve gelinimiz baktırdı (gelinimize 2 gün içinde başvuru yapmadığın biyerden teklif alacaksın görüşmen 2,5 saat sürecek hemen başlayacaksın dedi tabiki bu kadarına oha dedik ama ne oldu salı günü kariyerden cv sini gören bir ihracatçı firma görüşmeye çeğırdı ve sonrası harfiye dediği gibi oldu 1 haftadır çalışıyor)
ben burada yazanlardan şu cevahirde bakan neslihan hanımı merakl ediyorum yorumların yarısı iyi yarısı kötü ama merak işte sanırım ona gidicem
şimdilik hatırladıklarım bu kadar sevgiyle kalın...
minik, bu bahsettiğin burak tel.de bakıyor mu, yoksa biz istanbul dışındakiler avucumuzu mu yalayalım:18:
Bu pen cafe yeter nasıl gidenler var mı aranızda?
Tamam o zaman sağolasın ben senden haber bekliyorummm :)
Foruma renk getirdin arkadaşım:) öncelikle neslihan...ben de kendisine 1 kere baktırdım cevahirde. Anı baya iyi bildi. Gelecek konusunda alenen tutturamadı. Büyü bozma muhabbeti yaptığı ortaya çıktı. Memnun kalmayan kalandan fazla sanırım.
Buseye nasıl ulaşırız peki:)
teşekkür ederim evet tam bir fal mozaiki olduğum doğru baya bi renk var bendeHımmm yani sadece falda ihtisas yapsalar olmuyormu? Byü istesek büyücüye gideriz dimi neyse bu da tırtladı buseye devam
BUSE HANIM 0541 633 96 14
Merhaba kızlar,
uzun yıllar boyunca gitmediğimiz falcı kalmadı gitmediğimiz diyorum çünki 3 kişiyiz :) kafe falcıları kesinlikle kesmiyor hepsi otomatiğe bağlamış gibi bakıp atıyorlar bu yüzden daha çok tavsiye ile evinde bakanlara yada dışarda bakanlara gitmeyi tercih ediyorum son favorim ise buse son zamanlarda en iyi yorumları yapan ve söylediği olayları birebir yaşadığım kişidir. şimdi size bazı deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
BELGİN KOSTAK Yüzüne bakıyor Geçmişi harfiyen okuyan ancak gelecekle ilgili tahminlerinin bir tanesi bile tutmayan en pahallı deneyimim 100 TL şimdi 150 yapmış diye duydum vasat ötesi...Paranıza yazık
MARİ Yüzüne bakıyor defalarca baktırdım gizli saklı ne bilmek istiyorsanız hepsini söylüyor sadece olacak olaylarla iigli tahminlerinde tarihleri tutturamıyor önce yada sonra oluyor ama favorilerimden 40 TL kesinlikle değer
YEŞİLKÖY GÜL Yüzüne bakıyor Anı geçmişi okuyor ancak gelecek ile ilgili tahminler çıkmadı bi türlü çıkmıyor en az 10 arkadaşım baktırdı yarısına söylediği herşey oldu bana tutturamadı. birde ikinci yada üçüncü kere gittiğinizde sana bunları bunları söylemiştim diye önceden söylediği ne varsa tekrarlıyor 40 TL
KURTULUŞ MELAHAT kahveye bakıyor çok büyük umutlarla gitmiştim ancak an ve geçmiş süper gelecek "0" 2 ay önce gittim bir sürü şey olacak dedi hiç biri olmadı 50 TL
BEYLİKDÜZÜ SERPİL kahveye bakıyor an ve geçmiş süper gelecek "0" aynen melahat gibi melahatten 2 hafta önce gitmiştim hala bekliyorum tık yok 40 TL
TUZLADA MERYEMDİ GALİBA suay bakıyor an ve geçmiş beni şok etmişti tabiki gelecek "0" iki sene önce 60 TL idi
ZEYTİNBURNU NAZİFE Suya yumurta kırarak bakıyor %70 dedikleri çıkıyor 50 TL
Gelelim kafe falcılarına buradaki bilmem kaç safyadaki falcıların hemen hemen hepsine gittim hepsi vasat sadece beşiktaş symbol kafe NİHAN hanım tarihi tutturmuştu yani yine kafeye gidecek olsam ona giderim.
ve BUSE Son 3 aydır 2 kere baktırdım an ve geçmiş süper daha da süperi iki bakımda da söylediklerini harfiyen yaşamış olmam. bundan sebep geçen hafta toplu seans yapıp 6 arkadaşım ve gelinimiz baktırdı (gelinimize 2 gün içinde başvuru yapmadığın biyerden teklif alacaksın görüşmen 2,5 saat sürecek hemen başlayacaksın dedi tabiki bu kadarına oha dedik ama ne oldu salı günü kariyerden cv sini gören bir ihracatçı firma görüşmeye çeğırdı ve sonrası harfiye dediği gibi oldu 1 haftadır çalışıyor)
ben burada yazanlardan şu cevahirde bakan neslihan hanımı merakl ediyorum yorumların yarısı iyi yarısı kötü ama merak işte sanırım ona gidicem
şimdilik hatırladıklarım bu kadar sevgiyle kalın...
mari dediğiniz kadın kurtuluşta mı ? ermeni di mi ?
ona 2011 1 mayısta baktırcadık. son dakika iptal etti. neymiş 1 mayısmış ortalık karışık olurmuşmuş
randevuyuda hatır minnet vermişti, evinden alcadık haspamı bide.
50 tl'di o zaman. aynı kişimi acep.
1 gün gecikmelide olsa burakın dediği çıktı. hoş bişi değildi ama çıktı
evet evet işte o mariiii kurtuluşta oturuyor ermeni ve gelmiyor
Sakın gitme Neslihan'a; kadın tamamen fiyasko; yarım saat boyunca saçmaladı. "Yok sen rüya görüyorsun da hemen tuvalete gittiğin için unutuyorsun. Niye öyle yapıyorsun biraz yatakta otur önce uyandığında" vs gibi bi sürü saçma sapan şey duymak istiyorsan git. Yazık günah yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?